Találatok a következő kifejezésre: A 14-18 körüli srácok (2 db)

A 14-18 év körüli srácok szeretik az idősebb lányokat?

Én úgy vettem észre zavarja ?ket a korom (24 vagyok), pedig nem nézek ki annyinak. De miért olyan zavaró ez nekik?

Legjobb válasz: Attól függ milyen téren... Mert ha párkapcsolat terén gondolod, akkor azért zavarja õket, mert tapasztalatlanok és emiatt lehetnek gátlásaik. Viszont valamelyik tizenéves épp azért jár idõsebb lánnyal, mert rengeteg tapasztalatra tehet szert, sokat tanulhat. Meg kell találni azt a srácot, akin látszik, hogy az idõsebbekre bukik, vagy épp õ megy utánad.

Attól függ milyen téren... Mert ha párkapcsolat terén gondolod, akkor azért zavarja õket, mert tapasztalatlanok és emiatt lehetnek gátlásaik. Viszont valamelyik tizenéves épp azért jár idõsebb lánnyal, mert rengeteg tapasztalatra tehet szert, sokat tanulhat. Meg kell találni azt a srácot, akin látszik, hogy az idõsebbekre bukik, vagy épp õ megy utánad.
szerintem bejön nekik, legalábbis az osztályomban:D... végignézve a mostani tinilányokon, nem is lepõdöm meg, nem valami jó a felhozatal:/ de azért 10 év különbség hát elég sok.
20 ev korul nekem mindig volt mindenfele koru rajongom. Senkit nem erdekelt a korom csak engem... De egy 14-16 evessel? Ugye csak viccelsz?
Én személy szerint szertem ha velem egy idõs vagy idõsebb a lány :)
ja és 17 vagyok :D


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!