Találatok a következő kifejezésre: A 14,5 hosszú és 3,5 cm (4 db)

Ha minden rendben lenne velem, pont álmaid fiúja lennék de a farkam csak 14 cm hosszú és 3, 5 cm vastag lenne akkor ezmiatt elutasítanál?

Lenne olyan nő akinek ez a méret nem elég?

Legjobb válasz: utolsó vagyok amúgy ha kicsinek érzed csak annyit tudok mondani " KIS BOHÓC IS TUD NAGY CIRKUSZT CSINÁLNI !!!":D

utolsó vagyok amúgy ha kicsinek érzed csak annyit tudok mondani " KIS BOHÓC IS TUD NAGY CIRKUSZT CSINÁLNI !!!":D
Amiatt utasítanálak el, mert itt rinyálsz a farkad méretérõl! Szánalmas és egyben unalmas!
Nem utasítanálak el. A 14 cm pont jó, a vastagságot így nem tudom megállapítani, de ha te lennél álmaim fiúja, akkor tuti megfelelne.
Utolsó vagyok Kölönben is, aki szeret, az téged szeret, és nem "azt". :)
Miért zavarna? Az a lényeg, hogy a tiéd, ez is te vagy, hozzád tartozik, nem az a lényeg, hogy mekkora.
A nyelved mekkora?
nem csak nagy farokkal lehet jó a szex.
Szerintem mindkét méret teljesen jó. Amúgy is, a legtöbb lány nem képes hüvelyi orgazmusra, tehát hiába lenne hatalmas farkad, nem élvezne el akkor se, csak csiklón. Csiklón meg ekkorával is megy majd...
teljesen egyértelmû, hogy valaki, aki ilyen kérdést feltesz komolyan, az senkinek nem lehet az álmai férfia...ellenben...próbálkozz a a pasiknál...a segglyukad paraméterei milyenek?
Nem utasítanám el.Ha szeretek valakit nem a farka méretét nézem.
14cm különben is rendben van:) én nem utasítanálak vissza.
1. a jó szex nem a méreteken múlik ! 2. igen, fontos a szex, sõt, ha az nem mûködik, car az egész kapcsolat, mert az egyik fél , ált. aki kielégítetlen marad, az elõbb utóbb más után néz ! Amúgy, megmérted magadnak a farkad, kész ámen, ennyi ! Mit kell ezen rágódni, hogy mekkora, amelyik csaj ránéz és azt mondja kicsi, akkor megmondod, várj elviszlek egy lovardába .... vagy nem tudom, inkább figyelj oda a csajra és nem lesz gond, ha figyeled és érdeklõdsz szex közben, mi hogy jó neki, akkor menni fog , hajrá !:)
Ha szeret, akkor nem ez számít. Ha álmai pasija kapcsán készít egy listát, és azon pipálgatja, hogy mi stimmel, és mi nem, akkor számít ez...
Aki komoly kapcsolatot szeretne annak nem az számít, hogy mekkora a farkad, hanem, elsõ sorban az, hogy mennyire értitek meg egymást, mennyire vagytok õszinték... stb. Persze fontos a szex is, de az sem csak a farok méretétõl függ. Kicsivel is lehet jót szexelni. Az igazsághoz viszont az is hozzátartozik, hogy akiknek elsõsorban a szex a fontos a kapcsolatban, azoknak nem biztos, hogy elég.
Ez esetben hogy lehetnél álmaim fiúja? :D
A kérdező hozzászólása: Mert mondta nekem egy nõ hogy minden rendben, de a szex az nagyon fontos és ha nem jó akkor mehetek a fenébe. :-(
" Amúgy is, a legtöbb lány nem képes hüvelyi orgazmusra" ezt te honnan veszed ???

Normális? 15 leszek egy honap mulva es 14 cm hosszu es 3.5 cm az atmeroje a peniszemnek. Csajok akar felnott akar tinicsaj, ezzel kielégulnetek vagy kirohognetek?

Azert kerdezem mert nincs viszonyitasi alapom.es azert nem akarom hogy kicsi kategoriaban legyen.

Legjobb válasz: Nem tartozol a kicsi kategóriába ,de ráérsz még kakaskodni .

Nem tartozol a kicsi kategóriába , de ráérsz még kakaskodni .
Idõsebb lányoknak ne mutogasd!
miért ha kicsi, mit csinálsz? levágod és kiteszed otthon a vitrinben? vettél már életedben gumit? ha nem, vegyél. az sokkal fontosabb hogy ne a csaj elott kezdj el a gumival benázni

Egy 14 cm hosszú és 3, 5 cm átmérőjű farok, az közepes méretű? Bocsi, lehet, h nagyon hülye kérdés, de nekem ez fontos:S. Egy kicsit parázok attól, h nekeme kicsi a farkam:S

Legjobb válasz: Orvosi értelemben közepes, az elvárásokhoz képest nemegyszer kicsi, a gyakorlatban meg éppen nem a méret a leglényegesebb. Ahol már csak a méret számít, ott a két centivel hosszabbal is csak mandinerbõl találsz falat... :)

Orvosi értelemben közepes, az elvárásokhoz képest nemegyszer kicsi, a gyakorlatban meg éppen nem a méret a leglényegesebb. Ahol már csak a méret számít, ott a két centivel hosszabbal is csak mandinerbõl találsz falat... :)
Mennyi ilyen kérdés te jó ég :D Nem kicsi az, bár ha 21 éves vagy akkor az. Fog még az nõni, ne legyen emiatt önbizalom hiányod. Tanuldd meg használni azt jó napot. :D F / 16

A 14, 5 cm hosszú és 3, 5 cm vastag hímvessző az kicsi?

Legjobb válasz: Ha ezt nyugalmi állapotban mérted, egyáltalán nem az. Merevedéskor a nagy fütyik kevésbé, a kisebbek nagymértékben nõnek meg. Egyébként a vaginák között is vannak kicsik és szûkek. Hidd el, minden méret megfelelõ valakinek!

Ha ezt nyugalmi állapotban mérted, egyáltalán nem az. Merevedéskor a nagy fütyik kevésbé, a kisebbek nagymértékben nõnek meg. Egyébként a vaginák között is vannak kicsik és szûkek. Hidd el, minden méret megfelelõ valakinek!
az enyém is ekkora. ezzelis kilehet elégíteni egy csajt. én 22 éves vagyok és eddig akárkivel összejöttem szex után mindíg járniakartak velem meg szerelmesek lettek belém. minden csaj aztmonta akit utána megkérdeztem hogy elég ez. de tényleg nem kamuztak.
Hát ez attól függ hány éves vagy. Ha már felnõttél és nem nõsz tovább akkor igencsak kicsi;(
Hát ez kicsit kicsi de ha 10-11 éves vagy akkor még elfogadható!
meglehetõsen kicsi
eleg kicsii:P en 20 alatt nem is erzek semmit:)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!