Találatok a következő kifejezésre: A 13. járok. Ha (18 db)

14.
betöltött 13 hét (13 hetes vagy)
betöltött 13 hetes terhes vagy és a 14. hétben jársz
A kérdező hozzászólása: ok köszi a válaszokat.
13 hetes vagy, és közeledsz a 14-ikhez
Én méretek alapkán már kedden betöltöttem a 14.hetet, menszesz alapán viszont csak szombaton fogom, így akárhol , akármikor kérdezik azt mondom 13-14 hetes vagyok

Az normális, ha egész nap a szexen jár az eszem? L/13

Nem akarok szexelni, csak nagyon izgat a téma. Ti mikor voltatok így? Kort is!

Legjobb válasz: Igen, nyílván a hormonok el kezdtek dolgozni benned.

Igen, nyílván a hormonok el kezdtek dolgozni benned.
GYK szótár L/13 = 50/F...
Ez teljesen normális. Maszturbálj! 19/f
Én is így vagyok vele pedig 12 vagyok!! Nagyon izgat a téma és folyton ezen jár az eszem :D :D durva és már kezdek megilyedni magamtól!! Remélem elmúlik mert ha egészen addig nem múlik el mire valaki kielégíthet megõrülök :D XD
Igen, de az, hogy csinálnád is, na az nem. Mikor voltam így... 14-tõl felfele :D F
Szia! Akarsz Szexelni! Nekem elhiheted! Add meg a telefonszámod! 63/F
Sztem sem 13 éves írta ki... :)
Normális.
teljesen normális. az én volt osztálytársaim ebben a korban már mind átestek az elsõ szexen (na, de ez nem normális!)
úú amióta edzõtáborba van a barátnõm olyan kangörcsöm van :// és még 2 hét áá F/16
Normális.
még midig jobb mintha folyton szexelnél! :D Csak így tovább !! :D :D
DE ÉNSEM AKAROK EGYÁLTALÁN NEM!! épp az eszem fiatal vagyok és nincs alkamas fiú se. De igen, ez normális.


A 13. hétben járok. Ha sokat nevetek, eléggé bekeményesik a pocim, ami picit kellemetlen. Ez természetes?

Legjobb válasz: Igen teljesen természetes.Késõbbiekben ebbõl majd rendszeres keményedések lesznek,és a legvégén ezek a keményedések fogják világrasegíteni a picit.

Igen teljesen természetes.Késõbbiekben ebbõl majd rendszeres keményedések lesznek, és a legvégén ezek a keményedések fogják világrasegíteni a picit.
Szerintem szólj.Esetleg hamarabbi vagy késõbbi vonattal nem tudsz iskolába menni?
ennyit a cigányokról! de nem vagy egyedül a problémáddal :) http://www.youtube.com/watch?v=vsLLvzKJ69c&feature=share&lis..
Szia Semmiképpen ne mindig ugyan ott ülj! A telefonodat se nagyon vedd elõ elõttük. De én szólnék a szüleimnek!
mindenhogy szólj a szüleidnek, nehogy aztán bajod essen, és nem tudják h mi is állhat a hátterében.de ezektõl a nem hiába született népségtõl nem szabad besz(a)rni, mert aki fél tõlük azokat annál jobban piszkálják.esetleg ha nem vesznek észre, talán nem fognak keresni, de ha mégis akkor keress társaságot magadnak, ne utazz egyedül, mert akkor nincs nagy pofájuk ha már legalább veled van egy haverod, ha meg egál akkor fõleg nem.csak annak mennek neki, akiben biztosak h betojik tõlük.
Próbálj úgy helyezkedni, hogy valaki mellé ülj. Ha nem akarja, hogy leülj, mondd el ezt neki, biztosan meg fogja érteni. Legelsõbe és legutolsóba ne ülj, mert oda szoktak felszállni. Középre menj, és a telefonodat SOHA ne vedd elõ, és zenét se hallgass.
Azt ajánlom, hogy szólj a szüleidnek. :)
Ezért nem ülök soha c-sek közelébe. Ha nincs hely máshol inkább állok.

18 éves fiu vagyok a barátnőm 13 éves. ( tudom h nem helyes h ílyen lányal járok de szeretem nagyn) mit tegyek ha a szülök nem egyeznek bele ebbe a kapcsolatba?

a lány azt szeretné ha meg szöktetném de félek attól h mivel még kis korú le csuknának. nagyon szeretem és vele szeretnék lenni valami tanács hogy lehessek vele? ( és nem kérek olyan komenteket hogy hadjam békén a lány )

Legjobb válasz: Ha kéred ,ha nem az lenne a legjobb ha békén hagynád.. 13 éves..Feltudod fogni?? Megszöktetni meg semmi kép ne szöktesd meg.Gyerek,rohadtul nincs tisztába avval mit beszél... miért nem egyeznek bele? Talán,mert 13évesen még nem kapcsolata kéne,hogy legyen??

Ha kéred , ha nem az lenne a legjobb ha békén hagynád.. 13 éves..Feltudod fogni?? Megszöktetni meg semmi kép ne szöktesd meg.Gyerek, rohadtul nincs tisztába avval mit beszél... miért nem egyeznek bele? Talán, mert 13évesen még nem kapcsolata kéne, hogy legyen??
fake Inkább egy nyelvtankönyvet szöktess meg a könyvtárból.
Nézd, 13 éves, tuti nem olyan szerelmet érez, ami tényleg szerelem lenne. Neki az tetszik, hogy bejön valakinek. Ha nem megy bele (mégha bele is megy akkor is tanácsolom), hogy ne beszélgess vele csak keveset/ritkán. Pl 1-2 hónapig ne beszélj vele csak amennyit muszáj... hidd el, nem kell neki több és nem lesz "szerelmes", és jöhet pár évig barátság.
A kérdező hozzászólása: értem és köszönöm a tanácsokat. ha a lány is bele megy akor meg probálom a kapcsolatot le nyomni barátságig... :/ de ha nem megy akor mit tudok csinálni? életembe nem voltam enyire tanácstalan semmibe .. :(
#9es vagyok Nem a korkülönbség a gond, hanem a lány túl fiatal. Ezért mondjuk sokan, hogy várnod kéne még pár évet, legalább elmélyül a kapcsolatotok. Egy 13 évest megfektetni elég durva dolog, még "szerelembõl" is - egyrészt túl fiatal, és ebbõl adódóan azt se tudja mi a szerelem. Elhiszem, hogy Te úgy érzed szereted, de így csak kihasználod, mert 13évesen ezerbõl 1 lány ha képes rendesen felfogni a dolgokat. Neki még imponál, hogy van aki szereti, de ennyi. Ne a szexszel várj vele 1-2 évet, hanem a kapcsolattal. Ha a szülõk látják, hogy pl 2 évig jó barátja (és nem párja) vagy a lányuknak, akkor meg fognak békélni. Már ne haragudj, de ha nekem lenne 13 éves lányom és egy 18 éves akarná megszöktetni/megfektetni, akkor én is vascsõvel kergetném. Azonban ha egy 18 éves barátja (szó szerint barát) lenne, és pl kettesben csak úgy találkoznak, ha ott vagyok, stb, akkor azt (bár azt is szar lehet elviselni, hogy a pici lánya felnõ az embernek), de sokkal könnyebb elfogadni. Szóval az én véleményem, hogy türelem. Ha ennyit nem tudsz érte megtenni, akkor nem szereted. Ha most erõlteted a dolgot, akkor azzal azt éred el, hogy: - szülõk megutálnak Téged - szülõk megutálják a "szerelmedet" - 99%, hogy szétmentek majd pár éven belül, és akkor úgy fog rád gondolni, mint aki kihasználta a 13 éves naív énjét Tönkretenni egy családot önös érdekbõl: szemétség. Türelem, ha nem bírsz magaddal akkor legyetek barátok és szedj fel egy másik lányt (azzal is 99%, hogy szét fogsz menni néhány éven belül és addig legalább felnõ a mostani kiszemelted xD)
A kérdező hozzászólása: de most ha várok 1 évet vele v 2 akor én ugyan ugy 19 v 20 éves leszek õ meg csak 14-15, értem h nem helyes meg lehet az gondojátok hogy csak szex érdekel a lánya... de nem így van a lány le akar velem feküdni én mondom nem szabad. néha meg is sértõdik érte de szeretem és a korlátaim is csak anyit birnak mint minden srácé de ha várok vele 1 évet mivel lessz jobb? õ 14 én 19 ebbe mi lenne a jó?? lehet azt gondojátok a szülei bele egyeznének pár év mulva.. de nem... nem ismeritek õket.. valameik nap vas csõvel jõtt rám a család... szval értitek a helyzetem nem olyan egyszerü.. ha meg oldodna a probléma h várok 1-2 évet hát várnék le szarnám.. de hiábba várok csak rosszabodna.. :(
Ne hallgass rájuk ismerek egy olyan párt aki között 20 év van de ha nem fogadják jól akkor tartsatok a kapcsolatot Facebook stb. De tényleg az lenne a legjobb ha várnál vele pár évet
Természetes, ha egy férfi egy nála fiatalabb nõhöz vonzódik, mivel a nõk korábban érnek. 5 év nem nagy korkülönbség felnõttkorban, de ennyi idõsen... A pedofíliára nem létezik egységed definíció. Magyarországon, a törvényes életkor 14 év, de például a Fülöp-szigeteken ez 12, Oroszországban 16, míg Törökországban már 18, de van olyan ország is, ahol 20. Szóval ha a lány 14 lenne, akkor az már normálisnak mondható, de ha csak 13 és fél, akkor az már undorító és beteges? Ha lenne lányom, és ennyi idõsen kezdene el ismerkedni, én jobban örülnék annak, ha nem egy korabelit választan, aki kevésbé felvilágosított, mint egy 18 éves. Félnék attól, hogy egy fiatalabb srác, csak kihasználná õt szexuálisan, hisz még oly keveset tudhat egy párkapcsolatról. Viszont az, hogy egy lány mikor kezdhet párkapcsolatba, azt nem a korának kéne meghatároznia, hanem az érettségének, és most nem szexuális érettségrõl beszélek. Ha a barátnõd azt várja el tõled, hogy szöktesd meg, akkor õ még igencsak a mesék világában él. Várj vele még pár évet, legalább addig, amíg rá nem jön, hogy te nem vagy egy szõke herceg.
18 éves srác egy 13 évessel mondhatni undorító... na nem az, hogy "szeretitek" egymást, hanem az, hogy járni akarsz vele. Fogadd el, hogy a szülõk nem engedik, legyetek csak barátok, és ha majd 2-3 év múlva is ugyanilyen lesz az érzelem, akkor jó kis kapcsolat lesz belõle, és addigra a szülõk is ismerni fognak Téged, mint a lányok legjobb barátja. ha meg nem bírod ki ezt a pár évet, akkor csak a szex gondolata izgat egy 13 évessel, és ez már tényleg undorító... szóval várj, és csak barátok az elején... ennyi a képlet megoldása
A kérdező hozzászólása: igen fel tudom fogni, és ha a hugom v a lányom csinálná ezt valoszinü hogy mint hogy titokba csináják inkább meg ismerném a srácot és ha tetszik el fogadnám...
Szöktesd csak meg "tezsvírem", nálatok úgy tudom ez bevett szokás.
Ha annyira szereted, vársz még vele pár évet :)
Vedd példának a Rómeó és Júliát !
Mit szólnál, ha hugod, vagy a lányod csinálná ezt? Beleegyeznél?
Ha férfinek érzed magad, fel tudod fogni a helyzetet.
#15ös vagyok bocsi, az kimaradt, hogy a lényeg, hogy ne érezzen rajtad többet barátságnál, és akkor nála is "enyhül"

Mi a véleményetek arról hogy ha 13 éves fiú és egy 13 éves lány járnak?

Legjobb válasz: Hogy nézzenek körül mikor a zebrához érnek

Hogy nézzenek körül mikor a zebrához érnek
korai
Azt, hogy még korai, ahogy 11-16 évesen is. Nem kell sietni. Mondom ezt úgy, hogy én sem voltam olyan régen tizenéves. 20L
Miért kéne a kornak gondnak lennie? A szerelmet nem szabad elutasítani, csak azért mert valaki fiatal... Persze, ha csak azért jártok, mert mások is vagy mert menõnek érezhessétek magatokat akkor más a helyzet.
azt hogy picsipacsizzanak
A kérdező hozzászólása: Normális válaszokat!!!!!!
Normális válasz
Igen, korai akkor is ha egy idõsek vagytok. Sem te, sem Õ nem vagytok még készen erre, hidd el nekem, fiatalokkal dolgozom. Legyetek barátok és ha két év múlva is megvan a vonzalom, onnantól semmi akadálya.
szerintem meg nem korai de a kézfogáson és a puszin túl ne lépjenek még. Hamarar elfelejtitek, hogy ti is voltatok 13evesek:-) szép is a kamasz szerelem :-)

Akinek későn indult el a babája, hány hónapos volt? Kisfiam 13 hónapos, de nem akar menni. Lép párat aztán meglát valamit ami persze jobban érdekli és már mászik is. Járunk gyógytornára, ott is azt mondják tudna menni ha akarna, de még nem érdekli.

Legjobb válasz: Miért gondolják ma azt sokan, hogy a 13 hónap már késõ? Régen mindent sokkal korábban adtak a gyerekeknek, korábban biliztették õket, de például az nem zavart senkit, hogy a férjem is és én is 16 hónaposan indultunk el a 70-es évek közepén. A fiam 16-án volt 14 hónapos, 3-4 lépést megy egyedül, a fal mellet egyik szobából a másikba megy, de ha haladni akar, azonnal négykézláb vágja magát. Nem jártunk gyógytornára, én egyáltalán nem izgatom magam emiatt.

Miért gondolják ma azt sokan, hogy a 13 hónap már késõ? Régen mindent sokkal korábban adtak a gyerekeknek, korábban biliztették õket, de például az nem zavart senkit, hogy a férjem is és én is 16 hónaposan indultunk el a 70-es évek közepén. A fiam 16-án volt 14 hónapos, 3-4 lépést megy egyedül, a fal mellet egyik szobából a másikba megy, de ha haladni akar, azonnal négykézláb vágja magát. Nem jártunk gyógytornára, én egyáltalán nem izgatom magam emiatt.
3 gyerekembõl kettõ 14 hónaposan indult el, semmirõl sem késtetek le! A harmadik még csak 8 hónapos, de ha csak késõbb kezdi az önálló járást sem marad le semmirõl. Nem verseny, hogy ki kezd elõbb ezt azt csinálni, mikor megérik rá a teste-lelke-idegrendszere akkor többé visszafogni sem tudod. :) )
Az én fiam 16 hósan indult el!Nem maradt le semmirõl.
Kislányom 16 hónapos, még csak kézen fogva megy. Nem tudom, mikor lesz ebbõl egyedül járás...
Pár napja tettem fel hasonló kérdést, mert 14 hónapos kisfiam is a nap 80%-ban mászott, pedig, ha akart, akkor 1 métert is ment egyedül. Azóta ez annyit változott, hogy 2 napja már elég sokat megy, mindenféle kapaszkodás nélkül, van, hogy körbesétálja már a lakást. Napról-napra többet megy. Én azt mondom, nincsen semmirõl lekésve, majd fog õ még menni eleget. Türelem
14 hónaposan indult el. Pont azon a napon, amikor betöltötte.
Kisfiam 15, 5 hónapos, kb. 2 hónapja tud már járni, ennek ellenére csak mászni hajlandó, max. pár lépést tesz egyedül és inkább tovább mászik. Egy ujjunkba kapaszkodva nyugodtan sétál, de egyedül fél, sírni kezd és inkább térdre rogy :) )) Én már meguntam, hogy mindig cipelnem kell, így kapott kinti cipõt és kézen fogva sétálunk :)
Szia! Én megkéreztem a védõnõtõl, aki azt mondta, 16-18 hónaposan kell elindulni a babának. Az enyém 14 hónapos, és még csak kapaszkodva tud menni. Minden jót!
Az én fiam 16 hónapos, szintén csak kézenfogva jár. 13 hónaposan még egyáltalán nincs késõ!!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!