Találatok a következő kifejezésre: A 14-18 körüli (5 db)

A 14-18 év körüli srácok szeretik az idősebb lányokat?

Én úgy vettem észre zavarja ?ket a korom (24 vagyok), pedig nem nézek ki annyinak. De miért olyan zavaró ez nekik?

Legjobb válasz: Attól függ milyen téren... Mert ha párkapcsolat terén gondolod, akkor azért zavarja õket, mert tapasztalatlanok és emiatt lehetnek gátlásaik. Viszont valamelyik tizenéves épp azért jár idõsebb lánnyal, mert rengeteg tapasztalatra tehet szert, sokat tanulhat. Meg kell találni azt a srácot, akin látszik, hogy az idõsebbekre bukik, vagy épp õ megy utánad.

Attól függ milyen téren... Mert ha párkapcsolat terén gondolod, akkor azért zavarja õket, mert tapasztalatlanok és emiatt lehetnek gátlásaik. Viszont valamelyik tizenéves épp azért jár idõsebb lánnyal, mert rengeteg tapasztalatra tehet szert, sokat tanulhat. Meg kell találni azt a srácot, akin látszik, hogy az idõsebbekre bukik, vagy épp õ megy utánad.
szerintem bejön nekik, legalábbis az osztályomban:D... végignézve a mostani tinilányokon, nem is lepõdöm meg, nem valami jó a felhozatal:/ de azért 10 év különbség hát elég sok.
20 ev korul nekem mindig volt mindenfele koru rajongom. Senkit nem erdekelt a korom csak engem... De egy 14-16 evessel? Ugye csak viccelsz?
Én személy szerint szertem ha velem egy idõs vagy idõsebb a lány :)
ja és 17 vagyok :D
14? Ejnye!
Letorned a kis viragat? Ejnye. 21 evesen lassam mar kezdem tul oregnek erezni magam.
19 már nem jó?
Csakis az van. És csakis egy pisissel akart majd d.ugni.
pedobear
van 14/l :*

Miért van az, hogy a 14-15 év körüli lányok, de még a 16 évesek egy része is hihetetlen kedves és aranyos tud lenni. És mire elérik a 18-21 éves kort, kihal belõlük szinte teljesen?

Kevésbé tudnak addigra szeretni, bízni, vagy bizalmat ébreszteni másban. Inkább ilyen lélektelen állatokká válnak sokszor akik csak presztízsbõl élnek és nincsenek céljaik sem. Hova lett pár év alatt az az aranyos, édes lány aki felnõtt korában is lehetne ugyanilyen, akit sokkal könnyebb lenne õszintén szeretni?

Legjobb válasz: jah ez sajnos tényleg így van!!!!! nagyon talán vidéken lehet találni 18 felett még de nagyon elvétve azt is! sajnos ilyen világot élünk! és akkor jön a duma,hogy a férfiaknak nincs érzésük...nincs a fenét nincs...nagyobb is,mint a nõknek...sok mindennel lehetne bizonyítani!!!

jah ez sajnos tényleg így van!!!!! nagyon talán vidéken lehet találni 18 felett még de nagyon elvétve azt is! sajnos ilyen világot élünk! és akkor jön a duma, hogy a férfiaknak nincs érzésük...nincs a fenét nincs...nagyobb is, mint a nõknek...sok mindennel lehetne bizonyítani!!!
Hát ez így nem teljesen igaz. Nagyon sok kedves érzelmes nõ van. Akik bunkók lesznek, azt sok esetben mások teszik velük, és így próbálják kikerülni az újabb csalódást, fájdalmat.
Miattatok lesznek ilyenek. Meg amiatt hogy köztetek is sok a paraszt és kiirtjátok a jót. Bízni meg miben? Nem lehet tudni ki milyen aki szembe jön velem épp. Persze tisztelet a gyak közösség kivételeinek.
Mer' elkezdenek szexelni! Bezonyám. És rájönnek, hogy a pasik csak tárgynak, szexuális segédeszköznek, szo.pógépnek vagy ingyenku.rvának akarják õket, semmi másra. Minél gyorsabban be az ágyba, minden lukat betömni, tök mindegy, hogy neki jó-e vagy sem. A lányok ennyi idõs korukra érzik úgy, hogy ennél többet nem érdemelnek a pasik. 14-15 évesen még él bennük egy romantikus kép fiúkról, férfiakról, szerelemrõl, szerelmeskedésrõl, párkapcsolatról, meg egyebekrõl. A szexuális élet elkezdésével ezeknek lõttek, jó esetben marad az állatias szex csak az élvezetért, rosszabb esetben marad az, hogy muszáj szexelni, ha meg akar tartani valakit, még rosszabb esetben ba.sznak fûvel-fával, mert azt hiszik, ettõl lesznek valakik.
kedves kérdezõ sajnos igazad van
Hát velem az ilyen 14-16 éves lányok is ritka bunkók, a kviétel meg foglalt már...
Talán a flegmaság, vagy inkább a bizalmatlanság azért van mert már csalódtak.


Mert 40éves vagy, és pedofil :D
Nem tudom te merre járkálsz, de én nem ezt tapasztalom :) Nem gyõzöm néha kapkodni a fejem a sok szép láthatóan 20 feletti nõ láttán :)
Ha idõsebb leszel akkor az idõsebb korosztály fog tetszeni. Ha nem akkor pedofil lettél, és ne kerülj az utamba mert ledarállak és beadlak a Pápai Hús-hoz konzervnek. Ha az elsõnek van igaza és már pedo vagy akkor is a fenti daráló buli van kilátásba és valószínûleg nem csak tõlem... ;)
Mert nincs jobb dolguk mint a külsejükkel foglalkozni.
mert a mostani 18 év feletti lányok nem estek bele abba a korba hogy a mai 14-15 évesek p..csák
# 8 vagy csak az egója feldobta a labdát? :D
#8 Nem hiszem, hogy kellene neki, a 17 éves testem :)
mert
Halkan megjegyzem, ha valakinek nem esett volna le, hogy #6 barátot keres, rá lehet cuppanni.
mert kevered a szezont a fazonnal és mert még nem találkoztál #6-al :D
Nyilván nem találkoztál még velem. 22L
Úgy látom valaki már nem tudna egy érettebb nõvel bánni, aki nem csak a külsõségekkel van elfoglalva. Vagy csak szimplán pedofil vagy.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!