Találatok a következő kifejezésre: A 13 lányom (713 db)

Miért nincsenek olyan 13-16 év körüli lányok, akiknek nem csak a külső számít, miért ilyen felszínesek a mai lányok? Egy átlagos fiú már esélytelen is nálatok?

Legjobb válasz: Miért nincsenek olyan 13-16 év körüli fiúk, akiknek nem csak a külsõ számít, miért ilyen felszínesek a mai fiúk? Egy átlagos lány már esélytelen is nálatok?

Miért nincsenek olyan 13-16 év körüli fiúk, akiknek nem csak a külsõ számít, miért ilyen felszínesek a mai fiúk? Egy átlagos lány már esélytelen is nálatok?
Én ezt nem bírom...
A kérdező hozzászólása: Az lehet, hogy azért nem tapadnak rám a lányok, mert vékony vagyok és alacsony? Azt mondják a lányok, hogy arcra helyes vagyok.
Nem tudom hogy kitõl hallottad ezt a baromságot.De nyilván ha nem vagy olyan jóképû(esetleg még kövér is)akkor ne a suli legmenõbb csajára hajts.Ne a ribancokkal foglalkozz, hanem a kedves odaadó lányokkal. :)
Vannak, de neked nem az a csaj kell tutira, akinek nem számit a külsõ.mennyi ilyen kérdés van itt.. de ezekszerint ebbenis kivétel vagyok, mertén nem külsõ alapján itélek.15/L
"bármilyen lányt meg lehet szerezni idõvel akárhogy is nézel ki" Ez azért így nagyon nem igaz. Sokan buktak már el ezen. A csaj úgyis elmegy egy neki jobban tetszõvel, és a dumától nem feltétlenül lesz "gusztusa" egy olyanhoz, aki sosem volt az esete. Mindenkinek máshol a határ persze külsõ terén, de mindenkinél VAN ilyen határ! :)
úgy látszik, én speciel kivétel vagyok. nem mondom, hogy nem számít a kinézet, mert nyom az is a latba (mindenkinél), tehát ne legyen mondjuk két centi vastag, összenõtt szemöldököt. akkor tényleg nem lesz barátnõd. engem amúgy leginkább a dumával lehet levenni a lábamról, legyen humora a srácnak, legyen jó szövege, és legyen velem udvarias, tehát összességében legyen jó fej. ha átlagos a külsõd, de jó fej vagy, sok csajt leveszel majd a lábáról. minden rajtad múlik. 15/L
átlagos=ronda, kövér, stréber de mondok neked még valamit: az ilyen "átlagos" fiúkból lesznek késõbb a vezérigazgatók, milliárdosok, stb. 13-16 még nagyon fiatal! hidd el, eljön még a te idõd! megéri kivárni!
Vannak csak te az olyanokra gerjedsz akiknek fontosabb a külsö, egy átlagos fiunak is van annyi esélye mint egy másiknak
én sem! felejtsétek már el a kinézetet. bármilyen lányt meg lehet szerezni idõvel akárhogy is nézel ki. Csak hihetetlen jó duma, és humor kell hozzá, és ennél is több kitartás. Nem fog top1 csaj, 2 mondat után ágyba bújni egy átlagos pasival.
mit akarsz egy kislánytól? komoly lányok idõsebbek
Az olyan lányokkal ne is foglalkozz. ;)
Pedig vannak nem felszínes, kedves lányok!! 14/l

Elengednéd a 13 éves lányodat 30seconds to Mars koncertre?

Soproniak vagyunk és a legjobb barátn?jével és a barátn? bátyjával mennének.

Legjobb válasz: Attól függ mennyi idõs a bátyja. Szerintem viszont akkor sem egy 13 éves lánynak való egy ilyen koncert, kissé fiatalka még hozzá.

Attól függ mennyi idõs a bátyja. Szerintem viszont akkor sem egy 13 éves lánynak való egy ilyen koncert, kissé fiatalka még hozzá.
Nem semmi szín alatt.Lenne 16 vagy valami de még nagyon gyerek utána ha valami baj van engem vesznek elõ hogy egy kiskorút hogy a francba engedhettem el egy koncertre még ha kisérõvel is a másik ami lényegesebb ha isten ne adja baj lenne életem végéig nekem lenne lelkiismeret furdalásom hogy én miattam van mert ha nem engedem el nincs baj.
Szerintem elengedheted.:D nem vagyok sokkal több..de 13 évesen(ha nem volt messze.) akkor egy barátnõvel simán elengedtek.(:
Semmi képen sem egy 13 éves gyereknek otthon a helye és nem koncerteken.
Elengedném. !
Két kislány késõ éjszaka egy vad rockkoncerten ugyan mit keresne? Ott vszeg lesz majd örjöngés, ivászat, verekedés, tömeg, cigi, haverok, még talán drog is. Bármi megtörténhet. Leitatják õket, autóbaleset, erõszakolás, eltapossa õket a tömeg, ... Én ugyan el nem engedném õket, akárhogy durciznak is.
Szia! Nekem is van egy 13 éves lányom, de én nem engedem ilyen helyekre. Még csavarógni se! Borzalmas a mai világ!!!!!!
Csak akkor, ha én (vagy a férjem) is mehetnék. Persze tudom hogy megy ez, ciki, meg minden, de én jó szülõ módjára megígérném, hogy észre sem fogja venni, hogy ott vagyok.
13 évesen én sem engedném el egyedül, de én vagy apa tuti elmennénk velük ha egyik másik anyuka vagy apuka sem megy el. A bátyó kakilni fog a kistesóra, vagy a kistesó a bátyóra. ha a bátyó nem 30 éves akkor nem engedném el velük. Nálunk ilyen baj nem lesz mert a párom szeret koncetre járni így ö tuti elmenne velük.
Semmiképpen, viszont fontolóra venném, hogy elkísérem õket. S ott a koncerten szabadjára engedném, csak megbeszélnénk egy pontot, ahol minden egész órában lejelentkeznek nálam. De ha a barátnõ bátyja felnõtt, és megbízol benne, és a lányok is megbízhatóak, akkor igen. Rábíznám a báttyra. Ha mondjuk 25 éves orvos.
Semmiképp.
Attól függ mennyi idõs a báty, és hogy hol lesz a koncert.
A kérdező hozzászólása: A VOLT-fesztiválon lesz, a barátnõ bátyja 24 éves, õ vinné õket kocsival
Én 15 voltam, amikor a szüleim elõször engedtek fesztiválozni voltra a nõvéremmel, és két barátnõjével (õk akkor 18ak voltak), pedig mi budapest környékén lakunk. szerintem ez attól függ mennyire bízol a lányodban, és nagyban attól mennyire a fiúban, aki kísér. ha tudod, hogy figyelni fog rájuk, szerintem elengedheted. de ez rajtad múlik. te ismered õket. 17/L amúgy most nyáron voltam 30 seconds to mars koncerten a szigeten a 2. sorban. nagyon jó volt, de nekem szerencsém van, mert sportoló vagyok, és nem nyomnak össze :) de õ nem hiszem, hogy eljutna az elejére, hátrébb meg már van hely. én bíznék benne, de mondom, azt te érzed, hogy te hogy vagy vele :)

Szerintetek egy 13 eves lanynak normalis ha 160 cm magas? Ez a magassag soknak szamit ilyen korban? Mennyi az atlag magassag a 13 eveseknel?

Legjobb válasz: az teljesen normális, de az nem, hogy 13 évesen még hajnal kettõkor az internet elõtt ülsz. ha én lennék az apád, akkor nem az lenne a legnagyobb bajod, hogy hány cm vagy, hanem, hogy viselkedj a korodnak megfelelõen...

Szerintem semmi gond nincs azzal, hisz én most vagyok 13 éves és 169 cm vagyok;) [vékony testalkat, de semmi önkritika...mindegy..:D]
egyik osztálytársam 13 és 172 cm, én meg 12 éves vagyok és nem teljesen 150 cm.. nahh akkor sztem te normális magasságu vagy
A kérdező hozzászólása: Hogy erted azt, hogy viselkedjek a koromhoz meg feleloen?? En teljes mertekben ugy viselkedik mint egy 13 eves kislany attol hogy neha 2-ig fent vagyok az meg nem jelent problemat, mas gyerekek is fent vannak olyan koran nem csak en szoval nekem ezzel nincs semmi bajom....
A kérdező hozzászólása: Igazabol nekem nincs bajom a magassagommal csak kivancsi voltam hogy masok velemenyere, mert neha kapok negativ jelzeseket, hogy tul magas vagyok, letra meg ilyesmi bar az ilyen velemenyeket csak el engedem a folem mogot!!
az teljesen normális, de az nem, hogy 13 évesen még hajnal kettõkor az internet elõtt ülsz. ha én lennék az apád, akkor nem az lenne a legnagyobb bajod, hogy hány cm vagy, hanem, hogy viselkedj a korodnak megfelelõen...
A kérdező hozzászólása: Bocsi, de engem itt te ne tanitsal rendben van, mert abban a kommentben nem magamrol irtam, hogy nem olvasok petofit hanem a tobbi gyerekrol olvasd vissza hanem erted!!!!!Es ne legyel igy el tajolodva magadtol teszed itt a nagy okos gyereket engem nem kell tanita tudok magtol nagyon sok mindent....es azt is tudom, hogy milesz belolem ha felnovok!!!!NEM VAGYOK EGY BUTA HULYE LANY!!! NAGYON OKOS VAGYOK ES TUDOM, HOGY MIT CSINALOK!!! NEKEM OTT VANNAK A SZULEIM AKIK TANITNAK ES AKIK PARANCSOLHATNAK NEKEM!!!Amugy meg annyit hozza fuznek, hogy nem magyarszarmazasu vagyok hanem Ukran szoval ne oktassal engem, hogy hanyas tanulo legyek, mert ha itt kapnak egy 4-est akkor rogton meg buknak a vizsgan, mert itt a legnagyobb jegy a 12-es!!!
Bocsi, kislány, de én nem a perverz pedofil kategóriát bõvítem. Ha oda tartoznék, szerintem mást írtam volna ide neked...Amúgy, elég szégyen az, hogyha nem olvastok petõfit, így butul el az ország...Ja, amúgy úgy zárójelben közlöm, ha nem olvasol "régi szarokat" és valami más "modernebbet" olvasol helyette kiváncsi leszek, ha (egyáltalán) eljutsz az érettségiig, és megadják a kettest, hova fognak téged felvenni. Úgyhogy ezen gondolkodj. Amúgy, ha már olvasol valamit, az egy piros pont, mert általában már az edõsebbekre sem jellemzõ, hogy könyveket olvasnának...
A kérdező hozzászólása: huha, a 172 cm az mar tul sok.....
A kérdező hozzászólása: Es honnan tudod te egyaltalan, hogy nem olvasok petofit meg ilyesmit?? Nem tudol rolam semmit ugyhogy nekem ne magyaraz itt füt fát, hogy ezt nem tudom meg azt nem tudom.....
A kérdező hozzászólása: Am miert gondoltam ocsmanysagra? Azert, mert manapsag minden nalunk idosebb fiu a neten csak ilyen dolgokat ir! Mindenfele chaten is csak ez megy semmi hiaba gyerek chatrol van szo ha ki van irva, hogy(10-14 eveseknek)Es gondoltam biztos te is olyan lehetsz ha azt irod, hogy hajnal 2-ig biztos nem meset nezek!!Mese ott az 5-6 eves kis gyerekeknek nem nekunk!! Minden szulo tudja, hogy nevelje gyereket nem kell mas tanacsa hozza!
A kérdező hozzászólása: Eloszor is nekem nincs facebook-om szoval en nem vagyok facebook fuggo!! Egyepkent meg a XXI.szazadban elunk a mai gyerekek nem fognak petofit meg ehez hasonlo dolgokat olvasni, mert szerintuk az teljesen ertelmetlen lenne!Biztos meg van a sajat elkepzelesuk, hogy tovabb menjenek tanulni, a fejlodesnek van mas modja is nem csak a regi irodalmi muvek olvasasa!!
Bocsi, én 13 évesen nem néztem ocsmányságokat este, mert kb lehetetlen volt. Amúgy, igazad van, mindenki magából indul ki, mert én itt nem ocsmányságra gondoltam, hanem a (nem csak 13 évesek) manapság pl erõsen facebook függõk, és egyébb társasági oldalak függõi, és itt pl arra gondoltam, hogy vagy azon van fent egész nap(mert ismerek olyan gyereket, aki ha egy nap nem fb-zhet akkor kb 5 óra elteltével elkezd remegni, és nyugtatót kell neki beadni...) Vagy bármi mást csinál, amit nem neki kéne... Nektek 13 évesen az a dolgotok, hogy szépen csiszolgassátok az agytekervényeiteket, másra rohadtul nincs gondotok, és szerintem épp elég alulképzett hülyével rendelkezik ez az ország, nem kell több...és kedves utolsó, te is ahelyett , hogy itt próbálj meg okosnak tünni, inkább menj, és tanulj négyeztre emelni, vagy olvasgass Petõfit, vagy bármit, amitõl kicsit fejlödik az agyacskád... Tudom, most jön majd a 13 évesek folyamatos oltogatása, de hidd el, ha most meg embereled magad, és tanulsz, késõbb nagy hasznát veszed, amikor hozzátudsz szólni egy beszélgetéshez, vagy a továbbtanulásról lesz szó... És mielõtt jön az hogy ennyit meg annyit tanultok, ha ez igaz lenne, akkor valószinüleg hajnal kettõkor még nem lennétek ébren, mert lefáradna az agyatok és 10-kor már húznátok a lóbõrt...Szóval ennyit errõl.
Mindenki magarol vesz peldat eloszor!!!!Szerinted egy 13 eves kislany mesen meg egyeb filmeken kivul mit nezhetne??? ne celozagassal legyszives semmi ocsmanysagra, mert nekem sincs minden meg engedve!!
Amikor én 13 éves voltam, nekem 8-kor fekvés volt. Nagy ritkaság volt, hogy hétköznap nem volt takarodó... A hétvégén addig voltunk fent amíg akartunk, de hétköznap kötelezõ volt. És nem bánom, és az én gyerekeim is 8kor feküdni fognak. Sokkal kiegyensúlyozottabbak voltunk, mint azok a "szerencsés" osztálytársak, akik éjfélig virrasztottak. Szóval én így értettem. Azt nem tudom, hogy milyen vagy, mert nem ismerlek, de nem hiszem, hogy te hajnal kettõig mesét néztél volna, és igenis szerintem egy 13 évesnek nagyon max 10-kor fekvés!!!
A kérdező hozzászólása: Am koszonom a valaszokat!!!:)
Szia. Szerintem normális, miért ne lenne az? én 21 leszek, és csak 155 cm vagyok...nem hiszem, hogy én már fogok nöni....de ne aggódj, te még nõni fogsz. Én szeretem, hogy alacsony vagyok, mert sok fiú szerint ez aranyos, nekem nem nagyon kell attól tartanom, hogy magasabb vagyok mint a barátom, még magassarkúval sem. Nem mondom, hogy nem örülnék egy pár plusz centinek, mert azért csak jobb lenne, amikor valami magas helyrõl akarok egy tárgyat levenni, de így kinézetileg nekem semmi bajom magammal az alacsonyságom ellenére. Szóval ne aggódj.
Van néhány gond ezekkel az átlagokkal. Például van két ember az egyik 150 a másik 200 cm magas. Mennyi az átlag? És mit fejez ki? Egy nagy büdös semmit! Várnál két 175 cm fazont ...
157, 3cm. Most komolyan. Tehát te az átlagtól eltérsz (ez már nem komoly). Semmi bajod. Ha valaki piszkál itt eléred az adatokat: http://www.gekkonet.hu/fejlodes/GEKKO-kalauz-gyermekek-testm..

Mit szóltok a 13, 5 éves lány és a 15 éves fiu korkülönbségéhez?

Legjobb válasz: azt, h a 13 éves lánynak még nem a pasik körül kéne, h forogjanak a gondolatai

azt, h a 13 éves lánynak még nem a pasik körül kéne, h forogjanak a gondolatai
Hányszor akarod még ezt megkérdezni? Ha Nektek nincs vele bajotok, akkor ne más véleménye érdekeljen.
A korkülönbséggel semmi gond nincs, hiszen az csak 1.5 vagy 2 év. A probléma az, hogy a lány nagyon-nagyon fiatal. Egy 20 éves fiú és 18 éves lánynál ugyanilyen korkülönbség lenne, de ott már mindkét fél érett. Egy 15 éves fiú és 13 éves lány esetében mindkét fél teljesen éretlen, semmi esetre sem javasolnám, hogy kapcsolatot alakítsanak ki. Ismétlem, nem a korkülönbség a baj ebben az esetben.
A kérdező hozzászólása: fiu vagyok...
Ha még számolod a felet (13, 5) akkor még éretlen vagy ahhoz hogy barátod legyen.
A lényeg h dugjanak 1et.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a támogatást :)
Semmit, ez teljesen normális. Nem értek egyet azzal, hogy ne foglalkozz a fiúkkal, nyugodtan randizzatok, csak tartsátok egészséges keretek között. Azaz inkább a beszélgetéseken, nagy sétákon, mozin, fagyizáson (na jó, most már hideg van, inkább sütizésen :D) legyen a hangsúly, ne a testi dolgokon.
elsõvel teljesen egyetértek...
Az, hogy a 13-hoz még passzol, de az 5 éves már durva lenne... Jah és kihagytál egy szóközt a vesszõ után...
úgy van
Nem cink, én 17 éves létemre egy 13 évessel járok, ám bár az elõttem szólónak igaza van, egy 13 éves lány elég éretlen még. :S

A 13, 14, 15 éves lányok miért csak ilyen 18éves ronda pofájú partyarc bunkó köcsögökkel járnak?

Mi lett ezzel a világgal? A 18évesek meg miért 13évesekre verik a faszukat? Ráadásul nemtudom 1-2 szép lány és olyan ge.cironda csávoval van..

Legjobb válasz: Kedves kérdezõ!A kérdésedben minden 13,14,15 éves csajt ugyanolyannak vélsz.mindenki más és mindenkinek más az ízlése,erre mondják hogy:"ízlések és pofonok".Am ne hidd hogy minden lány ugyanolyan,fogadd el a g*cihüly* p*csákat akik a nagyképû balf*szokra buknak.

Kedves kérdezõ!A kérdésedben minden 13, 14, 15 éves csajt ugyanolyannak vélsz.mindenki más és mindenkinek más az ízlése, erre mondják hogy:"ízlések és pofonok".Am ne hidd hogy minden lány ugyanolyan, fogadd el a g*cihüly* p*csákat akik a nagyképû balf*szokra buknak.
ne általánosíts.... a partyarcok alatt gondolom sp-t, fluort érted.. õk nem bunkó köcsögök, hanem pont azért tetszenek a lányoknak mert jó a hangjuk, aranyos, szép az arcuk és nagyon közvetlenek a rajongóikkal.. kedvesek, jófejek.. h a 13-15 lányok évesek miért a 18 évesekkel akarnak járni ... ? PL: az ossztársam 14L volt is járt egy 17 éves fiúval.. aki tényleg nem az a sovány, cuki, édes fiu hanem a gyúrós tipus.... akihez tényleg nem egy 14 éves pina való (bocs a kifejezésért de ez még 7.ben volt és már akkor olyan polókat hordott a csaj h kint volt az egész hasa és a tangája és magassarkút hordott) és azzal vágott fel minig h akkora a pasija háta mint egy hááz, csupa izom... és ez által menõbb lett (legalábbis õ ezt hiszi, de sokan lenézik ez miatt...) az meg normális ha egy 15 éves lány NORMÁLIS kedves, jól kinézõ 17 körüli fiukkal akar járni, mert érettebbek mint a 15 évesek.. egy lány nem "pajtást" keres mert sok 15-16 éves fiu a pajti szinten van..., meg valakinek az idõsebbek jönnek be.. ezen minden 14 éves lány át esik h egy ideig csak az idõsebb 16-18 évesek jönnek be nekik.. de igazából tudják h nem lesz semmi de... 14 évesen én is a 16-18 éveseket néztem.. :P de am nem minden lány ilyen én is 15 vagyok és a barátom 16 éves... kinek mi jön be..
ma 19:43 Azt hittem, hogy a kérdezõ egy olyan valaki aki ugyan szép, de mégis sikertelen a szerelemben. Ideges, mert nem érti, hogy a "csúnyáknak" miért van szép párjuk, neki meg miért nincs. Hehe. Persze ez csak tipp volt. Így már érted? :) A tipp nem jött be, már ha nem hazudik a kérdezõ...
A kérdező hozzászólása: 20:06 nem õket értem hanem a tipikus állandóan diszkóba járó parasztokat, amugy igazad van.. a 11-13éves lányok odavannak értem, de õk túl fiatalok hozzám..
Mert az idõsebbekhez vonzódnak. Az meg, hogy ki a ronda, nézõpont kérdése.
én se értem ezeket, mmint a lányokat inkább értem (a 13 éveseket h egy érettebb pasit idealizálnak) mint a pasikat, mert sztem 26 évesen nem egészséges dolog egy 14 évessel járni...
Röviden: azért mert ez a divat.
az ilyen vasalthajú alfahimekre gondolsz? hát mert olyan kúúúl, mi másért?
jó kérdés
13 éves vagyok de össze nem állnák nálam idõsebb sráccal. Se most se máskor max. 1-2 évvel idõsebbel. De még ráérek az iennekkel .
@ ma 19:39 Persze, tökre irigy lehet erre. A szépség nem minden, de ha lenne eszük, mennyire jó lenne. Szerintem te sem tudod, hogy mirõl beszélsz, de ahogy érzed. :)
A kérdező hozzászólása: volt már, és nem én tartom magam szépnek egyébként.. :D
Jó kérdés, és anno engem is foglalkoztatott sajnos. A barátom aki most 19 éves pont ilyen körbõl került ki mikor kezdte belátni, hogy komoly lesz a kapcsolatunk. Én most itt a " 18évesek meg miért 13évesekre verik a faszukat?" kérdésre válaszolnék, ami nagyon egyszerû: azért mert õket bárki bármikor megkaphatja:) A mostani kislányok szeretnek azzal dicsekedni a suliban, hogy tegnap ezzel csináltam holnap pedig azzal fogom. Nekik ebbõl verseny lett ha tetszik ha nem nekünk. És mivel ezek a korosztályok még nagyon nincsenek kifejlõdve ezért csúnyák...nincs semmi nõies vonásuk a kis cicijeiken és a hosszú hajukon kívül. Sajnos az én párom is részesült ebbe a remek életvitelbe, mert nem talált még olyan párt magának akire azt mondta volna, hogy igen õ az, és nem kell más.(mostanáig:D) És még valami. Van egy nagyon jó kis mese erre: "A nõk olyanok, mint az almák az almafán. A legjobbak és legszebbek a fa tetején vannak. A legtöbb férfi tudja ezt, de mégsem mászik fel ezekért, sõt, még csak nem is nyújtózkodik a magasabban, de nem a csúcson lévõ jókért, mert attól félnek, hogy közben leesnek és megsérülnek. Ezért mászás és nyújtózás helyett gyakran csak elvesznek egy almát a földrõl, ami nem olyan jó, viszont könnyû és veszélytelen hozzájutni. Az almák a fa tetején csak azt látják, hogy nem nyúl értük senki. Ezért azt gondolják, hogy bennük van valami hiba, pedig valójában õk csodálatosak. Csak várniuk kell a megfelelõ férfira, aki elég bátor lesz hozzá, hogy felmásszon a fa csúcsára."
Mi van, irigykedsz? Talán te szépnek tartod maga, és nincs párod? Háhá! A szépség nem minden ám :)
EREKCIÓÓÓÓÓÓ!
Nem tudom, kioregedtem ebbol a korosztalybol, nem nyilatkozom.
Nekik tetszenek rusnyán is, van ez így. Ha eléred az õ korukat, neked is lesz fiatalabb csajod.
A kérdező hozzászólása: hát eléggé rusnyák egynémelyik ehez nem kell nézõpont..
mert attól "nagylányok" hogy nekik bizony már pasijuk van és orrba-szájba ku'rogatnak vadidegen gyerekekkel 5 perc ismerkedés után... az igaz, hogy én is 13 éves vagyok, de nincs pasim...és legalább 14-15 éves koromig nem is lesz... 13l

Lányok szerintetek nagyon kicsi a 13-14cm-es péniszvagy még belefér az elmegy kategóriába?

az még a baj hogy szerintem kicsit vékony is és kifli alakú. küldök képet is privátban csak légyszi mondjatok véleményt mert az önbizalmam romokban van:( 23f

Legjobb válasz: akkor összegzem: 13-14 cm. kicsit vékony. kifli alakú. ezek után milyen választ vársz, ami helyreteszi az önbizalmadat?!!!

akkor összegzem: 13-14 cm. kicsit vékony. kifli alakú. ezek után milyen választ vársz, ami helyreteszi az önbizalmadat?!!!
Nyugodj meg haver, tényleg nem a méret a lényeg hanem, hogy hogyan használod. Ne a pornókban látott felpumpált szörnypéniszekhez méregesd a sajátod, mert azok már rendesen fájnának is egy átlagos nõnek. Nekem is ekkora farkam van, de még egyszer sem volt rá panasz, úgyhogy lazíts mert teljesen átlagosak a méreteid.
Szerintem nem kicsi, de ha már így felajánlottad, küldhetsz képet priviben. :) 23L
Szintén 14 centi. Teljesen átlagos. 36F
Nekem is 14 cm
Nyugi Barátom! Ez átlagos méret. Hosszra nem para, a vastagsága számít amúgy is meg a technika. Amúgy meg üzenem az egyik válaszadónak, hogy volt egy barátnõm, akinek az exének is ekkora volt és kifli mint a srácnak és mondta az exem, hogy iszonyatosan izgatta a muffját neki az. Enyém is utána, csak nekem nem kiflis hanem egyenes.
az pont jó ingerelni a g-spotot.
A kérdező hozzászólása: úgy kifli alakú hogy álló helyzetben a hasam fele "görbül"
Akárhogy is nézzük, ez azért sajnos gáz.Ráadásul kifli alakú is...én semmi bíztatót nem tudok erre mondani.
képet :)

Szülő (k), milyen érzést vált ki belőled, hogy tudod, hogy a 13-16 éves lányod szexuális életet él?

Nem arra gondolok, hogy amikor halljátok a hangokat, hanem a tudat, hogy tudjátok, hogy szokott szexelni.

Legjobb válasz: Ha 13 évesen kezdené, eléggé elkeserednék. Ha már 16 elmúlna, nem zaklatna fel annyira, de azért örülnék, ha még várna vele kicsit.

Ha 13 évesen kezdené, eléggé elkeserednék. Ha már 16 elmúlna, nem zaklatna fel annyira, de azért örülnék, ha még várna vele kicsit.
Én egyszerûen lebeszélném róla.Mi már sokat beszélgetünk errõl(12éves)és úgy beszéltük meg, hogy vár 17-18 éves koráig-egyébként mi mindent megbeszélünk.
Én ahogy látom a helyzetet, tényleg sokszor csak a barátnõjüktõl nem akarnak lemaradni az amúgy szerintem ha emiatt szexelõ akkor szánalmas lányok. A hormonok ha beindulnak tényleg nagy vágyat indítanak be az emberben, ami ugye változó, hogy kinél mikor indulnak be, de könyörgöm: egy tizenkét tizennégy de még egy tizenhat éves is annyira de fejletlen lehet még nemcsak testileg is de szellemileg is természetesen, hogy csak na. Attól, hogy a melle már látszik a kislánynak, vagy menstruál, még lehet odalent sincs készen igazán, és amikor fájdalmai lesznek a kényszeres megfeleltetésbõl jövõ szexnek, ez rejtett lelki problémák kialakulásának melegágya lesz. Aztán majd csodálkozunk, ha tele lesz a világ egyedül a gyerekét nevelõ anyákkal, akik a férjükbe a kívánt embert nem, találják, és megelégszenek azzal, ha idõközönként felhívják a szeretõjüket és ami kell megkapják tõlük, a gyerek meg hánykolódik hétvégenként egyik szülõtõl a másikhoz. Tudom messzire mentem, de látom unokahugomon is, hogy olyanokat ír ki facebook-on is, hogy már tuti tolják azt is. Kis hüle beképzelt pixa amúgy. Én egy 27 éves férfi vagyok egyébként, szóval láttam már egy s mást az életben, és ez elkeserítõ.
12 évesen még könnyen megígérheti, hogy vár 17-18 éves koráig, na de ha majd komolyan beindulnak a hormonok, könnyen meglehet, koránt sem gondolja majd így. :) Szerintem semmi baj nincs azzal, ha egy 16 éves lány szexuálisan aktív, feltéve, ha komolyan felkészült rá. Ennyi idõs kor alatt valóban korai. Megjegyzem, 16 éves vagyok, és még szûz. :)
Nincs lányom, de nem helyeslem, sõt, egyenesen szánalmasnak tartom. Sok felnõtt is éretlen a szexuális életre, hát még a tinik. Persze, lehet hangoztatni, hogy mekkora hülye begyöpösödött agyú vagyok, de ez az igazság. Sokan, hiába érik el a felnõttkort, a szexuális élethez, csak testileg érettek, szellemileg nem. 16 év alatt inkább csak divatból csinálják, minthogy érettek is lennének rá.
még annyit engedjetek meg, hogy leírjak, hogy az sem igazán jó és erre anyunk hívta fel a figyelmünket, hogy pl bátyánk is akkoriban elég korán kezdte úgy kb 15 évesen, és utána eléggé elszaladt vele a ló, és most több milla tartozás van a háta mögött, a sok nõrõl nem is beszélve, és még most is ezeken jár az esze és már elmúlt harminc kettõ. Veszélyes ha nem a kornak megfelelõen teszed a dolgaidat.
A lányoknál egy kicsit korainak tartom, hogy ennyi idõsen sexeljenek. Nem is engedném, hogy együtt aludjanak a fiúikkal, bár tudom, hogy napközben is meg lehet tenni, nem kell ahhoz éjszaka, de ha a szülõ megengedi, hogy egymásnál aludjanak, akkor az nem normális.
én 19évesen szánalmasnak tartom, h ilyen fiatalon kezdik... az oké h 17évesen már voltam fiuval, de azota is vele vagyok! én tuti h behoznék vmi törvény erre! ez undorito ami manapág folyik....
Engem nem zavarna.de tényleg nem.csinálnánk négyesben párban.pl: úgyhogy én a férjemmel a hálószobában a 16 éves lányom pedig a nappaliba a barátjával.39 éves vagyok nõ.
Miért is kell érettnek lennie valakinek a szexhez? Jó kérdés. Nos, teljesen nyilvánvaló, hogy a szex alapvetõ feladata a fajfenntartás, de ez a mai társadalomban némileg háttérbe szorult, és a testi örömök kerültek elõtérbe. Ahhoz, hogy a szexuális együttlét valóban élvezetes legyen, az embernek érettnek kell lennie, hogy megértse, milyen bensõséges kapcsolat is ez, milyen érzés ennyire közel kerülni valakihez, akit szeretünk. Ezáltal nem csak fizikális öröm (gondolok itt az orgazmusra) teszi jobbá a szexet, hanem a lelki boldogság is. Remélem, érthetõ, hova akartam kilyukadni. :)
Szerintetek ez nem durva, túl engedékeny?:O:O::O:O Nekem a lányom 14.születésnapján veszítette el a szüzességét.Ekkor a fiúval fél éve jártak.Elõször kiakadtam, de újra átbeszéltük a védekezési módszereket.A fiúval még 3 évig voltak együtt, így nem egy jött-menttel szeretkezett.Nálunk nem lehetett, csak a barátjánál.Már régen szakítottak, múltkor itt volt egyik barátnõje, és hülyeségbõl beetettek, hogy õk ketten voltak még 2 fiúval, és csoportosba csinálták.Nem akadtam ki, úgy vagyok vele, hogy most 19 éves és nem ettõl függ, hogy milyen az ember.Mikor elmondták, hogy csak hülyéskedtek, jót nevettünk rajta.:) 39/N A válasz írója 56%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának idõpontja: ma 12:26
nehéz összeszedni, h lelkileg és szellemileg mikor érett valaki. Szerintem alap, hogy TÉNYLEG tisztában legyen a szexuális dolgokkal: a nõi és ffi testtel, a test mûködésével, a nemi betegségekkel, a terhesség kialakulásával és lefolyásával, a fogamzásgátlással és a betegségek megelõzésével. És akkor az alábbi kérdések kiküszöbölhetõk: terhes vagyok?, miért késik 3 napja?, mit kell csinálnom, hogy õ felizguljon?, miért nem volt orgazmusom?, mit kezdjek a terhességemmel? stb. Érettnek gondolom én azt az embert, aki nem függ a társai megítélésétõl. ERgo nem azért szexel, mert a többiek is csinálják, vagy mert már 1 hónapja jár valakivel és ezért szokás, vagy mert a pasija elvárja, különben ágyõ. Érettnek tartom, ha be meri vallani a szüleinek, lehetõleg elõre. Ha elmegy az elsõ szex elõtt orvoshoz és konzultál vele (nem kell rögtön fogamzásgátlót feliratni, de legalább látta már orvos és ezzel is felkészült). Érettnek tartom, hogyha elõre végiggondolja, h mi lesz akkor ha mégis terhes lesz (mint tudjuk egyik módszer sem százas), és elõre tudja, hogy tudja és fogja vállalni a következményeit (abortusz, vagy szülés). ha felfogja, hogy nem szülhet gyereket az anyja és apja nyakára, ezért nem is gondolkozik felelõtlenül e kapcsán. Érett, ha belátja, hogy nincs mit lekésnie, annál inkább rosszabb viszont, ha érzelmek nélkül külsõ nyomásra (ld. társak, partner) fekszik le valakivel. Érett, ha rájön arra, hogy nem kell mindent megtenni rögtön az elsõvel az elsõ hetekben (orál, anál, szadomazo, pisikakiszex, stb). Érett ha nem engedi magát külsõ nyomásra olyasmire rábeszélni, amitõl õ idegenkedik vagy fél. ha ki tud állni magáért. Válaszoltam a kérdésre a korábbi kommentelõ helyett?
még valami: érett, ha ismeri önmagát. legalább akkori önmagát. tudja, hogy mit miért csinál (és az nem külsõ nyomásra van), mi a jó neki és mi a rossz. mit enged az erkölcs, és õ ha ennek nem tesz eleget, akkor miért nem, és vállalja a következményeit. keress rá az érett személyiségre, és ott többet is találsz valószínûleg. Aki meg arról ír, hogy Júlia, meg mittom. azoknak a nõknek nem volt választása. akkoriban az volt, hogy megjön a menzeszed, röviddel utána férjhez adnak, gyereket szülsz, nincs életed, nem baj, ha nem jó a szex, a férjed lexarta, senyvedsz, tûrsz és meghalsz. Nem voltak a nõknek olyan döntési helyzetei mint manapság. Lehet ilyen életet élni, és nagyon sok tinikorban teherbe esõ lány él ma is igy (alacsony néprétegekben). Nem kéne a középkorhoz hasonlítani a mai nõk helyzetét és a szex szerepét az életünkben. De akkor olvass Emmát, Büszkeség és balítéletet és ilyeneket, ott meg pont azokat nézik le, akik 14 évesen férjhez mennek szerelem és érettség nélkül, vagy akik házasság nélkül szexelnek. akkor most mit is sugall az irodalom?
Jó. Én meg arra szavazok, hogy mindegy hogy hány évesen kezdi el a szexuális életét élni, ha megfelelõen fel lett világosítva a védekezési módszerekrõl. Úgyis a saját bõrén fogja megtapasztalni késõbb a csalódást, szerelmet, bánatot stb. A tinédzser kor az útkeresésrõl és az önmagunkra találásról szól. Kísérletezgetnek, próbálkoznak, nem értik a világot, egymást, magukat. A tapasztalás egyik formája a szex. Ha nincs belõle baba akkor nincs belõle gond sem.
Egy 14 éves ember már középiskolába jár. Én áprilisi születésû vagyok és nem év vesztes, tehát 9. év végén töltöttem be a 15-t.
te olyan vagy mint a egyik rokonom, ha valakit idegesíteni akar, akár egy szavába is beleköt, ezzel akarja mutatni, hogy õ milyen inteligens és neki nem elég kielégítõ a válasza. Mint írta más is, nem kell teljesen korhoz kötni, de igenis egy általános iskolába járó gyermek még ne éljen szexuális életet. Nem verném én a gyerekemet sem, nem brutális szülõ lennék. de ha én megteremtek egy egzisztenciát, nem igazán szeretném azt sem, hogy a barátaim a hátam mögött azt suttogják, hogy "na lehet õ akárki, a lányát meg ott huzogatják.." mert hallani ilyet. Persze most jösz majd, hogy a neveléstõl függ, de akkor ezt órákig lehetne elemezgetni. Szerintem nem kettõnk között megy ez a vita, eltértünk az igazi lényegi dolgoktól, amit a kérdezõ feltett. én NEM-re szavazok. engem zavarna és kész.
83 % nõ vagy férfi vagy?
És a pofonnak mi értelme lenne? Mit segítene rajta? Visszanõne a szûzhártyája tõle? Vagy csak te vezetnéd le a feszültséget? Mert ha ez feszültséglevezetés akkor valóban éretlen vagy.
én nem mondtam, hogy verném. csak most írtam, hogy adnék egy pofont, de az messze áll a veréstõl. de nem valószínû, hogy megtenném, de 14 éves lenne nem örülnék az tuti.
írtam, hogy 27 vagyok kb a második oldalon, és ne gondoljatok prüdnek vagy ilyesmi. Okés, örülnék ha elmondaná, bár nem érdekelne olyan szinten, szóval ki kíváncsi még akár huszonévesen is, hogy mikor szexel a lánya, biztos nem arra lennék kíváncsi, hogy akit csecsemõ kora óta nevelek, mikor kezd el nemi életet élni, fõleg úgy, hogy tudom, mit is lehet mûvelni egy nõvel. szóval ne vegyetek negatívnak, szerintem nem jó ez a koránkezdés. és még a másik attól, ha már nem szûz egy csaj, és mondjuk jár a 2. barátjával is két hete már, az is milyen természetes, hogy mivel már úgysem szûz lefekszik vele. Azért... na.
Kérdezõ anyuka vagy apuka vagy?
ma 13:12 Nagymamám és anyukám nem a középkorban élt, szerelembõl házasodtak! Erzsébet királyné sem középkori, tulajdonképpen õ is szerelembõl házasodott, még ha késõbb nem is lett fényes a házassága. Nem jó dolog egy dolgot kiragadni, arra reagáltam amikor valaki arról írt, hogy ezek a MAI fiatalok. ma 12:57 Nem, nem durva, az a normális, ha megbeszélik, nem az ha megveri.
lényegtelen, h nagymamád mikor élt. egy másik világban élt, ahol a szexnek más volt a szerepe az életben. Alapvetõen máshogy éltek a nõk. Te beszélsz kiragadásról? egy szavamat ragadtad ki: középkor. Az értelmét a kommentnek már nem nézted.
Én 20 évesen vesztettem el a szüzességemet, párkapcsolatban, ami végül 3 évig tartott. Engem lek*váztak, mikor megtudták.
A válasz írója 77%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának idõpontja: ma 18:15 "minden életkornak, életszakasznak megvan a maga sajátossága, fejlõdési rendje" Pontosan. Tinédzser korban ez a szexualitás és a test megismerése. Dolgoznak a hormonok, stb. Tény, hogy aki ilyenkor elfolytja a szexuális fantáziáit és nem éli ki azokat, az késõbb pszichés tüneteket okoz. Fontos megértenünk hogy a társadalom akasztja ránk az elvárásokat. A társadalom mondja, hogy legyen diplomád, tanulj életed végéig, keress sok pénzt, alapíts családot, legyen 2 gyereked és autód, hiteled és házad. De ugyan úgy a társadalom mondja azt is, hogy veszítsd el fiatalon a szüzességedet, tombolj, élj, bulizz, mert tizenévesen ez a dolgod. Nem mondom hogy ez jó, de így van. Kár álszenteskedni. A gyerek a szülõk leképzése. Ha ideje korán elveszíti a szüzességét az azt jelenti hogy a szeretetet és törõdést máshol keresi 13-14 éves fejjel és nem a családjánál. Ez pedig a szülõ hibája.
A válasz írója 74%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának idõpontja: ma 13:05 Igen, köszönöm, ez a válasz több volt mint korrekt!
Elõször is, ha ennyi idõsen szexelne a lányom elgondolkodnék, hogy valamit elrontottam a nevelésében. Nem értek egyet a mai túlzott szexuális szabadossággal, természetesen nem azt mondom, hogy szüzen kell férjhez menni, de minden életkornak, életszakasznak megvan a maga sajátossága, fejlõdési rendje. Azt hiszem nem véletlen, hogy dohányozni, alkoholt inni, vagy akár jogosítványt szerezni is felnõttként lehet, persze ennek ellenére ugyanúgy ahogy a szexet is, többen ilyesmikkel is élnek. Egy tinikapcsolatba nem a szex tartozik bele, tinikorban elég képlékeny az ember érzelmi világa, ami egyik pillanatban jó döntés, az általában késõbb már rossznak tûnik. Ismerkedjen a fiúkkal, randizgasson, csókolózzanak, de ennyi elég és nem több. A testiség bõven ráér egy majdani érett kapcsolatban. Nem is beszélve arról, hogy egyik védekezés sem 100%-os, tablettát 16 év alatt szedni sem lehet, azután is nem éppen jótékony hatása van a szervezetre, balesetek meg elõfordulhatnak, így mivel egy 13-16 éves nem igazán érett arra, hogy felfogja egy esetleges becsúszott nem kívánt terhesség következményeit és kezelni tudja azt, a szexre sem érett. Ha a fiatalok annyira felnõttek szeretnének lenni-amit õk a szexeléssel, cigizéssel, italozással azonosítanak- akkor én azt mondom el lehet menni dolgozni, be lehet fizetni a számlákat, lehet a háztartást vezetni stb.
csalódott lennék ha a lányom 13 évesen már szexelne!
13?????? na neeeeee ha a 13 éves lányom "SEXELNE" (mert nem lehet normálisan leírni, hogy SZEX) akkor felkötném magam, mert azt jelenti, hogy mindenféle elvemet, erkölcsi szabályaimat megszegné...megszûnnék létezni, mint szülõ, mint tanár, mint pszichológus....gyakorlatilag lehúzná nálam a redõnyt, mert ez azt jelentené, hogy nem tudtam megfelelõ értékeket nevelni a lányomba és ez nagyon fájna nekem... 13-15 évesen (de 16-17 évesen se feltétlenül) NEM kellene szexuális életet élni egy GYERMEKNEK...(most jönnek a válaszok, hogy de nem is gyermekek, hanem serdülõk, fiatalok) Egy ekkora emberi lénynek nincsen szüksége szexualitásra....hiszen át se tudja élni, fel se tudja fogni mi történik vele igazán...úgyhogy lesz abból egy szép D.GÁS mert azt másnak nem lehet nevezni.... Aztán...szerintem a kérdés elég tág, nem éppen célszerû ebben a korban 13 évest egy 16 évessel egy kalap alá venni, azért az érzelmi, értelmi fejlettségük nem éppen ugyanott van a kettõnek. Amúgy az ilyen és hasonló kérdéseket itt kb ez a korosztály szokta feltenni és azok akik korán elkezdtek nemi életet élni kampányolnak, szeretnének másokat meggyõzni arról, hogy az volt a helyes...miközben egyáltalán nincs igazuk...13 évesen egy gyermek jóformán (legalább is az "én idõmbe" ) semmit nem tudtunk a szexrõl, már attól is odavoltunk, ha egy újságban "csóré" nénit-bácsit láttunk. Egyébként még barbiez-tunk, bújócskáztunk, barátnõknél játszottunk. Meg se fordult a fejünkben a szexuális élet. Talán mert anyáink másképpen neveltek bennünket. Remélem egy nap majd tehetek azért, hogy az emberek, lányok és fiúk egyaránt megértsék azt, hogy mit jelent az idejében elkezdett szexuális élet és, hogy annak milyen az értéke. Kedves kérdezõ! A helyedben nem hangoztatnám, hogy 15(!!!) évesen a barátoddal alszol, 14 évesen meg már nem voltál szûz...:-S hát ez enyhén szólva vonal alatt van... Én még 17-18 évesen sem aludhattam a párommal (akivel akkor már 3 éve együtt voltunk)...kezdetben nem értettem miért, aztán rájöttem. Mindennek megvan a maga ideje, mint a szalmakalapnak... Most jöhet a lepontozás:D
Nem örülnék neki az biztos és próbálnám úgy nevelni, hogy legalább 16-17 éves koráig várjon de ha mégsem, szeretnék majd egy olyan kapcsolatot kialakítani a lányommal, hogy meg tudjuk ezeket beszélni és tudja mi az a védekezés és szerelembõl történjen! L/19
Azt is egy 15 éves lány tette fel, aki már 4 éve ismeri a barátját, már egyszer jártak egy évig, aztán újra összejöttek, az anyáék is jóba vannak a sráccal, lehet, hogy szerelem, szex témakör volt, de nekem gyanúsabb, hogy itt a családnál tetted fel. : ma 13:22-nek pedig még mindig mondom, hogy én arra reagáltam amikor valaki a MAI fiatalokat szidta, bezzeg az Õ idejében, akár más világ volt akár nem anyám és nagymamám sem faj fenntartásból szexelt, tervezetten szültek gyereket (2-t nem 8-at), mindketten védekeztek/védekeznek, és szerelembõl saját önszántukból házasodtak, de mindegy.
A kérdező hozzászólása: Milyen kérdéssel?:D Ebbe a témakörbe nem is tettem fel még kérdést :D
Te már egyszer gerjesztetted a népet egy hasonló kérdéssel...minek fokozni az indulatokat.
A kérdező hozzászólása: Én nem vagyok se anyuka, se apuka, én egy 15 éves lány vagyok. Kíváncsi voltam más szülõk véleményére. Én elmondtam anyukámnak, amikor a barátommal lefeküdtem 14 évesen (szeretik a barátomat, 4 éve ismerik õk is), nem szidott, meg semmi. Most már együtt is aludhatunk. Csak kíváncsi voltam, hogy milyenek más szülõk - hát nem valami jók. Aki felpofozná a lányát, azt én nem nevezném anyának. Ha engem felpofozott volna, az tuti, hogy többet hozzá se szólok, hiszen nem tisztelném õt többé. Ha felelõsségteljes felnõtt, akkor nem üt, ha meg üt, akkor nincs mit tisztelnem benne...
Egyébként testileg az a lány aki menstruál már érett a szexre, az annak a jele ugyanis, a lelkiség más kérdés.
83%-os Szóval Te pofozni fogod a gyerekedet? Még egy gyerekverõ szülõ, szuper, ahelyett, hogy intelligens felnõtt módjára megbeszélnék a dolgokat, értelmesen elmagyaráznád, hogy neked mi nem tetszik, stb., ehelyett ordítasz és ütsz... gratulálok...gondolom téged is így neveltek.
A válasz írója 83%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának idõpontja: ma 12:37 Inkább örülj annak, hogy elmondja. (ha elmondja) És inkább beszéld meg vele. Szerinted bármivel is meg tudod akadályozni hogy majd legközelebb is megtegye?
Akik azt írták, hogy "éretlenek a szexre" azok hogy értették? Úgy értem mit jelent ha éretlen valaki rá? És az miért baj neki hogy éretlenül szexel? És miért szánalmas az éretlenül szexelés? Ezeket nem értem...
A nagymamám (1960-ban) 16 évesen férjhez ment szerelembõl (14 évesen ismerkedett meg a papámmal), anyukám (1985) 18 évesen férjhez ment szerelembõl, a szüzességét 15 évesen vesztette el. Shakespeare Júliája 13 éves volt, Erzsébet királyné 16 évesen ment férjhez, és még sorolhatnám hosszasan!
Nekem a lányom 14.születésnapján veszítette el a szüzességét.Ekkor a fiúval fél éve jártak.Elõször kiakadtam, de újra átbeszéltük a védekezési módszereket.A fiúval még 3 évig voltak együtt, így nem egy jött-menttel szeretkezett.Nálunk nem lehetett, csak a barátjánál.Már régen szakítottak, múltkor itt volt egyik barátnõje, és hülyeségbõl beetettek, hogy õk ketten voltak még 2 fiúval, és csoportosba csinálták.Nem akadtam ki, úgy vagyok vele, hogy most 19 éves és nem ettõl függ, hogy milyen az ember.Mikor elmondták, hogy csak hülyéskedtek, jót nevettünk rajta.:) 39/N
Hát én nemtudom embereke, de nehogy már a szülõnek kelljen azért azt elmondani a kisjánykának, hogy a fiú ha a tökét beleakarja rakni a pi nádba kisjányom, azt csakis éretten tedd meg. Nyugodtan használhatja csak pisilésre, nem kell utána a szülõre mutogatni.
a mai tinikkel nagyon elszaladt a ló. mi 16 évesen kaptuk az elsõ csókunkat. 14 évesen kézen fogva mászkáltunk, és ez jó volt. álmodoztunk a szerelemrõl és a szexrõl, de nem mertünk ennél tovább lépni. 17-19 évesen vesztette el az átlag a szüzességét. ami most megy az szerintem hallatlan. Nem is tudom, hogy meddig fokozódhat ez a szexuális szabadosság és igénytelenség, ami most van. 33N
miért kor alapján próbáljátok meghatározni az emberek érettségét ? marhára nem attól függ, 17 vagyok és 12 évesen viselkedtem utoljára úgy, ahogy az osztálytársaim, vagy akár az idén érettségizõ osztályok. nem vagyok szûz és csak fél évet vártunk barátommal, de másfél éve együttvagyunk, ami azért lefordítva 30 évvel ezelõttre, négynek felel meg. mellesleg ha úgy nevelitek a gyereket, hogy ne zárjatok el elõle minden szexuális vonzatú dolgot, nem fog azért szexelni, mert a barátnõje már 12 évesen 25éves palikat cumizik a diszkó elõtt. meg persze ott is el van rontva az egész, hogy a legtöbben (inkább lányok) a félévijükkel -ami nem is olyan rossz-, félnek odaállni anyuapu elé, hogy hé kettes lettem valami számomra nem érettségi tantárgyból, mert ilyen pofon meg olyan eltiltás blablabla, akkor hogy van pofája elvárni, hogy a gyerek bízzon benne és bármit el merjen mondani ? amúgy sem valami könnyû a tinédzserkor, nem kellene még így meg úgy a saját képességeire hagyni szegényt, miközben kívülrõl úgy tûnik, vigyáznak rá.
Errõl beszélünk, hogy de nem mindenki érett akár 17 évesen sem, valaki meg lehet 14 évesen is igen. De ettõl még vannak erkölcsi részei is a dolgoknak. Egy másik példa: lehet, hogy egy 18 karikás film nem okoz lelki traumát egy 12 évesnek, de attól még nem lenne szabad megnéznie. Márha érthetõ a példám, és nem szexfilmre értettem, hanem akármilyen 18 asra.
Kérdezõ a te lányod él? és ha igen akkor honnan tudod?
Nem zavarna ha a 14-16 éves lányom szexuális életet élne (13 még korai), csak a védekezés fontosságát hangsúlyoznám (óvszer), elvinném orvoshoz, és nyíltan beszélnék vele a dolgokról, ahogy anyám is tette velem ennyi idõsen, mert igen én is szexeltem 14 évesen és mindig tudtam védekezni, sosem kellett aggódnom, hogy terhes maradok-e, szerelembõl tettem a barátommal, nem a disco mögött, nem lettem ribanc azóta sem, és most sem bántam meg, felnõtt fejjel sem, ugyan úgy jól esett a szex, ugyan úgy kívántam mint most, és határozottan állítom elég érett voltam hozzá, minden ember más, az pedig, hogy valaki ennyi idõsen érdeklõdik az ilyesmi iránt teljesen normális, legalábbis én 14 évesen már nem a barbik és a rajzfilmek világában éltem szerencsére.
hát én 17 leszek, de nemrég vesztettem el a szüzességemet és még csak nem is szerelembõl
13 évesen elég gáz. Én 15 voltam, amikor elõször voltam fiúval, akkor úgy gondoltam, nem korai, de visszagondolva még várhattam volna (visszagondolva az lett volna a legjobb, ha senkinek nem adom oda magam). Anya elfogadta, nem hisztizett meg nem volt mérges, semmi ilyesmi nem volt, csak felhívta a figyelmem a védekezés fontosságára.
bocs a dúrva elõbbiért, de azért minden ember egy külön lény is, és több százalékba múlik rajta is, hiszen saját hormonjai álltal õ van vezérelve és neki kell saját magának parancsolnia. Akkor most adjunk igazat, ha úgy érzi tegye meg akár 12 évesen? Mondjuk ki akkor a végsõ szót. Csak azért mert "szerelmes" ????? Akkor szüljön is, mert biztos már gyereket is szeretne. :P
16 év alatt?!még tizenhat évesen sem értem miért kell, de még korábban?na ez szép!
a százalékom alapján elõtte láthattad, hogy leírtam. ha valamirõl leírod, hogy mirõl nem érett egy fiatal a szexre akkor az már egy táppont lehet. Attól, ha szerelmes attól sem érett még. Megfogalmazva: Akkor érett egy nõ, ha testileg, szellemi érettségileg a vágytól is eléggé vezérelve, természetesen minimum 18 éves korától él szexuális életet. A férfiak másmiatt is vezérelve vannak, tudjuk, hogy mi is termelõdik bennünk, sokszor mi erõltetjük még felnõtt fejjel is. Ezt lássuk be, aztán egy másik kérdés, hogy rálehet venni, belehet indítani egy nõt is a célig.
A válasz írója 83%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának idõpontja: ma 12:37 Te szerintem 16-20 éves korosztály vagy. Maximum.
figyi. azért vágnék le, hogy ha idõ elõtt tenné meg, fõleg, ha tudom, két hete járna majd valakivel. és ha elszakadna az óvszer és nem mondaná meg? az nehogy már az én fõ bajom legyen. okés, melléállnék, de figyi ha meg nem tennék semmit, akkor csak megtörtént és kész? akkor csak bizakodjunk, hogy nem fogja megtenni vagy mi? valamit tenni kell akkor is reagálni, ha már megtörtént akkor is. biztos nem veregetem meg a tizennégy éves lányomat büszkén, hogy " na végre már, ideje volt, már azt hittem apáca leszel" :P azért godnoljunk bele szerintem.
"Az érettség kedves kérdezõ az nemcsak testileg kell, hogy meglegyen. mint írtam, attól, hogy kinõ a cici és megjön a mikulás, még lélekben gyenge lehet a nõ. Sõt nõnek is elég dúrva nevezni egy tini korú lányt. Én tuti kiakadnék és levágnák neki egyet ha megtenné majd a lányom, csak azért, hogy lássa nem tartom természetesnek." TÉNYLEG LEÍRTAD? MUTASS RÁ EBBEN ARRA A RÉSZRE, HOGY MIT JELENT AZ ÉRETTSÉG! MERT EZ ITT ÜRES FÉLREBESZÉLÉS.
1234 leírtam 1230-kor olvasd el. ne értetlenkedj
12:30 aki arról ír, hogy levágna neki egyet! Ezzel csak azt érnéd el, hogy nem fog neked semmit elmondani, még azt sem ha véletlen kiszakad az óvszer, vagy valami baja van! Ez voltam: A válasz írója 56%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának idõpontja: ma 12:26
És még annyit, hogy ha õszinte akarok lenni, és odajönne egy tizenöttõl felfele levõ lány, hogy " te figyi már mit szólnál ha.... ?" még jóhogy elvinném, de attól még nem tartom erkölcsileg normálisnak. Szerintem ne is hangoztassátok hogy természetes, mert olvassák ezeket olyanok is akik erre várnak mikor olvashatnak bíztató szavakat. NEM TERMÉSZETES KISLÁNYOK, INKÁBB OLVASSATOK VAGY JÁRJATOK ISKOLÁBA NORMÁLISAN. NEM VAGYTOK NAGYOBBAK HA MÁR MEGVOLT AZ ELSÕ CUMI, VAGY MÁR NEM DUGASZOLT A NUNI. :)
DE MIT JELENT AZ HOGY ÉRETTSÉG? VALAKI MAGYARÁZZA MÁR MEG!!!
"Én tuti kiakadnék és levágnák neki egyet ha megtenné majd a lányom, csak azért, hogy lássa nem tartom természetesnek." Az ilyenek gyerekei szexelnek a disco mögött, árko parton, védekezés nélkül, stb. pont az ilyen szülõi hozzáállás miatt.
Az érettség kedves kérdezõ az nemcsak testileg kell, hogy meglegyen. mint írtam, attól, hogy kinõ a cici és megjön a mikulás, még lélekben gyenge lehet a nõ. Sõt nõnek is elég dúrva nevezni egy tini korú lányt. Én tuti kiakadnék és levágnák neki egyet ha megtenné majd a lányom, csak azért, hogy lássa nem tartom természetesnek.
Valóban, a legtöbben ''divatból'' kezdik el ilyen fiatalon a szexuális életüket. én 18 vagyok, vagyis még nincs gyerekem :D De emlékszem azokra az iskolás évekre, ahol az osztálytársnõim mindegyike arról mesélt, hogy hol és kivel szexelt. Én örökké le voltam nézve, mert szûz voltam (vagyok). 13 éves, vagy 14. lehettem, amikor a szüleim még könyvet is adtak, amiben minden benne volt a szexrõl. Nem tiltották, nem ellenezték, de én nem akartam. Máig nem akarom. Lehet buta vagyok, 20.századi felfogású, de míg nem érzem magam igazán szerelmesnek nem akarok szexelni. Persze vannak idõszakok, amikor kívánnám, és férfiak is, akikkel, de késõbb rájövök, hogy ez részemrõl nagy baklövés lenne, mert még egyik sem volt szerelem. Remélem, hogy mikor gyermekem lesz, õ is így fogja felfogni a dolgokat, mint én, még ha el is ítélik. Visszatérve, azok a régi osztálytársaim ma egytõl egyig ki vannak égve, az arcuk tönkre ment (ha átengedtek magukon egy egész focicsapatot nem is csoda), hatalmasat öregedtek, míg én kislányosan nézek ki. Ezzel csak annyit akartam kifejezni, hogy mivel én nem tettem ilyent, ha gyermekem lesz, remélem õ sem cselekszik másképp, mert csalódnék benne.
A kérdező hozzászólása: Bocsi, hogy ilyen hülyén van megfogalmazva a kérdés, de máshogy nem engedte. Az eredeti így hangzott: "szülõk, milyen érzést vált ki belõletek, hogy tudjátok, hogy a 13-16 éves lányotok szexuális életet él?"

Lányok! Szerintetek 13 évesen gáz a 13 cm-es pénisz?

Legjobb válasz: Nyugi, még te is növésben vagy:)

Nyugi, még te is növésben vagy:)
Egyáltalán nem gáz :) Szóval nyugi :D 16L
Minden évben egy centit nõ, ezért lehet, hogy 13 évesen 13 centi:D, 99 évesen pedig 99 centi lesz, de akkorra már le fog törni (szó szerint) és a most 13 centis himbilimbidet fogod botként használni öreg korodban. Szóval növeszdd egészséggel!
Az a gáz, hogy 13 évesen ide jössz ilyen kérdéseket feltenni.
én a te helyedben levágnám és elásnám magam. :S
Szépen néznénk ki ha a tiédnek csak a fele lenne meg nekem! 19/L
A kérdező hozzászólása: azokat leszarom akik csak ugatnak! de abba az a gáz h csak az magyarászkodik aki tudja h neki se nagyobb.....szánalmas...szerintem nekik fele sincs, nem mármint ha ez lenne a lényeg de nagyon szánalmasak vagytok(akik csak ugatnak
Én 23 vagyok és 13 centi. gáz? Szerintem nem, eddig minden nõt kielégítettem vele. Ne aggódj öcsém neked is menni fog, sõt egy 3-4 centit még simán nõhet.
13 évesen nekem is annyi volt, de most 18. Fog az még nõni.
hát mit csinál? :D ez nem a pénisz mérettõl függ. :D én nem a méretet nézem :D *-* de ez vagyok én. (:
mármint ha valaki azt mondja, hogy nem elég.*
én is az voltam, de sztem ez abszurd. Ha azt mondja valaki h nem, mit csinál? bele sem merek gondolni.:D (elsõ voltam)
szerintem csak kíváncsi. érthetõ. 13 évesen én is az voltam :D
elsõ vagyok. Ez az oldal tényleg azért van hogy segítsünk, viszont én nem fogom azzal növelni az egóját, hogy azt mondom 'még nagyobb is a kelleténél'. 13 évesen nem tudom mit vár..lehet többet képzel magáról, mint ami (?) Nem ítélkezem, de nekem abszolút ez jött le.
Egyébként meg szerintem ez az oldal azért van, hogy segítsünk másokon :)
Túl nagy, vágni kell belõle =O

Elengednéd ide a 13 éves lányodat?

http://www.djuice.hu/esemenyek/step-up-party-tancbemutatok-t..

Legjobb válasz: Hajnali kettõig biztosan nem. 13 évesen még kicsi ahhoz, hogy hajnalig kimaradjon. De mivel 4-kor kezdõdik, elmehetne, de szerintem 9-re mennék érte. És akkor még jó szívû is voltam.

Hajnali kettõig biztosan nem. 13 évesen még kicsi ahhoz, hogy hajnalig kimaradjon. De mivel 4-kor kezdõdik, elmehetne, de szerintem 9-re mennék érte. És akkor még jó szívû is voltam.
barátnõvel, vagy vmilyen kísérõvel miért ne?:D
elõzõ vagyok: ja hajnalig én sem engedném.=)
mi az ilyenekre szoktunk menni vagy 8-an és együtt megyünk haza (csak nem tom van e még ilyenkor járat:P) 14/f
én úgy 11-ig engedném, úgy h 12-re érte megyünk. látom 10 után indul csak az igazi DJ buli. abba még kicsi belekóstolhatna, aztán 11-kor indulás. Persze, mondom ezt úgy, hogy én 14 évesen már regel 6-ra értem haza és sosem volt semmi bajom és rossz tár 3saságba sem keveredtem. :DDDD
Igen el. Haverokkal, de nem éjjel 2-ig csak kb. éjfélig. Amúgy jól hangzik, úgyhogy szerintem simán.
de jóó *-* el de nem hajnal kettõig.. max éjfél és barátnõvel 13/L :P
el
13 évesen ne maradozzon ki a gyerekem! Ráér majd 16-7-8 évesen. Szóval éjjel kettõig kizárt, 10ig meg semmi értelme, a vége az, hogy nem, nem engedném el.
Persze, de én sem hajnalig :) Max 11-ig, vagy éjfélig. De csak akkor, ha több baráttal menne [minimum 3al]
El, de csak 10-11 óráig, és azzal a feltétellel, hogy felhív, ha menjek érte, vagy ha már úton van hazafele.:) 13 évesen még kicsi egy ilyen bulizós estéhez.

13 éves fiúnak 13 cm-es és nem tudja hogy a lánynak mi az elvárása! Elég ebbe a korba a 13 cm?

Kérem a lányok válaszait

Legjobb válasz: Ebben a korban a 18 cmes fallosz a normális kisfiam, szobafogság, csináld meg a házit, aztán talán megnézheted a Dagobert bácsi kalandjait.

Ebben a korban a 18 cmes fallosz a normális kisfiam, szobafogság, csináld meg a házit, aztán talán megnézheted a Dagobert bácsi kalandjait.
az elveres 20 cm de a pasimnak is 13 cm van...az elet kemeny es kegyetlen.
Homokozóba be tudd dugni, ahhoz bõven. :)
ha 13 cm-es farkad van akkor egy csaj sem fog szóba állni veled whehehe
jajj ez nem volt szép, de engem is érdekelne. Én max öntözgetném valami tápoldattal wehehe
Kicsi. Szóval vágd le, süsd meg, és add oda a kutyának.
Hol tart ez a világ? 13 évesen te mi a f.szt akarsz csinálni egy csajjal? Inkább húzzál aludni, és ne gyereket akarj csinálni, mert ebbõl a nagytudásodból az lenne...apaaaaa....szánalom!!!
13 év 13 cm :) )) nekem ilyen idõs koromban 25-ös volt.
utólsónak igaza van. én is minden reggel keményítõt oldok vízben, és láss csodát 20 cm-es farkam lett ::DDD
Akkor egy komoly válasz: Ebben a korban természetesen normális. Persze, hogy csak 13, mert 13 éves még gyerek, még fejlõdésben van. Attól, hogy beindulnak a "dolgok" még nem jelenti azt, hogy egybõl ágyba kellene ugrania. Ha te vagy az a fiú, akkor éld még a gyerekkorod! Attól, hogy 13 évesen nem leszel szûz, az nem jelent semmit. Persze, biztosan jó lenne meg minden, de utána mit tennél? Ilyen korán belépnél a "felnõttek" világába? Biztos jó lenne ez? Akkor mit teszel majd a késõbbi korodba? Vagy kiégsz 20 évesen? Ha meg a lány írt a fiú nevében: hagyd a fiút békén! Majd 1-2 év múlva (sajnos mára már ez a természetes).
Kisfiam van 1 szabály akit minden biólugus (el)ismer! 0-10 év >/= 10cm 10-12 év >/= 15cm 12-14év >/= 20cm 14-16 év 20-25 cm 16 év után már nem nõ! Mint látom neked 20 alatt van (jóval) ez szerintem nagyon durva, szerintem menj el orvoshoz , vagy minden reggel egyél egy kis keményitõt (feloldod vízben , és megiszod) az segíthet azon , hogy behozd a lemaradásod. SOK SIKERT!!!
most mér vagytok ilyen k*csögök? a ti hülye válaszaitoktól lehet egész életébe kisebbségi komplexusai lesznek... egyébként nem baj, h 13cm mert 20-21 éves korodig nõhet a péniszed és az átlag is 14-16cm :) ha neki meg kicsinek számít (a csajnak) dobd a gecbe :D
Hülyeséget nemondjatok neki mert megcsinálja.. például ez a tégláhozkötés.:DD 13 évesen még tanuljál meg menj a hverokkal a játszótérre, ne a nõkkel foglalkozzál.
Dugd bele a porszívócsövébe, és kapcsold rá max fokozaton. Az kicsit nyújt majd rajta. Naponta végezd ezt el 3x , 1 hónap és meglesz a 20 centi
8 általános az elvárás.
Végezz nyújtógyakorlatokat, mert ez így édes kevés. Fogj egy téglát, kösd egy madzaggal a farkadhoz, majd dobd ki a téglát az ablakon.
13 cm? "Hej, jancsika, jancsika, Mért nem nõttél nagyobbra?"
Kisfiam!!! JÓL FIGYELJ!!: Maradj egyenlõre a maszturbálásnál! Majd 2-3 év múlva lányokról meg a farkadról is lehet szó meg az elvárásaikról!!!
mi a fenének akarsz te 13 évesen nagyobb f*szt? :O Menjél szépen aludni, mert holnap iskola... :D
nyugi majd megnõ vagy kötsz rá egy téglát...
13 cm-es a pasidnak?? mit csinálsz te azzal? ::D:D:D hány éves a pasid?
mi 13 cm? a plüss egered farkincája???
Minden életkorban annyi centi, ahányé ves vagy, ezt sem tudod? 68/F

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!