Találatok a következő kifejezésre: A 15. enyhe (18 db)

Beágyazásnál van valamilyen folyás? 13. és 14. napon szúrt a petefészkem. A 15-16. napon meg erős fájdalmam van mint mielőtt meg szokott jönni, meg enyhe folyásom. Ez jó?

Legjobb válasz: Valakinek van egy kicsi barna vagy piros folyás, és görcsölés. De valaki meg sem érez semmit az egészbõl. Mindenkinél más, de minden elõfordulhat.

Valakinek van egy kicsi barna vagy piros folyás, és görcsölés. De valaki meg sem érez semmit az egészbõl. Mindenkinél más, de minden elõfordulhat.

Kislányom múlt hét szerdán megkapta a 15 hónapos kötelelező oltást (1 karba-1 fenék) doktornő azt mondta valoszinű 7-10 nap magas láza lesz. Eddig nem volt csak enyhe hőemelkedés, de neki alapból 37.1-37.2a hője, szerintetek már nem lesz láza?

Legjobb válasz: Ez csak egy lehetséges mellékhatás, egyáltalán nem biztos, hogy kijön. Amúgy a 7. és a 21. nap között lehet ilyen reakció, de szerintem ha eddig nem volt, akkor már nemigen lesz :)

Ez csak egy lehetséges mellékhatás, egyáltalán nem biztos, hogy kijön. Amúgy a 7. és a 21. nap között lehet ilyen reakció, de szerintem ha eddig nem volt, akkor már nemigen lesz :)

15 hetes kismami vagyok, napok óta jobb oldalon lent olyan hullámzó enyhén szurkáló nem tudom megfogalmazni milyen érzést érzek, a lepény a jobb oldalon van. Lehet ez a baba mozgása?

Legjobb válasz: Lehet:-) Én is 15 hetesen kezdtem hullámzást érezni, de csak 18 hetesen lettem biztos benne, hogy ababa mozog, akkor viszont tudtam, hogymár akkor is azt éreztem. Elõbb utóbb egyre biztosabb leszel benne.-)

Lehet:-) Én is 15 hetesen kezdtem hullámzást érezni, de csak 18 hetesen lettem biztos benne, hogy ababa mozog, akkor viszont tudtam, hogymár akkor is azt éreztem. Elõbb utóbb egyre biztosabb leszel benne.-)

Lehet az enyhe görcsöket és a haskeményedést a méh növekedésére "fogni" 15 hetesen?

Legjobb válasz: A haskeményedés a méhösszehúzódástól van, nem a méh növekedésétõl, és 15. hetesen még nem lenne szabad keményedni. Dokinak mondd mindenképp, addig magnézium. A görcs meg egyáltalán nem szabadna,hogy legyen ennyi idõsen.

A haskeményedés a méhösszehúzódástól van, nem a méh növekedésétõl, és 15. hetesen még nem lenne szabad keményedni. Dokinak mondd mindenképp, addig magnézium. A görcs meg egyáltalán nem szabadna, hogy legyen ennyi idõsen.

Lehet körömgombája egy 15 hónapos kisgyereknek? Megvastagodott picit 2 körme és enyhén sárgás, kicsit felfelé áll, a lábacskáján.

Minden nap fürdik természetesen, saját ollójával vágom a körmét, így nem értem, mi lehet ez. Sosem láttam élőben körömgombát, sem a szüleimnek, testvéremnek, sem férjemnek vagy nekem nem volt még. Egyáltalán ezek a tünetei?

Legjobb válasz: A férjemnek attol jött ki, hogy ráesett egy kalapács.

A férjemnek attol jött ki, hogy ráesett egy kalapács.
Hát az a biztos ha megnézeted az orvossal.Nem kell szégyellni egy cipõ illetve zokni is okozhatja.Én úgy gondolom hogy elõbb láb gombája lenne ha izzadékony a kis lába mint körömgomba.Állítólag a körömgombát nem könnyû kiirtani ne húzd az idõt az a véleményem.
Attòl is lehet ha nyomja a làbàt a cipô .Nèzesd meg orvossal mert ezek a tünetei.Nekem mikor futni jàrtam a futò cipôben az egyik làbujjam nyomta a màsik làbujj körmèt ès ettôl alakult ki.

A mai nap megyek pecázni és mire lenne érdemes menni? Hüvös 15 fok van és felhös az ég enyhe szellö.

Legjobb válasz: Én is ezt szeretném megtudni. Énis kérdeztem de még nem válaszoltak .. 20 éves vagyok nem vagyok túl tapasztalt de szerintem én lehet pontyozni fogok itt a sazbadstrandon újvárosba :)

A kérdező hozzászólása: Én is ezt szeretném megtudni. Énis kérdeztem de még nem válaszoltak .. 20 éves vagyok nem vagyok túl tapasztalt de szerintem én lehet pontyozni fogok itt a sazbadstrandon újvárosba :)

Fekvéskor, enyhe lüktető érzést érzek a fejben. Mit tudnék ellene tenni? 15/f

1-2 hete tart, eleinte talán er?sebb volt. és általában csak hanyatt fekvéskor

Legjobb válasz: Vérnyomás valami.Nem hinném,hogy gáz lenen,nekem gyertyaálláskor dugul be a fülem és a fejem belülrõl nyomódik(vagy mi),de nem mindig,csak alkalmanként.Amúgy mikor mérik mindig tökéletes.

Vérnyomás valami.Nem hinném, hogy gáz lenen, nekem gyertyaálláskor dugul be a fülem és a fejem belülrõl nyomódik(vagy mi), de nem mindig, csak alkalmanként.Amúgy mikor mérik mindig tökéletes.

Ha 170 cm és 73 Kg (15 F) vagyok eléggé izoms és enyhén szállkás, akkor hány kilónál leszek nagyon szállkás, tehát hány kilónál éri el a testzsírszázalékom a 9-10 %-ot?

Vagy nézzünk egy ugyan ilyen testfelépítés? embert ugyan ennyi kilóval, akkor hány kilót kéne még fogynia, hogy elérje a 9-10 %-os testzsírt?

Legjobb válasz: Nekem a testzsírom 12%,és tökre nem vagyok izmos,vagy legalábbis nem látszik,erösnek erös vagyok,de kivülrõl smemi extra,persze zsir sincs.20/F

Nekem a testzsírom 12%, és tökre nem vagyok izmos, vagy legalábbis nem látszik, erösnek erös vagyok, de kivülrõl smemi extra, persze zsir sincs.20/F
ha 9-10%os testzsírod sincs meg biztosan nem vagy nagyon szálkás.Olyan 10körül mondják hogy szálkás az 5-6 a nagyon szálkás.A 3körüli pedig egy testépítõ a versenyeken A kérdésre pedig annyit hogy erre vannak kalkulátorok használd õket.Megméred a testzsírodat most.Kiszámolod az ideális súlyodat.Abból meg kb ki tudod következtetni hogy mennyit kell még fogynod
65 körül, lehet hogy kicsit alatta. Az az igazság hogy amit leírtál, ebbõl egyáltalán nem lehet tudni hogy hogyan nézel ki.

Chamomilla vulgaris 15 ch pontosan mit tesz a babánál fogzási időszakban, mit enyhít? Igaz hogy negyed óránként lehet adni?

Legjobb válasz: Csillapítja a fájdalmat,meg gyulladás csökkentõ hatása van.negyedóránként nem,de 2 óránként lehet,ha nagyon erõs a fogzás.

Csillapítja a fájdalmat, meg gyulladás csökkentõ hatása van.negyedóránként nem, de 2 óránként lehet, ha nagyon erõs a fogzás.
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!