Találatok a következő kifejezésre: A 15 kislányom (145 db)

2 évesnek sok a 15 kg? Viszonylag magas kislány.

Nagyon er?s és jó fizikumu. Az arca kicsit telt, de összességében nem t?nik kövérnek, inkább erre mondják, hogy jó húsban van. Az apja diétáztatni akarja, vagyis megvonni a gyerekt?l a joghurtot, túrókrémet, rudit, banánt... melyeket egyébként is ritkán kap. Kenyeret alig eszik, sok f?zi és gyümi van így is listán mégis hízik. Én örülök, hogy jó étvágya van, és ha pl nem ízlik neki a meleg vacsora, kínálok neki hideget, amit mindig szívesen fogad. Nem kellene? Segítsetek, hogyan egyen?

Legjobb válasz: Szia! Az én kislányom 2,5 éves mult s még nincs 11kg sem. Katasztrofális az étvágya. Bár vannak napok mikor rendesen eszik. Egyébként a korához képest alacsonyabb is. (86cm) Szóval én azt mondom ,hogy teljesen rendben van a kislányod. Inkább ilyen legyen mint ne egyen. Hidd el ez sem jó.

Szia! Az én kislányom 2, 5 éves mult s még nincs 11kg sem. Katasztrofális az étvágya. Bár vannak napok mikor rendesen eszik. Egyébként a korához képest alacsonyabb is. (86cm) Szóval én azt mondom , hogy teljesen rendben van a kislányod. Inkább ilyen legyen mint ne egyen. Hidd el ez sem jó.
Fiam 27 hós, 18 kg és 99 cm, 28 cipõt hordunk. Az apja 198 cm, én 175. 3-4 évesre való ruhákat veszünk neki, de EGYÁLTALÁN NEM kövér, csak az a "masszív" testalkat, nem dönti fel a szél... :-) jó egészsget, az a legfontosabb. üdv (én is állandóan azt hallgatom, hogy MEKKORA EZ A GYEREK!?!Hát ekkora, na.)
Az én fiam másfél éves, és 13kg!nehogy már 15sok legyen egy 2évesnek....
Ha csak "jó húsban van", akkor szerintem nincs gond, ha ennél több, akkor vigyázni kell, mert az igaz, hogy azok a gyerekek, akik kis korban túlsúlyosak, felnõtt korban hajlamosabbak lesznek a kövérségre. De azért "bepánikolni" sem kell, hiszen a gyerekek növekedése "széltében és hosszában" nem egyenletes. A sajátjaimon látom, hogy egyszer nyurgábbak és hosszabbak, aztán nem növekednek csak híznak egy ideig. Ha gyanúsat észleltek, meg kell kérdezni az orvost, hogy hogy látja. A sok zöldség és gyümölcs biztos hogy jó, ha alig eszik szénhidrátot és mégis hízik, akkor meg kell nézetni, nincs-e vmi anyagcsere zavar, de erre van a doki, hogy megmondja, mert lehet, hogy csak egy "jól kikerekedett" egészséges kislányról van szó, és nincs semmi gond! Minden jót nektek!
Szia! Szerintem abszolút nem sok, de persze viszonyítási alapnak jó lenne tudni a magasságát is. Az én fiam 17 kg, 106 cm és nagyon kis vékonykának tûnik. Mondjuk ugrál, szaladgál egész nap....
Az én kisfiam most volt 2-éves 97-98cm kb.és 16kg.Mindenki többnek nézi mint amennyi!!!És alig eszik valamit azt is én adom a szájába mert ha nem így lenne, nem is enne egész nap csak inna. Igaz mi sem vagyunk kicsik mindketten 180cm-k vagyunk.:) :) Tehát szerintem is alkati kérdés!
Kislányom 19 hós és 13, 20kg. Mire 2 éves lesz lesz 15 kg.Õ is husis.Mindig megjegyzik hogy biztos sokat eszik, pedig allig eszik vmit. Az apja magas és õ is magasabb a vele egykorúnál. Keresztfiam 3, 5 éves és 12 kg.Vékony mint a bot. És rengeteget eszik. De kicsi is mert egy fél fej közöttük.
A lányom 2 éves, 88 cm és 14 kiló. Soványnak nem mondanám, és õ egész pici kora óta husis, sõt régebben sokkal husibb volt, mint mostanság. A háziorvosunk elég "szigorú" és biztos vagyok benne, hogy mondta volna, ha sokallná a súlyát...
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm a kedves válaszokat, megnyugodtam, most mértük meg a kiscsajt, majdnem 95 cm :) Puszi anyák és nektek is a legjobb egészséget! Kellemes húsvéti ünnepeket!
A lányom 4 éves, és 14.5 kiló!Vékonyka!Szerintem jó a 2 évesnek a 15!
5 éves fiam 15 kg :( Szinte alig eszik :(
Hát nem tudom, mifelénk minden 2 2és fél éves legalább 94 cm, a fiam a 96 cm jével teljesen átlagnak számít. Van 2 kisfiú itt akik ehhez a magassághoz 15-16 kilók hát nekem jó nagy darabnak tûnnek:) Persze felesleges errõl így beszélni, mert ha szerinted oké az étrendje és amit leírsz szinte semmi hízlalót nem eszik soha a gyereked, vagy csak nagyon ritkán, akkor úgyse tudsz vele mit csinálni, hiszen a diéta is ebbõl állna hogy minimális édesség, sok gyümi zöldség. Mondjuk az én fiam meg vékony (állítólag) 12.8 kiló a 96 cm-hez.
3 éves fiam 15kg.és 105 cm a magassága.Minden gyerek más.Fiam magas de kicsit soványka, peddig megeszik mindent..
Én lányom a 16. hónapos szurinál volt mérve, 12 kg és 81 cm. Nagyobb, mint az átlag, a két éves kisfiúk és kisebbek nála ránézésre. Tegnap egész véletlenül összefutottunk egy anyukával, aki a 2 éves kislányával volt, és végre láttam egy 2 évest, aki nagyobb az én lányomnál :) Enyém sem eszik sokat, kenyeret csak reggel, abból is két-három csipettel. De naponta egy joghurt és egy csoki nélküli túrórudi az azért elmegy nála is. Almát és más gyümiket is eszik, banánt nagyon ritkán. És mégis nõ, mint a gomba. Mi is magasak vagyunk a férjemmel. Gyerekkorunkban mindketten nagyon vékonyak voltunk, a férjem mostmár 100 kg, én pedig 72 (a 175 cm-hez).
A kérdező hozzászólása: :) köszi, amúgy makk egészséges, eddig kétszer volt beteg, az is olyan volt, hogy..szinte semmi :) Aggódom egyébként, az anyagcseréje eléggé gyors, 2-3 kaki is van egy nap, de az apja ilyen, én pedig jóhusis vagyok, remélem, csak örökölte. Míg az apja gyerkkorában soványgerek volt és világéletemben jó húsban voltam. Engem anyukám etetett állandóan, szoktatott rossz étkezésre, most persze ez megváltozott, más étkezési szokásaink vannak, de a gyereknek megveszem néha a fent felsorolt édességeket. De ritkán kap és pl kekszet szinte soha. Szerintem a gyümölcscukor hízlalja, mert a süteményeket, tortákat és pudingokat sem szereti, sõt.. Talán még a tészta, tejfölöshusival, még az egy kedvenc, a nokedli... de ezt is adnom kell neki egy héten egyszer. Hát nem tudom, remélem nincs gond, de nem úgy tûnik, mert eszik és fejlõdik és virul :)
Tudni kellene a magasságát is!De egy 2 évesnek szerintem picit sok a 15 kiló!De ha a magassága megfelelõ akkor nincs miért aggódni!Butaság elvenni azokat a dolgokat ami pont egészséges, és kell a csontok fejlõdéséhez, mint pl a joghurt, vagy a banán!
A lanyom 2 eves, 95 cm es 15 kg, de ranezesre inkabb lehet sovanynak mondani. Szerintem ez alkati kerdes. Ferjem 186 cm es vekony testalkatu, a kislany tole orokolte.
Mit akarsz te ez ellen tenni? Törõdj a saját dolgoddal..
Neked ehhez mi közöd van? Az õ dolguk, te meg törõdj a saját dolgoddal! Lehet hogy féltékeny vagy a lányra hogy 15 évesen boldog párkapcsolatban él?! Vagy mi?
Nekem is szúrná a szemem, de szerintem sincs az ég világon semmi közöd hozzá... a szülõk elfogadják, a lány is, a pasi is... akkor te ne üsd bele az orrodat!
Lehet, hogy egy normális felnõttnek egy 15 éves lány kislány, de maga a pedofília csak arra vonatkozik, aki testileg éretlen (azaz nemileg éretlen testû) gyermekekre jön nemi izgalomba a nemi érés olyan 11-13 éves korban szokott lenni, úgyhogy pedofíl aki 12 évesnél fiatalabb gyerekkel közösül Magyarországon a beleegyezési korhatár 14 év, a törvény azt bünteti feltétlenül aki 14 éves kor alattival kerül szexuális kapcsolatba azon felül csak akkor van eljárás ha a lány, vagy szülõk feljelentést tesznek, és a férfi nagykorú elítélni valszeg akkor fogják bármire ha a lány ellene tanúskodik, és azt mondja, hogy õ nem is akarta igazán, csak a férfi erõltette amúgy nekem is volt középsuliban ilyen osztálytársam, de szerintem ez az õ dolga, mármint 14 év felett, ha meg a szülei támogatják, akkor télleg semmi közöd hozzá
Nem. 14 betöltött életév után nem. De mit érdekel ez téged?
Szomorú.
Irigykedem a lányra. Én 17 vagyok, de nekem is az idõsebb férfiak tetszenek.
jaj ne legyetek már ennyire magyarok.. nekem is szúrná a szemem ha egy szaki egy hamvas 15éves tinivel kefélne.. nyilván a kérdezõben is van ennyi jó érzés és ezért zavarja.. amúgy meg ha az anyja engedi akkor ennyi.. az egész család 1 elbaszott szardarab lehet. a szaki meg vagy balf*sz vagy patkány:)
Kedves utolsó elõtti válaszoló, ha már ilyen szépeket kívántál nekem (és mindenki másnak is), akkor kérlek engedd meg hagy gratuláljak a stílusodhoz, igazán nagyot mondtál, és valóban igen intelligensnek tûnsz az összes többi hozzászóló mellett a sok "kisípolandó" szóval, amit használtál! :) Utolsóval egyetértek. Ha szülõ lennék alapból nem helyeselnék ha a gyermekem egy ennyivel idõsebb pasival járna, de a lány szülei elfogadták, neked, illetve nekünk baromira nincs közünk ahhoz, hogy õk mit csinálnak, ha nekik így jó, hát legyen így jó... Legyen mindenki elfoglalva a saját bajával, ne másnál söprögessen!
OKÉ rendben
Semmi közöd hozzá. Liba.
22:55 Én meg ahhoz gratulálok, hogy sikeresen kijelölted válogatás nélkül kb az elsõ oldal hozzászólást, jó olvashatóan, és még bemásolnod is sikerült. Ez is szép eredmény. Már bocs, de mit ítélkezel így olyan emberekrõl akikrõl semmitse tudsz? Amúgy meg olyat kívánj csak másnak amit magadnak is szeretnél. Aki kúltúráltan válaszol, az megérdemli, hogy kultúráltan ne értsenek vele egyet (amit te már nem érdemelsz meg egyébként, de most nem süllyedek a szintedre ezért) Én se tartom valószínûnek, hogy a kérdésben szereplõ lány egy mentálisan teljesen egészéges, jól felnevelt személy lenne, de nekem nem a gyerekem, ahogy neked se, és a kérdezõnek se, nem ránk tartozik, hogy hogyan nevelték a szülei. Te legyél azzal elfoglalva hogyan neveled a saját gyereked, ne azzal, hogy a másik hogyan neveli az övét. Hasonlóan, amíg nem történt bûncselekémy (és a lány a beleegyezési korhatár fölött van, úgyhogy nem), addig törõdjél te is, meg a kérdezõ is a saját párkapcsolatotokkal, gyereketekkel, stb, ne a másén bíráskodjatok meg ócsároljátok. Attól a tietek nem lesz jobb, és fõleg nem azé, akit szidtok.
hát ti hülyék vagytok [email protected]*dmeg mi a fac.volt 1 osztálytársam 14 éves L összejött egy 47 éves öregemberrel és szült neki 14évesen 2 gyereket vagyis +- 1év.a kis csajnak a szülei meg örülnek meg minden... fuuuu nem hiába magyarok vagyunk 15évesL 32 éves férfival anyáááááám, hányinger, szánalom, szégyen, ti is még neki álltok feljebb hogy mi köze hozzá igaz qrvára nincs köze hozzá de akkor is ba*dmeg szégyelljétek magatokat rühes kibacott magyarok vagyunk AK-47-essel szét kéne lõni a fejeteket facopó barmok.majd ha a ti gyerekeitekkel történik ilyen akkor magyarázzatok mert valjuk be épelméjû szülõ ezt nem hagyná akkor ki lenne az aki ráébreszti azta kis qrvát hogy amit tesz az nem jó ha nem a barátnõje vagy mit tom én barátja
Most miért kell mindjárt leszónli a kérdezõt? Azzal, hogy ezt megkérdezte nem szólt bele senki életébe... Miért nem lehet soha normálisan válaszolni? Amúgy meg engem is zavarna, és ezt se találom normálisnak. Elég gyanús, hogy egy ennyi idõs pasinak ennyi idõs lány tetszik. Miért nincs még senkije?
Szánalmas és elítélendõ mindkettõ. De hol van ilyenkor a kis ribanc anyja? Hogy hagyhatja ezt? Ha nekem lenne egy 15 éves lányom és egy 32 éves faszi próbálkozna nála, biztos, hogy kihúzgálnám a belét, de a csaj is kapna pár atyai pofont.
Te magad mondtad h nem tudod biztosan h járnak e vagy csak kavarnak!A szavaidból ki lehet venni h nem tudod pontosan a helyzetet.Amit te 'pedofiliának' nevezel talán nekik pont a nagy szerelem.A kor nem mindig lényeges dolog, fõleg nem a szerelemben.Ha pedig az anya tud róla akkor szerintem csak valami komoly lehet a 2 fél között és megbizható az a férfi ha egy anya ezt mondja.Természetesen az is lehet h az anya csak rábólint de ez sokmindentõl függ.A lényeg h nincs miért beleszólj más magánéletebe mert azért magánélet.Gondold magad hasónló helyzetbe.biztos neked sem tetszene ha valaki beleszólna a szerelmi életedbe!
Az zavar, hogy tapasztaltabb lesz mint te?
Szörnyû buta kérdezõ vagy. Azt se tudod mi az a pedofilia, de irigykedni azt tudsz. Helyesen írni se tudsz.

Adhatok a 15 hónapos kislányomnak forralatlanul bolti tejet?

Legjobb válasz: Én a kislányomnak 2éves koráig nem adtam csak forralva!Mindenki maga dönti el két egyforma gyerek nincs,de csak óvatosan!!

Én a kislányomnak 2éves koráig nem adtam csak forralva!Mindenki maga dönti el két egyforma gyerek nincs, de csak óvatosan!!
Ha eddig probléma nélkül fogyasztott mindent, szerintem pár kortyot meg lehet próbálni
Szia! Én a kisfiamnak 13 hónapos korától adtam tejet, de a dobozos tartósított és jobb minõségût, alacsony zsírtartalmút. De ehhez hozzájárul az is hogy a kisfiam sajnos 2 hónapos kora óta tápszeres volt. De ha minden más tejterméket probléma nélkül eszik a kislányod és nincs panasza akkor szerintem nyugodtan ihatja.
Igen, ha nem laktózérzékeny akkor igen. 10-11 hónapos korban el lehet kezdeni a (tehén)tejhez való szoktatást. Erre a "2/3-os tejet" használjad, hogy fokozatosan szokja. Készítésének módja: 140g tejet felforralunk két kávéskanál cukorral és 70g forralt vízzel elkeverjük. Lehûtés után adható. (Maximum: 2-2, 1dl)
Én 10-11 hónapos kora óta úgy adom és nagyon szereti. Legelõször vízzel kevertem, majd egyre növeltem a tej mennyiségét. Késõbb 1 kanálka mézet is tettem bele.(szintén 15 hónapos a kislányom)
Egy éves kor után nincs szükség forralásra.

Hogyan csináljam, hogy ne viselje meg nagyon a kislányomat az elválasztás? Úgy döntöttünk a párommal, hogy kistesót szeretnénk a 15 hónapos kislányomnak, és ő még szopik. Ráadásul még cicin alszik el esténként.

Nagyon sokat gondolkoztam rajta,hogy ki hogy csinálhatja ezt???Bevezettetek valami új dolgot a cici helyett?Nagyon szeret cicizni,és nem tudom,hogy mit tegyek ezzel kapcsolatban.Minél hamarabb szeretnék várandós lenni,és tanácstalan vagyok.Azt nem szeretném,hogy szoptatás mellett legyek várandós,nem hiszem,hogy jó lenne,ha a pici fejl?d? magzatnak,nem jutna elég vitamin,és tápanyag.Tippeket szeretnék,az okos elválasztáshoz.

Legjobb válasz: én azt mondtam :cici szabadságon van.... de akkor már csak este szopizott.

én azt mondtam :cici szabadságon van.... de akkor már csak este szopizott.
esetleg varhatnal az elvalasztassal amig teherbe nem esel, mert nem biztos, hogy konnyen megy es addig lehet magatol megoldodna
Ugyanebben a helyzetben vagyunk mi is, csak annyi különbséggel, hogy kisfiam van és 16 hónapos. Próbáltam már, hogy "rendes" tejjel kínálom pohárból, amikor szopizni akart, beleivott, de követelte a cicit. Mondogattam, hogy elromlott a cici, de nem hitte el, és csak belebújt a pólómba. Jobb ötletem még nem volt. Úgy döntöttünk, próbálkozunk, aztán ha sikerül a kistesó akkor majd orvos/védõnõ tanácsát is kikérjük. És addig hátha megoldódik magától is.
Én nem estem teherbe, amíg szoptattam, én is elválaszottam a babámat, bár egy kicsit hamarabb, mint most te akarod. Szerintem egyik napról a másikra válaszd el, mondd, hogy beteg a cici, esetleg ragaszd is le. Hogy ne viselje meg a kislányodat, adj neki cumisüvegbõl tápszert (pl banánosat, az finom, biztos ízleni fog neki), és tartsd szoptatós pózban, úgy igya ki. Csak azt ne csináld, hogy egyik nap szoptatod, aztán nem, mert akkor összezavarod. Tûzz ki egy napot, és onnan tényleg hagyd abba. Õ már nagy, meg fogja érteni, ha azt mondod, beteg a cici. Fontos, hogy a sok ölelés maradjon meg, de gondolom ez menni fog :)
Az én babám azonnal elválasztotta magát ahogy teherbe este.Ez nagyon gyakori.

Ma a 15 hos kislányom a szájába vett egy elázott cigaretta csikket, azonnal kivettem, lesz baja? Igaz nem lesz?

Legjobb válasz: Kislányom is csikk mániás. Már kétszer bekapta mire a kezem odaért, de semmi baja. Nyugi!

Kislányom is csikk mániás. Már kétszer bekapta mire a kezem odaért, de semmi baja. Nyugi!
Nyugodj meg, semmi baja nem lesz.
A kérdező hozzászólása: köszönöm, akkor megnyugszom.
Ne aggódj, kóstol még meg ennél cifrább dolgokat is..
ne aggódj, semmi baj nem lesz:-) Már rengeteg olyan dolgot megevett eddig is, amire nem is gondolnál, mégis jól van:-) na és ami még ezek után jön:-) Jól bírj a gyomruk! Na és a másik: sajnos jobb is, ha hozzászokik a "szar dolgokhoz" a szervezetük kis korban, mert sajnos annyi "szemét" van minden élelmiszerben már, hogy elkerülhetetlen késõbb is :-(

Holnap kapja a kislányom a 15 hónapos oltást MMR, akinek a gyermeke megkapta utána mit tapasztaltak?

Nagyon féltem ettõl az oltástól a kislányomat, annyi rosszat lehet hallani, h milyen súlyos mellékhatások lehetnek, jó lenne ha egy kicsit megnyugtatnátok!!!

Legjobb válasz: Egy hét múlva volt két éjszaka hõemelkedése de 38 fölé nem ment. De csak éjjel. Nappal ugyanolyan volt mint máskor. Én mondjuk adtam neki oltás elõtti nap és az oltás napján Thuja 30ch homeopátiás golyót kicsi vízben oldva. Elvileg ez valamennyire segít, hogy ne legyen mellékhatás. És az én kislányomnak elég sok foga jött ráadásul akkortájt úgyhogy lehet a két éjszakás hõemelkedés attól volt nem az oltástól.

Egy hét múlva volt két éjszaka hõemelkedése de 38 fölé nem ment. De csak éjjel. Nappal ugyanolyan volt mint máskor. Én mondjuk adtam neki oltás elõtti nap és az oltás napján Thuja 30ch homeopátiás golyót kicsi vízben oldva. Elvileg ez valamennyire segít, hogy ne legyen mellékhatás. És az én kislányomnak elég sok foga jött ráadásul akkortájt úgyhogy lehet a két éjszakás hõemelkedés attól volt nem az oltástól.
1. vagyok. Gyógyszertárban vettem a golyókat, nekem is ismerõs javasolta mert az elsõ gyereknek nem adta és megszenvedte az oltást, a másodiknak adta és nem volt semmi gond.
Kisfiamnál nem jelentkezett semmi mellékhatás szerencsére.
A kérdező hozzászólása: Csak reménykedni tudok, h minden ok lesz!!!
Az oltás után 1 héttel 5 napig tartó hõemelkedés (ebbõl egy nap volt 38.4, a többi tényleg csak hõemelkedés volt), orrfolyás. A többi oltástól sem elõtte sem utána semmi baja nem volt a fiamnak.
Másnap pár db apró pötty az arcán, harmadnapra ezek is eltûntek. Én is nagyon féltem ettõl az oltástól, de semmi baja nem lett a fiamnak.
8 nap után: csillapíthatatlan, magas láz, étvágytalanság, hasmenés, 2 nappal késõbb vérvörös kiütések mindenhol a testén, duzzadt nyirokcsomók, ezt követõen 7 nappal csípõízületi gyulladás, alig bírt lábra állni. Elõtte nem volt baja semmilyen oltástól, beteg sem volt addig soha.
Szia, én is nagyon féltem tõle, nekünk az oltást követõen két hétig semmi nem volt, szó szerint semmi. Két hét után viszont jött egy nagyon enyhe nátha, hasmenés és hõemi, amit nem biztos, hogy az oltás okozott. A doki szerint 10 nap alatt lecseng a mellékhatása, szóval valószínû mi mást kaptunk el. A lényeg, hogy van, hogy kijön de van, hogy semmi tünet nem fog jelentkezni. Azért remélem nem lesz nálatok gond!
A kérdező hozzászólása: Eddig nálunk sem volt semmilyen gond az oltások után, de most jönnek az örlõ fogak, szóval sztem az immunrendszere nem biztos h annyira erõs, meg egyébként sem. :(
A kérdező hozzászólása: És hol vetted a homeos bogyókat?
A fiamnak soha egyik oltástól sem volt semmilyen mellékhatása. Annyi volt max., hogy az oltás helye kicsit bedagadt, így borogattam neki aznap, de másnapra már el is múlt. Szóval nálunk tényleg mindig minden rendben volt az oltásokkal.
Nálunk nem volt semmi.
15-36 kg
Szerintem bele kell próbálni mindkét fajtába.
15-36
15-36
Próbáld bele. Ha alacsony, a nyakánál fog menni az öv, ami nem túl elõnyös. Ha elég magas hozzá, jó lesz a 15-36-os, ha nem, marad a 9-25-ös. Én is ezért döntöttem a 9-25-ös mellett, pedig nagyon 15-36-ost akartam venni...

Miért keresik manapság a férfiak (26-30) inkább a 15-17 éves kislányok társaságát, mint a fiatal huszonévesekét?

Legjobb válasz: mert a 15-17 is õket keresi ezért faszán egymásra találnak. a fickónak kell az õszintén sikító kis pubi aki még anált is bevállal, mert az menõ. a csaj meg örül, hogy õ és a pasija együtt milyen érettek

mert a 15-17 is õket keresi ezért faszán egymásra találnak. a fickónak kell az õszintén sikító kis pubi aki még anált is bevállal, mert az menõ. a csaj meg örül, hogy õ és a pasija együtt milyen érettek
Mert 30-ig egyre vadabb a lányok álma, harminc felett pedig már egyre jobban tudják mit várhatnak el...
Azért, mert csak a 15-17 éves lányokat tudják megfektetni. Ill. pedomaci közeleg.
Mert a sok szégyen pali cask azokat tudja befûzni!
Egyáltalán nem kislány egy 15 éves, lehet agyilag érett, nem kortól függ. Nekem túl idõs 24tõl felfelé. Legtöbb 24 feletti kinéz vagy 35nek. :S
az nem férfia hanem pedofil...
Nem vagyok tapasztalt a témában, mert korombeli leányzóm van, de nem értek azzal egyet, hogy "csak szexre megy", és hogy "kevesebbel beérik". Mért lenne kevesebb egy ilyen kiscsaj, mint egy idõs, begyepesedett, megposhadt, "vén" 25 éves, akit teliszennyezett a hülye oktatás, társadalom, elvárások, munkahely, meg minden más, ahol csak kapcsolatot létesít az emberekkel... Mondok példát: Egy fiatal csaj annak is örül, ha elmehet valami parkba aztán dobálhatja a ludakat kaviccsal... a pasi meg élvezni, hogy a társaságában a csaj jól érzi magát, és nem kellett megeröltetni magát. Önmagát adta, "nemes" egyszerûségében, és boldogok. Nem a szex a lényeg... Míg egy idõsebb nõ, már lehet nem akarna csak úgy sétálgatni, vagy "lenne jobb dolga is", vagy azt mondja a pasinak: "jobb ötlet nem jutott az eszedbe?" Egyszómintszáz: Kevesebb energiabefektetéssel igenis többet lehet kihozni egy éretlen kiscsajból, mint egy elfuserált idõsbõl. (persze ha találsz értelmes idõset, aki még nincs kapcsolatban, akkor jó neked, de ritka mint a fehér holló lólábakkal... :) )
15-ös vagyok javítok, mert elírtam: "A férfi nem az ilyen lepattantó szedi."
14-es: Hárpiát nem akar senki. De üresfejû libákat, akiknek az összes tudásuk a pipálás csak olyanok akarnak, akik kevéssel beérik. Olyanok, akik a szexre mennek, de abban is csak arra, hogy saját maguknak jó legyen, ahogy a pornóban látják. Az én meglátásom szerint (s nem nõ vagyok) az ilyenek csak fiúcskák, kortól függetlenül. A férfi nem ilyen a könnyû lepattanót szedi.
Ki a franc akar egy elvárásokkal teli "nõt" (hárpiát*) társnak, ha van friss, felfedezni vágyó, érdeklõdõ, nyitott, és mellesleg "feszesebb adottságokkal rendelkezõ" leányzó a közelben TUCAT SZÁMRA... ?
A 26-30-as az nem férfi, hanem még csak srác.... Stílus és elegancia nélkül, szokás szerint tisztelet a kivételnek. A velük korabeli NÕK (mert õk már NÕK) ezt jól tudják és élbõl pattintják le õket. Így marad a lepattanó, akikkel nem lehet mást csak pipáltatni és du.gni. Tudod, közgazdaságtani alaptétel: Lehetõség-Kereslet-Kínálat.
Meg kell hagyni, hogy szex szempontjából a 14-18 között aki már adja, az eléggé bevállalós lesz és emellett szórakoztató is. Én is párkapcsolatban vagyok, de a jelenlegi elõtt nem egyet befûztem és jobb élményem volt velük, mint a fiatal huszonéves csóró kezdõ alkoholistákkal. A "kislányok"-ban, ahogy fogalmazol, az a jó, hogy a egy természetes férfi-nõi egyensúlyképük van és a nagybetûs élet (vagy az egyetem mocska) még nem fertõzték meg a lelküket hülyeségekkel. Ezen õk is átesnek majd, de ha addig kölcsönös szimpátia alapján (és törvényesen) benne vannak egy barátság elõnyökkel kapcsolatban, azzal mindenki jól jár. Õk sok tapasztalatot szereznek, a 26-30 közötti férfiak pedig újraélhetik a fiatalkorukat. Megfelelõ õszinteséggel, korrektséggel, kihasználás nélkül ez szerintem teljesen jó és nem új jelenség, mindig is megvolt. De lássuk azért errõl a 15-17 éves lányok véleményét is, akiknek volt már része ebben! :)
Ha nem is 15 évesekét, de 18-22 évesekét azért mert, egy 26-30 éves viszonylag jól kinézõ, egy kis egzisztenciával már rendelkezõ férfit egy diáklány jobban tud csodálni, mint egy vele egy idõs nõ. Egy 18 éves csajnak menõ az a bérelt lakásban lakó diplomás férfi, akinek van egy jó autója és az összes pénzét feléli szórakozásra, sportolásra, saját ápoltságára, míg egy 30 év körüli nõ, aki már elért valamit az életben, az ilyen férfit komolytalannak gondolja, vagy ha esetleg nagyon tetszik neki akkor mindenáron meg akarja változtatni, korlátok közé terelni. 36F
Lolicon -.-
A kérdező hozzászólása: utolsónak: van Párom és szeretem, én húsz vagyok, de nem értem a férfiakat..hiszen ezek még kislányok, még 18 sincs
A kérdező hozzászólása: manapság olyan 16 évesek vannak, hogy fenekük kinn van a nadrágból és a lehetõ legkivágottabb felsõket hordják
Te melyik vagy? A 16 éves, vagy a huszonpár? Gondolom a kiscsajok kevesebbel is beérik, de ezer más oka is lehet.
17-es: nem lennék a helyedben, ilyen gondolkozás móddal. S a "ludak dobálása kaviccsal" csak a hab a tortán.... Apukám...

Adnátok valami jó ötletet, hogyan tudnám elaltatni a 15 hónapos kislányomat?

A lányom igazi örökmozgó.Önállóan nem tud elaludni.Eddig kis ringatással könnyen elaludt.Pár napja nem akar megmaradni a kezemben,nem akar elaludni sem délután,sem este..Tudnátok valami ötletet adni,hogyan könnyitsem meg az altatást?

Legjobb válasz: Lehet, hogy már nem igényli az altatást, nagylány már :-) Próbáltad már esetleg, hogy lerakod aludni, esetleg egy kis simi és kész? Hátha most ez válna be.

Lehet, hogy már nem igényli az altatást, nagylány már :-) Próbáltad már esetleg, hogy lerakod aludni, esetleg egy kis simi és kész? Hátha most ez válna be.
A kérdező hozzászólása: Próbáltam.Simizés után elkezd mocorogni, majd pedig feláll a kiságyban, nyújtja a kezét, hogy jönne ki és játszana.Ringatással max fél 10-kor már aludni szokott, más praktikával pedig még 11körül is fent van...Azt pedig nem szeretném, hogy olyan sokáig fent maradjon...Mert nyûgös, de nem bir elaludni.Tudom, én rontottam el, hogy pici korában minden mocorgásra kivettem, de elsõ baba, és nem volt szivem sirni hagyni.
csinálj nyugodt körülményeket körülötte, sötétíts be, ringasd, esetleg kakaó énekelj neki altatót
1.vagyok.Nálunk az a helyzet a 16 hónapos fiamnál, hogy gond nélkül elalszik itthon. Igen ám, de máshol nem. Vasárnap anyunál bevittem aludni, nekem is felállt, nyújtogatta a kezét, de egyébként nagyon álmos volt. Én feladtam, de az apja azt mondta, hogy majd õ. Bevitte, mikor felállt mondta neki erélyesen, hogy "feküdj le". Lefeküdt, majd újra felállt. Ezt eljátszották háromszor, utána már nem állt fel, kicsit kaparászta az utazóágyat és elaludt. Ezt csak azért írom le, hogy lehet, hogy nálatok is egy kis szigor kellene, az hogy ne vedd ki, ha feláll. Mondom ezt úgy, hogy nekem sem sikerült, mert nem voltam elég határozott.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a segitséget!Megpróbálom!
Én ezt úgy orvosoltam, hogy nem raktam le aludni délután, estére bedõlt az ágyba. Ha nagyon nyûgös volt leraktam, de fél, egy óránál tovább nem hagytam aludni. Mikor altatod délután? Lehet nem fáradt, azért nem alszik este, mert sokat alszik délután.
A kérdező hozzászólása: 2órát minden nap alszik délután.Fél 1-1körül rakom le aludni.Aztán, mikor felkel, minden nap kimegyünk az udvarra, hogy lefárasztja magát.Kb 2órát mindig kint vagyunk, játszunk a kutyákkal, szaladgál, segit a kinti takaritásban.Este 9körül már dörgöli a szemét, de aludni nem akar....

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!