Találatok a következő kifejezésre: A 13. körülbelül (7 db)

A 13. héten körülbelül hány cm mélyen lehet a méhemben a baba?

Kicsit fura lehet többeknek ez a kérdés, de valamelyik nap az egyik kollégan?m kicsit intenzívebben mind az 5 ujját kimerevítve nyomta meg a hasamat, és hát nálam aggódósabb kismamát nem hordott a föld a hátán :-)

Legjobb válasz: A hasamhoz viszonyítva :-)

A kérdező hozzászólása: A hasamhoz viszonyítva :-)
Nem tudom hány centire van a baba a méhedben! De ettöl hogy a kolléganöd megnyomta nem hiszem hogy lehet baja a babádnak! A magzatot védi a méhlepény és a magzatviz is! Amugy a doki is minden egyes vizsgálatkor megnyomkodja a hasamat és ultrahangon is a vizsgálófejet rányomja a hasamra! De azért kérdezed meg a dokidat! Minden jót! 21 hetes kismama
Én is parás vagyok! A 12 hetes uh-n a doki úgy rányomta az uh fejet a hasamra, hogy meg is kérdeztem, nem árt-e a babának? Majdnem kinevetett! Utána meg, hogy lássa a tarkóredõt rendesen, még meg is ütögette vele a hasamat, hogy uh képen látszott, a baba le-fel "lötyögött" a magzatvízben! Én is frászt kaptam, de szerinte nem lesz tõle semmi baja! 14 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat, akkor megpróbálok nem parázni! Minden jót Nektek!
Egyáltalán minek szoktál rá, pláne 13 évesen, hihetetlen...még gyerek vagy...most tedd le amíg nem vagy teljesen függõ, utána nagyon nehéz...
Egy idióta vagy. 15 éves vagyok, az összes barátom cigizik, nem vagyok kitaszítva attól, hogy én még ki sem próbáltam(nem is fogom). Ha meg nincs ennyi akaraterõd, rácsesztél, mert hatással lehet a melleid növekedésére is.
Káros a fiatal szervezed fejlõdésére, a melledre is hathat. Nem tudod befolyásolni a növekedését maximum hizással... de hát azt sem te válogatod meg, hogy hova menjenek fel a kilók. És tudom , hogy a kioktatásomra nem vagy kiváncsi DE hidd el, hogy mi akik egy kicsit idõsebbek vagyunk... Titeket kinevetünk és próbálunk jobb belátásra birni mert nekünk már vannak olyan ismerõseink sajnos akiken látjuk a cigaretta hatásait =( . A szüleitekkel meg nagyon elbeszélgetnénk.
Igen, meg fog, de nem csak a melled, hanem a magasságod is, sõt ha a kérdésbõl indulunk ki még, az agyi kapacitásod már is elkezdett össze zsugorodni. De az a lényeg vagány vagy a többi kis hug yos pics a mellett + nem közösítenek ki a péntek esti dizsiben.
A dohányzás befolyásolja a fejlõdésedet, de nem biztos, hogy amiatt kicsi a melled, de jobb ha leszoksz, mert nem egészséges, pláne 13 évesen.
A kérdező hozzászólása: a Szüleim nem tudják!
Egyébként az én családomban is nagy mellû nõk vannak, nekem még sem lett az. Hidd el, majd megnõnek. 13 évesen, sõt 14 évesen melltartóm sem volt. Igaz, hogy azóta változott a világ. Nem kell elkeseredni meg siettetni.
Apropó... szüleid mit gondolnak errõl? Hol vannak ilyenkor?
Hogy a kérdésedre válaszoljak: igen, a fejlõdõ szervezetben kárt tesz. 13 évesen meg fõleg ne dohányozz! Tudom, hogy menõnek tartod, 15-16 évesen én is így gondoltam, de kinevetnek az utcán, hidd el! Büdös, ráadásul undorító is. :S Van ismerõsöm aki 12 éves kora óta (már 10 éve) cigizik és nagyon undorítóan néz ki. Megfogta az ujját a száját a fogát a nikotin, egyszerûen lehetetlen megmaradni mellette, annyira büdös. És igen... nagyon gáz. Huszonéves fejjel gondolva.
Nem csak hogy a melled, de a magasságod sem nagyon fog nõni. Van egy ismerõsöm, igaz, õ fiú, de kb. 7. óta cigizik. A gyerek most 16 és fél éves, és alig magasabb nálam, ami elég nagy mûvészet az én 155 centimhez.

Tegnap este (13. 04.16. ) körülbelül tíz körül néztem ki ablakon és a házak fölött elsuhant valami zöld fény csóva csak egy pillanatra láttam. Nincs aki véletlenül felvette vagy tovább látta és tud valamit róla?

Legjobb válasz: én is láttam picit ien kékes zöld volt de fel 11kor tegnap este. aztán eltûnt. azt hittem hullo csillag de ugy tudom h az fehér engem is érdekelne h mi lehetett az .

én is láttam picit ien kékes zöld volt de fel 11kor tegnap este. aztán eltûnt. azt hittem hullo csillag de ugy tudom h az fehér engem is érdekelne h mi lehetett az .
utolsónál a pont!
reptoid invázió
Én is láttam! Ijesztõ volt, mert magát a meteort is lehetett látni, aztán hirtelen eltûnt.
Foltokban fátyolfehõk voltak az égen, ezek csináhattak ködös fényfoltot a látvány körül.
A kérdező hozzászólása: jól van már híradó is beszámolt róla. meteorit volt lényeg a lényeg én akkor kívántam azzal gondolattal h bármi is lehet :D
A kérdező hozzászólása: csak annyit még hozzá fûznék h amit én láttam annak a fénycsóvája elenyészõ volt igazán elenyészõ...

Nem vagyok túl idős, (13) és körülbelül velem egyidős fiúkat keresek. Tudom sokan elítéltek, de csak beszélgetni szeretnék. Semmi olyan! (amúgy még a témától is undorodom) van ilyen?

Meg nem is kell igazából semmi különösebb 'kapcsolat' ,én komolyan csak beszélgetnék-barátkoznék,és azért fiúkkal,mert velük kicsit könnyebb beszélgetni:D és légyszi' semmi pedofil..ilyen zavarodott elméj? emberek ne írjanak:D és nem kell függenie lakóhelyt?l..skipen is lehet,vagy csak simán levelezni :))

Legjobb válasz: Nah ez veszett dolog. Az ilyen korú srácok csak szexrõl beszélnek

Nah ez veszett dolog. Az ilyen korú srácok csak szexrõl beszélnek
A kérdező hozzászólása: :/
Egy év múlva beszélhetünk...:D
17 vagyok, emiatt barátkozásnál több eszembe se jutna. Enyhén `antiszoc` és cinikus. Ha más jelentkezõ nincs, ma ráérek:D
Tomi, te vagy az?:D (az antiszoc fazon.):D
Antiszoc, cinikus és még Tomi is :) ez ismerõs...
neked is?:D meg énekel meg gitározik.:D

13+2 hetes vagyok. Most körülbelül hol van a baba a pocakomban? Szeméremdomb és köldök között?

Legjobb válasz: Google jó barát vannak fent képek is meg leírás is..37hkm

Google jó barát vannak fent képek is meg leírás is..37hkm
Nagyokos?? Te okoskodsz itt az elejétõl kezdve, miközben értelmes megnyilvánulásod nincs. De egy valamiben egyet értünk, nekem sincs ehhez kedvem!
Minek nincs értelme nagyokos?? Na de nekem ehez nincs kedvem.... te sem mondtál okosabbat!!Örülj inkább magadnak...
Nem én sírtam már bocs. Egyébként meg próbáld meg értelmezni is amit olvasol, ne csak arra koncentrálj, hogy egybõl visszavághass valami hülyeséget. Annak semmi értelme, mint ahogy az elõbbi válaszaidnak sem.
:D :D akkor meg mit sírsz hogy nem jó a google??!!!!
Na te is jobban tennéd ha inkább nem írnál, pláne ilyen haszontalanságokat... Persze, minden terhesség más, de vannak azért egységes dolgok, és ilyen az is, hogy milyen ütemben nõ a méh, tehát nagyjából hol lehet a baba.
Azért mer ahány ember annyi terhesség nem gondolod???
a google aztán marha hasznos :D én pont ma kerestem rá hogy 17 hetesen hol van és mekkora, ahány oldal annyiféle! valahol a húgyhólyag környékén van még :) sõt, nekem még mindig nem jött fel a pocakba. 17hkm
Kb. kicsivel a szeméremdomb felett.
Nagyon szívesen.... :)
A kérdező hozzászólása: Köszi a hasznos választ!
A kérdező hozzászólása: Köszi annak, aki érdemben válaszolt a kérdésre...

Ma, azaz 2010. 08.20-án az RTL Klubon, körülbelül 12:00 és 13:00 óra között az "Üzenet" című kis pár perces műsorban volt egy jó zene, ha valaki látta, nem tudja a címét?

Nem volt ének, meg semmi, csak gitároztak, és a kisfilm címe "Véd?szárnyak" volt, és valamilyen kórházról volt szó benne...

Legjobb válasz: A szám hasonló volt Johnny Cash - Hurt címû számához.

A kérdező hozzászólása: A szám hasonló volt Johnny Cash - Hurt címû számához.

Epilátort hol, mennyiért, illetve milyen fajtájút érdemes venni? És körülbelül mennyi ideig nem nő vissza a szőr? 13 évesen szabad már használni?

Legjobb válasz: Köszi a választ! Hát nekem a borotva nem jött be, mert elég fekete a szõröm, és a borotva után csak rosszabb lett :S Amugy ha mondjuk veszek egy 5000 Ft-s epilátort az hamarabb tönkremegy, mint egy 10000res?

A kérdező hozzászólása: Köszi a választ! Hát nekem a borotva nem jött be, mert elég fekete a szõröm, és a borotva után csak rosszabb lett :S Amugy ha mondjuk veszek egy 5000 Ft-s epilátort az hamarabb tönkremegy, mint egy 10000res?
Erre nem lehet érdemben válaszolni, de sztem egyiks em túl tartós. max 1-2 év, használattól függõen.. Miért nem próbálod ki a gyantát? Sokkal tartósabb a hatása!
szija!a media markt -ban tudsz venni 4000-14000-ig.nagyábból 1 hétig nem nõl vissza a ször + még pár nap ...és 13 évesen lehet már használni....de a borotvát jobban ajánlom a te korodban.
Epilátort nem ajánlom. Nem tépi ki a szõrt, én több, mint 1 órát vacakolok vele. Van, hogy félbe tépi a szõrt és azt akicsti, amit hagy, nem szedi már ki. Évek óta borotválom a lábam, de nem lett erõsebb, errõl a hülyeségrõl szokjatok már le ! Bemész egy dm-be, veszel gyantát. Olcsóbban megúszod és jobb is.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!