Találatok a következő kifejezésre: A 14. járok, (138 db)

Iskolába járnak.
1et értek az 1.-vel!
Én ezen az oldalon szoktam vadászgatni õket, van jó néhány. :)
Én pl. ide :) meg kávézókba, stb... ha van kedved, kedves kérdezõ, írj privit :) )
hoppá ezt lefelejtettem, a kommentbõl : 15/L
fagyizni, parkba sétálni, pizzázni, koktélozni :D ha gondolod írhatsz privit:)
14.
betöltött 13 hét (13 hetes vagy)
betöltött 13 hetes terhes vagy és a 14. hétben jársz
A kérdező hozzászólása: ok köszi a válaszokat.
13 hetes vagy, és közeledsz a 14-ikhez
Én méretek alapkán már kedden betöltöttem a 14.hetet, menszesz alapán viszont csak szombaton fogom, így akárhol , akármikor kérdezik azt mondom 13-14 hetes vagyok

A Raiffeisennél befektettem bizonyos összeget egy garantált 14%-os hozamú (Univerzum IV. ) alapba. Be kellett mennem a bankba, hogy a hozamot átutalják, viszont nem kaptam meg a 14 %-ot, csak jóval kevesebbet. Más is járt így ezzel a befektetéssel?

Legjobb válasz: ez elég furán hangzik, mért kellett bemenni?... csak azt tudom leírni én eddig hogy intéztem a betét lekötést. FHB-nál 6 hónapra 200 ezer ft ot kötöttem le 12,5%-ra netbankon. Amikor lejárt a 6 hónap, a kamatot megkaptuk a számlára, de a tõke, azaz a 200 ezer továbbra is lekötve maradt, de már nem az akciós kamattal, telefonálni kellett, hogy a továbbiakban mit akarok vele tenni. OTP nél, 3 hónapra kötöttem le, 3 hónap után megkaptam a kamatot, és a tõkét is egybõl. Egyébként nem tudom arról tudsz -e, hogy a kamatot 20% kamatadó terheli! tehát a kamat 80%-át kapod csak meg! Valszeg ez lehet a gond, mert ha garantált hozam, akkor az fixen 14%!

ez elég furán hangzik, mért kellett bemenni?... csak azt tudom leírni én eddig hogy intéztem a betét lekötést. FHB-nál 6 hónapra 200 ezer ft ot kötöttem le 12, 5%-ra netbankon. Amikor lejárt a 6 hónap, a kamatot megkaptuk a számlára, de a tõke, azaz a 200 ezer továbbra is lekötve maradt, de már nem az akciós kamattal, telefonálni kellett, hogy a továbbiakban mit akarok vele tenni. OTP nél, 3 hónapra kötöttem le, 3 hónap után megkaptam a kamatot, és a tõkét is egybõl. Egyébként nem tudom arról tudsz -e, hogy a kamatot 20% kamatadó terheli! tehát a kamat 80%-át kapod csak meg! Valszeg ez lehet a gond, mert ha garantált hozam, akkor az fixen 14%!
A kérdező hozzászólása: Szia! Köszi, hogy írtál, idõközben megoldódott. Visszamentem a bankba, és elmagyarázták. Nem vertek át. Az volt a lényeg, hogy a 14%-ot egy évre hirdetik valami hülye törvény miatt. Õk viszont fél év után fizettek kamatot, így eleve csak 7%, és még ebbõl levonták a kamatadót. Azért kellett bemennem amúgy, mert nem a folyószámlámra utalják a kamatot, hanem a értékpapírszámlámra, és ahhoz, hogy áttegyék, be kell menni.

Mit gondolsz azokról a 14-15 évesekről, akik szerelmesek, és "járnak"?

Ennyi idősen mi fér bele a "járásba"? És ezt a járás szót mivel lehetne helyettesíteni?

Legjobb válasz: Semmit. Õk nem szerethetik egymást, ugyanolyan emberek mint mások, csak még elõttük az élet. Más nem volt 14-15 évesen szerelmes? Akik tényleg szeretik egymás azokkal semmi baj, A nagyképû kis [email protected]@g tizenéves majmokkal, meg a tini [email protected] van a baj.

Semmit. Õk nem szerethetik egymást, ugyanolyan emberek mint mások, csak még elõttük az élet. Más nem volt 14-15 évesen szerelmes? Akik tényleg szeretik egymás azokkal semmi baj, A nagyképû kis [email protected]@g tizenéves majmokkal, meg a tini [email protected] van a baj.
Mit kellene gondolni? :-) Én 14 éves voltam, amikor összejöttem a párommal. Azóta már az elsõ babánkat várjuk és van egy gyönyörû családi házunk. Már van szép külön szobája a születendõ kis hercegnõnknek. :-) Ha akkor én is arra hallgatok, aki pusztán kor alapján ítél, most nem lenne ez a hatalmas boldogság. Saját családom van, akik az életem értelmei. Ezek a dolgok nem pusztán a korból állnak, ennél összetettebb a rendszer. :-)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen :) azért kérdezem mert , 15 évesen korainak találom még a járást is , pedig szeretjük egymást..:/
14 15 évesen ez normális.Ennyi idõsen a csókolózás, ölelkezés és ami nem s z e x belefér.Mivel lehetne helyettesíteni?Nem tudom...talán szerelem?Fogalmam nincs.
Normális dolog. Régen déd-, meg üknagyanyádék ennyi idõsen kezdtek el kavarni.
Kell a tiniszerelem.Nincs ezzel semmi baj. Csak ne a felnõtt párokat játsszák
Szerintem ha normális az értékrendjük, és normálisan nevelték õket akkor a csóknál több nem fér bele 14-15 éves gyerekek kapcsolatába, semmi baj ninc a járással, csak az hogy túl messzire mennek.
15 évesen már keményen megy a sex..most ha neked van barátod/barátnõd akkor mit csinaltok együtt? Ua 15 évesen kivéve kamasutra
Lemaradt egy kérdõjel az "egymást" szó után.
A kérdező hozzászólása: oh :) *.* szerencsés vagy!

A 14 éves unokatestvérem egy 19 éves fiúval jár. Mit tehetnék, hogy ezt a kapcsolatot megakadályozzam?

A legnagyobb probléma, hogy a húgommal járt két évig ez a srác, és sajnos én is ismerem, tudom, hogy milyen alak. Drogügyletekbe keveredik - tudom, hisz én is vettem tőle - és rendkívül agresszív pasi. A húgom azért szakított vele, mert állandóan bántalmazta. Csak én kétszer! vittem be húgomat a Honvédba agyrázkódással, amit két hét alatt alig tudott kifeküdni, annyira hányt. Mindig teli volt kék-zöld foltokkal, amiket próbált kimagyarázni, de hozzám mindig őszinte volt és elmondta, hogy üti-veri a gyerek, ha nem tetszik neki valami... rendszeres volt, hogy a fejét a falba vagy az ajtófélfába verte és húgom megelégelte a dolgot és szakított vele. A srác persze epedezett érte, ígérgetett, hogy minden más lesz, de húgom nem engedett neki. Lefogyott, zaklatta húgomat, utána ez átment fenyegetőzésekbe, és a mostani barátja a húgomnak fékezi le néha a srácot. Úgy gondoljuk, hogy bosszúból csinálja, féltékenység miatt, hisz az unokatestvérünk 14 éves, teljesen tapasztalatlan és éretlen lány, aki vidéki. Minden hétvégét felbuszozik ez a lány a Népligetbe, hogy találkozzanak... Félek, mi lesz ennek a vége. Mit tanácsoltok? Nagyon aggódom és teljesen ki vagyok borulva. Néha még sírva is fakadok és nem tudom, mit tegyek.

Legjobb válasz: Unokatestvéred szüleivel kellene beszélni errõl. Oké, hogy a mai 14 évesek már érettebbek, s sokan azt vallják, hogy hadd menjenek szórakozni. Viszont én nem tartom elfogadottnak, hogy ennyi idõsen a szülõk tudta nélkül össze-vissza utazgat! Fõleg hogy ilyen pasival találkozgat. Szülei milyenek? El lehet nekik ezt magyarázni?

Unokatestvéred szüleivel kellene beszélni errõl. Oké, hogy a mai 14 évesek már érettebbek, s sokan azt vallják, hogy hadd menjenek szórakozni. Viszont én nem tartom elfogadottnak, hogy ennyi idõsen a szülõk tudta nélkül össze-vissza utazgat! Fõleg hogy ilyen pasival találkozgat. Szülei milyenek? El lehet nekik ezt magyarázni?
a húgod mesélje el a kislánynak, hogy a srác bántalmazta. ha nem hisz neki, szóljatok a szüleinek. egyébként miért nem lett a hapsi feljelentve?
"13 évesen egy 16 éves srác aludt ott az unokatesómnál akit a facebookon ismert meg, " akkor az ilyen f*sagyú szülõnek hiába magyaráz az ember. De felmérgelem magam, amikor ilyeneket olvasok. Milyen szülõ az ilyen? S utána meg csodálkoznak, hogy 16 évesen már terhes a lányuk. Vagy náluk ez elfogadott lenne?
A kérdező hozzászólása: A húgom lassan 19 éves, tehát korban nagyon eltérnek unokatestvéremtõl.
"Unom már ezt a nõvéri felelõsséget, és hogy nekem kell mindent megoldani, ha vészhelyzet van." akkor ne tedd. a nõvér nem egy olyan személy, aki eltakarít utánam minden [email protected]! mint írtad a húgod nagykorú, nem foghatod mindig a kezét! elhiszem, hogy szereted, de foglalkozz magaddal is.
A srácot miért nem jelentitek fel? Drogos, nõverõ, mi kell még?
A kérdező hozzászólása: mert mégis mire megyek azzal, ha feljelentem? menjek be az õrsre és mondjam azt, hogy van egy fiú, aki valszeg drogterjesztõ és fiatalkorúakkal mászkál? a hozzá hasonlókkal van tömve a város..
A kérdező hozzászólása: a nagy helyzet az, hogy a szarban mindig megkeres engem is a húgom. különben le vagyok szarva jó nagy ívbe, kibeszél a hátam mögött, és össze-vissza hazudozik. de nem tehetem meg, hogy hátat fordítok neki, mikor ott sopánkodik nekem és sírdogál...
ha nincs ló, jó a szamár is. és te csak tûröd :)
De, megteheted.
"Drogügyletekbe keveredik - tudom, hisz én is vettem tõle"... Akkor most mit mondjak neked, ti egy ilyen család vagytok..
A kérdező hozzászólása: Hát húgom csak poénnak szánta, csak kiderült hogy a srác nem... nem hiszem, hogy lett volna belõle valamit, csak szivatni akarták, de hát 12 éves kislányt nem olyan jó ilyesmivel heccelni, ez tény. Húgomat se kell félteni ez igaz, megvan a magának való esze és õ se egy angyal, hisz akkor nem állt volna össze egy ilyen sráccal, de hát ez van... Húgomon többet õrlõdök, mint unokatestvéremen. Unom már ezt a nõvéri felelõsséget, és hogy nekem kell mindent megoldani, ha vészhelyzet van.
A kérdező hozzászólása: Pont ezért voltam jelen mindig az életében, hogy azért megtanítsak neki ezt-azt, és a lelkére kötöttem, hogy bármi kétsége van, forduljon hozzám... de hiába, még az se segít, hogy egyházi iskolába jár, ez a magatartásforma már mindenhova bejut..
be akarták venni harmadiknak? a húgod sem lehet egy lángész!
A kérdező hozzászólása: És ebben a témában én azt gondolom nem bízik meg bennem az unokatesóm, mert tudja, hogy én még szûz vagyok - nem titkoltam el elõtte, én bevallottam neki, hisz nem akartam hazudni neki... de azt is elmondtam neki, hogy sok barátnõm hasonlóan van így, de ha túl korán fog ebbe bele, meg fogja bánni, mint oly sokan is a környezetemben. De nem hiszem, hogy hallgatna rám... mindenhol ez folyik, hogy tizenévesen szexelni menõ dolog...
nagyon okos szülei lehetnek a csajszinak. ne is csodáljuk, ha a kislányba sem szorult több ész, és az ilyen alvilági drogos formákhoz vonzódik. mivel a lányka be van hülyítve, így max akkor fog belõle kiábrándulni, ha már üti-veri. de akkor kell neked közbelépned, látleletet vetetni, és feljelenteni a csávót. mellesleg érdemes elhinteni a zsaruknak, h illegál dolgokban utazik a fiatalember, akkor nagyobb az esély, h lecsukják. az a baj, h a szülei nem foglalkoznak vele, és nem nevelték belé már kicsi korától, h az ilyen bûnözõ agresszív alakokkal még csak szóba állni sem érdemes, nemhogy randizgatni velük.
A kérdező hozzászólása: Azt mondja az apja, hogy hát az unokatesóm nem ilyen, hogy felelõtlenül csináljon bármit is... direkt ezért alakítottam ki bizalmi kapcsolatot unokatesómmal, hogyha bármi van, felhívjon, forduljon hozzám bátran, de ez a fiú totál elveszi az eszét... mindjárt sírva fakadok...
A kérdező hozzászólása: Az unokatestvérem tudja, de legalábbis gyanítja, hogy húgommal se bánt úgy mint a hímes tojással, hisz nem egyszer (sajnos...) végig kellett néznie, ahogy õk ketten durván szexelnek a szomszédos szobában... Húgomra bíztam akkor unokatesóm, de jól elfoglalták magukat, miközben unokatesóm felhívta apját, hogy jöjjön érte, mert õ ezt nem bírja... Állítólag be akarták venni unokatesómat harmadiknak, a srác már elõ is vette a farkát, de unokatesóm kiborult... én ezért nem is értem, miért állt össze vele, hisz nekem mesélte, mennyire undorodik és utálja ezt a srácot...
A kérdező hozzászólása: Az apát egy korábbi hasonló dolog miatt felhívtam, mert úgy éreztem tennem kell valamit, hisz az unokatestvéremre szinte húgomként tekintek mert évekig együtt éltünk családi okokból... Akkor jó le lettem hordva, hogy 20 évesen ne mondjam meg neki, hogy mit csináljon, mert õ 40 éves és tudja, hogy kell viszonyulni mindenhez... nem hülyéztem le, csak kértem, hogy figyeljen jobban oda (konkrétan azért, mert nem éreztem helyénvalónak hogy 13 évesen egy 16 éves srác aludt ott az unokatesómnál akit a facebookon ismert meg, de mivel kaposvári volt a gyerek, megengedték, hogy elmenjen hozzájuk...) Ebbõl gondolom le lehet szûrni, mennyire tudom belevonni a szülõket ebbe...
Ha most is teríti a srác a narkót, akkor én névtelen feljelentést tennék. (Létezik egy telefontanu néven futó telefonszám) Ha egy idõre kivonják a forgalomból, megoldódik a probléma. Mert szerintem egy szerelmes 14 éves meggyõzhetetlen, úgysem fogja elhinni, hogy õ is bántva lesz..
1. a honvédot messzire kerüljétek el a jövõben 2. meséljétek el mit mûvelt a srác a húgoddal. ha van egy kis esze szakítani fog, de ha szerelmes és elvakult akkor nehezebb lesz.
A kérdező hozzászólása: Nem ítélkezést kértem. Ez az én ügyem volt, kész, lezártam.

13 eves lany vagyok a legjobb baratnommel egy osztalyban jarunk os is 13. Neki tetszik egy 14 eves fiu akiszintem abban a suliban jar elosszor ugy tunt hogy bejon a pasinak. Segitenetek? Tobbi lent

de amikor engem is latott akkor nem vette a baratnomet figyelembe es amikor szinhazban voltunk a baratnommel es a pasi is jott velunk engem simogatott es fogdosta a combomat erre meg leszalitottam de az a baj hogy en a baratnomnek akarok jot es o azt mondja nekem hogy azert van a pasi az o kozeleben hogy en velem lehesen mivel mindig eggyutt vagyunk a baratnommel.most mit csinaljak

Legjobb válasz: lecci szegitsetek

A kérdező hozzászólása: lecci szegitsetek
A kérdező hozzászólása: segitsetek*
Hát õszintén nem vagyok szakértõ a témában, de szerintem még ha esetleg neked bejönne a fiú akkor se járjál vele.ez a barátságba így helyes!
Szerintem menj el a fiuhoz es csendesen beszeld meg vele, hogy ezt nem szabad.En is 13 eves vagyok es az egyik baratnom is hasonlo helyzetben volt, ok igy oldottak meg.
Szerintem a barátodat válaszd mert sok pasi van a világon igaz barát meg csak kevés.
Beszélj vele, hogy hagyja abba. És semmiképpen, se járjál vele! A barátság, ezerszer fontosabb, mint egy pasi.

A 14. hétben járok, és amióta terhes vagyok, sok lett a pattanásom a hátamon. Nem merek rá semmit használni. Mit tegyek?

Legjobb válasz: Használhatsz bármit, amit elõtte, ennyire nem kell félni. A terhességgel együtt jár a pattanás, majd elmúlik, ne izgulj:) Amúgy bármilyen tonik, teafás készítmény, aloe verás készítmény jó lehet rá, ha gondolod menj el bõrgyógyászhoz, hátha tud valami konkrétabbat. De elmúlik, hidd el-)

Használhatsz bármit, amit elõtte, ennyire nem kell félni. A terhességgel együtt jár a pattanás, majd elmúlik, ne izgulj:) Amúgy bármilyen tonik, teafás készítmény, aloe verás készítmény jó lehet rá, ha gondolod menj el bõrgyógyászhoz, hátha tud valami konkrétabbat. De elmúlik, hidd el-)
Nyugodtan használjál pattanás elleni készétményeket, mert a bõrön keresztül nem tud annyi méreganyag felszívódni amennyi ártaba.Ennyire nem kell parázni!!!
Jó Neked, ha csak a hátadon. Nekem a hátamon kívül az arcom (fõképp a homlokom) és a dekoltázsvonalam is tiszta pattanás, bármelyik kamasz megirigyelhetné. Nekem is a terhesség kezdetétõl feltûntek, és sajnos bármit tettem ellenük, semmi sem használt (ez utóbbit mind a nõgyógyász, mind pedig a védõnõ megerõsítette - mármint, hogy nincs mit tenni ellene), de azt is mondták, hogy: 1. sárgatest-hormon túltengésrõl van szó, ami viszont védi a terhességet a vetéléstõl (tehát végül is örüljek neki) és 2. a szülés után elmúlik. Sajnos csak ennyit tudok elmondani, remélem, Te szerencsésebb leszel! 25 hetes kismama
Mert hülyék, nem kell velük foglalkozni.
igy van kit érdekel más véleménye? engem nem ennyi :)
Szerintem ilyenkor már szinte mindenki jár valakivel, csak valakinek komolyabb valakinek meg nem :) Lehetnek ennyi idõsen is szerelmesek nincs ezzel semmi probléma részemrõl.
Nem 14-15 éves szerelemmel van probléma hanem hogy mivel már ilyenkor szerelmesek utána következik a szex amihez még éretlenek (mind agyilag és testileg)
b*sszus, ha 14 éves vagy, szerelmes vagy, jársz valakivel, nem biztos, hogy le is fekszel a sráccal. egyébként meg, a 16 évesek, akik olyan lányokat ri*ancoznak, akik járnak valakivel, de még nem feküdtek le, szerintem ne szólaljanak meg, mert van közöttük olyan, aki már rég nem szûz, és az az 1-2 év igazán nem sok.(kinek nem inge ne vegye magára) és ha vasalod a hajad, és szeded a szemöldököd, mert akarsz valahogy kinézni már rég p*csa vagy.. MAGYARORSZÁG, ÉN ÍGY SZERETLEK!
Attól hogy egy 15 éves lány sok children of distancet hallgat amibe másodpercenként elhangzik a szerelem szó aztán meg összejön 1 csávóval aki megdugja NEM LESZ SZERELMES.
Ja, csakhogy hetente másba szerelmesek és úgy váltogatják a pasikat mint más az alsónemûjét, az nem állja meg a helyét... Énis 14 évesen jöttem össze a barátommal, mégsem lettem leribancozva, azóta is együtt vagyunk. 16L
A kérdező hozzászólása: Nem saját tapasztalat mielõtt kapnám az alázást :) csak így sok lánnyal beszéltem aki mondta és nem értem ezt hogy mért kell õket lehurrogni
A kérdező hozzászólása: Na tehát az ilyen reakciót nem értem egyáltalán?! Mindenki érzi hogy mikor szerelmes és ha szerelmesek akkor nem hiszem hogy az ággyal kezdik...én sem ott kezdtem..

Szerintetek gáz az, ha a unokatestvéremmel járok? 14/F

Mit gondoltok?

Legjobb válasz: Elég nagy gáz és legjobb tudomásom szerint nem is szabad.

Elég nagy gáz és legjobb tudomásom szerint nem is szabad.
Nem kicsit, nagyon!
Hát eléggé....
Mégis ennek milyen jövõje van már? Ha meg két hétig jártok, minek beparáztatni az egész rokonságot? Nem ér ennyit az egésZ!
igen, k"rva nagy gáz! Remélem, nincs még 12 se! hacsak nem távoli ágról van! De akkor is furi...
hát ez nem egészséges
Azt hogy egy tetves cigány vagy!
Te beteg vagy! Ha szakítotok, akkor az az egész családra nézve feszült dolog. Ha házasodtok, akkor nem lehet gyereketek.
A kérdező hozzászólása: Annyira komoly szintekre nem emelném a kapcsolatot....A családból senki semmit sem tud még. Ja és negyedfokú unokatestvér.
4. az talán már nem gáz
Szerintem nem. Nem tiltja semmi sem, még a házasság is megengedett. Legfeljebb a családdal lesz egy kicsi vagy egy kicsit nagyobb vita. Attól függõen hogy õk hogy állnak a kérdéshez. (Mellékesen megjegyezném hogy ezelõtt 100 évvel meg azelõtt évezredekig senkit nem zavart ha valaki az unokatestvérével állt össze. Volt úgy hogy esélye sem volt másra, mert az adott faluban mindenki a rokona volt már, a szomszéd falu meg gyalog messze volt.) Gond a késõbbiekben a gyerek vállalásnál lehet és errõl érdemes megkérdezni egy genetikust. Mivel vannak olyan betegségek amikre a hajlam örökölhetõ és ha unokatestvérek vagytok akkor valószínûleg ez mind a kettõtöknél meg van. És akkor nagy a valószínûsége hogy a gyereketekben ez ki fog alakulni, De ha a családban nem volt ilyen örökölhetõ betegség akkor ezzel sincs gond. Statisztikailag kb 12, 5% az esélyetek rá hogy van ilyen. (Mellesleg ha az utcán találkozol egy vadidegennel és vele állsz össze az esélyed akkor is 11% körül mozog arra hogy, beteg gyereked születik. Lényegében elhanyagolható a különbség)

Tehetem járókába a 14 hetes babámat?

Jól tartja a fejét és a forgolódást is próbálgatja, ez csak egy egyszerű kérdés, nem kell leugatni a fejem, csak kérdezek, nem cselekszem:)

Legjobb válasz: Igen.

Igen.
Nem!!!
Ez NEM járóka, hanem bébikomp. 8-9 hónapos korú babát sem tennék bele, nemhogy 14 hetest. Egy 14 hetes baba a nap nagy részében még fekszik, ülni sem tud. Olvass utána szerintem, úgy keress rá, hogy bébikomp, vagy itt a gyakorin, vagy interneten google-ön keresztül, hogy mennyire nem ajánlják. Szerintem még az is hevesen tiltakozna most, aki amúgy használt bébikompot a babájánál. 14 hetes babát TILOS ilyenbe tenni.
Bébikompba nem tenném, fõleg ha ilyen pici még. Lányom még akkor sem ült ilyenben, amikor már tudott állni, de valaki szereti ezeket, és ha te is ragaszkodsz hozzá, akkor viszont csak olyankor tedd majd bele, ha valóban tud ülni.
már bocs, de ezt miért hívod járókának????? a járóka olyan mint a kiságy... ezt bébikompnak hívják, 3 hónapot babát már hogy a fenébe rakhatnál bele??? elve nem szabadna egyáltalán, de amíg nem tud stabilan önállóan ülni, állni, miért tennéd tönkre a gerincét azzal, hogy beleülteted egy ilyen vacakba amit határozottan tiltanak az orvosok és a védõnõk, na meg a gyógytornászok? komolyan nem értem...
Nem! Fogalomzavar van a válaszolók és a kérdezõ között. Ez bébikomp, ebbe nem rakjuk. Én is a járókára gondoltam, ami olyan mint a kiságy, csak nagyobb, amiben a gyerkõc napközben játszik, viszont nagyobb a mozgástere. Az én kislányom 6 hós, és még nem gondolkodtam kompban, pedig már mindjárt mászik....
És stabilan ülni lehet, hogy csak 8 hósan fog, mint az én lányom is, szóval egy jó idõre még elteheted ezt az izét, ha egyáltalán majd akarod használni. Nem javasolják.
Pontosítás alatt pont azt értette a 8as válaszoló, amit te nem értettél. Igen, ez nem járóka! Bébikomp! Amit a beteg gyerekek segítéséhez, fejlesztéséhez találtak ki. Ami azt jelenit, h az egészséges gyerekeknek nem tesz jót! Mert hegyezõ járása lehet tõle, mert a lábujjával tolja benne magát és ahhoz szokik hozzá, és nem lesz meg idõben a megfelelõ egyensúlyérzéke sem, mert a komp oldala miatt nincs meg a szem-láb kontaktus és nem érzékeli megfelelõen. Meg kitudja milyen rossz hatása van még... Szóval eszedbe se jusson 14hetesen! De szerintem késõbb is elfelejtheted. Nem is értem Magyaro-n miért nincs még betiltva.
Nem!!!!! Gyógytornászt, ortopéd orvost, elég sok gyerekorvost megkérdeznéd, azonnal kidobatnák. NEM, ártalmas a babáknak. Ha jót akarsz a gyerekednek nem teszed bele sose. Akkor se ha már ül. Olyan mozgásra készteti, amire nem érett. Jobb neki a földön brekegés, és nézelõdés. És nem bántásból írom, csak tanács, én is annak kaptam konduktor anyóstól, hogy jobb ha nem veszek ilyesmit. Tedd le a picit a földre puha szõnyegre, sok színes játékkal, amik izgik neki, és azokkal jól el lesz.
A kérdező hozzászólása: https://secure743.hostgator.com/~djskft/bebikomp/kepek/chipo.. Ilyen:)
Én nem szoktattam a lányom. Ugyan az, mint a kiságy, csak nagyobb. :) Kb 3 hónapos volt, mikor beletettem, és szinte egész nap járókában volt. Sokkal jobban el volt benne, mert belátta a lakást, mint a kiságyban.
Persze, nyugodtan.
Teheted.
Nekünk merev volt az alja a járókának, és tök jól el tudott benne "fickándozni" a kislányom. :) Milyen a járókátok? Ha nem puha az alja, amibe "belegubancolódik" a baba, akkor simán bele lehet rakni.
A kérdező hozzászólása: Chicco és merev az ülés része, nem korai még? arra gondoltam csak akkor tehetem maij, ha állni tud!!! De akkor holnap elõveszem és indulhat a ralli. Amúgy szoktatni kell 5 perc aztán meg 10???
A kérdező hozzászólása: Bocsánat!!! Ha ülni tud, nem állni!!!!!
Ezt most csak én nem értem?
Pontosítsunk, milyen járókára gondolsz? Ilyesmire?: http://babyshoppecs.hu/shop_ordered/4520/shop_pic/unas_61460.. Mert ilyenbe és hasonlókba lehet. Valaki viszont járókának hívja a bébikompot is, meg mit tudom én mit. Na olyanba nem tenném a babát, fõleg amíg nem tud ülni magától.
A kérdező hozzászólása: De pontosan mit nem értesz???? Elírtam...azt hittem hogy csak akkor tehetem a babát járókába ha már tud ülni és az ülni helyett állni írtam.....ezt javítottam!
A "nemértõs" vagyok. Mint már leírták ez nem járóka, hanem bébikomp. A járókának nincs köze az üléshez:-) Mi most aptunk egy nagyon cukit karácsonyra, beletettem a kicsit, 6 hónapos, benne volt 7 percig ki akart jönni, kivettem. Sokan vannak ellene sokan dicsérik. Én úgy vagyok vele, hogy ha majd tényleg tud ülni néha néha beleteszem (ha már itt áll nekem a sarokban)Nyilván nem abban fog felnõni, használva lesz ahogy a hinta is, a pihenõszék is...és a többi dolog is.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!