Találatok a következő kifejezésre: A 13. napos,19 (3 db)

ha szurkálást éreztél (nekem a jobb oldalon szokott) akkor valószínû akkor volt a peteérésed.
Szerintem is lehetett. Az enyém egyébként még rendszertelenebb, 23-38 napos, és sehogy se akar beállni... Szeretnétek gyereket vagy nem?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Igen, szeretnénk! Már használok ovu tesztet, miszerint az elkövetkezendõ 24-36 órán belül lesz peteérésem, lehetséges, hogy múlt héten is, meg most is? Mit gondoltok?
kedves kérdezõ, mintha magamról olvastam volna, annyi különbséggel, hogy nekem okt.12-18 között volt meg, szerintem ha babát sezretnétek akkor kicsit korán voltatok együtt én is használom ovutesztet, és nekem a 17.nap körül szokott ovum lenni. mi 22, 24, 26 voltunk együtt eddig sok sikert nektek
A kérdező hozzászólása: Kedves Utolsó! Azóta is voltunk együtt, 25, 27 és tegnap(27-én) szurkálódást éreztem a bal petefészkemben. Ovu tesztet használok már minden nap és aszerint is, internetes ovu kalkulátor szerint is tegnap volt pém, reménykedünk! Nálad?

A 13. , 18+3 napos, 19. hetesen és 21. héten voltam uh-on. Az utolsó 4D-s volt a 18 hetes pedig "önszorgalomból":) . Az jó ha legközelebb csak a 25-26. héten megyek. Nincs késő?

A 25. héten megyek terheléses cukorvizsgálatra és ha megvan az eredménye gondoltam azzal majd elmegyek a dokihoz is. Ugyanis nem mondta mikor menjek legközelebb hozzá. Nála a 19.héten voltam utoljára a genetikai uh-on, nem baj ha 6 hét telik el az uh-ok között?

Legjobb válasz: Szia! Nem baj, egy átlagos terhességben összesen 4 db ultrahangot csinálnak. Én a 22. héten vagyok, és már volt 8 db ultrahangom, de csak mert problémák voltak. Különben, vagy a 12, 18, 28, 36-ik héten egy és kész.

Szia! Nem baj, egy átlagos terhességben összesen 4 db ultrahangot csinálnak. Én a 22. héten vagyok, és már volt 8 db ultrahangom, de csak mert problémák voltak. Különben, vagy a 12, 18, 28, 36-ik héten egy és kész.
Most nézem, félreérthetõ amit írtam, nincs vagy, hanem csak simán 12, 18, 28, 36-ik héten 1-1. De persze nehezen bírjuk ki, én nem is bírom ki, hogy ne lássam ilyen sokáig.
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen a válaszokat! Eddig minden rendben volt velünk, csak gondoltam nehogy gond legyen, hogy nem megyek. Boldog babavárást Nektek!
Lehet. Mikuláskor tesztelj, vagy dec. 4-én.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!