Találatok a következő kifejezésre: A 12. vizsgálaton már ki (2 db)

Az ikerterhesség mikor derül ki? Már rögtön az első vizsgálatkor, vagy előfordul, hogy később, esetleg csak a 12. heti UH-n?

Legjobb válasz: Szia!Ikreket akarsz?Azért tettél fel ilyen kérdést?36 hetes pocakos

Szia!Ikreket akarsz?Azért tettél fel ilyen kérdést?36 hetes pocakos
A kérdező hozzászólása: Igen, most vagyok 11 hetes, és lehet, hogy butaság, de a napokban azt álmodtam, hogy ikreink lesznek:)
Elviekben már az elsõ uh-os vizsgálaton meg tudják mondani!
A 12. hetin már biztosan. Én ikreket akartam, izgultam is emiatt a 12. hétig, de most már nagyon örülök, hogy "csak" 1 van. Így is nagyon fárasztó, nem is értem hogy bírják az ikresek, de egyedül, segítség nélkül tuti nem menne.
Szia! Nekem 6 hetesen látták. De igaza van az egyik válaszolónak. Kockázatosabb, nehezebb a terhesség (egyiket simán, másikat császárral szültem), s az utána következõ 3 év sem leányálom. Ettõl függetlenül imádom, hogy ikreim vannak (10 évesek, de a mostani babánál azért nagyon izgultam, hogy egyedül legyen!
nekem van 2 ikertestvérem de nekem is csak 1 babám lessz:) lehet hogy jobb is :) 19 hetes kismami
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. A szomszédunkban 4 éves ikerlányok laknak, és csodálnivaló ahogyan támogatják, szeretik, óvják egymást!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!