Találatok a következő kifejezésre: A 13 lányom teljesen (6 db)

Már lassan fél éve hogy a lányom teljesen megváltozott. Eddig elég lányos volt a stílusa, de most már csak a feketét veszi fel. Hogyan térítsem jó útra a 13 éves lányom?

A ruhatára zenekaros pólókból, bakancsokból és fekete illetve terepszín? nadrágokból áll. A szemét is minden nap feketére festi és mindig egy rocker bandával lóg. Hogyan terelhetném vissza a normális kerékvágásba?

Legjobb válasz: A legeslegfontosabb az, hogy érezze: így is ugyanúgy elfogadod, szereted, megérted õt! Ne megváltoztatni akard elõször! Beszélgess vele rengeteget, ha megnyílik elõtted, bármiket mesél is el, soha ne teremtsd le, hanem higgadtan magyarázd el, miért nem tartod ezt helyesnek. A legfontosabb a törõdés és a személyes példa. A közös programok! Ha nem iszik, cigizik, vagy ilyesmi, akkor talán ki is növi. Viszont ha kezd elfajulni a dolog, a szülõi szigort is vesd be! A lányodat akard jobban megismerni, és gondold át, mit változtathatnál az otthoni életen, hogy bizalma legyen hozzád.

A legeslegfontosabb az, hogy érezze: így is ugyanúgy elfogadod, szereted, megérted õt! Ne megváltoztatni akard elõször! Beszélgess vele rengeteget, ha megnyílik elõtted, bármiket mesél is el, soha ne teremtsd le, hanem higgadtan magyarázd el, miért nem tartod ezt helyesnek. A legfontosabb a törõdés és a személyes példa. A közös programok! Ha nem iszik, cigizik, vagy ilyesmi, akkor talán ki is növi. Viszont ha kezd elfajulni a dolog, a szülõi szigort is vesd be! A lányodat akard jobban megismerni, és gondold át, mit változtathatnál az otthoni életen, hogy bizalma legyen hozzád.
Szervusz! Szerintem ne akard terelni a lányod, mert akkor csakazértis lázadni fog ellened. Én is ilyen voltam, 13-14 éves koromban elkezdtem csak feketében járni. Anyu nem szólt semmit, elfogadott így ilyennek, és nem volt zûr, az öltözködés ellenére mindent meg tudtunk beszélni. Tudnod kell, hogy most a lázadó korban van. Ilyenkor minden szabály ellen lázad, fõleg az anyai szabályok ellen. (Tudom mirõl beszélek, én pl volt, hogy szó nélkül nem mentem haza.) De ha ezt tolerálod, és csak a nagyon kirívó esetekben teszed szóvá, akkor idõvel visszaáll a normális kerékvágásba. Én kb 18 éves koromra helyre jöttem - szülõi szemmel nézve, és elkezdtem más színû ruhát is felvenni a fekete mellé. (Pl imádom a feketét lilával vagy bordóval :) Magamtól rájöttem, hogy pl más színek is vannak, és ahogy szívtam magamba az információkat, enyhült a lázadó gondolkodásom (ez eléggé minimális enyhülés :) . Na lényeg az, hogy most 22 éves vagyok, teljesen normális ember, és még mindig jól kijövök anyuval. Nem szól bele az öltözködésembe, egyszerûen a mellettem élõ férfiak rádöbbentettek arra, hogy a többi szín is jól áll, és szerintem a lányod is így lesz majd, ha lenyugszik. Ha megismerkedik egy olyan pasival, aki a feketén kívül más színt is fölvesz, a lányod is elkezd színesedni. És hidd el, normális ember lesz belõle, csak bíznod kell benne, mert ha nagyívben el is kerül, akkor is mértékadó vagy neki a viselkedéseddel!!! Ezt az idõszakot meg túl kell élni.
Én most 14 vagyok. 13 évesen én is állandóan feketében jártam. A szüleim persze ezt ne mtolerálták, és ettõl csak rosszabb lett. Ahogy kezdték elfogadni, visszatértem oylan 3-4 hónap múlva a színekhez. Azóta is így öltözködöm.(: Szerintem hagyja így öltözni. Ismerek több embert is, aki darkos volt, és elég hamar mind kinõtte.
Valószínûleg most keresi a stílusát...és most éppen ez tetszett meg neki.Lehet pár hónap múlva épp cicababa korszakát éli majd:D
..és ez a rocker stílus miért nem normális?("Hogyan terelhetném vissza a normális kerékvágásba? " ha neki ez tetszik , és ez tükrözi az egyéniségét..nincs jogod átalakítani a stílusát , merta stílusa önmagát tükrözi.várd meg míg elmúlik..nekem is elmúlt..s ha akkor beleavatkoztak vna v terelgettek vna anyámék h mti vegyek fel kikészítettem volna õket, hogy nem adnak elég szabadságot nekem.szval inkább hagyd:D
Semmit nem kell tenni a kislánnyal!Kb. ilyen idõsen kezdetm én is terelõdni a rock stílus felé, de nem züllöttem el.Most 20 éves vagyok, idén vettem meg az elsõ bakancsom, néha elmegyek a párommal egy koncertre.Szerintem semmi gond nem lesz a kislánnyal, de azért állítsatok fel bizonyos szabályokat, pl attól még, h õ most rocker nem mehet el tovább, nem sminkelheti magát extrémen a suliba, stb. Legyenek határok, hogy érezze nem tehet meg mindent, de egy bizonyos határig mégis szabad. Nálam is ezt alkalmazták, bevállt.
Ha nem múlik el pár év múlva, akkor bele kell törõdni, hogy rocker. Mondjuk nem értem miért olyan nagy baj, ilyen stílusa van kész. Ha ezt szereti nem kell megváltoztatni.
Üdv, én 19 éves vagyok és még elég tisztán emlékszem a fekete rockerkorszakomra :) A hajamba is lila csíkokat akartam tetetni, hogy még vagányabb legyek :) Anyukám mindig csak nevetett rajtam, hogy jaj lányom, mikor növöd már ki végre? Én meg mondtam magamban nagy dacosan, hogy én ilyen vagyok és ilyen is maradok! A dac jellemzi leginkább a kamaszokat! Nem szabad megtiltani vagy mondogatni nekik semmit, mert akkor azt "CSAKAZÉRTIS" jelszó alatt megteszik. Hagyni kell, hogy maguktól kinõjék a hülyeséget... én még most is jókat nevetek saját magamon ha visszagondolok erre a korszakra. Jelenleg sem öltözködöm nõiesebben, alapból fiús vagyok, de imádom a föld színeket....a drappot, a zöldet, a sárgát, a barnát....feketét már ali hordok, és ha kell meg tudok jelenni elegánsan is :)
szerintem nem kell terelni ma ez a normális kerékvágás, a gyerkeek kibontakoznak, keresgetik a helyüket kinézetben, emberek közt, önmegvalósítást a zenében...nincs ezzel semmi baj amig olyan dolgot nem követ el... ha rugalmasan kezeled és nem erõszakolsz rá mást akkor kinövi, ilyenkor szinte fél 1 évente változnak teljesen a gyerekek...
Sztem senkinek sincs joga kiráncigálni a gyerekét az életstilusából, mert ez az egyéniségét tükrözi.Én is ilyen vagyok, csak nem rocker, hanem goth(ne kérdezd mi az, ird be a google-ba) és amúgy is, a kamaszokat NEM tudod megakadályozni, és ha meg is tiltanád neki, hogy ilyen legyen, õ csakazértis csinálná.Ezvan.Hadd csinálja azt amit szeret, fogadd el, értsd meg, NE FIRTASD a dolgot, de ha iszik, vagy ilyesmi, akkor állj le vele beszélgetni.Ha nem az a nyitott tipus, gondod lesz.
SEMMIT! :D Elõbb utóbb kinövi.
Ne terelgesd. A lehetõ legjobb helyen van. Inkább legyen rocker, mint narkós-disco-s qrva.
Hagyd. Tuti ki fogja nõni. Nem tudom, mikor, de ki fogja. Nekem anyám világéletemben beleszólt az öltözködésembe, utáltam is az egész öltözködéstémát. Te ne tedd ezt, sok fölösleges konfliktust takarítasz meg ezzel. Szorítsd össze a fogad, és viseld el, hogy most így néz ki a lányod. 25/L
Ne leszoktatni próbáld errõl, inkább tereld lányos mederbe. Pl. Hayley Williams, Taylor Momsen... csajos de rockos;)
A lányod a lehetõ LEGJOBB úton jár adj hálát az istennek hogy ilyen és nem pláza cica vagy csak azért hogy egyszerüen ilyen am milyen zenekarokat szeret koncerteken biztos szerethetik.
Utolsó, ez egy 2008-as kérdés, ez a lány már azóta majdhogy nem felnõtt :D

A 13 éves lányom teljesen ugy viselkedik mint egy fiú! Soha nem vesz fel szoknyát, csak fiú baratái vannak, nem szeret se táncolni se énkelni csak focizni és gördeszkázni. Nem lesz baja?

Semmi lányos ruhát nem vesz f?l mindenb?l fius kell neki . Késöbb nem lesz ebb?l vmi baj?

Legjobb válasz: Szia! Az én húgom is így viselkedett ennyi idõs korában, még tovább is. Aztán a gimis évek vége felé kezdett nõiesedni, szoknyát hordani stb. Most 25 éves, 7 éve él boldog párkapcsolatban a võlegényével, testnevelõ-tanár lett, a mai napig focizik, teniszezik, úszik, síel. Szerintem ne aggódj! A lányod ilyen típus, de még változhat is akár.

Szia! Az én húgom is így viselkedett ennyi idõs korában, még tovább is. Aztán a gimis évek vége felé kezdett nõiesedni, szoknyát hordani stb. Most 25 éves, 7 éve él boldog párkapcsolatban a võlegényével, testnevelõ-tanár lett, a mai napig focizik, teniszezik, úszik, síel. Szerintem ne aggódj! A lányod ilyen típus, de még változhat is akár.
Én 17 éves vagyok, és én se szoktam hordani szoknyát, mert rühellem, meg sminkelni se szoktam magam "úgy" mint a többi lány. Én se hordok olyan "felnõttes"kurva ruhát mint a többi lány, és ezért sem bírnak.Egyelõre nem si érzem szükségéta dolognak.Mindenki késõbb nõiesedik, ezt kell elfogadni.
Ne tessék aggódni, én is 14 éves vagyok, és emlékszem 12 éves koromban pont így viselkedtem én is.Most normális "csajos" életmódot élek.Viszont én még most is inkább a fiukkal szeretek beszélgetni és hülyülni, szerintem megbízhatóbbak mint a lányok, és rám jobb hatással is vannak.
nem lesz semmi baja van eghy 20 éves lány ismerõsöm aki ugyanez csak pepitában autószerelõ és ha keménykednek vele összeveri õket bagyon kedves megminden de õ ilyen mink elfogadtuk és kész mink igy RAJONGUNK érte mert õ legalább nem egy hisztis pláza cica és van benne valami különleges!
emo.Cijja!L/12.Én is fius wok.Úgy is nézek ki de jól ál.Fekete cucokba szoktam járni fekete gördeszka.Útálom a Hello Kitty-t Barbiet és a rózsaszínt.:) Ez alap!A stilusom is megfelelõ.:)
emo.Hy!Én is fius tipus wok.Fekete cucok, csõnadrág...Rövid hajam van(fius)és jól is ál.Utálom a szoknyát, hello kitty-t és a barbie-t(hisz ez ALAP).Csak gördeszkázni szeretek.Nem lesz baja.sztem.
Én is ilyen vagyok, és ennyi idõs is.Mondjuk nekem lánybarátaim is vannak, de én egy kezemen meg tudom számolni, hányszor volt rajtam szoknya, énekelni, táncolni nem tudok, viszont, ha olyan az idõ, akkor farmer meg bõrdzseki, és nem a mai divatzenét hallgatom, hanem rockot.Steppelt dzsekit is csak azért húzok fel, mert mínuszokban nem vehetek fel mást. Szerintem nem lesz belõle baja.A "menõ csajszik" az iskolában szinte ugyanúgy néznek ki, szándékosan nyávogós hangon beszélnek, egyfolytában elfoglalják az egész WC-t, szinte bemenni se lehet, mert persze WC-zni, meg szemet festeni egyedül nem lehet, kényeskednek, bõgnek, ha elesnek, szóval szerintem örülj, hogy a lányod nem ilyen.Nem is lesz belõle semmi baja, bátor, talpraesett lány lehet.
Hát igen. Sokan szenvednek Gyerekkori nemi identitászavarban.
Szerintem normális. Én amiotta én választhattam, hogy mit vegyek fel azóta fius cuccokat hordok. A szoknyát utálom. És a foci egy jó sport(L). 14/L
Én is ennyi idõs vagyok, csak én szoknyás vagyok, mégse lányokkal lógok nagytöbbségben. Van két legjobb barátnõm, egy "plá[email protected]" és egy "glam-rockos", õk a lánybarátaim. Többnyire sportos fiúkkal vagyok, velük valahogy jobban meg tudom magam értetni. Jó, mert a csajokkal be tudunk ülni egy romantikus vígjátékra a moziba, a fiúkkal pedig röhöghetek szakadásig a Másnaposok kategóriájú filmeken és nem utolsó sorban jobban érzem magam, ha nem egyedül kell hazamennem este a sötétben:)
Anno én is inkább fiús voltam, sosem babáztam, nem hordtam szoknyát, a rózsaszíntõl meg a mai napig feláll a szõr a hátamon. Aztán érettségi környékén volt egy übernõies korszakom, tûsarkúval, szoknyákkal, ami kb. két évig tartott, azóta pedig hangulatfüggõ az öltözködésem. A bakancstól a miniszoknyáig, a mélyen dekoltátált toptól a kedvenc metálzenekarom pulóveréig (rocker vagyok, vállalom...) minden megtalálható a szekrényemben. A fiúkkal pedig tényleg jobban ki lehet jönni, nekem mindig is fiúk voltak a legjobb barátaim valamiért... Egyébként pedig boldog párkapcsolatban élek immár két éve. Táncolni, énekelni nem tudok, viszont szépen együtt tudok hörögni a kedvenc black metal bandáim énekesével, és egy idõben nagy foci- és forma1-rajongó voltam. :P
Nekem minden (kicsit is ) normális barátnõmre ill a feleségemre igaz volt, hogy fiukkal szeretett barátkozni, mert a mai világban a lányokra erõltetett lányos dolgok, a kényeskedés, a divatolás, a cukiság stb eleve taszítják az értelkemsebb lányokat, és a bátrabbak, talpraesetebbek vagy szerencsésebben neveltek emiatt át is sodródnak a fiukhoz, akik normálisabbak (nem genetikailag, hanema a nevelésbõl adódóan). Mi a kislányunknak direkt minék kevesebb rózsaszín ruhát veszünk, és motorozni ugyanúgy imád, és az autkat motorokat imádja mint babázni. Mivel egyikrõl se neveljük le (remélelem) ezért majd megtalálja mi érdekli igazán, és az lehet mûszaki terület, gondoskosással összefüggõ dolog, báérmi a aqmi érdekli, függetlenül attól hpgy azt társasalom jkeléenleg fiusnak vagy lányosnak könyveli el. Mert amugy fiusnak tartják, mert nem hisztizik és nem sír ha elesik, pedig ez csak a normális neveléstõl van, nem genetikus dolog......
Szia. Én 27 éves vagyok és 30-hetes terhes, és 6 éve boldog pár kapcsolatom van.De én soha az életembe nem vettem fõl szoknyát, nem babáztam nem hordtam rózsaszín cuccokat. Hanem a bátyámmal és a barátaival autóztam, meg autópályákat építettem, bicigliket szereltünk, még 13-évesen, és velük nõttem fõl. Aztán mikor nagyobbacska lettem, anyu azt hitte majd megváltozom, de ez sajna nem jött neki be, ugyanis amikor elõttem állt hogy tovább tanuljak, el mentem egy autószerelõ iskolába Bánki donát a neve, és ott akartam tanulni mint autó szerelõ.Csak többen udvaroltak nekem, mint ahány csillag van az égen mivel egyedüli lány voltam a suliba és sose voltam csúnyácska sõt, hatalmas zöld szemmekkel hatalmas szempillával, és fekete hosszú hajjal rendelkezem és 50 kg-san, nem igazán tudtam oa figyelni a suliba, mert mindig velem foglalkoztak a fiúk, ezért ki léptem a suliból inkább mert a bátyám félt hogy baj lessz. Ennyi volt tömören a gyerek korom. Most sem élek másképp, ha valami baja van a kocsinak, én egybõl darabokra szedem, tetõtõl talpig olajosan, megcsinálom, és be megyek utána a házba fõzni.A forma-1 az életem, a gyorsulási verseny, és bármilyen autó sport. Ja és szokny nélkül mert abba nem igazán lehet autót szerelni. Hát kb ennyi, akkor szerinted az én anyukám mit érezhetet amikor én annyi idõs voltam mint a lányod?????:) A párom meg büszke rám, hogy nagyon sok autószerelõt kenterbe verek a tudásommal. Ne aggódj nekem ebbõl csak elõnyõm van és nem hátrányom.
Én 14 éves vagyok és én se vesek fel szoknyát utálok táncolni és énekelni se szeretek. A gördeszka meg szerintem tök jó :D Fiú barátai vannak? lehet, hogy azért mert nincs jóba a lányokal az osztályban és pont azért mert õk azok a szõke kis nyafka fajták és õ nem szeretne ilye barátokat de az is lehet, hogy csak így akar közelebb kerülni az egyik sráchoz...Szerintem csak ne enged, hogy elfajuljon ez a dolog. Amugy a fiúkal sokkal jobban ki lehet jönni mint a csajokal. Lehet, hogy egyszer kinövi ezt az idõszakát mert én 13 éves koromban utáltam a rózsaszínt most meg itt irogatok rózsaszín körmökel bolerós kivágott pulcsiban ugyhogy errõl ennyit:D xD (késöbb lehet, hogy nõiesebben fog öltözni)
Nincs semmi baj a fiús lányokkal, ennél még elképesztõbb dolgokat is csinálnak - pl oldalt leborotválják a hajukat és tarajat hordanak (ahogy azt én tettem annak idején -, aztán mégsincs belõle baj. Én is amolyan fiús lány voltam, tarajos haj, bakancs, ilyesmik, aztán ma már gyerekem van, meg nõisebben is öltözködöm, hordok magassarkút meg szûk rucikat is, szóval nem kell aggódni.
Garatnáltan nem. Én is ilyen voltam, szoknya elõször 19 évesen volt rajtam, sminkelni 21 évesen kezdtem... A suliban fiúkkal voltam, õk voltak a barátaim. Majd nála is eljön az a kor, mikor "megnõiesedik", nálam is eljött. De ha nem , az sem baj, a lényeg, hogy boldog legyen és érezze jól magát a bõrében. Szerintem ne "cseszegesd" ezzel, támogasd, az anyja vagy, bízzon benned. Õ tudja, hogy érzi jól magát.-)
Én 13 éves vagyok, és a te lányod semmi hozzám képest xD. Én is ilyen bakancsos, nagyon fiús fajta lány vagyok... Anyám haja égnek áll tõlem. Nem vagyok egy jó kislány, verekedni is szoktam elég gyakran (jól le is csesznek érte, mert az a "fiúk dolga"). Nem is érzem magam annyira nõnek... Nem hiszem, hogy ebbõl baj lehet, majd talán megváltozom, és hetero vagyok, szal még ez sem. Szerintem nyugodj meg. majd kinõvi. Vagy nem.
Szia! Én is ilyen voltam, sõt, állandóan verekedtem is, (persze fiúkkal :) ) Aztán 14 évesen jött egy "nõies" korszakaom is, akkor túlzásba is vittem. Olyan ruhákat vettem fel, amiket ma sem mernék. Aztán 16-17 évesen bakancsos lettem. :) Az érettségi után kezdtem megkomolyodni, most már majdnem normális vagyok. :) Persze rózsaszín stb... szóba sem jöhet. Érdekes paradoxon alakult ki. Fiúsnak vallom maga, de hordok magassarkút, és rettentõen anyáskodóan tudok viselkedni. NEm hiszem, hogy a lányodnak bármi baja lenne. Simán kinõheti. De az biztos, hogy késõbb oda kell rá figyelni, mint minden másik kamaszra. Ha ilyen marad, akkor könnyebben keveredik majd balhékba, verekedésekbe, szóval olan fiús dolgokba. :)
16 éves koromig én is ilyen voltam, csak fiúkkal barátkoztam, de ez egyáltalán nem baj sõt kiismeri a férfilelket, ami nagy pluszt jelent. most már vmivel nõiesebb vok, bár barátnõim most sincsenek igazán, de szeretek fõzni varrogatni sminkelni magam ruhákat tervezni, ezeket kífejezetten élvezem... óh és a fiúkhoz vonzódom. jó, nem 100%-san, csak 95.:D
cya 13éves vagyok és én is ugyan igy voltam de én régebben én kb 12 éve skoromig imádtam focizni és egyesületbe is jártam ...!! és semmi pénzért nem vettem volna fel szoknyákat meg ilyenek!! Deh mostanra kinõttem belõle és lehet már tulzás is de sminkelem magam meg minden és nekem is csak fiu barátaim vannak 2-3 lány ..De mondjuk nem mindig jo ez h szinte alig van lány barátom :S !! Valamiért nem tudom megértetni magam a lányokkal!!
Sztem se gáz. Én se táncolok, nem is énekelek (soha nem is tettem.) De azt hiszem ettõl még normális 22 éves csaj vagyok. Ja, szoknyát kb. 1 éve hordok.
Semmi baj nincs én is ilyen vagyok...Foci, Judo, Gördeszka ezek a sportágaim! Szoknyát évzárón se se ünnepségen se soha majd talán egyszer...

Tisztelt Doktor Úr! Van egy 13 éves lányom és az lenne a kérdésem, mikor kell először elvinni nőgyógyászhoz. A másik kérdésem a lányomnak a csiklója olyan nagy, teljesen kilóg a szemérmajak közül. Nemrég vettem észre mikor fürdött és elmondása szerint kis

Tisztelt Doktor Úr! Van egy 13 éves lányom és az lenne a kérdésem, mikor kell először elvinni nőgyógyászhoz. A másik kérdésem a lányomnak a csiklója olyan nagy, teljesen kilóg a szemérmajak közül. Nemrég vettem észre mikor fürdött és elmondása szerint kiskorában mindig piszkálta, huzgalta, eddig én meg nem láttam, de nagyon csúnya. Vigyem orvoshoz vagy mit lehet csinálni vele Válaszát előre is köszönöm.

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Első lépésben gyermeknőgyógyászhoz vigye el lányát. Egyébként szűrővizsgálat még nem indokolt. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Első lépésben gyermeknőgyógyászhoz vigye el lányát. Egyébként szűrővizsgálat még nem indokolt. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Doktor Úr! Van egy 13 éves lányom és az lenne a kérdésem, mikor kell először elvinni nőgyógyászhoz. A másik kérdésem a lányomnak a csiklója olyan nagy, teljesen kilóg a szemérmajak közül. Nemrég vettem észre mikor fürdött és elmondása szerint kis

Tisztelt Doktor Úr! Van egy 13 éves lányom és az lenne a kérdésem, mikor kell először elvinni nőgyógyászhoz. A másik kérdésem a lányomnak a csiklója olyan nagy, teljesen kilóg a szemérmajak közül. Nemrég vettem észre mikor fürdött és elmondása szerint kiskorában mindig piszkálta, huzgalta, eddig én meg nem láttam, de nagyon csúnya. Vigyem orvoshoz vagy mit lehet csinálni vele Válaszát előre is köszönöm.

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Első lépésben gyermeknőgyógyászhoz vigye el lányát. Egyébként szűrővizsgálat még nem indokolt. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Első lépésben gyermeknőgyógyászhoz vigye el lányát. Egyébként szűrővizsgálat még nem indokolt. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

A 11-12-13 éves lányok miért akarnak már ebben a korban teljesen kifejlett melleket?

Hiszen sok lánynál még ilyen id?sen kezd?dik csak a nemi érés.

Legjobb válasz: a) Mert valamelyik osztálytársuknak, barátnõjüknek már van, és nekik ezért kisebbségi komplexusuk van. b) Ezzel akarnak nagylánynak látszani, bizonyítani, hogy már nem gyerekek, és elérni hogy ne is kezeljék õket annak. c)Valami ifjúsági filmet láttak, ahol egy 12 éves lányt egy 16 éves színész játszott, és azt hiszik hogy úgy néz ki egy normális 12 éves. Most hirtelen ezek jutottak eszembe. Más ötletem nincs.

a) Mert valamelyik osztálytársuknak, barátnõjüknek már van, és nekik ezért kisebbségi komplexusuk van. b) Ezzel akarnak nagylánynak látszani, bizonyítani, hogy már nem gyerekek, és elérni hogy ne is kezeljék õket annak. c)Valami ifjúsági filmet láttak, ahol egy 12 éves lányt egy 16 éves színész játszott, és azt hiszik hogy úgy néz ki egy normális 12 éves. Most hirtelen ezek jutottak eszembe. Más ötletem nincs.
"Hát csak testileg lesznek érettek, de értelmi szinten is annak kell lenni." De õk azt hiszik, hogy ezen múlik. Volt itt olyan kérdés, hogy egy 14 éves az még kislány vagy nem. Erre beírta vmi 14 éves "nagylány", hogy õ nem érzi magát gyereknek, mert smink nélkül is 16-nak néz ki, és már melle is van. Hát ennyi:D
gondolom azért amit az elsõ válaszoló mondott vagy mert engem csúfoltak a tavalyi 8.os fiúk, hogy "hegyes" a mellem meg hogy lapos vagyok, mert az egyik osztálytársamon végigment a fél suli, és neki persze akkora melle van, mint a feje, ezért aki nem néz ki úgy, mint az a csaj, akkor az már ronda és lapos... 13l
Mert hülyék és azt hiszik hogy ha 12-13 évesen nincs melle az ciki pedig nem az.12 évesen amúgy se ezzel kellene törõdniük hanem a tanulással vagy más dolgokkal.
A mai fiataloknak 1-1 pofon járna hogy észhez térjenek..
12 éves vagyok és nekem van mellem, ráadásul nem is olyan kicsi (65/B). Én mindig is utáltam, sok oszt.társam viszont akiknek még nem kéne, hordanak melltartót. Egyszerûen nem bírják elviselni, hogy valamiben nem õk a legjobbak (ezt az egyik lány mondta, mikor megkérdeztem, hogy miért is hord push upos melltartót)
Engem 10-11 éves koromban cikiztek a volt osztálytársaim nekem még mindig nem volt mellem és 1 hónapra rá 11 éves koromban kezdett növekedésnek indulni a mellem. Csak 13 éves koromtól kezdve viselek a strandon nyaranta melltartót, nem egy részes fürdõruhát veszek fel 11 éves korom elött nem volt duzzadt sem a bimbó udvarom. Egyedül kb 7-9 éves koromban vettem észre amikor fürdés után téli estéken libabõrõs lettem, a bimbóim ki domborodtam a bimbó udvarból.
A kérdező hozzászólása: Kedves utolsó! Ne hallgass az ilyenekre! Egyébként sok fiúnak, nem számít a mellméret, ugyanúgy tetszenek a kis mellû lányok. Nekem is az ilyen lányok tetszenek! Különben is, ahogy a kérdésben írtam, 11-12-13 éves korban kezdõdik sok lánynál csak a nemi érés, és jó pár évig eltart, ahogy a mellek növekedése is sokáig tart.
azért mert nekem például az összes osztálytársam cikiz ha nem hordok melltartót pedig még igazán mellem sincs
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm az eddigi válaszokat! Az elsõ válaszoló írta, hogy azt hiszik, ettõl lesznek érettek. Hát csak testileg lesznek érettek, de értelmi szinten is annak kell lenni. Márpedig ez évekkel késõbb következik csak be a testi érettség után.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! :) Kedves elõzõ Válaszoló! Attól senki nem lesz jobb, hogy nagy melle van és melltartót hord, hiszen senki nem tehet arról, hogy milyen ütemben fejlõdik. Egy kis mellû lány is lehet nagyon értékes ember! :)

13 éves lány vagyok, teljesen elbizonytalanodtam hogy milyen legyen a hajam? :/

már vagy 2 éve ugyan olyan hajam van folyamatosan lelapul és nemtudom h hogyan hordjam ( lépcőzetes hajam van)..:/ már kéne valami változás :D nincs valami ötletetek? Én a Kleopátra hajra gondoltam vagy mi..xd

Legjobb válasz: Ez csak is fejformától függ. Egy kép segítene.

Ez csak is fejformától függ. Egy kép segítene.
A kérdező hozzászólása: képet nem küldhetek..de tojás alakú fejem van...
Imádom a Kleopátra frizurát! A legszexibb a világon! Ezt akartam tanácsolni, de magadtól is erre gondoltál! A legjobb ötlet! Csináld meg, aztán küldj fényképet milyen lett! Az csak jól állhat, akármilyen is a fejformád! Hajrá!
A kérdező hozzászólása: Kössz a tanácsot :) de nem olyan lett mert a fodrász tanácsolt szerintem egy ennél jobbat :D

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!