Találatok a következő kifejezésre: A 15 kontrollon (2 db)

A 15 hetes kontrollon már ráteszik a hasra a szívhangmérő ultrahangos övet?

Kíváncsi vagyok,hogy a he´tföi kontrollon fogom-e hallani a baba szívhangját,vagy még nem.??

Legjobb válasz: A 15 hetes UH-n már meg tudod hallgatni a babád szívhangját.

A 15 hetes UH-n már meg tudod hallgatni a babád szívhangját.

Ma vagyok a 24. napon, 15. napon volt ovu. Volt itthon még egy lh-teszt gondoltam ellővöm, hogy megnyugodjak. A teszt csík és a kontroll csík teljesen egyforma erősségű, lehetek terhes vagy ez nagyon bizonytalan. Hihetek egy jóstesztnek?

Lehet?leg olyanok válaszoljanak, akiknél volt hasonló tapasztalat.

Legjobb válasz: http://babatervezok.otthona.net/josteszt.shtml Hát egy tesztbõl tudtommal nem nagyon lehet jósolni. Legalább 3-4 teszt kell, és a vonalnak erõsödnie kell, akkor lehet reménykedni, hogy lehet, hogy van ott valaki.

http://babatervezok.otthona.net/josteszt.shtml Hát egy tesztbõl tudtommal nem nagyon lehet jósolni. Legalább 3-4 teszt kell, és a vonalnak erõsödnie kell, akkor lehet reménykedni, hogy lehet, hogy van ott valaki.
A kérdező hozzászólása: Értem, megnéztem, de nekem sokkal erõsebb, mint amik ott vannak (a 9. dpo-n). Akkor nálam ez máshogy mûködik, gondolom.
Hát lelombozni nem akarlak, de én is jártam már így. Volt egy db maradék ovu tesztem, megcsináltam nagyon erõs két csíkkal, majd pár nap múlva, amikor kellett megjött a mensim. Ez tényleg nem jelent semmit, egy db fõleg nem. Több nap egymás után és erõsödõ csík, az már adhat reményre okot, de még az sem tuti.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!