Találatok a következő kifejezésre: A 14,5 hosszú és (14 db)

13 éves vagyok és 14, 5-14, 56cm hosszú és 4, 0 vagy 4, 1cm széles a farkam! Ez kicsi vagy nagy?

A szeméremcsonttól mértem! mert azt olvastam onnan kell mérni!kösz a választ

Legjobb válasz: Szerintem átlagos, de lehet, hogy nõni fog még!

Szerintem átlagos, de lehet, hogy nõni fog még!
nevetségesen kicsi a méreted, frusztrált lehetsz egész életeden , mert ezzel kielégíteni egy nõt kb olyan mint gyûszûvel kimerni az óceánt
Szerintem ne ezen filózz 13 évesen. A korosztályodban még azért elég sok a szûz lány (legalábbis ez lenne a normális), nekik az a jó, ha kicsi, mert kevésbé fáj, tehát akár kicsi, akár nagy, senki nem fogja megszólni (az idõsebbeket meg jó esetben úgysem érdekli egy 13 éves GYEREK nemi szerve).
ledöbbentem a 4 centis vastagságon...azta...az jó nagy...õõõ...bár enyém akkora lenne...:P
A kérdező hozzászólása: Mijez a vállható 80 köbcentitöl ezt nem é
Még 1-2 éven belül nõlni fog szerintem.Azt tudom hogy a páromnak 15 évesen ugyanakkora volt mint most28 évesen.
de gáz vagy.
Na igen szerintem is rá érsz még ezen gondólkodni malyd 3 év múlva amúgy meg ha úgy vesszük nem olyan kicsi szóval nyugi...
Teljesen normális, de szerintem is még van idõd ezzel foglalkozni... Meg amúgy sem a méret a lényeg...
Attól függ hogy nézzük, lány vagyok, 18cm alatt kicsinek tartom, viszont a korodhoz képes normális méret.
Mi a f...t nem lehet azon megérteni, h 13 éves kisGYEREK vagy még, és még nõni fog??? Hiába méregeted, egyébként vkinek 20éves korára is ekkora van, és nem számít kicsinek. Még 1 ilyen kérdés, és falnak megyek.
A kérdező hozzászólása: Légyszi normákat válaszoljatok!
A kérdező hozzászólása: légyetekszívesek a kérdésemre válaszoljatok tehát aazt mondjátok meg kicsi vagy nagy!!!!!!?????? amugy azé kérdem mer az elmult 2 hétben 2 csaj is volt akivel lefeküdhettem volna csak még nem akarom elveszteni vagy majd ha a közeljövöben elakarom akkor ne érjen csalodas a méret miat sse engem se a csajszit!kösy
13 évesen 4 cm vastag??? enyém most 16 évesen 3, 6-3, 8 cm, de eddig még erre se nagyon panaszkodtak:P, húú mi lesz veled késõbb???

A 14, 5 cm hosszú és 3, 5 cm vastag hímvessző az kicsi?

Legjobb válasz: Ha ezt nyugalmi állapotban mérted, egyáltalán nem az. Merevedéskor a nagy fütyik kevésbé, a kisebbek nagymértékben nõnek meg. Egyébként a vaginák között is vannak kicsik és szûkek. Hidd el, minden méret megfelelõ valakinek!

Ha ezt nyugalmi állapotban mérted, egyáltalán nem az. Merevedéskor a nagy fütyik kevésbé, a kisebbek nagymértékben nõnek meg. Egyébként a vaginák között is vannak kicsik és szûkek. Hidd el, minden méret megfelelõ valakinek!
az enyém is ekkora. ezzelis kilehet elégíteni egy csajt. én 22 éves vagyok és eddig akárkivel összejöttem szex után mindíg járniakartak velem meg szerelmesek lettek belém. minden csaj aztmonta akit utána megkérdeztem hogy elég ez. de tényleg nem kamuztak.
Hát ez attól függ hány éves vagy. Ha már felnõttél és nem nõsz tovább akkor igencsak kicsi;(
Hát ez kicsit kicsi de ha 10-11 éves vagy akkor még elfogadható!
meglehetõsen kicsi
eleg kicsii:P en 20 alatt nem is erzek semmit:)

14 cm hosszú, és 5 cm vastag átmérőjű pénisszel ki tudom elégíteni a barátnőmet?

19 éves vagyok még sajnos szűz de most van egy barátnőm aki bevezetne a dolgokba, szeretem őt nagyon de nem akarom emiatt elveszíteni.

Legjobb válasz: átlagos méret szexelni tökéletesen lehet vele

átlagos méret szexelni tökéletesen lehet vele
hát akkorával semmire nem mész :D
A szerszámmal lehet jól és rosszul is dolgozni, a használóján múlik a siker.
Nem vészesen rövid...viszont rohadt vastag
pick?
Próbáld ki b+. De sztem a Herz jobb:DDD
Enyem is 14 cm de csak 4 cmbszeles

Ha minden rendben lenne velem, pont álmaid fiúja lennék de a farkam csak 14 cm hosszú és 3, 5 cm vastag lenne akkor ezmiatt elutasítanál?

Lenne olyan nő akinek ez a méret nem elég?

Legjobb válasz: utolsó vagyok amúgy ha kicsinek érzed csak annyit tudok mondani " KIS BOHÓC IS TUD NAGY CIRKUSZT CSINÁLNI !!!":D

utolsó vagyok amúgy ha kicsinek érzed csak annyit tudok mondani " KIS BOHÓC IS TUD NAGY CIRKUSZT CSINÁLNI !!!":D
Amiatt utasítanálak el, mert itt rinyálsz a farkad méretérõl! Szánalmas és egyben unalmas!
Nem utasítanálak el. A 14 cm pont jó, a vastagságot így nem tudom megállapítani, de ha te lennél álmaim fiúja, akkor tuti megfelelne.
Utolsó vagyok Kölönben is, aki szeret, az téged szeret, és nem "azt". :)
Miért zavarna? Az a lényeg, hogy a tiéd, ez is te vagy, hozzád tartozik, nem az a lényeg, hogy mekkora.
A nyelved mekkora?
nem csak nagy farokkal lehet jó a szex.
Szerintem mindkét méret teljesen jó. Amúgy is, a legtöbb lány nem képes hüvelyi orgazmusra, tehát hiába lenne hatalmas farkad, nem élvezne el akkor se, csak csiklón. Csiklón meg ekkorával is megy majd...
teljesen egyértelmû, hogy valaki, aki ilyen kérdést feltesz komolyan, az senkinek nem lehet az álmai férfia...ellenben...próbálkozz a a pasiknál...a segglyukad paraméterei milyenek?
Nem utasítanám el.Ha szeretek valakit nem a farka méretét nézem.
14cm különben is rendben van:) én nem utasítanálak vissza.
1. a jó szex nem a méreteken múlik ! 2. igen, fontos a szex, sõt, ha az nem mûködik, car az egész kapcsolat, mert az egyik fél , ált. aki kielégítetlen marad, az elõbb utóbb más után néz ! Amúgy, megmérted magadnak a farkad, kész ámen, ennyi ! Mit kell ezen rágódni, hogy mekkora, amelyik csaj ránéz és azt mondja kicsi, akkor megmondod, várj elviszlek egy lovardába .... vagy nem tudom, inkább figyelj oda a csajra és nem lesz gond, ha figyeled és érdeklõdsz szex közben, mi hogy jó neki, akkor menni fog , hajrá !:)
Ha szeret, akkor nem ez számít. Ha álmai pasija kapcsán készít egy listát, és azon pipálgatja, hogy mi stimmel, és mi nem, akkor számít ez...
Aki komoly kapcsolatot szeretne annak nem az számít, hogy mekkora a farkad, hanem, elsõ sorban az, hogy mennyire értitek meg egymást, mennyire vagytok õszinték... stb. Persze fontos a szex is, de az sem csak a farok méretétõl függ. Kicsivel is lehet jót szexelni. Az igazsághoz viszont az is hozzátartozik, hogy akiknek elsõsorban a szex a fontos a kapcsolatban, azoknak nem biztos, hogy elég.
Ez esetben hogy lehetnél álmaim fiúja? :D
A kérdező hozzászólása: Mert mondta nekem egy nõ hogy minden rendben, de a szex az nagyon fontos és ha nem jó akkor mehetek a fenébe. :-(
" Amúgy is, a legtöbb lány nem képes hüvelyi orgazmusra" ezt te honnan veszed ???

Normális? 15 leszek egy honap mulva es 14 cm hosszu es 3.5 cm az atmeroje a peniszemnek. Csajok akar felnott akar tinicsaj, ezzel kielégulnetek vagy kirohognetek?

Azert kerdezem mert nincs viszonyitasi alapom.es azert nem akarom hogy kicsi kategoriaban legyen.

Legjobb válasz: Nem tartozol a kicsi kategóriába ,de ráérsz még kakaskodni .

Nem tartozol a kicsi kategóriába , de ráérsz még kakaskodni .
Idõsebb lányoknak ne mutogasd!
miért ha kicsi, mit csinálsz? levágod és kiteszed otthon a vitrinben? vettél már életedben gumit? ha nem, vegyél. az sokkal fontosabb hogy ne a csaj elott kezdj el a gumival benázni
A kérdező hozzászólása: Ja és 16 éves vagyok.
Elárulom, hogy inkább a vastagság az, ami számít, az pedig teljesen jó. A hosszúsága átlagos.
Ha azt mondom nem jó akkor ? VAgy ha azt mondom jó Mi változik? te rögtön elégedett leszel vele? Különben minden "kulcsnak" meg van a amaga zárja
Gondolom, erekcióban gondolod. Én úgy tudom, a magyar átlag 15-16 cm között van, és ha a haranggörbébõl indulunk ki, akkor a te méreted még mindig nagyon gyakori. A sokkal kisebbek és sokkal nagyobbak ritkák. Szóval nem kicsi, de az a lényeg, hogy a partnereddel mennyire passzoltok méretben. A Káma Szútra is írja valahol az elején, hogy milyen típusok vannak. Fiúban kb. nyúl, bika, csõdör, lányban õzsuta, kanca, elefánttehén :D Nem biztos, hogy jól emlékszem, de kb ezek voltak. :)
Orális szexhez idális, mert legalább nem fullad meg a partnered, de amúgy sem nagyon necces, meg még nõhet. Magyar átlag különben 14-17 cm.
TOP 25 átlag méret Európában: 1. Franciaország 15, 48 cm 2. Svédország 15, 36 cm 3. Észtország 15, 17 cm 4. Magyarország 14, 99 cm 5. Olaszország 14, 95 cm 6. Ausztria 14, 89 cm 7. Dánia 14, 88 cm 8. Belgium 14, 77 cm 9. Németország 14, 61 cm 10. Lettország 14, 69 cm 11. Litvánia 14, 55 cm 12. Románia 14, 30 cm 13. Hollandia 14, 28 cm 14. Lengyelország 14, 21 cm 15. Szlovákia 14, 19 cm 16. Csehország 14, 17 cm 17. Bulgária 14, 09 cm 18. Szlovénia 14, 01 cm 19. Portugália 13, 91 cm 20. Luxemburg 13, 82 cm 21. Spanyolország 13, 58 cm 22. Finnország 13, 52 cm 23. Nagy-Britannia 13, 32 cm 24 Írország 12, 78 cm 25. Görögország 12, 18 cm
Még fog nõni vmennyit, ebben biztos vagyok.
24 Írország 12, 78 cm 25. Görögország 12, 18 cm Mégis ezek a legszaporább népek a kontinensen :P

A farkam teljesen merev állapotban 14.5cm hosszú, és 5.5cm vastag. A makk 6cm. Ez kicsinek számít?

szuz vagyok meg, tartok tole, h nem lesz megfelelo.

Legjobb válasz: átlag és nem a mérettõl lesz megfelelõ, hanem a használójának az érettsége, az odafigyelése a felkészültsége, és az érzései számítanak

átlag és nem a mérettõl lesz megfelelõ, hanem a használójának az érettsége, az odafigyelése a felkészültsége, és az érzései számítanak
tök normális
Nincs azzal semmi gond, az önbizalmaddal inkább.
szeretem ezeket a kérdéseket/válaszokat, mert olyan jót tesz az egómnak, hogy nekem átlagon felüli a kábelem:) 19, 5 cm-mel:)
és ha 20 centi akkor mi van, kedves büszke férfi egyed?:) ha tudod használni akkor lehetsz rá büszke :) ugyanez a kérdezõnek is. lén yeg h majd tudj vele mit kezdeni mérettõl függetlenül ; ) (és félreértés ne essék, nem akarok senkit meg sérteni:)
szerintem pont jó, volt barátomnak kerek 20 cm volt, és sokszor fájt ahogy berakta, mert túl mélyre ment, mostani barátomnak 15-16 cm, és tökjo!:) amugy meg igaz, h nem a méret számitt, hanem az h tudsz-e vele vmit kezdeni... na de, ha ugy vesszük a méret is számitt, mert azért egy 9-10 cm-s pöccsel nemsokra menne az ember, de 14 felett már szerintem tökéletes!:)
Én használni is tudom és nem is ekkorka :D szóval a lényeg: Szerintem csirke vagy, szerintem!

Egy 14 cm hosszú és 3, 5 cm átmérőjű farok, az közepes méretű? Bocsi, lehet, h nagyon hülye kérdés, de nekem ez fontos:S. Egy kicsit parázok attól, h nekeme kicsi a farkam:S

Legjobb válasz: Orvosi értelemben közepes, az elvárásokhoz képest nemegyszer kicsi, a gyakorlatban meg éppen nem a méret a leglényegesebb. Ahol már csak a méret számít, ott a két centivel hosszabbal is csak mandinerbõl találsz falat... :)

Orvosi értelemben közepes, az elvárásokhoz képest nemegyszer kicsi, a gyakorlatban meg éppen nem a méret a leglényegesebb. Ahol már csak a méret számít, ott a két centivel hosszabbal is csak mandinerbõl találsz falat... :)
Mennyi ilyen kérdés te jó ég :D Nem kicsi az, bár ha 21 éves vagy akkor az. Fog még az nõni, ne legyen emiatt önbizalom hiányod. Tanuldd meg használni azt jó napot. :D F / 16

Jónak számít az, ha 14 évesen 18cm hosszú, és 4, 5 cm Átmérõjû a nemiszerverem? 14/F

Legjobb válasz: Hát ha levonjuk.belõle azt.amit te hozzáadtál akkor kizárt dolog, mert nem tudom!

Hát ha levonjuk.belõle azt.amit te hozzáadtál akkor kizárt dolog, mert nem tudom!
A kérdező hozzászólása: Nem vagyok az
Bazi hosszú, az átmérõje jó. Körülmetélt vagy ?
ó the best kangyép faluban.
Jah persze.
Túl nagy. Legalábbis nekem azzal már fáj. 16 cm a best :$
A kérdező hozzászólása: Igazából , csak nyáron töltöm a 14-et.
A lányok imádni fogják!
A kérdező hozzászólása: Nem adtam hozzá, és a kérdés az lenne, hogy jónak számít-e ?
Hááát a bálnák szerintem csak mosolyognának rajta xD
nagyon jó, most te vagy a big cock. kép nincs?
ha pinokkió lennél, az orrod már ennél jóval nagyobb lenne :DD
Komolyan akkora lenne 14 évesen? :O
képet!
Átlagos méret , ne parázz^
A kérdező hozzászólása: Hát.. remélem hogy a nõk is így látják.. nem volt még rá panasz.. de sose lehet tudni..
Ne csinálj vele semmit, mert egyszerûen nincs rá szükség. Ez egy teljesen jó méret!
Péniszméret lexikon Hogy mérjük a pénisz hosszát? Állva, váll széles terpeszben egyenes testtartással, a péniszt 90°-al elforgatva a törzstõl a pénisz tövétõl mérjük meg a makk végéig egy kihúzható mérõszalaggal. Magyarországon a merev pénisz hosszúsága: 0-3, 5cm = világrekord kicsi 4-7, 5cm = mikropénisz 8-9, 5cm = nagyon kicsi 10-11, 5cm = kicsi 12-13, 5cm = átlag alatti 14-16, 5cm = átlagos 17-18, 5cm = átlag feletti 19-20, 5cm = nagy 21-24, 5cm = nagyon nagy 25-34, 5cm = hatalmas 35cm vagy több = világrekord nagy Hogy mérjük a pénisz tényleges vastagságát/körméretét/kerületét? Ugyanaz az alaphelyzet, tekerjünk körbe egy körbehajtható mérõszalagot, úgy hogy a kiindulópont és a végpont megegyezzen és olvassuk le az értéket vagy tegyük ugyanezt egy kivágott vékony papírlappal amit késõbb ráillesztünk egy vonalzóra és így olvassuk le az értéket. Magyarországon a merev pénisz kerülete: 10cm vagy kevesebb = vékony 11cm = átlagnál vékonyabb 12-13cm = átlagos 14cm = átlagnál vastagabb 15cm vagy több = vastag
A kérdező hozzászólása: 12/13 Köszönöm :) ) 13/13. igen gondolkoztam már rajta de nem merek belevágni..
Ha zavar növeld. Én is megtettem:D
Te is azt hiszed kérdezõ, hogy a pornó méret az alap, ugye? Csak mert nagyon nagy tévedésben vagy! A párom 30 éves és neki fél cm-el hosszabb, mint a tiéd és köszönöm szépen nagyon jól elvagyok vele és a méretével! Sõt, bizonyos pózokban még fájdalmat is tud okozni vele. Szóval figyelj mindig a partneredre, ne legyél önzõ, legyen mindig elõjáték, törekedj, hogy mi és hogy lenne jó a partnerednek és nem lesz semmi gond!:)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat
ÍGY IS LEHETSZ ISTEN most már aztán nehogy azt mondom hogy nincs önbizalmad
Teljesen rendben van! Nyugodj meg és próbálj némi önbizalomra szert tenni!
Normális, de a vastagság is lényeges.
NEM A MÉRET A LÉNYEG!
A kérdező hozzászólása: Szóval hogyha jól használom akkor nem gáz?
Magyarországon a merev pénisz hosszúsága: 0-3, 5cm = világrekord kicsi 4-7, 5cm = mikropénisz 8-9, 5cm = nagyon kicsi 10-11, 5cm = kicsi 12-13, 5cm = átlag alatti 14-16, 5cm = átlagos 17-18, 5cm = átlag feletti 19-20, 5cm = nagy 21-24, 5cm = nagyon nagy 25-34, 5cm = hatalmas 35cm vagy több = világrekord nagy
elmegy... átlag....
Mi?Az orrod?Az elég gáz..
ki nem [email protected] le milyen hosszú
De pont ez nagyon fontos, hogy ne szorongjál miatta! A végén az örökös idegeléstõl nem áll fel, amikor a legjobban kéne. Tehát mostantól az legyen benned, hogy a cerkád tökéletes, amelyik csajnak meg nem tetszik, tûnjön el a balfenéken! És nehogy elkezdj valami "nyújtást", sem fizikai, sem belsõleges módszert. Súlyos következményei lehetnek. Ne bántsd a cerkád! Így jó, ahogy van!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!