Találatok a következő kifejezésre: A 14-18 körüli (3 db)

A 14-18 év körüli srácok szeretik az idősebb lányokat?

Én úgy vettem észre zavarja ?ket a korom (24 vagyok), pedig nem nézek ki annyinak. De miért olyan zavaró ez nekik?

Legjobb válasz: Attól függ milyen téren... Mert ha párkapcsolat terén gondolod, akkor azért zavarja õket, mert tapasztalatlanok és emiatt lehetnek gátlásaik. Viszont valamelyik tizenéves épp azért jár idõsebb lánnyal, mert rengeteg tapasztalatra tehet szert, sokat tanulhat. Meg kell találni azt a srácot, akin látszik, hogy az idõsebbekre bukik, vagy épp õ megy utánad.

Attól függ milyen téren... Mert ha párkapcsolat terén gondolod, akkor azért zavarja õket, mert tapasztalatlanok és emiatt lehetnek gátlásaik. Viszont valamelyik tizenéves épp azért jár idõsebb lánnyal, mert rengeteg tapasztalatra tehet szert, sokat tanulhat. Meg kell találni azt a srácot, akin látszik, hogy az idõsebbekre bukik, vagy épp õ megy utánad.
szerintem bejön nekik, legalábbis az osztályomban:D... végignézve a mostani tinilányokon, nem is lepõdöm meg, nem valami jó a felhozatal:/ de azért 10 év különbség hát elég sok.
20 ev korul nekem mindig volt mindenfele koru rajongom. Senkit nem erdekelt a korom csak engem... De egy 14-16 evessel? Ugye csak viccelsz?
Én személy szerint szertem ha velem egy idõs vagy idõsebb a lány :)
ja és 17 vagyok :D
Mert 40éves vagy, és pedofil :D
Nem tudom te merre járkálsz, de én nem ezt tapasztalom :) Nem gyõzöm néha kapkodni a fejem a sok szép láthatóan 20 feletti nõ láttán :)
Ha idõsebb leszel akkor az idõsebb korosztály fog tetszeni. Ha nem akkor pedofil lettél, és ne kerülj az utamba mert ledarállak és beadlak a Pápai Hús-hoz konzervnek. Ha az elsõnek van igaza és már pedo vagy akkor is a fenti daráló buli van kilátásba és valószínûleg nem csak tõlem... ;)
Mert nincs jobb dolguk mint a külsejükkel foglalkozni.
mert a mostani 18 év feletti lányok nem estek bele abba a korba hogy a mai 14-15 évesek p..csák
# 8 vagy csak az egója feldobta a labdát? :D
#8 Nem hiszem, hogy kellene neki, a 17 éves testem :)
mert
Halkan megjegyzem, ha valakinek nem esett volna le, hogy #6 barátot keres, rá lehet cuppanni.
mert kevered a szezont a fazonnal és mert még nem találkoztál #6-al :D
Nyilván nem találkoztál még velem. 22L
Úgy látom valaki már nem tudna egy érettebb nõvel bánni, aki nem csak a külsõségekkel van elfoglalva. Vagy csak szimplán pedofil vagy.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!