Találatok a következő kifejezésre: A 14,5 hosszú (16 db)

A 14, 5 cm hosszú és 3, 5 cm vastag hímvessző az kicsi?

Legjobb válasz: Ha ezt nyugalmi állapotban mérted, egyáltalán nem az. Merevedéskor a nagy fütyik kevésbé, a kisebbek nagymértékben nõnek meg. Egyébként a vaginák között is vannak kicsik és szûkek. Hidd el, minden méret megfelelõ valakinek!

Ha ezt nyugalmi állapotban mérted, egyáltalán nem az. Merevedéskor a nagy fütyik kevésbé, a kisebbek nagymértékben nõnek meg. Egyébként a vaginák között is vannak kicsik és szûkek. Hidd el, minden méret megfelelõ valakinek!
az enyém is ekkora. ezzelis kilehet elégíteni egy csajt. én 22 éves vagyok és eddig akárkivel összejöttem szex után mindíg járniakartak velem meg szerelmesek lettek belém. minden csaj aztmonta akit utána megkérdeztem hogy elég ez. de tényleg nem kamuztak.
Hát ez attól függ hány éves vagy. Ha már felnõttél és nem nõsz tovább akkor igencsak kicsi;(
Hát ez kicsit kicsi de ha 10-11 éves vagy akkor még elfogadható!
meglehetõsen kicsi
eleg kicsii:P en 20 alatt nem is erzek semmit:)

13 éves vagyok és 14, 5-14, 56cm hosszú és 4, 0 vagy 4, 1cm széles a farkam! Ez kicsi vagy nagy?

A szeméremcsonttól mértem! mert azt olvastam onnan kell mérni!kösz a választ

Legjobb válasz: Szerintem átlagos, de lehet, hogy nõni fog még!

Szerintem átlagos, de lehet, hogy nõni fog még!
nevetségesen kicsi a méreted, frusztrált lehetsz egész életeden , mert ezzel kielégíteni egy nõt kb olyan mint gyûszûvel kimerni az óceánt
Szerintem ne ezen filózz 13 évesen. A korosztályodban még azért elég sok a szûz lány (legalábbis ez lenne a normális), nekik az a jó, ha kicsi, mert kevésbé fáj, tehát akár kicsi, akár nagy, senki nem fogja megszólni (az idõsebbeket meg jó esetben úgysem érdekli egy 13 éves GYEREK nemi szerve).
ledöbbentem a 4 centis vastagságon...azta...az jó nagy...õõõ...bár enyém akkora lenne...:P
A kérdező hozzászólása: Mijez a vállható 80 köbcentitöl ezt nem é
Még 1-2 éven belül nõlni fog szerintem.Azt tudom hogy a páromnak 15 évesen ugyanakkora volt mint most28 évesen.
de gáz vagy.
Na igen szerintem is rá érsz még ezen gondólkodni malyd 3 év múlva amúgy meg ha úgy vesszük nem olyan kicsi szóval nyugi...
Teljesen normális, de szerintem is még van idõd ezzel foglalkozni... Meg amúgy sem a méret a lényeg...
Attól függ hogy nézzük, lány vagyok, 18cm alatt kicsinek tartom, viszont a korodhoz képes normális méret.
Mi a f...t nem lehet azon megérteni, h 13 éves kisGYEREK vagy még, és még nõni fog??? Hiába méregeted, egyébként vkinek 20éves korára is ekkora van, és nem számít kicsinek. Még 1 ilyen kérdés, és falnak megyek.
A kérdező hozzászólása: Légyszi normákat válaszoljatok!
A kérdező hozzászólása: légyetekszívesek a kérdésemre válaszoljatok tehát aazt mondjátok meg kicsi vagy nagy!!!!!!?????? amugy azé kérdem mer az elmult 2 hétben 2 csaj is volt akivel lefeküdhettem volna csak még nem akarom elveszteni vagy majd ha a közeljövöben elakarom akkor ne érjen csalodas a méret miat sse engem se a csajszit!kösy
13 évesen 4 cm vastag??? enyém most 16 évesen 3, 6-3, 8 cm, de eddig még erre se nagyon panaszkodtak:P, húú mi lesz veled késõbb???
Átlagos méret , ne parázz^
A kérdező hozzászólása: Hát.. remélem hogy a nõk is így látják.. nem volt még rá panasz.. de sose lehet tudni..
Ne csinálj vele semmit, mert egyszerûen nincs rá szükség. Ez egy teljesen jó méret!
Péniszméret lexikon Hogy mérjük a pénisz hosszát? Állva, váll széles terpeszben egyenes testtartással, a péniszt 90°-al elforgatva a törzstõl a pénisz tövétõl mérjük meg a makk végéig egy kihúzható mérõszalaggal. Magyarországon a merev pénisz hosszúsága: 0-3, 5cm = világrekord kicsi 4-7, 5cm = mikropénisz 8-9, 5cm = nagyon kicsi 10-11, 5cm = kicsi 12-13, 5cm = átlag alatti 14-16, 5cm = átlagos 17-18, 5cm = átlag feletti 19-20, 5cm = nagy 21-24, 5cm = nagyon nagy 25-34, 5cm = hatalmas 35cm vagy több = világrekord nagy Hogy mérjük a pénisz tényleges vastagságát/körméretét/kerületét? Ugyanaz az alaphelyzet, tekerjünk körbe egy körbehajtható mérõszalagot, úgy hogy a kiindulópont és a végpont megegyezzen és olvassuk le az értéket vagy tegyük ugyanezt egy kivágott vékony papírlappal amit késõbb ráillesztünk egy vonalzóra és így olvassuk le az értéket. Magyarországon a merev pénisz kerülete: 10cm vagy kevesebb = vékony 11cm = átlagnál vékonyabb 12-13cm = átlagos 14cm = átlagnál vastagabb 15cm vagy több = vastag
A kérdező hozzászólása: 12/13 Köszönöm :) ) 13/13. igen gondolkoztam már rajta de nem merek belevágni..
Ha zavar növeld. Én is megtettem:D
Te is azt hiszed kérdezõ, hogy a pornó méret az alap, ugye? Csak mert nagyon nagy tévedésben vagy! A párom 30 éves és neki fél cm-el hosszabb, mint a tiéd és köszönöm szépen nagyon jól elvagyok vele és a méretével! Sõt, bizonyos pózokban még fájdalmat is tud okozni vele. Szóval figyelj mindig a partneredre, ne legyél önzõ, legyen mindig elõjáték, törekedj, hogy mi és hogy lenne jó a partnerednek és nem lesz semmi gond!:)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat
ÍGY IS LEHETSZ ISTEN most már aztán nehogy azt mondom hogy nincs önbizalmad
Teljesen rendben van! Nyugodj meg és próbálj némi önbizalomra szert tenni!
Normális, de a vastagság is lényeges.
NEM A MÉRET A LÉNYEG!
A kérdező hozzászólása: Szóval hogyha jól használom akkor nem gáz?
Magyarországon a merev pénisz hosszúsága: 0-3, 5cm = világrekord kicsi 4-7, 5cm = mikropénisz 8-9, 5cm = nagyon kicsi 10-11, 5cm = kicsi 12-13, 5cm = átlag alatti 14-16, 5cm = átlagos 17-18, 5cm = átlag feletti 19-20, 5cm = nagy 21-24, 5cm = nagyon nagy 25-34, 5cm = hatalmas 35cm vagy több = világrekord nagy
elmegy... átlag....
Mi?Az orrod?Az elég gáz..
ki nem [email protected] le milyen hosszú
De pont ez nagyon fontos, hogy ne szorongjál miatta! A végén az örökös idegeléstõl nem áll fel, amikor a legjobban kéne. Tehát mostantól az legyen benned, hogy a cerkád tökéletes, amelyik csajnak meg nem tetszik, tûnjön el a balfenéken! És nehogy elkezdj valami "nyújtást", sem fizikai, sem belsõleges módszert. Súlyos következményei lehetnek. Ne bántsd a cerkád! Így jó, ahogy van!

14 cm hosszú, és 5 cm vastag átmérőjű pénisszel ki tudom elégíteni a barátnőmet?

19 éves vagyok még sajnos szűz de most van egy barátnőm aki bevezetne a dolgokba, szeretem őt nagyon de nem akarom emiatt elveszíteni.

Legjobb válasz: átlagos méret szexelni tökéletesen lehet vele

átlagos méret szexelni tökéletesen lehet vele
hát akkorával semmire nem mész :D
A szerszámmal lehet jól és rosszul is dolgozni, a használóján múlik a siker.
Nem vészesen rövid...viszont rohadt vastag
pick?
Próbáld ki b+. De sztem a Herz jobb:DDD
Enyem is 14 cm de csak 4 cmbszeles

Ha minden rendben lenne velem, pont álmaid fiúja lennék de a farkam csak 14 cm hosszú és 3, 5 cm vastag lenne akkor ezmiatt elutasítanál?

Lenne olyan nő akinek ez a méret nem elég?

Legjobb válasz: utolsó vagyok amúgy ha kicsinek érzed csak annyit tudok mondani " KIS BOHÓC IS TUD NAGY CIRKUSZT CSINÁLNI !!!":D

utolsó vagyok amúgy ha kicsinek érzed csak annyit tudok mondani " KIS BOHÓC IS TUD NAGY CIRKUSZT CSINÁLNI !!!":D
Amiatt utasítanálak el, mert itt rinyálsz a farkad méretérõl! Szánalmas és egyben unalmas!
Nem utasítanálak el. A 14 cm pont jó, a vastagságot így nem tudom megállapítani, de ha te lennél álmaim fiúja, akkor tuti megfelelne.
Utolsó vagyok Kölönben is, aki szeret, az téged szeret, és nem "azt". :)
Miért zavarna? Az a lényeg, hogy a tiéd, ez is te vagy, hozzád tartozik, nem az a lényeg, hogy mekkora.
A nyelved mekkora?
nem csak nagy farokkal lehet jó a szex.
Szerintem mindkét méret teljesen jó. Amúgy is, a legtöbb lány nem képes hüvelyi orgazmusra, tehát hiába lenne hatalmas farkad, nem élvezne el akkor se, csak csiklón. Csiklón meg ekkorával is megy majd...
teljesen egyértelmû, hogy valaki, aki ilyen kérdést feltesz komolyan, az senkinek nem lehet az álmai férfia...ellenben...próbálkozz a a pasiknál...a segglyukad paraméterei milyenek?
Nem utasítanám el.Ha szeretek valakit nem a farka méretét nézem.
14cm különben is rendben van:) én nem utasítanálak vissza.
1. a jó szex nem a méreteken múlik ! 2. igen, fontos a szex, sõt, ha az nem mûködik, car az egész kapcsolat, mert az egyik fél , ált. aki kielégítetlen marad, az elõbb utóbb más után néz ! Amúgy, megmérted magadnak a farkad, kész ámen, ennyi ! Mit kell ezen rágódni, hogy mekkora, amelyik csaj ránéz és azt mondja kicsi, akkor megmondod, várj elviszlek egy lovardába .... vagy nem tudom, inkább figyelj oda a csajra és nem lesz gond, ha figyeled és érdeklõdsz szex közben, mi hogy jó neki, akkor menni fog , hajrá !:)
Ha szeret, akkor nem ez számít. Ha álmai pasija kapcsán készít egy listát, és azon pipálgatja, hogy mi stimmel, és mi nem, akkor számít ez...
Aki komoly kapcsolatot szeretne annak nem az számít, hogy mekkora a farkad, hanem, elsõ sorban az, hogy mennyire értitek meg egymást, mennyire vagytok õszinték... stb. Persze fontos a szex is, de az sem csak a farok méretétõl függ. Kicsivel is lehet jót szexelni. Az igazsághoz viszont az is hozzátartozik, hogy akiknek elsõsorban a szex a fontos a kapcsolatban, azoknak nem biztos, hogy elég.
Ez esetben hogy lehetnél álmaim fiúja? :D
A kérdező hozzászólása: Mert mondta nekem egy nõ hogy minden rendben, de a szex az nagyon fontos és ha nem jó akkor mehetek a fenébe. :-(
" Amúgy is, a legtöbb lány nem képes hüvelyi orgazmusra" ezt te honnan veszed ???

Normális? 15 leszek egy honap mulva es 14 cm hosszu es 3.5 cm az atmeroje a peniszemnek. Csajok akar felnott akar tinicsaj, ezzel kielégulnetek vagy kirohognetek?

Azert kerdezem mert nincs viszonyitasi alapom.es azert nem akarom hogy kicsi kategoriaban legyen.

Legjobb válasz: Nem tartozol a kicsi kategóriába ,de ráérsz még kakaskodni .

Nem tartozol a kicsi kategóriába , de ráérsz még kakaskodni .
Idõsebb lányoknak ne mutogasd!
miért ha kicsi, mit csinálsz? levágod és kiteszed otthon a vitrinben? vettél már életedben gumit? ha nem, vegyél. az sokkal fontosabb hogy ne a csaj elott kezdj el a gumival benázni

Most tényleg nem lehetek olyan igazi férfi, ha minden rendben van velem, de a péniszem 14, 5-15cm hosszú, és 4, 5cm vastag?

Mond meg az ?szintét...

Legjobb válasz: Ki mondott neked ekkora butaságot? ... Figyelj! Tanuld meg jól használni! :) A nõi hüvely hozza alap állapotban maximum 6-8 cm! Szóval ne aggódj!!! :)

Ki mondott neked ekkora butaságot? ... Figyelj! Tanuld meg jól használni! :) A nõi hüvely hozza alap állapotban maximum 6-8 cm! Szóval ne aggódj!!! :)
A kérdező hozzászólása: sajnos már kaptam negativ visszajelzéseket. tényleg ilyen kicsi? és mit gondoltok a vastagságról?
partneredtõl, lánytól, ribanctól?
A kérdező hozzászólása: Már 2 bnõm ezért hagyott el. tényleg ilyen kicsi? és mit gondoltok a vastagságról?
hát ne ribancal kezdj ki -.-" lehetne ennyi eszed !
és te most számot mondasz neki vagy megmutatod vagy sex elött vagy hogy derül ki ?
A kérdező hozzászólása: nem ribancok voltak. arra panaszkodott mind 2 hogy nem érzi. mit gondoltok?
hát nem méret hiba.. az biztos szerintem túlságosan beparáztál. vagynemtom nekem full ilyen méretemmel barátnõmnek nem volt ilyen gondja. 14/F
A kérdező hozzászólása: gondolom a bnõd is még fiatal, azért.
Hogy nem érzi? Odeveretted rendesen, vagy csak nagypapiból komótosan mártogattál? Bírtad legalább 10-15 percig? Amelyik meg lekisfarkúzott, azt alapból seg-gbe kellett volna dugnod, hogy tanuljon egy kis arányérzéket. De szerintem technikai hiányosságaid lesznek, nem fizikálisak.
Mi bajod ezzel, ez tök normális méret.
Szerintem is technikai hiányosságok vannak. Barátnõidnél is nem csak nálad. A 15 cm érezhetõ méret a 4, 5 cm vastagsággal. Te nem tudtad mi kell a csajoknak, valamint a csajok sem tudták hogy mi a jó nekik. Vagy tudták csak csesztek segíteni. Gyere rá magadtól gondolták, vannak akiknek elvárás hogy a másik gondolatolvasó legyen. Én 27 éves vagyok, de bizton állíthatom hogy nincs baj a 15 cm-eddel. Sõt, mondok egy titkot, de ne meséld senkinek: 19-20 cm-vel is lehet valaki béna. Azt úgyis érzem hogy az illetõ pancser, csak baromira nem élvezem. De én nem szégyellem beszélni a partneremmel arról hogy mi a jó nekem, nem várom el tõle hogy magától kitalálja. Van aki beletrafál magától, van aki nem. A szexet tanulni kell, meg kell ismerni a saját és a partnerünk testét, hogy mit hogy csináljunk, mi a jó neki, mi a jó nekünk. Õszintén megmondom, és biztos vagyok benne, hogy ez az a dolog amiben sem te, sem a barátnõid nem jeleskednek. Pusztán attól nem sok nõnek lesz orgazmusa hogy a hüvelyébe ki-be tologatnak egy péniszt.
azért 5 centi nem, LOL
Kedves Kérdezõ! :) Hidd el, csak a fogyatékos nõket érdekli, mekkora a péniszed! Mert az értelmes nõ tudja, hogy bármekkora ki tudja elégíteni. :)
Tök átlagos méret, ne legyenek komplexusaid.
a nõi hüvely valóban 6-8cm nézz utána. szóval megnyugodhatsz ez az egész méret a lényeg egy nagy baromság. még akkor is ha valamelyik csaj ezzel hülyít. brad pittnek is csak 11 cm a farka (ki hinné nemde?). nézz utána..
a 4, 5 cm-hogy mérted? átmérõ, vagy kerület?
A kérdező hozzászólása: Átmérõ. Kerülete 16cm :(
nekem is ekkora 14 évesen...
kedves kérdezõ kora ? :D
A kérdező hozzászólása: 18. Miért?
miért gondolod hogy bármelyik nõt is érdekli a péniszed mérete????
még nõhet akkor :D akár fél centit is. amúgy a csajok szerintem leszarják. legyen meg 13 azt tsõõõ.
A kérdező hozzászólása: sajnis érdekli õket.
ezt te honnan veszed ? :D
Igaza van az elõttem szólónak. A 14-15 cm tök ideális, sõt a kisebb sem rosszabb. Én inkább az ilyen méretet tartom magamhoz valónak, a nagyobb sokszor okoz fájdalmat. Valószínû még gyakorolnod kell, meg kell tanulnod használni, de a méretbeli kérdésekkel ne foglalkozz, mert nem azzal van a baj. 28/N
A kérdező hozzászólása: Ja és 16 éves vagyok.
Elárulom, hogy inkább a vastagság az, ami számít, az pedig teljesen jó. A hosszúsága átlagos.
Ha azt mondom nem jó akkor ? VAgy ha azt mondom jó Mi változik? te rögtön elégedett leszel vele? Különben minden "kulcsnak" meg van a amaga zárja
Gondolom, erekcióban gondolod. Én úgy tudom, a magyar átlag 15-16 cm között van, és ha a haranggörbébõl indulunk ki, akkor a te méreted még mindig nagyon gyakori. A sokkal kisebbek és sokkal nagyobbak ritkák. Szóval nem kicsi, de az a lényeg, hogy a partnereddel mennyire passzoltok méretben. A Káma Szútra is írja valahol az elején, hogy milyen típusok vannak. Fiúban kb. nyúl, bika, csõdör, lányban õzsuta, kanca, elefánttehén :D Nem biztos, hogy jól emlékszem, de kb ezek voltak. :)
Orális szexhez idális, mert legalább nem fullad meg a partnered, de amúgy sem nagyon necces, meg még nõhet. Magyar átlag különben 14-17 cm.
TOP 25 átlag méret Európában: 1. Franciaország 15, 48 cm 2. Svédország 15, 36 cm 3. Észtország 15, 17 cm 4. Magyarország 14, 99 cm 5. Olaszország 14, 95 cm 6. Ausztria 14, 89 cm 7. Dánia 14, 88 cm 8. Belgium 14, 77 cm 9. Németország 14, 61 cm 10. Lettország 14, 69 cm 11. Litvánia 14, 55 cm 12. Románia 14, 30 cm 13. Hollandia 14, 28 cm 14. Lengyelország 14, 21 cm 15. Szlovákia 14, 19 cm 16. Csehország 14, 17 cm 17. Bulgária 14, 09 cm 18. Szlovénia 14, 01 cm 19. Portugália 13, 91 cm 20. Luxemburg 13, 82 cm 21. Spanyolország 13, 58 cm 22. Finnország 13, 52 cm 23. Nagy-Britannia 13, 32 cm 24 Írország 12, 78 cm 25. Görögország 12, 18 cm
Még fog nõni vmennyit, ebben biztos vagyok.
24 Írország 12, 78 cm 25. Görögország 12, 18 cm Mégis ezek a legszaporább népek a kontinensen :P

Lányok, mit gondoltok? 14, 5 cm hosszú / 4, 1 cm átmérűjű a péniszem. Ez elég, mennyire átlagos?

Eddig nem volt vele bajom, 8 csajjal feküdtem le 22 éves koromig de egy csaj legutóbb amikor "kihámozta" ilyen félig vigyorgó "pfejj" képet vágott, mint aki majd elröhögi magát. Persze utána azért ki*zopta és a szexre se panaszkodott, igaz a végén már popsiban volt. 2x elélvezett. Eléggé megrendült az önbizalmam emiatt a pofavágás miatt. Eddig simán csajoztam idegen terepen, gond nélkül felhoztam egy idegen lányt. Nemhogy kicsinek gondoltam, hanem eszembe se jutott méregetni, inkább arra jutottam mindig hogy [NE RÖHÖGJETEK!] szép. Nem görbe vagy ilyesmi ideálisan esztétikus. Több lány is mondta már hogy "szép farkam van" Szóval eddig meg voltam elégedve vele. Régóta kondizok, kockás hasam van, stb. szóval az összhatás jó volt, még nagyobbnak is tűnt mint, nagyobbnak gondoltam (ezután az eset után mértem le először). Ha fogja a lány (álalában vékonyabb, alacsony, törékeny lányokkal szoktam lenni) akkor az egyik keze felett még simán van "hely" a makk alatt, ha a másik kezét is akkor még kinntvan a makk egy kicsit. Az átmérőt úgy mértem, hogy körbetekertem a mérőszalagot így 13 centimétert kaptam, majd elosztottam pível (3,14) és úgy jött ki.

Legjobb válasz: Azt a kùrva, azért a térfogatát ne integráld :DDD Amúgy sz±rd le a finnyás pícsákat. A te szerszámod magadnak szent és kész.

Azt a kùrva, azért a térfogatát ne integráld :DDD Amúgy sz±rd le a finnyás pícsákat. A te szerszámod magadnak szent és kész.
Bameg, voltál már egy rakás csajjal, mindegyiknek jó volt, dicsértek, ez vágott egy pofát amit lehet félreértelmezel, utána jól megdugtad és jó volt neki. Ne most kezdj el itt ilyen hülyeségeken agyalni! 26F
Nem értem mi a franc a probléma. Vágott egy fejet, te meg jól megkrtad utána. A többi kit érdekel, ha úgysem életed párját kerested? Majd akkor panaszkodj, ha a röhögéstõl majd a taknya is kifolyik, és könnyezõ szemmel hagy ott álló cerkával.
Kicsike az.
Jaj fiam! Honnan tudod hogy a pfej kep volt... lehet hogy fuha kepet vagott... Nah meg amig nem all es nem ment at rajtad sokmindent nem lehet mondani... Nem lehet hogy inkabb nem voltal borotvalva/ megmosva?
9böl 1nél vetült fel a kérdés azt mondtad az sztem elég jó arány :D hameg elment akk nemmind1? :D ha kitudod elégiteni akkor nincs gond, hacsak utána nem panaszkodott hogy csak 2szer ment el :D
nekem 14 cm és 4 cm széles és a sajátomat kicsinek tartom ami kicsi is. tied is kicsi . szerintem az átlag 16 cm
A kérdező hozzászólása: Mi az átlagos? Tényleg nem tudom már mihez viszonyítsak. Mi az átlag amivel dolgotok volt?
hát szerintem kicsike! az átlagos és a kicsi kozott van! ha tudod használni akkor szarjál rá milyen képet vág :D
Ha seggbe tudtad kúrni, bizony kicsi, nyugodj bele.
Pasi vagyok de szerintem átlagos. Enyém is az az összes lány szerint illetve volt aki szerint nagy 17 cm. De többnyire ezis átlag kategoria.

Egy 14 cm hosszú és 3, 5 cm átmérőjű farok, az közepes méretű? Bocsi, lehet, h nagyon hülye kérdés, de nekem ez fontos:S. Egy kicsit parázok attól, h nekeme kicsi a farkam:S

Legjobb válasz: Orvosi értelemben közepes, az elvárásokhoz képest nemegyszer kicsi, a gyakorlatban meg éppen nem a méret a leglényegesebb. Ahol már csak a méret számít, ott a két centivel hosszabbal is csak mandinerbõl találsz falat... :)

Orvosi értelemben közepes, az elvárásokhoz képest nemegyszer kicsi, a gyakorlatban meg éppen nem a méret a leglényegesebb. Ahol már csak a méret számít, ott a két centivel hosszabbal is csak mandinerbõl találsz falat... :)
Mennyi ilyen kérdés te jó ég :D Nem kicsi az, bár ha 21 éves vagy akkor az. Fog még az nõni, ne legyen emiatt önbizalom hiányod. Tanuldd meg használni azt jó napot. :D F / 16

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!