Találatok a következő kifejezésre: A 14. járok, de (29 db)

14 vagyok. A volt barátnőm is. A b. nőm most valaki mással jár. De szakitott vele. Én le akarom smárolni a csajt de érdemes? Vagy csak pofonvág amikor közelittek hozá? Mi lesz a várható reakciója? :S

Legjobb válasz: Gondolom akkor most hogy szakított, már nem jár senkivel, és le akarsz csapni rá. A kérdés az, hogy neked miért csak a Volt barátnõd? Õ szakított vagy te? Mert ha te, akkor lehet hogy még örülne is ha ilyennel próbálkoznál.... na de ha õ... akkor más a helyzet. De azt tanácsolom hogy azért semmiképp ne menj oda hozzá és smárold le hirtelenjében... elõbb beszéljetek kicsit, érdeklõdj mi van vele, mit érez. Aztán úgy találod hogy ha megcsókolnád akkor azt pozitívan fogadná... akkor hajrá.

Gondolom akkor most hogy szakított, már nem jár senkivel, és le akarsz csapni rá. A kérdés az, hogy neked miért csak a Volt barátnõd? Õ szakított vagy te? Mert ha te, akkor lehet hogy még örülne is ha ilyennel próbálkoznál.... na de ha õ... akkor más a helyzet. De azt tanácsolom hogy azért semmiképp ne menj oda hozzá és smárold le hirtelenjében... elõbb beszéljetek kicsit, érdeklõdj mi van vele, mit érez. Aztán úgy találod hogy ha megcsókolnád akkor azt pozitívan fogadná... akkor hajrá.
Most akkor mással jár vagy szakított vele?
buliba kapd le hírtelen akkor kiderül mi a reakcioja.. szerintem nem fog pofon vágni, ha már jártatok
nemérdemes, aki már eccer szakított veled azután mit koslatsz még? tartsd meg a büszkeséged inkább.
egyetértek az elõttem szólóval.. szerintem is inkább, õrizd meg a büszkeséged. ugyanígy voltam én is egyszer, azután megint össze is jöttünk.azután már a kapcsolat elég unalmas volt, mert nem volt semmi beszédtéma, semmi ismeretlen..szerintem hagyd rá, és keress mást(:

Mennyi idos kortól lehet gumicsizmát adni a babára esos idoben? 14 hónapos a lányom, már stabilan jár, de még nem merek neki venni. Tapasztalatok?

Legjobb válasz: Ahogy stabilan tudott járni kisfiam, kapott gumicsizmát. Sajnos ezekben viszont általában nincs talpbetét, úgyhogy egy normál, méretre szabható talpbetétbõl vágtunk neki bele egyet-egyet, így azért mégis csak kényelmesebb. :)

Ahogy stabilan tudott járni kisfiam, kapott gumicsizmát. Sajnos ezekben viszont általában nincs talpbetét, úgyhogy egy normál, méretre szabható talpbetétbõl vágtunk neki bele egyet-egyet, így azért mégis csak kényelmesebb. :)
Amikortól jár és nem szeretnél neki minden esõ után új cipõt venni vagy azt, hogy felfázzon mert beázott a cipõje.
Nyugodtan add rá. Nekünk emlékeim szerint 21-es volt az elsõ, semmi gond nem volt vele.
Ha már stabilan jár, add rá nyugodtan.
Szintén 14 hónapos a lányom és én is ezen gondolkozom, mert a férjem szerint felesleges még, szerintem meg nem, pedig nem egy nagy összeg 1000-2500, - körül már jókat lehet venni. 20-as cipõi vannak, vegyek ekkorát vagy 21-et inkább? De az a legjobb ha belepróbálom a lábát.

A 14. napnál járok, de még nem fogytam, de laposodott a hasam. Mit remélhetek, fogok még fogyni?

Pedig mindent ugy csinalok, ahogy kell. Betartok mindent. Rendszeresen mozgok> bicikli, aerobik. 6kilot szeretnek leadni. 162cm magas vagyok 52kilo.

Legjobb válasz: Szia.Már bocsi,hogy ezt i´rom,de enyhe´n butasa´g lenne 6 kilót fogynod.Akkor nem lenél csak 46kg.A magasságodhoz képest a súlyod tökéletes.szerintem másnak is ez a ve´leménye.

Szia.Már bocsi, hogy ezt i´rom, de enyhe´n butasa´g lenne 6 kilót fogynod.Akkor nem lenél csak 46kg.A magasságodhoz képest a súlyod tökéletes.szerintem másnak is ez a ve´leménye.
Egyetértek az elõttem szólóval. Ne csodálkozz azon, hogy nem fogysz, ha nincs mibõl. A Te súlyod épp megfelelõ a magasságodhoz (nõk normáls súllya: magasság-10, neked pont ennyi). Ráadásul csak nézz meg egy BMI kalkulátort, ha 46-ra lefogysz a sovány emberek közé fogsz tartozni. De ehhez még BMI sem kell, azt sem tudom elképzelni, hogy jutott eszedbe, hogy fogynod kell!
Én megértelek. 158 cm vagyok, és 46, 48 kg-san éreztem magam mindig is a legjobban. Volt, hogy 16 évesen 39 kg voltam, pedig nagy étvágyú vagyok, csak akkor pont szerelmi bánatom volt. Most 57-rõl indultam, még csak 2 kg-t fogytam, én is mozgok, és már a 26. napon tartok. A hasam lapult egy picit. Remélem lemegyek 52-re, de 49, 50-nek örülnék a legjobban.
Az, hogy az elõttem szóló 158 centivel 48 kg-al érezte legjobban magát ez reális, hisz a magasság és súly aránya megegyezik. De ahogy kettõvel fentebb akartam írni, a normál testsúly(nõknél): magasság-110, szóval a kérdezõnek 52 az ideális..amennyi most. Az elõttem szólónak pedig a 48 ami az álomsúllya. Ha valaki választ ír, akkor szerintem ne csak a súlyt nézzétek, hanem a magasságot is hozzá.
Az 52 kb-ból szerintemeszedbe se jusson fogyni 162 cm-es magassággal!! Nem hiszem, hogy jól fogod érezni magad csontsoványan.... Amúgy egyet értek az elõttem szólóval: teljesen ideális a testsúlyod, és azért nem fogysz, mert nincs mibõl. Ez a diéta elsõsorban nagy súlyfeleslegnél mûködik. Ha ayt szeretnéd, hogy laposodjon a hasad, akkor szerintem végezz mondjuk felüléseket. És ne diétázz! Örülj inkább, hogy ilyen szerencsés vagy: nem sovány, nem kövér, hanem pont jó!


A suliba jár egy csaj aki tetszik. Nem tudom miért de valami visszatart vagy csak nem merek odamenni hozzá. Nem tudom hogy küzdjem le ezt a beszariságomat. Segít valaki? ! 14/f

Legjobb válasz: az erõ veled van.. egy force pull és már meg is van... vagy esetleg erõtér? mert akkor csak a lézerkarddal tudod vágni.. kérlek több infót! amúgy meg mély levegõ, aztán menj oda.. sokszor fogsz még csalódni és sokszor lesz még jó.. ideje elkezdeni

az erõ veled van.. egy force pull és már meg is van... vagy esetleg erõtér? mert akkor csak a lézerkarddal tudod vágni.. kérlek több infót! amúgy meg mély levegõ, aztán menj oda.. sokszor fogsz még csalódni és sokszor lesz még jó.. ideje elkezdeni
Nem mehetünk oda hozzá helyetted.
dobj be egy felest és menj oda b*szki

Nem rég töröltek a munkaügyi központból de nem rég kaptam papírt róla állítólag 14 napom van felebezni az ér valamit? Járt mostanában valaki így mi volt a teendő?

Legjobb válasz: Attól függ, milyen okból töröltek. Ha megjelenési kötelezettség nem teljesítése miatt, akkor ha van orvosi igazolásod az adott idõszakra, akkor érdemes fellebbezni. Ha nincs, akkor felejtõs... Ha mondjuk közvetítõlap probléma volt, és tényleg nem te voltál a hibás, akkor érdemes az ügyintézõvel beszélned.

Attól függ, milyen okból töröltek. Ha megjelenési kötelezettség nem teljesítése miatt, akkor ha van orvosi igazolásod az adott idõszakra, akkor érdemes fellebbezni. Ha nincs, akkor felejtõs... Ha mondjuk közvetítõlap probléma volt, és tényleg nem te voltál a hibás, akkor érdemes az ügyintézõvel beszélned.
A kérdező hozzászólása: Én voltam a hibás elfelejtettem bemenni de bevallottam ezt õszintén nem hazudtam össze vissza és mindent vissza állított az ügyintézõm mintha nem is törölt volna nagyon rendes volt :D
attól függ mikorra tervezed a vizsgát.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a tanácsokat!
16:00 vagyok:azt kihagytam hogy én Társalkodó írásbelin már voltam(még nem tudom az eredményt)és most Origósra megyek.
én nyolcadikos vagyok.én középfokú szóbelinél Origósra mentem.82% lett.írásbelire most megyek.szerintem a szóbeli az Origósnál a legkönnyebb.ott az írásbeli nehéz a nyelvtan miatt.de ha az megy, akkor szerintem menj Origósra.amúgy szerintem a Társalkodó is a jók közé tartozik.meg az Euroexam:) szerintem lenne esélyed.és különben is, meg lehet próbálni.lehet hogy sikerülne.csak tenni kell érte;)
A kérdező hozzászólása: Próbálkozok*
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a tanácsokat mindkettõtöknek! Én is úgy gondoltam, hogy elõször középre megyek és utána próbálkozik majd.
Nem elrettenteni akartalak, vagy ilyesmi. Döntsd el, hogy hol akarsz vizsgázni, és a honlapon mindig fenn vannak a témakörök. Sok készüléssel elképzelhetõ a siker, de akkor is úgy gondolom, hogy elõbb a középfokút csináld meg...
ok, de mondjuk attól is függ, hogy melyik nyelvvizsgára akarsz menni. ha találtál magadnak egy megfelelõt, akkor a honlapon megtalálhatod a témaköröket(nyugi, nincsenek történelmi kérdések, de azért tényleg van egy-két nehezebb témakör). Ha szerencséd van és jó a magántanárod akkor fel tudsz készülni rendesen !
A kérdező hozzászólása: 1. Válaszoló: Valamikor nyár végén, esetleg õsz elején szeretném megpróbálni 2. Válaszoló: Nincsenek valahol megadva, hogy mikrõl kell beszélni a szóbelin? Mert ha nincs, akkor nem lenne egyszerû levizsgázni.
Elõször is, nagyon szuper, hogy ennyi idõsen ilyen jó próbavizsgát csináltál. Másodszor, ez még akkor is csak próbavizsga. Szerintem elõbb érdemes kipróbálni magad igazi vizsgahelyzetben, menj el egy rendes középfokú vizsgára. Harmadszor, ha ez megvolt, gondolkodhatsz a felsõfokon. Elhiszem, hogy a nyelvtan menne, viszont a szóbeli témák már olyanok, amikrõl egy 14 évesnek még fogalma sincs, például bizonyos történelmi kérdések. Az ilyeneket inkább nyagygimnazistáknak, sõt, fõiskolásoknak, egyetemistáknak szánják. de te tudod...
Szia, én februárban nyelvvizsgáztam az Euroexamnél(C1), és Neked is ezt ajánlom. Rögtön felsõfokra mentem, szerintem ha úgyis eljutsz arra a szintre, akkor fölösleges elõtte közepet csinálnod.:) Ha gondolod nekem van 2 új, kitöltetlen felkészítõfüzetem, kifejezetten erre a nyelvvizsgára. Vannak bennük mintafeladatok a szóbelihez is, így láthatod, hogy kb. mire számíthatsz. Jobban jársz ha tõlem veszed meg, mert ha az oldalukról rendelsz, akkor van szállítási költség. Ha bármi kérdésed van, írj nyugodtan! :)

Ki mennyit hízott a 14. hétig? Elkezdtem gyarapodni, még csak +1 kg-nál járok, de én nagyon-nagyon félek az elhízástól.

Legjobb válasz: majd leadod szülés után amit felszedtél,ez legyen a legkisebb gondod!azért ne fogyókurázz,mert azzal a babának ártasz!én a 16.hétre már 5kilót szedtem fel,na és...most egy éves a babám és szinte annyi vagyok,mint terhességem elött pedig 14kiló plusszal mentem szülni

majd leadod szülés után amit felszedtél, ez legyen a legkisebb gondod!azért ne fogyókurázz, mert azzal a babának ártasz!én a 16.hétre már 5kilót szedtem fel, na és...most egy éves a babám és szinte annyi vagyok, mint terhességem elött pedig 14kiló plusszal mentem szülni
ja, értelek!hát az nem semmi....én mondjuk ezért se merem bevállalni még most a kistesót pedig már 13hónapos, mert egy nagypocakkal rohangálni a kicsi után, bátor dolog!anyagilag is tartok töle, mert szeretnék visszamenni elötte melózni egy jobb helyre és hirtelen 2babát eltartani?még egyett is nehéz néha!
Járj el kismama jógára és -tornára, egyél egészséges ételeket. A mindent meg kell zabálni, amit csak megkívánok elgondolás téves. Egyébként 1 kg az semmi. Ha teleiszod magad és épp jól laktál, régen voltál WC-n sokkal többet mutat a mérleg, mint alap esetben. A babának, magzatvíznek is van súlya, egyre több. Viszont ne adj isten, hogy elkezdj fogyókúrázni, pár kg plusz még nem a világ, inkább a babád miatt aggódj, lehet, hogy ez most nem hangzik jól, de jelenleg elsõsorban anyuka vagy, csak azután feleség, szép nõ, stb. Terhesség után nagyon sok nõnek amúgy sincs nagy étvágya, fogynak, nõvérem soványabb lett utána, mint elõtte... A kérdésre válaszolva én az elején nem tudtam hízni, sajnos, mert nagyon sokszor voltam rosszul, voltam is emiatt kórházban, örültem volna, ha pár kilót magamra tudok szedni.
dehogyis. itt van a két éves lányom. Napi 2 óra séta cipelés bevásárlás rohánás utána stb. Mondjuk 75 kiló vagyok szóval van "tartalék" bõven. Én voltam a legjobban elhûlve mikor megmért a védõnõ (akivel egyébként nagyon jó a viszonyom) félve kérdezte ugye nem diétázom? Mondtam nem csak reggel fél 7-este fél 10 ig megy a nap. Majd mostanában megyek vissza remélem azért kicsit felszedtem.
a 20:52 válaszadónak írnám, h az se normális, h 23.héten még csak félkiló ment rád!?sokat "hallo"-zól a Wc-kagylóba?
Ha normal szinten hizol (ami ilyen magassagnal es kiindulo sulynal szerintem 15 kiloig belefer), akkor nem kell aggodnod amiatt, hogy konkretan fogyokuraznod kell. A fele tuti lemegy szulessel, utana kell kicsit vigyazni, mert az ember barmit megeszik, iszik es barmilyen mennyisegben ahhoz, hogy a tej szepen beinduljon, bealljon es eleg is legyen, szerintem tobbek kozott ezert van az, hogy sokan szoptatas mellett nem tudnak fogyni, esetleg hiznak is. De meg ha marad is rajtad par kilo, az is konnyen lemehet, mert a baba koruli teendok, az ejszakazas, a hazimunka, illetve az, hogy mindent villamgyorsan kell csinalni, hiszen sohasem tudhatjuk, hogy mikor hiv magahoz bennunket a ded, 5 percet alszik, esetleg 2 orat, szoval ez nagyon-nagyon tudja egetni az energiat. (Emiatt van az, hogy szules utan pici baba mellett en mindig sokat fogytam, nem vekonyra, mint terhesseg elott, hanem sovanyra.) Viszont egy valamire keszulj fel. Tok mindegy, hogy 7 kilot hizol, vagy 20at, a tested feszessege akkor sem lesz egybol a regi. Visszallhat a lanykori allapot, vagy majdnem teljesen az, de az ember terhesseg alatt nagyon sokat "puhul", kicsit leereszkednek az izmok, jon helyere husika, ide-oda erkeznek parnacskak, ez mind a hormonalis valtozasok miatt van, teljesen mindegy, hogy kozben alig no a sulyud, vagy tornazol. De idovel ez is visszaall.
14 hetes vagyok és én is pont 1 kg-ot hiztam. Az elsõvel viszont ekkorra már 3 kg-ot. A vége fele van látványos súlygyarapodás mert a kicsi akkor hízik a legjobban. Ne aggodj, majd ha szaladgálni kell a pici után azonnal leszaladnak a kilok. De az egészség a lényeg!!!!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Elég vékony vagyok, 173 cm, 55 kg-val indultam, most 56. De voltam már 65 kg is és tudom milyen keserves lefogyni...emiatt féel. Persze, fogyózni nem fogok, igazából az a legnagyobb bajom, hogy állandóan hányingerem van és emiatt szoktam "rágcsálni" valamit, hogy elvegye azt a rossz szájízt.
hát én már nem emlékszem. Már nagyon rég voltam 14 hetes. Szerintem senki nem is emlékszik vissza arra, amikor még csak 14 hetes volt.
23 hetes vagyok és még csak fél kilónál járok...
A 21. hétig kb. 5 kilót híztam. Most a 34. héten pedig +18kg-nál járok. Úgy, hogy egyáltalán nem eszek többet, mint azelõtt. Ez van... viszont a babám nagy, valószínû 4kg felett lesz.
Addig semmit, akkor kezdtem el gyarapodni, a 20. heten jartam 2, 5 kg-nal, a 30. heten 8 kg-nal, a 40. heten 14 kg-nal. Bevallom oszinten, hogy en ezzel tok elegedett voltam, mert kozel 180 cm vagyok es vekony, ezzel a 14 kiloval es pocakkal is a vekony kategoriaba tartoztam. Neked jelentos sulyfelesleged van? Vagy miert felsz ennyire?
Én 105 kilóval kezdtem, fogytam a 12.hétig 3kilót, most háromhéttel késõbb 103 kilót mértek. 178 cm vagyok. Ez van, én is aggódom, mondta is a doki ma, h jó lenne, ha tornáznék, meg diétáznék.Amúgy naponta 2x eszek, és nem nasizok, szóval nem tudom, mi lehet a baj!Eredményeim mind okék! Elsõ babám 4050 gr-mmal született, vele híztam 14 kilót, ami le is ment, majd szopi alatt lettem 105 kiló! :( Te súlyra mennyi vagy? Boldog babavárást. 14 hetes km + 2 éves anyukája

Már majdnem 3 hónapja dolgozom egy cégnél. November 17-én jár le e próbaidőm, de felmondtam, és csak 14-ig maradok. Erre az időszakra nekem jár szabadség, amit még gyorsan kivehetnék, vagy amit a cégnek ki kell fizetnie?

Legjobb válasz: Próbaidõ alatt mindkét fél azonnali hatállyal, indokolás nélkül meg lehet szüntetni a munkaviszonyt. S az idõarányos szabadság bizony jár! Vagy olyan formában, hogy kiveszed, vagy úgy, hogy pénzben megváltják, azaz kifizetik. Sok sikert az új helyhez! :)

Próbaidõ alatt mindkét fél azonnali hatállyal, indokolás nélkül meg lehet szüntetni a munkaviszonyt. S az idõarányos szabadság bizony jár! Vagy olyan formában, hogy kiveszed, vagy úgy, hogy pénzben megváltják, azaz kifizetik. Sok sikert az új helyhez! :)

Március 14-15-én hóakadályban rekedt munkavállalónak milyen bérezés jár? Munkaszüneti napvolt, de a munka előre ugye nem volt elrendelve!

Legjobb válasz: Ezt most nem értem. Munkaszüneti nap volt, de a munka nem volt elrendelve. Munkaszüneti napon nem kell dolgozni, hacsak nem túlórázni hívtak be. Ha nem volt elrendelve, akkor nem volt hivatalosan túlóra. Hol a gond? 14-e munkanap volt, de akkor még reggel el lehetett jutni a munkahelyre, és visszafelé akadt el mindenki. Vagy Te most az úton eltöltött idõre akarsz bérezést? Mert azt felejtsd el, az nem a munkahelyed hibája!

Ezt most nem értem. Munkaszüneti nap volt, de a munka nem volt elrendelve. Munkaszüneti napon nem kell dolgozni, hacsak nem túlórázni hívtak be. Ha nem volt elrendelve, akkor nem volt hivatalosan túlóra. Hol a gond? 14-e munkanap volt, de akkor még reggel el lehetett jutni a munkahelyre, és visszafelé akadt el mindenki. Vagy Te most az úton eltöltött idõre akarsz bérezést? Mert azt felejtsd el, az nem a munkahelyed hibája!

Szeretnék kezdeni magammal valamit, de nem tudom, hogy mit csináljak. Mostanában nem csinálok mást, csak ha kell tanulok, és gépezek. +még járok lovagolni, de nem tölthetem ott a napjaimat (? ) (többi lent) 14/l

Már unom ezt, és szeretnék csinálni valamit. Mondjuk szeretnék egy hobbit, de nem értek semmihez sem. Már többször sorra vettem az esetleges ötleteket, de én mindenhez béna vagyok. Mit csináljak? 14/l

Legjobb válasz: 14 éves vagy és unatkozol.Hmm. -akkor húzgáld a bal füledet és ha meguntad akkor a jobb füledet. Meglátod nem fogsz unatkozni.

14 éves vagy és unatkozol.Hmm. -akkor húzgáld a bal füledet és ha meguntad akkor a jobb füledet. Meglátod nem fogsz unatkozni.
A kérdező hozzászólása: Mért nem lehet értelmes választ adni!?
Tanulj nyelvet, járj sportolni (biztos csinálnak valamit a barátnõid is, menj velük), válassz hobbit! Miért baj, hogy nem értesz hozzá? A hobbit is meg kell tanulni csinálni! Ne kérdéseket írj, ne tépelõdj, hanem fogj bele valamibe! Ha nem tetszik, kezdj valami újba!
A kérdező hozzászólása: A barátnõim nem csinálnak semmit (mármint sportra gondolok), nyelvet nem szeretnék tanulni, épp elég nekem az angol, majd gimiben meg franciát, de elõbb semmit. A hobbikról meg köszönöm választ, megfogadom :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!