Találatok a következő kifejezésre: A 14 kislányom (123 db)

A gyámtól kitudom venni, a 14 éves lányom örökségét ami ingatlanbol származik és abba forditom vissza, ha viszek valami igazolást, hogy megkapom a hitelt, és természetesen a kislány nevén is lenne a ház?

A kislányom még fiatalkorú 14 éves, örökölt ingatlanból származóan 2.300. 000Ft-ot, szeretnénk ingatlanba forditani, de sajnos ez az összeg lenne az önerőnk és még hitelt kell felvennem, a ház amit kinéztünk 10. 000. 000Ft

Legjobb válasz: A gyámhatósággal kell megbeszélni, de erõsen kétlem, hogy ezt engedélyeznék. Azt megkérdezhetem, hogy 26 évesen hogy jött össze a 14 évces kislány?

A gyámhatósággal kell megbeszélni, de erõsen kétlem, hogy ezt engedélyeznék. Azt megkérdezhetem, hogy 26 évesen hogy jött össze a 14 évces kislány?
áááá, ez nem fog menni.
Kizártnak tartom, hogy engedélyezzék, mivel épp azt a célt szolgálja a 'zárolás', hogy a gyerek nagykorúságáig az a pénz biztosan meg legyen õrizve. Ha Neked kiadnák, az nagy kockázatot jelentene, mivel nem tehermentes házat vennél belõle, tehát a mai gazdasági-szociális helyzet mellett nem csekély annak a valószínûsége, hogy a most BIZTOSAN fennálló összeget, esetleg hitelszerzõdés nem fizetése miatt elveszti a gyerek.

14 hetesen a szonográfus kislányt mondott, láttam én is a 3 csíkot, akkor tuti kiscsaj?

Legjobb válasz: Nem, még nem biztos. Én viszont láttam a 20. heti uh-n pont egy pillanatra elkapta szonográfus a nuniját, de õ nem látta mert épp akkor fordította el a fejét. Onnantól már tudtam hogy kislány lesz, és én nem 3 csíkot láttam hanem egy nunit. És tényleg kislány lett!:)) sajnos ilyenkor még tévedhet a szonográfus, sokszor látják a kisfiúkat ebben a korban kislánynak! De drukkolok!:)) Te mit szeretnél mi legyen?

Nem, még nem biztos. Én viszont láttam a 20. heti uh-n pont egy pillanatra elkapta szonográfus a nuniját, de õ nem látta mert épp akkor fordította el a fejét. Onnantól már tudtam hogy kislány lesz, és én nem 3 csíkot láttam hanem egy nunit. És tényleg kislány lett!:) ) sajnos ilyenkor még tévedhet a szonográfus, sokszor látják a kisfiúkat ebben a korban kislánynak! De drukkolok!:) ) Te mit szeretnél mi legyen?
A kérdező hozzászólása: Van már 3 lányunk, a férjem azt mondta nem állunk meg egy kisfiúig. :) )
Igaza van az elsõnek, és pontosabb nem meghatározást 20. hét után szoktak mondani(ha mutatja magát)! De kössétek fel a gatyát, ha a 4. is lány lesz!!! :) Így, hogy a férjed fiúra hajt! :) Hátha még kuki lesz abból a 3csíkocskából!! Nekem 22hetesen mondta a doki, hogy kisfiú! :) 29hkm
A kérdező hozzászólása: Utolsó! És addig nem mondtak semmit?
3. vagyok! Képzeld nem!!! Pedig elsõ baba lesz és minden bajunk volt, hogy már jó lenne tudni! 18hetes UH-on bent volt a férjem és a doki mögött erõsködött, hogy legalább tippeljen, de a doki nem látta rendesen és azt mondta, majd legközelebb inkább! Gondolom biztosat akart mondani! 22hetesen mondta, hogy 80% fiú! A 26 hetes UH-on meg telibe megmutatta már, hogy mije van!! :) Maradt kukis!! :)
IGEN! Ha 30 évesen egy 14 évessel vagy akkor is pedofil vagy ha csak 10-nek nézel ki.
Hát felnõtt kora ellenére legalább egy 16-17 évest találhatna, nem csak a 14 évesek ''tapadnak'' a tinifiús kinézetû felnõttekre.
A kérdező hozzászólása: Látszik, hogy még sosem láttátok a fiút. Mint egy kisfiú úgy néz ki, még a személyijét is folyton elkérik mindenhol.
Tökmindegy. Ha mondjuk 30-as és még ha 10 évesnek is néz ki, beteges, hogy egy 14 éves lánnyal kezd.


Milyen színű szoba illene a 14 éves kislányomnak?

Kis szobáról van szó. Kb. 10 négyzetméter. A jelenlegi szín pipacs, de kicsinyíti is a szobáját, meg már kin?tte az ilyen színeket. Gondolkoztunk a sárgán, a krém színen, de nem tudunk dönteni. Esetleg ha színsablonokat küldenétek, azt megköszönném. Tudom hogy lehet találni neten, de nem találtam olyat, amin normális színek vannak.

Legjobb válasz: Miért nem kérdezed meg,hogy milyet szeretne? 14 évesen már csak tudja milyen tetszik neki...

Miért nem kérdezed meg, hogy milyet szeretne? 14 évesen már csak tudja milyen tetszik neki...
Szerintem is kérdezd meg. Az a legbiztosabb.
Ja, kérdezd meg tõle!
Hát szerintem az a tapéta nagyon öreges. És egy olyan apró félszobát nem kellene összenyomni akkora mintákkal.
Ebben az esetben írj egy kicsit róla. Úgy könnyebb eltalálni. Mert mondjuk egy lázadónak kék szobát ajánlani, vagy egy életvidám lánynak feketét...érted.
Szerintem azért nem kell ennyire ismerkedni. :-) Válassz egy szép nyugtató pasztelt. A tinik lázadók, legalább a szín nyugtassa picit. :-)
http://www.profifesto.hu/szinvalasztas.php én szerintem a barackszín vagy a világosabb kávészín jó lenne 14/L
A kérdező hozzászólása: Nem túl lázadó. Kedves nyugalmas. Mindig vidám. Amolyan mintagyerek. Én egy ilyen színt választottam neki: http://www.eskuvoishop.hu/109-154-large/vanilla-cream-papir-.. De szóba jöhetne ez a tapéta is: http://static.saxon.hu/websys/pics/product/large/420/420122_.. Szerintetek melyik? Ez a kettõ maradt!
A kérdező hozzászólása: Az volt az elsõ hogy megkérdeztem. Erre õ azt válaszolta, hogy tinis színek, és hogy rám bízza. Hiába faggatom, csak azt hajtogatja, hogy majd én kitalálok valamit. De gondoltam, megkérdezek még pár embert, hogy milyen lenne a legelõnyösebb. :)
A kérdező hozzászólása: Arra jutottunk, hogy a nõvére már úgysincs sokat itthon, meg cucca sincs sok, és beköltözik oda. Kb. ilyen: (nem ez a miénk) :http://forum.sanomabp.hu/forumkep/11/105337/411/12325320/3.jpg
Fekete. Olvasd el Adrian Mole naplóját, ennyi idõsen õ is feketét akart.
szerintem az a tapéta király
A kérdező hozzászólása: Utálja a feketét... de aztán eljutottunk egy Lime citromos-zöld színig, ami tetszik neki. :) :) De azért köszönöm!
akármelyik
Akkor te akarsz dugni!
Dugni akar!
Mik ezek az idióta kérdések? Vmi magyarázat, 1átalán mégis mi a kérdés? Mi találjuk ki, vagy mi?
"ELL PISZILONNAL VAN" Ez egy új betû?:) ))) Igazad van, a sietség tényleg mentség. Legalább 10 perccel tovább tart egy szót jól leírni, mint hibásan...:) )) És amúgy tényleg kislány vagy, szerinted mit akarna tõled egy felnõtt fiú? Nincs közös témátok, bezsélgetni sem tudtok mirõl, õ szexet akar, te még gyerek vagy hozzá, valószínûleg az érdeklõdési körötökben sem lehet túl sok közös. Keresgess inkább a ahsonló korúak között és akkor nem érzed úgy (amúgy teljesen jogosan) hogy gyerekként kezel a másik, mivel még õ is gyerek lesz.
ell piszilonnal? Amúgy szted mit akarna egy 14 éves lánytól 1 20 éves érett férfi?
hüjének max. azt a fiút veszik, aki a hülyét sem tudja helyesen leírni... vagy azt a 14 éves lányt, akármenyik is vagy.
ja, hülyének veszi. (ell ipszillonnal)
A kérdező hozzászólása: HULYE ELL PISZILONNAL VAN DE SIETTEM HAH ! SZOVAL A SZTORI AZ HOGY MIOTA TUDJA A FIU HOGY SZERETEM OLYAN KISLANYKENT KEZEL
A kérdező hozzászólása: ipszilon azaz "Y" elnezest kerek mindenkitol akit MEGBANOTOTTAM azzal, hogy sietnem kell mert 5 percem van ra, hogy internetezzek.de koszonok minden hasozntalan, tematol eltero valaszt.csupa rendes ember van magyarorszagon
Helyesen írni is ugyanolyan gyorsan lehet, mint hibásan. Ha elgépelés lenne nem baj, de hogy j vagy ly, ez nem idõ kérdése. A kérdésedben te is kislánynak írtad magad, egyszerûen még az vagy. Ne sértõdj meg mindenen, de nyugi majd ezt is kinövöd és ráérsz akkor 20 éves fiúkkal foglalkozni. Amúgy Magyarországot nagy betûvel írjuk, de tudom siettél... A suliban is sietsz nyelvtanórán? Akkor megbuktál már párszor nyelvtanból gondolom...
Ne zavarjon itt senkit, hogy a lány kérdezett valamit, s nem azt kérte hogy javítsátok ki a helyesírási hibáit... Kérdezõ: Belém egy 13éves lány szeretett nem is olyan régen.Édes volt hogy szerelmet vallott, de megbeszéltük hogy neki és nekem másra van szükségünk egy kapcsolatban s ha csak szájrapuszit adnék neki, engem már sittre vágnának(enyhe túlzással) :) Szerintem hasonló okokból csinálja veled ezt a srác.
A kérdező hozzászólása: na kedveseim :) tudjatok msn-en en nem hasznalok LY-t :) nem = n hogy = h igen = i nem tudom = ntom holnap = hnp osztaly= oszt, osz, osztaj na szoval, bye. amugy nyelvtanom 5-os.azaz 10-es mert romaniaba elek hehehe....meg azer se irom magyart nagy betuvel mert unom a cap lock-ot ^^
A kérdező hozzászólása: Utolso valaszt koszonom, rendes vagy h normalis valaszt adsz :*

Miért kel fel éjjel a 14 hós kislányom, aki eddig este 7től reggel 7ig végig aludta az éjszakákat? Felkel 21-23 ora között és két órát is fent van, nyitott szemmel fekszik.

Foga nem jön. Gondoltam éhes,de megetettem és azután sem aludt vissza.

Legjobb válasz: túl korán fekteted. nem álmos. ilyen nagy babát már nem kell ilyen korán lefektetni. fektesd 9kor.

túl korán fekteted. nem álmos. ilyen nagy babát már nem kell ilyen korán lefektetni. fektesd 9kor.
A kérdező hozzászólása: de 7kor már nagyon nyûgös.érzi a fürdés idejét. Meg nekem is kényelmes volt hogy 7tõl alszik, mert ekkor végzem el a házi munkát. Akor csak ennyi hogy nem álmos? Azt hittem betegség van kialakuloban.
mert mióta csinálja? nem sír ilyenkor? foga is jöhet...
A kérdező hozzászólása: 3 éjjel csinálja.nem jön most foga, annál amugy sem volt ilyen gondunk.nyöszörög mikor felkel, minthe félne sötétben.Felojtom a kislámpát, de akkor meg elkezd szorakozni mintha reggel lenne.
8, 5 hósom 20-21h között szokott elaludni, reggel 8-9 közöttig. 3 napja nem így cselekszik. Éjjel többször felébred, keservesen sír. Ma meg nem akart elaludni. Hn8-kor kezdtem altatni, és most 5 perce sikerült. Apuci tanácsára már leraktam a játszószõnyegre, ott úgy játszott, mintha nappal lenne. Szerintem ez a hülye idõ zavarja meg õket. Most meg jön a melegfront.

Mit tegyek, hogy a 14 hónapos kislányom ne hisztizzen mindenen?

Mostanában, ha nem úgy van valami, ahogy õ akarja, akkor földre vágja magát és ordít, mit tegyek?

Legjobb válasz: Én ezt ráhagyom a fiamra. Elõbb utóbb csak rájön, hogy felesleges.

Én ezt ráhagyom a fiamra. Elõbb utóbb csak rájön, hogy felesleges.
Legnagyobb valószínûséggel feszegeti a határait, kíváncsi, hogy meddig mehet el nálad/nálatok és ha a hisztivel eléri a célját (vagyis engedtek neki), akkor megjegyzi, hogy ezzel az eszközzel bármit elérhet.
Semmit. Hagyd hisztizni. Ha megunja, majd abbahagyja.
A nevelés csodákra képes. Látom soks szülõnél luxus. Inkább ráhagyják, hogy pl. a boltban megszégyenítse õket a gyerek és idegítse a többi vevõt. Nem feltétlenül a verésre gondolok, mielõtt még valamelyik mintaszülõ megszólna.
Hanem mire gondolsz, utolsó? Mert azt már elfelejtetted odaírni, pedig ez volt a kérdés. Milyen nevelésre gondolsz, egy 14 hónapos esetében, amire majd hiszti közben hallgatni fog? Tényleg kíváncsi vagyok. Oszd meg velünk.
Kedves négyes te meg elfelejted, hogy minden gyerek más. Lehet a te gyerekednek elmondod kétszer, hogy nem szabad valamit meg ne hisztizzen és abbahagyja. A kisfiam másfél éves. Egy éves kora óta minden áldott nap le kell szednem a szekrényajtókról és a székekrõl és nem egyszer toporzékolós hiszti követi a manõvert. Szóval hat hónapja türelmesen nevelgetem a gyerekemet, hogy nem lehet és még mindig csinálja. Ugyanez a helyzet a hisztijeivel is. Ezek szerint nekem luxus, hogy odafigyeljek a gyerekre és neveljem. De ha van valami szuper tipped akkor nagyon szívesen meghallgatom én is mert kíváncsi vagyok rá, hogy ilyen esetben mi is a teendõ. Egyébként kedves kérdezõ én megpróbálom elõször szép szóval megmondani neki, hogy mit miért nem szabad majd megpróbálom elterelni valami mással a figyelmét. Ha nem mûködik akkor hagyom én is hadd tombolja ki magát.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Én 50-50%-ban hagyon rá a hisztit vagy terelem el mással a figyelmét, vagy leülök vele játszani, vagy szépen próbálom neki elmagyarázni hogy mit miért nem csinálunk vagy hogy csináljuk. Nem értek egyet azzal hogy ráhagyom, majd megunja... Nekem furcsa ez a hozzáállás. Nekem is extra hiperaktív gyerekem van, 16 hós és soha nem gondoltam volna hogy egyszer így fog viselkedni, de mint írtam, ritkán hagyom rá a hisztit mert az nem megoldás. Vagyis de... az anyukának a legkönnyebb megoldás... Amikor sejtem hogy miért hisztizik akkor megbeszélem vele, ha nem tudom hogy miért hisztizik akkor is próbálom megbeszélni vele. Ha egész nap kiabál és visít a semmiért akkor délután már rászólok erõteljes hangon hogy aztán mostmár elég volt... Ez beszokott jönni. Nem üvöltök de határozott a hangom. 26 hetes kismama vagyok, 3 hete végig hisztizi a pelenkázást és az öltözést, már a hasamat is sikerül elég sûrûn megrúgnia. Na múltkor kapott egyet (tényleg egy picit) a fenekére öltözéskor, mérges lettem, mondtam neki a magamét hogy nem igaz hogy nem bír ki 1 percet hiszen annyira sietek és igyekszem. Megfogadtam hogy többet nem kap a fenekére mert nem az a célom hogy veréssel neveljem a gyereket, láss csodát hatott a viselkedésem mert azóta mint a kisangyal úgy segít öltözni, nagyon szépen hagyja magát. Tudom hogy olyan világban élünk ahol a gyerekre még csak kiabálni sem szabad nem hogy ütni és az anyuka az aki mártír módon mindenki alá rendeli magát, elfelejti hogy õ is ember stb... Én az arany középutat tartom jónak, nézni a saját és a gyerekem érdekeit is. Meg kell találni azt a pontot ami nekem is jó és neki is. Ha ebbe beletartozik az hogy fél évente egyszer ráütök a fenekére vagy a kezére akkor ráütök. Õ a gyerek én az anya. Nem õ a fõnök én meg a cseléd... Nem akarom túl ragozni, a lényeg hogy nem kell mindig extra türelemmel kedveskedni és jópofizni a hisztizõ gyerekünkkel, rá kell szólni és nem ráhagyni mert akkor végképp a fejünkre nõnek... Persze kinek mi, ez az én véleményem. Azért ha a 14 hósodra rászólsz erõteljesen, érte fogja hogy miért is emelted fel a hangod.
13 hós, bizony mi is ezzel küzdünk már jó egy hónapja. Sokszor a figyelemelterelés sem segít. Érteni meg még nem érti, amit 1000x is elmagyarázunk, vagy csak nem akarja. Nekem az a legrosszabb, amikor már érzem magamon a türelmetlenséget. Na akkor rászólok/kiabálok, akkor megáll egy percre, van amikor segít, van, hogy semmi....remélem a hisztikorszak ezzel ki is merül és nem lesz még rosszabb. A verést én sem díjazom, de ahogy a kedves utolsó hozzászóló leírta, azzal egyet tudok érteni, és hazudnék, ha azt írnám, hogy ilyen nálunk sem fordult már elõ. Hát az ember lánya is ember, mi sem vagyunk gépek, akik mindent elviselnek, csak azért, mert anyák vagyunk.
Èn biztos, hogy nem!! 15l
Nekem most van tele a tököm a négeres kérdésekkel. Többet látom a kérdéseket mint a négereket.
a debreceni négerezõ?
2-es: Talán ki kellene mozdulnod az utcára és nem a kérdéseket látnád, hanem a négereket. Amíg ti itt szidjátok a talán már régen eltávozott debreceni srácot, addig én már a nyolcadik KÜLÖNBÖZÕ négeres kérdésfeltevõvel haverkodom itt össze az oldalon és osztjuk meg egymással a tapasztalatainkat.
Naponta utazom egyetemre kb 1 órát Budapesten belül. Max hetente látok egyet.
Melyik egyetemre? Egyébként meg a rosszarcúbbak bandákban járnak. Sokáig nem látni egyet sem, aztán felszáll a buszra egyszerre 16 néger. A babakocsikba bele szoktál nézni? Akkor majdnem minden nap látnál kicsi négereket. Õk lesznek majd a gyerekeid osztálytársai. Ha lányod lesz, akkor õk csinálják majd fel õt. Mert nehogy azt hidd, hogy majd a nevelésed sokat jelent, amikor a média, a közoktatás és társadalom nagy része támogatja a fajkeveredést.
elte-ttk, ott nem szoktak lenni. Babakocsikba nem szoktam nézni, azért kár lenne ennyire eltúlozni a helyzetet. Magyarország nem célország számukra, nyugatra sokkal érdemesebb menniük. Egyébként pedig köszönöm hogy aggódsz a lányom sorsáért(barátnõm sincs, nemhogy feleségem), de inkább törõdj valami mással.

Baj, ha nem gondolom, hogy játszótérre kellene vinni a 14 hónapos kislányomat?

Most olvastam több helyen, hogy 11 hónapost már napi 1-2 órára visznek játszótérre, van itt a közelben, de még nem jutott eszembe. A kertben szereti, ha tologatom a 3 kerekű biciklin. Sétálni szoktunk, ha boltba megyek, a babakocsiban hamar el is alszik, mert "csak megyünk". Csak úgy a séta kedvéért ritkán megyünk, mert inkább bent játszom vele, olvasok neki. Én gyerekként sosem szerettem csúszdázni, talán ezért nem viszem? Hogy kellene megváltoznom ezen a téren?

Legjobb válasz: Szerintem ilyenkor már szeretnek hintázni, homokozni. Ha ez máshol nem adott akkor a helyedben elvinném. Plusz nem baj ha lát más gyerekeket ha amúgy nincs társaságotok. Ha van, és játszani is tud hol, akkor felesleges levinni :)

Szerintem ilyenkor már szeretnek hintázni, homokozni. Ha ez máshol nem adott akkor a helyedben elvinném. Plusz nem baj ha lát más gyerekeket ha amúgy nincs társaságotok. Ha van, és játszani is tud hol, akkor felesleges levinni :)
Szerintem is tetszene neki a csúszda, a homokozó és a hinta is :) Viszont nem hiszem, hogy egy ilyen kicsi gyerekkel 2 órát ott kéne lenni, azt már inkább 2 éves korától. Most csak nézzetek be egy fél órára amikor nincsenek sokat. Tedd be a hintába, mondókáz neki ha unja, homokozzatok aztán pár hónap múlva ha van kisebb csúszda próbáljátok ki nyugodtan :) utána pedig mehet fokozzatosan egyre több idõre ha jól érzi magát :)
Azért mert te nem szerettél játszótérre járni az nem azt jelenti hogy õ se fogja! Szerintem add meg neki az esélyt rá hogy eldöntse õ hogy szereti e vagy sem, de ha el sem viszed akkor lehetõsége sem lesz rá hogy eldöntse, de ez csak az én véleményem :) További szép napot!!! :)
szerintem a játszótér nem a játékok miatt "hasznos", hanem, hogy gyerekek között legyen, lássa, hogy vannak gyerekek, tanulgatják hogy közeledjenek egymáshoz, ilyesmi. ha meg tudjátok oldani máshogy, hogy heti 1x egy órára gyerekek között legyetek akkor nem gond. de az, hogy nem is találkozik gyerekekkel, szerintem nem egészséges ebben a korban
Menjetek nyugodtan, hidd el õ élvezni fogja.Az egy dolog hogy te nem szeretted, viszont nem szabad ezt a gyermekre is kivetíteni.Gondolom az a legfontosabb neked hogy a gyermekedet boldognak lásd, hogy felfedezze a kis világát.Majd úgy is meglátod hogy bejön neki.Te arra emlékszel hogy 14 hónaposan nem szerettél csúszdázni?
Nem baj, semmi baja nem lesz tõle, ha még nem jár.
lehet belõle is antiszociális ember, mint az anyja, nincs ezzel semmi gond.
A kérdező hozzászólása: Köszi a sok vlaszt, az 1. kivételével ment a zöld kéz. Járunk ringatóra, babaklubokba, játszóházba, szóval a társaság megvan, meg tudja, hogy van játék, ami nem az övé. A kertben nincs hinta, csúszda, ilyesmi. Ahogy 6. és 7. írta, én sem szeretném, hogy amiatt ne szeresse, mert én nem viszem. Nekem alapvetõen a "kinti játék" mint olyan maradt ki az életembõl, pedig kertesházban nõttem fel, de anyukám valami miatt nem erõltette. Nem mondom, hogy hiba volt, de pont ezért szeretném én másképp. Kezd érni bennem az elhatározás, hogy megerõltetem magamat, és fogok vele járni, pedig úgy érzem, nekem semmi jó nincs benne. A babaklubos csapattal ez még nem merült fel, de olyan, mintha õk sem járnának, vagy csak nem beszélnek róla.

Mitől lehet az hogy olyan mintha a 14 hónapos kislányom félne a kiságyban elaludni? Van valakinek ilyen tapasztalata?

Délután,de legf?kébb este van az hogy berakjuk a kiságyba,adunk neki inni,és eddig mikor megitta a kis innivalóját,megfordult hasra és aludt.De most berakjuk a kiságyba és még az innivalót se issza meg teljesen,hanem feláll,és elkezd üvölteni,mintha szó szerint félne.Úgy kell a kiságyon kívül elaltatni és betenni kés?bb.Mit?l lehet ez?A mi hibánk?Eddig nem volt semmi baj.

Legjobb válasz: Pontosan tudja,hogy alvás következik és nem tetszését nyílvánítja ki.

Pontosan tudja, hogy alvás következik és nem tetszését nyílvánítja ki.
Az én lányom is ezt csinálta.A végeredmény az lett, hogy hamar ágyban aludt:)
Nálunk is ugyan ez a helyzet.Mondjuk az én kislányom még csak 1éves:) Multkor áttettem a kiságyat másik helyre..ugy jó volt egy darabig, de most megint kezõdik minden elõlrõl.
A kérdező hozzászólása: Akkor most próbáljam meg más helyre tenni a kiságyat?Eddig magától mászott be(mivel 3 rács kivehetõ direkt azért hogy ki be másszon)és most délután is ott alszik.De ste úgy sír szegénykém!pedig még sötét sincs a szobába.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!