Találatok a következő kifejezésre: A 13. járok (116 db)

Jár valaki terhestornára, jógára a 13. kerületben?

Legjobb válasz: Sziamia! Én nem a 13.kerületbe járok, de ott lakom. :-) Az Astorián van egy jó jóga stúdió, én oda járok. Keddenként 17:30-tól 19:00-ig van óra. Az oktató nagyon figyelmes, és jó a hangult. Csak ajánlani tudom.

Sziamia! Én nem a 13.kerületbe járok, de ott lakom. :-) Az Astorián van egy jó jóga stúdió, én oda járok. Keddenként 17:30-tól 19:00-ig van óra. Az oktató nagyon figyelmes, és jó a hangult. Csak ajánlani tudom.

13 eves lany vagyok a legjobb baratnommel egy osztalyban jarunk os is 13. Neki tetszik egy 14 eves fiu akiszintem abban a suliban jar elosszor ugy tunt hogy bejon a pasinak. Segitenetek? Tobbi lent

de amikor engem is latott akkor nem vette a baratnomet figyelembe es amikor szinhazban voltunk a baratnommel es a pasi is jott velunk engem simogatott es fogdosta a combomat erre meg leszalitottam de az a baj hogy en a baratnomnek akarok jot es o azt mondja nekem hogy azert van a pasi az o kozeleben hogy en velem lehesen mivel mindig eggyutt vagyunk a baratnommel.most mit csinaljak

Legjobb válasz: lecci szegitsetek

A kérdező hozzászólása: lecci szegitsetek
A kérdező hozzászólása: segitsetek*
Hát õszintén nem vagyok szakértõ a témában, de szerintem még ha esetleg neked bejönne a fiú akkor se járjál vele.ez a barátságba így helyes!
Szerintem menj el a fiuhoz es csendesen beszeld meg vele, hogy ezt nem szabad.En is 13 eves vagyok es az egyik baratnom is hasonlo helyzetben volt, ok igy oldottak meg.
Szerintem a barátodat válaszd mert sok pasi van a világon igaz barát meg csak kevés.
Beszélj vele, hogy hagyja abba. És semmiképpen, se járjál vele! A barátság, ezerszer fontosabb, mint egy pasi.
14.
betöltött 13 hét (13 hetes vagy)
betöltött 13 hetes terhes vagy és a 14. hétben jársz
A kérdező hozzászólása: ok köszi a válaszokat.
13 hetes vagy, és közeledsz a 14-ikhez
Én méretek alapkán már kedden betöltöttem a 14.hetet, menszesz alapán viszont csak szombaton fogom, így akárhol , akármikor kérdezik azt mondom 13-14 hetes vagyok

Miért van az, hogy a 13 éves lányokkal már a fél város járt, de a 13 éves fiúknak : pl : velem még egy sem igazán?

Legjobb válasz: Miért foglalkozol ilyennel? Nyugodtan rakd össze a legújjabb star wars legódat.

Miért foglalkozol ilyennel? Nyugodtan rakd össze a legújjabb star wars legódat.
Remélem ez nem igaz. Nálatok minden 13 éves lánnyal járt már a fél város? Vagy van 1-2 osztálytársad, akik jártak 2-3 sráccal már, és ezt általánosítod ezerrel? Komolyan érdekel, mi a helyzet arrafelé, Várom válaszod. 13 éves fiúként még nincs benned férfiasság, ami a lányokat megfogja.
Nem unjuk még ezeket? Hatvanszor kitárgyaljuk ezt hetente, kéretik utána nézni.
Hatalmas piros betûkkel ki kéne írni a kérdések fölé pár dolgot, például: -Ne általánosíts! -Nem ciki, ha 12 évesen még szûz vagy! -Senkit nem érdekel, hogy mennyinek mérted a farkad! -Terhes vagy! . . .
Mert minden lány a legjóképûbb fiúkon osztozik, ez ebben a korban különösen igaz.

A 13, 14, 15 éves lányok miért csak ilyen 18éves ronda pofájú partyarc bunkó köcsögökkel járnak?

Mi lett ezzel a világgal? A 18évesek meg miért 13évesekre verik a faszukat? Ráadásul nemtudom 1-2 szép lány és olyan ge.cironda csávoval van..

Legjobb válasz: Kedves kérdezõ!A kérdésedben minden 13,14,15 éves csajt ugyanolyannak vélsz.mindenki más és mindenkinek más az ízlése,erre mondják hogy:"ízlések és pofonok".Am ne hidd hogy minden lány ugyanolyan,fogadd el a g*cihüly* p*csákat akik a nagyképû balf*szokra buknak.

Kedves kérdezõ!A kérdésedben minden 13, 14, 15 éves csajt ugyanolyannak vélsz.mindenki más és mindenkinek más az ízlése, erre mondják hogy:"ízlések és pofonok".Am ne hidd hogy minden lány ugyanolyan, fogadd el a g*cihüly* p*csákat akik a nagyképû balf*szokra buknak.
ne általánosíts.... a partyarcok alatt gondolom sp-t, fluort érted.. õk nem bunkó köcsögök, hanem pont azért tetszenek a lányoknak mert jó a hangjuk, aranyos, szép az arcuk és nagyon közvetlenek a rajongóikkal.. kedvesek, jófejek.. h a 13-15 lányok évesek miért a 18 évesekkel akarnak járni ... ? PL: az ossztársam 14L volt is járt egy 17 éves fiúval.. aki tényleg nem az a sovány, cuki, édes fiu hanem a gyúrós tipus.... akihez tényleg nem egy 14 éves pina való (bocs a kifejezésért de ez még 7.ben volt és már akkor olyan polókat hordott a csaj h kint volt az egész hasa és a tangája és magassarkút hordott) és azzal vágott fel minig h akkora a pasija háta mint egy hááz, csupa izom... és ez által menõbb lett (legalábbis õ ezt hiszi, de sokan lenézik ez miatt...) az meg normális ha egy 15 éves lány NORMÁLIS kedves, jól kinézõ 17 körüli fiukkal akar járni, mert érettebbek mint a 15 évesek.. egy lány nem "pajtást" keres mert sok 15-16 éves fiu a pajti szinten van..., meg valakinek az idõsebbek jönnek be.. ezen minden 14 éves lány át esik h egy ideig csak az idõsebb 16-18 évesek jönnek be nekik.. de igazából tudják h nem lesz semmi de... 14 évesen én is a 16-18 éveseket néztem.. :P de am nem minden lány ilyen én is 15 vagyok és a barátom 16 éves... kinek mi jön be..
ma 19:43 Azt hittem, hogy a kérdezõ egy olyan valaki aki ugyan szép, de mégis sikertelen a szerelemben. Ideges, mert nem érti, hogy a "csúnyáknak" miért van szép párjuk, neki meg miért nincs. Hehe. Persze ez csak tipp volt. Így már érted? :) A tipp nem jött be, már ha nem hazudik a kérdezõ...
A kérdező hozzászólása: 20:06 nem õket értem hanem a tipikus állandóan diszkóba járó parasztokat, amugy igazad van.. a 11-13éves lányok odavannak értem, de õk túl fiatalok hozzám..
Mert az idõsebbekhez vonzódnak. Az meg, hogy ki a ronda, nézõpont kérdése.
én se értem ezeket, mmint a lányokat inkább értem (a 13 éveseket h egy érettebb pasit idealizálnak) mint a pasikat, mert sztem 26 évesen nem egészséges dolog egy 14 évessel járni...
Röviden: azért mert ez a divat.
az ilyen vasalthajú alfahimekre gondolsz? hát mert olyan kúúúl, mi másért?
jó kérdés
13 éves vagyok de össze nem állnák nálam idõsebb sráccal. Se most se máskor max. 1-2 évvel idõsebbel. De még ráérek az iennekkel .
@ ma 19:39 Persze, tökre irigy lehet erre. A szépség nem minden, de ha lenne eszük, mennyire jó lenne. Szerintem te sem tudod, hogy mirõl beszélsz, de ahogy érzed. :)
A kérdező hozzászólása: volt már, és nem én tartom magam szépnek egyébként.. :D
Jó kérdés, és anno engem is foglalkoztatott sajnos. A barátom aki most 19 éves pont ilyen körbõl került ki mikor kezdte belátni, hogy komoly lesz a kapcsolatunk. Én most itt a " 18évesek meg miért 13évesekre verik a faszukat?" kérdésre válaszolnék, ami nagyon egyszerû: azért mert õket bárki bármikor megkaphatja:) A mostani kislányok szeretnek azzal dicsekedni a suliban, hogy tegnap ezzel csináltam holnap pedig azzal fogom. Nekik ebbõl verseny lett ha tetszik ha nem nekünk. És mivel ezek a korosztályok még nagyon nincsenek kifejlõdve ezért csúnyák...nincs semmi nõies vonásuk a kis cicijeiken és a hosszú hajukon kívül. Sajnos az én párom is részesült ebbe a remek életvitelbe, mert nem talált még olyan párt magának akire azt mondta volna, hogy igen õ az, és nem kell más.(mostanáig:D) És még valami. Van egy nagyon jó kis mese erre: "A nõk olyanok, mint az almák az almafán. A legjobbak és legszebbek a fa tetején vannak. A legtöbb férfi tudja ezt, de mégsem mászik fel ezekért, sõt, még csak nem is nyújtózkodik a magasabban, de nem a csúcson lévõ jókért, mert attól félnek, hogy közben leesnek és megsérülnek. Ezért mászás és nyújtózás helyett gyakran csak elvesznek egy almát a földrõl, ami nem olyan jó, viszont könnyû és veszélytelen hozzájutni. Az almák a fa tetején csak azt látják, hogy nem nyúl értük senki. Ezért azt gondolják, hogy bennük van valami hiba, pedig valójában õk csodálatosak. Csak várniuk kell a megfelelõ férfira, aki elég bátor lesz hozzá, hogy felmásszon a fa csúcsára."
Mi van, irigykedsz? Talán te szépnek tartod maga, és nincs párod? Háhá! A szépség nem minden ám :)
EREKCIÓÓÓÓÓÓ!
Nem tudom, kioregedtem ebbol a korosztalybol, nem nyilatkozom.
Nekik tetszenek rusnyán is, van ez így. Ha eléred az õ korukat, neked is lesz fiatalabb csajod.
A kérdező hozzászólása: hát eléggé rusnyák egynémelyik ehez nem kell nézõpont..
mert attól "nagylányok" hogy nekik bizony már pasijuk van és orrba-szájba ku'rogatnak vadidegen gyerekekkel 5 perc ismerkedés után... az igaz, hogy én is 13 éves vagyok, de nincs pasim...és legalább 14-15 éves koromig nem is lesz... 13l

Öt éves gimnáziumba járok, most leszek 12. -es. Jövõre egyszerre szeretném megcsinálni a 12. és a 13. osztályt, és érdekelne, hogy ez hogyan lehetséges?

Legjobb válasz: Úgy, hogy ha zseni vagy. Végigtanulod a nyarat, osztályozó vizsgát teszel augusztusban a 12. évfolyam összes tantárgyából, és már mehetsz is 13.-ba. Párhuzamosan elvégezni nem lehet, ezek egymás utáni lépések. Vannak olyan magániskolák, ahol lehet kettõt végezni egy év alatt, ilyen Budapesten a Belvárosi Tanoda, de oda problémás fiatalok kerülnek.

Úgy, hogy ha zseni vagy. Végigtanulod a nyarat, osztályozó vizsgát teszel augusztusban a 12. évfolyam összes tantárgyából, és már mehetsz is 13.-ba. Párhuzamosan elvégezni nem lehet, ezek egymás utáni lépések. Vannak olyan magániskolák, ahol lehet kettõt végezni egy év alatt, ilyen Budapesten a Belvárosi Tanoda, de oda problémás fiatalok kerülnek.
A kérdező hozzászólása: És ez más iskolában nem lehetséges?
Normál iskolában nem, csak egyes magániskolákban.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!
Nem a méret itt a gond, hanem az életkor...
nem kerestem rá de vagy 100 kérdés van ami ugyanez a kor ugyanez a méret szóval ne írt ki te kis cuki fijú
nem a méret a lényeg hanem hogy hogy bánsz vele
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek a válaszokat! Fõleg nektek : tímea90, edemke! Sokat segitettetek, úgyvolt, megismertük egymás testét (Petting) Nagyon jó volt :D Köszönöm szépen még egyszer nektek! Már több önbizalmam van :D Remélem mikor eljön az elsõ alkalom felkészült leszek és magabiztos :)
... nézd én nemszeretnélek meginogtatni az önbizalmadban de nekem 17-18 pedíg 15 sem vagyok... kinek mekkorát adtak fentrõl de sztem várj még. ... ja és barátnõddel csináld, nehogy egy olyan lány haveroddal aki csak b*****-ni akar egy jót !
A kérdező hozzászólása: Nyugi, szeretem õt, nemcsinálok hülyeséget! Azért köszönöm szépen a jótanácsot! :D
mi a kerület??? merhogy hossz meg h vastagság az oké de kerület az mi??
A kérdező hozzászólása: WTF? Azt hogy számoljam ki? xD
hát a barátnõd nem sokáig lesz meg:)
A kérdező hozzászólása: Ne legyél benne olyan biztos, szeretjük egymást :D
hülye vagy az nem csak az elsõ alkalommal ciki
Hát, fiam most elmondom a nagy igazságot, nem a méret a lényeg, hanem a technika... Csak tudod, ha ilyenekkel foglalkozol, akkor még nem értél meg arra, hogy csinálhasd is...mi lenne, ha elõbb csak megismernétek egymás testét és akkor amikor eljön az idõ, akkor úgyis már látta és nem fogsz ráfeszülni, hogy mi lesz!
szívás, ez elég cingár
A kérdező hozzászólása: Lehet hogy ígyvan, de szeretem ha közvetlenül nekem válaszolnak. :D
oké, csak ne csodálkozz ha nem kapsz értelmes válaszokat
13 cm az nevetségesen kevés
15 évesen nem lehet rendesen megdugni 1 csajt
Kérdezõ! Javaslom figyelmedbe ezt az oldalt: http://www.egeszsegguru.hu/news/szexualitas/az-atlagos-penis.. Utóbbi válaszoló, látszik, hogy te pornófilmeken nõttél fel. Neked is ajánlom, hogy nézd meg az oldalt, amit linkeltem.
mihezképest:D ?
neked pont az átlagba tartozik akkor és amúgy is a kerülete jobban számít :D fogj egy mérõszallagot és mérd meg a kerületét ... és ha az 10cm körül van akkor már jó!
hát az enyém 16 cm 16 évesen :P
Az enyém 14és feles, 21 vagyok és imádják :) A nagy farok lehet probléma is... A kisebbe kevesebb vér is elég, keményebb és tovább tart. Nincs olyan, hogy nem bevethetõ már az éjszaka közepén. A lényeg az, hogy tudd hogyan bánj vele.

Ausztriában kinek jár a 13. és 14. havi bér?

Gondolok itt arra, hogy ha csak augusztusban állok munkába akkor nem jár semmi plusz juttatás?

Legjobb válasz: Karácsonykor akkor is jár a "weinachtsgeld" ami egy teljes havi bér. Persze csak ha bejelentett munkád van. Érdeklõdj a munkatársaidtól hogy ez a ti cégeteknél hogy szokott menni. Általában nyáron, és karácsonykor kapnak 1-1 teljes havibért hogy legyen mibõl nyaralni, meg karácsonyozni. (Nem mintha amúgy nem lenne.)

Karácsonykor akkor is jár a "weinachtsgeld" ami egy teljes havi bér. Persze csak ha bejelentett munkád van. Érdeklõdj a munkatársaidtól hogy ez a ti cégeteknél hogy szokott menni. Általában nyáron, és karácsonykor kapnak 1-1 teljes havibért hogy legyen mibõl nyaralni, meg karácsonyozni. (Nem mintha amúgy nem lenne.)
ha nem egész évben dolgozol, akkor csak részidõarányosan jár a weichnacht- és urlaubsgeld (13. és 14. havi fizetés), de az is csak akkor, ha nem mondasz fel. Ha felmondasz év közben, ugrott minden plusz juttatás.

Szülési szabi után jár a 13. havi fizetés?

Legjobb válasz: Úgy tudom, hogy elõtte minimum 6 hónapon keresztül munkaviszonyban kell állni. Vagyis a szülési szabi durván 5 hónap, plusz a szülés elõtti pár pónap táppénz. Így biztosan jár, úgy gondolom. Ez a GYED-re, GYES idejére nem vonatkozik. Mikor GYES-rõl mentem vissza dolgozni, elõzõ év szeptember O1-tõl álltam munkába, így nem volt meg a 6 hónap, egy fillért sem kaptam, még idõarányosan sem.

Úgy tudom, hogy elõtte minimum 6 hónapon keresztül munkaviszonyban kell állni. Vagyis a szülési szabi durván 5 hónap, plusz a szülés elõtti pár pónap táppénz. Így biztosan jár, úgy gondolom. Ez a GYED-re, GYES idejére nem vonatkozik. Mikor GYES-rõl mentem vissza dolgozni, elõzõ év szeptember O1-tõl álltam munkába, így nem volt meg a 6 hónap, egy fillért sem kaptam, még idõarányosan sem.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!