Találatok a következő kifejezésre: A 14. járok, de még nem (10 db)

A 14. napnál járok, de még nem fogytam, de laposodott a hasam. Mit remélhetek, fogok még fogyni?

Pedig mindent ugy csinalok, ahogy kell. Betartok mindent. Rendszeresen mozgok> bicikli, aerobik. 6kilot szeretnek leadni. 162cm magas vagyok 52kilo.

Legjobb válasz: Szia.Már bocsi,hogy ezt i´rom,de enyhe´n butasa´g lenne 6 kilót fogynod.Akkor nem lenél csak 46kg.A magasságodhoz képest a súlyod tökéletes.szerintem másnak is ez a ve´leménye.

Szia.Már bocsi, hogy ezt i´rom, de enyhe´n butasa´g lenne 6 kilót fogynod.Akkor nem lenél csak 46kg.A magasságodhoz képest a súlyod tökéletes.szerintem másnak is ez a ve´leménye.
Egyetértek az elõttem szólóval. Ne csodálkozz azon, hogy nem fogysz, ha nincs mibõl. A Te súlyod épp megfelelõ a magasságodhoz (nõk normáls súllya: magasság-10, neked pont ennyi). Ráadásul csak nézz meg egy BMI kalkulátort, ha 46-ra lefogysz a sovány emberek közé fogsz tartozni. De ehhez még BMI sem kell, azt sem tudom elképzelni, hogy jutott eszedbe, hogy fogynod kell!
Én megértelek. 158 cm vagyok, és 46, 48 kg-san éreztem magam mindig is a legjobban. Volt, hogy 16 évesen 39 kg voltam, pedig nagy étvágyú vagyok, csak akkor pont szerelmi bánatom volt. Most 57-rõl indultam, még csak 2 kg-t fogytam, én is mozgok, és már a 26. napon tartok. A hasam lapult egy picit. Remélem lemegyek 52-re, de 49, 50-nek örülnék a legjobban.
Az, hogy az elõttem szóló 158 centivel 48 kg-al érezte legjobban magát ez reális, hisz a magasság és súly aránya megegyezik. De ahogy kettõvel fentebb akartam írni, a normál testsúly(nõknél): magasság-110, szóval a kérdezõnek 52 az ideális..amennyi most. Az elõttem szólónak pedig a 48 ami az álomsúllya. Ha valaki választ ír, akkor szerintem ne csak a súlyt nézzétek, hanem a magasságot is hozzá.
Az 52 kb-ból szerintemeszedbe se jusson fogyni 162 cm-es magassággal!! Nem hiszem, hogy jól fogod érezni magad csontsoványan.... Amúgy egyet értek az elõttem szólóval: teljesen ideális a testsúlyod, és azért nem fogysz, mert nincs mibõl. Ez a diéta elsõsorban nagy súlyfeleslegnél mûködik. Ha ayt szeretnéd, hogy laposodjon a hasad, akkor szerintem végezz mondjuk felüléseket. És ne diétázz! Örülj inkább, hogy ilyen szerencsés vagy: nem sovány, nem kövér, hanem pont jó!

Mennyi idos kortól lehet gumicsizmát adni a babára esos idoben? 14 hónapos a lányom, már stabilan jár, de még nem merek neki venni. Tapasztalatok?

Legjobb válasz: Ahogy stabilan tudott járni kisfiam, kapott gumicsizmát. Sajnos ezekben viszont általában nincs talpbetét, úgyhogy egy normál, méretre szabható talpbetétbõl vágtunk neki bele egyet-egyet, így azért mégis csak kényelmesebb. :)

Ahogy stabilan tudott járni kisfiam, kapott gumicsizmát. Sajnos ezekben viszont általában nincs talpbetét, úgyhogy egy normál, méretre szabható talpbetétbõl vágtunk neki bele egyet-egyet, így azért mégis csak kényelmesebb. :)
Amikortól jár és nem szeretnél neki minden esõ után új cipõt venni vagy azt, hogy felfázzon mert beázott a cipõje.
Nyugodtan add rá. Nekünk emlékeim szerint 21-es volt az elsõ, semmi gond nem volt vele.
Ha már stabilan jár, add rá nyugodtan.
Szintén 14 hónapos a lányom és én is ezen gondolkozom, mert a férjem szerint felesleges még, szerintem meg nem, pedig nem egy nagy összeg 1000-2500, - körül már jókat lehet venni. 20-as cipõi vannak, vegyek ekkorát vagy 21-et inkább? De az a legjobb ha belepróbálom a lábát.

14 honapos es meg nem jar, egyensulyoz, latszik rajta hogy mar nagyon menne, allandoan engedne el a kezunket de azert fel elindulni, mit tegyek? Van meg valaki itt akinek ebbe a korban a babaja meg nem jart-jar?

Legjobb válasz: Szia, én fogtam a kezét, addig amíg csak akarta vagy volt hogy a kapucniját fogtam és a kezével tudott kalimpálni 15 hónaposan kezdett el járni egyedül!

Szia, én fogtam a kezét, addig amíg csak akarta vagy volt hogy a kapucniját fogtam és a kezével tudott kalimpálni 15 hónaposan kezdett el járni egyedül!
Mi is a másik feléhez tartozunk, mert a kisfiam 10 hónaposan és 1 naposan tette meg elsõ önálló lépését.Azóta eltelt 4 hónap és már most látszik, hogy szörnyen o lábai vannak. Szóval nem biztos, hogy jó az ilyen korai járás. A barátnõm kislánya is 14 hónapos volt amikor elindult, és semmi hátránya nem származott belõle. Majd megérik rá, és aztán szaladhatsz utána:)
Igen, van. Kislányom 16 hónaposan "engedte el" a kezem. És ez teljesen normális. Akkor indult el, mikor már teljesen biztos volt a dologban. Ezért nála ki is maradt teljesen a botladozós, bizonytalan, imbolygós járás. Mikor elindult, teljesen stabilan tette, mintha mindig is járt volna. Ne ijedj meg a sok csodagyerektõl, akik már 10 hónaposan futnak. Fele sem igaz....
z enyém már korán megindult, de minden gyerek más. Ne fogd a kezét, menjen egyedül. Elõször a bútorok mellett mennek, azután egyedül. Ha fogod a kezét, soha nem tanul meg egyensúlyozni és esni sem. Ha elesik, akkor se vedd fel, felkel majd magától is. Türelem, rövidesen szaladni is fog.
20 éves vagyok, másfél évesen kezdtem járni. anya orvosként kétségbe esett, hogy biztos bajom van... semmi bajom sincs, tökéletesen eljutok bárhová, de élsportoló nem lettem:Dne aggódj. majd elengedi a kezed:)
Ezt a fele sem igaz állítást cáfolnám. Unokanõvérem kisfia 10 hónapos korában indult el, unokahúgom kislánya 9 hónapos, és már gyönyörûen lépeget egyedül. Egyébként én is azt mondom, hogy ne fogd a kezét. Hagyd, hogy õ bontakozzon ki. Kisfiam 1 éves, egy hete indult el igazán, napról-napra ügyesebb. Ma már csak akkor mászott, ha sietett valahová, egyébként megy mint a golyó keresztül-kasul a lakáson - persze még imbolyogva. Amikor mi fogtuk a kezét, behomorított, és lábujjhegyen járkált. Úgyhogy én abbahagytam a vezetgetést, és inkább hagytam, hogy õ próbálkozzon. Vettünk neki egy kis bébitaxi-járássegítõt, azt is tologatta, meg a babakocsiját. :) Hátul belecsimpaszkodott, és le-föl masírozott vele a nappaliban. Aztán egyik nap csak úgy elengedte, és elindult egyedül. Szóval türelem, Nálatok sem fog elmaradni az elindulás.
22:43, azért írtam, hogy a fele sem igaz, mert a fele sem igaz. De, Ti akkor a másik feléhez tartoztok. :-)
Kislányom 13hónaposan indult el. Elõtte két héttel vettünk neki járássegítõt(3000ft-ért). Azzal indult el se perc alatt. Sokan azt mondták ne vegyem meg, de nekem nagyon megérte. Azóta is használja az elején lévõ játékokat.
Lányom 17 hónaposan és 1 hetesen kezdett járni, most 18 hónapos + 5 napos, tehát lassan 1 hónapja. Járunk korai fejlesztõbe, ott folyton mondták, hogy ne vezetgessük, mert megszokja a kapaszkodást. Na mindegy, a lényeg, hogy elindult, és ahogy az egyik elõttem szóló írta, nem csetlik-botlik, hanem gyönyörûen stabilan jár.
hát lépjél matyikám!
ha már kavartok...mondd, hogy járni akarsz
Akkor miért nem lépsz?
Ha tudod, hogy erre vár, akkor közöld vele, hogy mától õ a barátnõd.
A kérdező hozzászólása: :D oks
És dugd a nyelved a szájába.
A kérdező hozzászólása: Meglesz :D amm én is valahogy így gondoltam :DD

Az a helyzet hogy van egy 18 éves fiú aki tetszik, szeretem őt ő is engem, de én csak 14 vagyok. Ha járnék vele biztos többet akarna. Nemtudom mit csináljak ha meg nem feküdnék le vele lehet megunna és elhagyna. Help me! Mit tegyek?

Én meg hanyagolnám a szexet 1-2 évig.

Legjobb válasz: 18 éves, meg lehet érteni, de ha tényleg szeret akkor tud várni rád. ha felhozza, vagy próbálkozik, de te úgydöntesz nem akarod beszélgessetek errõl. Ha tényleg, ahogy írtad egy idõ után megunna és elhagyna -> nem szeretett. Csak miatta ne menj bele olyanba amit te nem akarsz. Járj vele, de tisztázzátok a dolgokat ;)

18 éves, meg lehet érteni, de ha tényleg szeret akkor tud várni rád. ha felhozza, vagy próbálkozik, de te úgydöntesz nem akarod beszélgessetek errõl. Ha tényleg, ahogy írtad egy idõ után megunna és elhagyna -> nem szeretett. Csak miatta ne menj bele olyanba amit te nem akarsz. Járj vele, de tisztázzátok a dolgokat ;)
Mi a k*rva f*szomért akar minden 14 éves kisp*csa 18 évesekkel járni?
Mert a 14 éves *hadneírjamleminekneveztedõket* érettebbek a koruknál.
teljesen egyetértek az elsõ válaszolóval;) semmit se csinálj kényszerbõl:)
19:19-es: ha komolyan írtad azt, akkor te egy nagyon buta ember vagy hogy elhiszed hogy érettebbek a koruknál, ami azt jelenti, hogy összejönnek egy 4-5 évvel idõsebbel akinek csak arra kellenek hogy megdugják aztán még terhes is lesz és elcseszi az életét. Sokra vitte az érettségével. Ha ironikusan írtad akkor a fentieket ne vedd figyelembe, akkor egyetértek veled!
Akkor keress olyat, aki korban hozzád való!
Én ugyan ebben a helyzetbe vagyok:) mi már 2 hónapja eggyütt vagyunk, de mi persze szexuális értelemben is.:)
Netörõdj azokkal akik a kor-kérdést vitatják. Pár év és tökéletesek lesztek egymásnak :) addig csak ki bírjátok ha tényleg szeretitek egymást.
Nincs ezzel semmi baj.
Ez a normális! A körülötted lévõk meg kis hülye p.csák akik majd párszor át lesznek ejtve.
Akkor hasonló cipõben járunk :) Van egy barátnõm, aki állandóan mondogatja hogy hú de jó lenne ha már végre lenne barátja. Nem mondom, jó lenne, de majd eljön az ideje, van idõm még! Másik barátnõm meg havonta "cserélgeti" a pasijait, és mindig mondja hogy nekem miért nincs. Hát én nem vagyok olyan, hogy bármelyik srácra ráírjak fb-n, flörtölni :D meg azért õ a korhatárral is másképp bánik. Mindegy hogy 14 vagy 25 éves a gyerek :D én nem ilyen vagyok. Szerintem hagyd meg a szokásod, majd érezni fogod, mikor kell jönnie a pasinak... ezt jól megaszontam xD
Persze hát 14 évesen inkább tanuljál. Ne foglalkozz a többiekkel
Szard le!
Nincsen ezzel semmi baj.
A kérdező hozzászólása: Örülök, hogy így vagyunk ezzel! :)
Nem baj... :)
Még egy sorstárs. XD Én sem pasizom, és nem is akarok egy jó ideig. Szóval szard le õket! 14/L

2 éve járok a pasimmal. Még nem feküdtünk le egymással de tervezgetjük h már kéne. Mindketten 13ak vagyunk, történhet vmi a pasimmal vagy az apjával ha megtudják rendőrök (tudom h 14 év a korhatár)?

Legjobb válasz: Hehe:D Igen és én megyek is elmondom az apjának, biztos örülni fog neki hogy ilyen érett felvilágosult kislánya van.

Hehe:D Igen és én megyek is elmondom az apjának, biztos örülni fog neki hogy ilyen érett felvilágosult kislánya van.
Már mi is tudjuk nem csak õk ^^
Nemtudom....de remélem lecsukják mind2t, hevesen kikacagnám õket
Nyugodtan dugjatok, de pár hónap múlva ne egy " Mik az AIDS tünetei" kérdést írjál ki, ami igazából a tudatlanságodból fakad.
16 év alatt szerintem még korai, de 14 a korhatár. Meg egyébként is. Hova siet ez a sok pulya?
Ezt nézd meg:http://hu.wikipedia.org/wiki/Beleegyez%C3%A9si_korhat%C3%A1r
mos mért vagytok ilyenek? Nem kérdeztek durvát hogy ennyire oltsátok. Figyeljetek, fiatalok vagytok várjatok sztem még vele, késöbb jobb estz mikor több örömöt tudtk majd egymásnak nyújtani. Am. gratula a 2 évhez.
Még túl korai!!13 évesen?Hol tart a világ??!
Szerintem még korai. De miért ilyen sürgõs ez?? Én a helyedben várnék, míg érett nõnek nem érezném magam...
13 évesek vagytok és már két éve jártok?:O Nagyon nagy járás lehetett anno. Komolyan kezdem magam 18 évesen múltszázadbélinek érezni azért, mert én 14 évesen kezdtem el úgymond érdeklõdni a pasik iránt. De könyörgöm 13 évesen h a francba jutottatok arra az elhatározásra, h szeretkezni szeretnétek?! Tuti, h még nem vagy teljesen tisztában az alapvetõ dolgokkal. De egyébként meg azt hiszed, h csak mert egyszer- kétszer már menstruáltál nagy lány vagy? Ki kell ábrándítsalak, rohadtul nem vagy az! Érzelmileg is fel kellene nõnöd a szexhez KISLÁNY!
15 év alatt semmiképp .(bolondok)
Szerintem mindegy Mexikóban élek ahol 12 a korhatár :D
Sztem oltári nagy baromság lenne ha lefeküdnél vele 13 éves vagy ettõl nem lexel érettebb sem jobb sõt még kárt is okozhatsz magadban lelkit akár még testit is. A helyedben még várnék ezzel ott a tojáshéj a seggeden. L/18 Csak gondolkozz el el én 17 voltam mikor elvesztettem és örülök a döntésemnek h nem korábban!!!!
lol már 13 évesen pfff borzasztó bújjatok el a szekrénybe inkább
Ha ennyire benne vagytok már, az anál se maradjon ki. A védekezés meg csak a gyávák fegyvere. Adjatok neki. Csináljatok büszke fiatal nagyszülõket a szüleitekbõl. Rövid az élet, mindent ki kell próbálni, még 14 elõtt. Nem is értem, hogy minek várok a 13 éves korig, ha már 2 éve jártok. Fél év járás után már neki kellett volna állni.
Még ne mert még netán szex közbe elsünözik a pasidat...
13-13 évessel lefeküdhet. 13 éves 14 évessel már nem. Szóval, akár most is lefeküdhettek egymással. http://hu.wikipedia.org/wiki/Beleegyez%C3%A9si_korhat%C3%A1r Szerintem is még korai. Minimum 14, ha annyira sürgõs..
2 év után már nyugodtan megtehetitek. Csak védekezzetek, tudod gumi, máskülönben gyerek lesz, az meg korai lenne nektek. Igen 14 év a korhatár, de ha rajtatok kívül senki nem tudja akkor nem lehet gond belõle.
Miért tudnák meg a rendõrök? Nekem ennyi hozzáfûzni valóm van, a többiek már adtak szerintem is hasznos tanácsot.
A kérdező hozzászólása: a kérdésre válaszoljatok ne oltsatok...
de aranyosak lehettek... szerintem várjatok még! Mással élvezzétek a fiatal kapcsolatotokat! Szórakozzatok sokat ne is törõdjetek a sexel!
Ha jól tudom 16 év ami ha bele egyezik akkor mehet. Igen történhet mert alatta büntetik. Inkább mennyetek fagyizni.
13 vagyok en is megertem , ha annyira b*szni akartok , de tudd , nekem es sokak szemebe csk egy kis k*rva leszel!U.I . Szolj , amikor jon a baba!

Szeretnék kezdeni magammal valamit, de nem tudom, hogy mit csináljak. Mostanában nem csinálok mást, csak ha kell tanulok, és gépezek. +még járok lovagolni, de nem tölthetem ott a napjaimat (? ) (többi lent) 14/l

Már unom ezt, és szeretnék csinálni valamit. Mondjuk szeretnék egy hobbit, de nem értek semmihez sem. Már többször sorra vettem az esetleges ötleteket, de én mindenhez béna vagyok. Mit csináljak? 14/l

Legjobb válasz: 14 éves vagy és unatkozol.Hmm. -akkor húzgáld a bal füledet és ha meguntad akkor a jobb füledet. Meglátod nem fogsz unatkozni.

14 éves vagy és unatkozol.Hmm. -akkor húzgáld a bal füledet és ha meguntad akkor a jobb füledet. Meglátod nem fogsz unatkozni.
A kérdező hozzászólása: Mért nem lehet értelmes választ adni!?
Tanulj nyelvet, járj sportolni (biztos csinálnak valamit a barátnõid is, menj velük), válassz hobbit! Miért baj, hogy nem értesz hozzá? A hobbit is meg kell tanulni csinálni! Ne kérdéseket írj, ne tépelõdj, hanem fogj bele valamibe! Ha nem tetszik, kezdj valami újba!
A kérdező hozzászólása: A barátnõim nem csinálnak semmit (mármint sportra gondolok), nyelvet nem szeretnék tanulni, épp elég nekem az angol, majd gimiben meg franciát, de elõbb semmit. A hobbikról meg köszönöm választ, megfogadom :)
Hát ha így áll hozzá hogy semmi esélye akkor tényleg nincs. Ha magabiztos, magát adja, akkor viszont nagyon is van.

Egy 14 éves lány vagyok.171 cm és 63-64 kb. Van felesleg a hasamon és azt szeretném ledolgozni. Járok futni, úszni, felüléseket csinálok meg lábemelések (az utóbbi 2-t csak pár napja) de semmi változást nem látok. Mi a tanácsotok?

Egyébként a 2 hónap alatt kb 25-ször voltam futni vegyes távokat. Mostanában 5 km-t futok, korábban volt 7 km meg 4 is. A felülés-lábemeléseket pedig minden nap 10-zel többet (most 80-nál tartok és 30-cal kezdtem). És kézilabdázom is.

Legjobb válasz: kép? kizárt, hogy ilyen sporttevékenység mellett ilyen adatokkal felesleged legyen

kép? kizárt, hogy ilyen sporttevékenység mellett ilyen adatokkal felesleged legyen
Szerintem izmos lehetsz inkább ennyi tornától, amúgy se vagy elhízva így számok alapján. 5km-et futsz, az nagyon jó, hol futsz? Hogyan kajálsz?
A kérdező hozzászólása: lehet hogy nem voltam pontos mert pl úszni csak hetente 2-szer járok 1 órára.. ezt le kellett volna írnom. Az evésrõl meg, nem eszek teljes kiörlésû kajákat meg stb. Általában egy kisebb szendvics reggelire (vaj, felvágott sajt meg zöldségek, ja és ez kb 1 szelet kenyér vagy egy kifli) aztán ebédre mindig amit anyu csinál de ne ilyen pizzára meg hambira gondoljatok hanem rendes fõtt kajákra, aztán megyek futni és általában nem eszek utána max. egy kis dinnyét. De azért a fõétkezések között is van dinnye vagy vmilyen gyümölcs de próbálom nem túlzásb vinni. És megiszok napi 2 liter vizet.
A kérdező hozzászólása: még a második válaszolónak hogy az utcákon futok:)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!