Találatok a következő kifejezésre: A 12. végzett (6 db)

A 12. héten végzett Down-szűrés csak vérvétellel jár?

Legjobb válasz: Nem,ultrahangvizsgálat is van!:)

Nem, ultrahangvizsgálat is van!:)
12. héten a nyaki redõ vastagságát nézik UH-gal. 16. héten vérvétel AFP-re.
Igen a nyaki redõ vastagságát meg az orrcsont jelenlétét nézik mert ha nincs az is Down-korra utal!
A chorionbiopsiánál nagyobb a vetélési kockázat mint az amniocentézisnél, egyébként egyik sem rutinvizsgálat!35éves kor fölött sem kötelezö, ha az anya nem akarja.Van más módszer is down kór szûrésre, ami anyai vérvizsgálattal és UH-val történik.
A Down szûrés történhet corionboholy biopsziával is. Ez 1-2 napos kórházi fekvést igényel, 35 év felett minden esetben, alatta pedig indokolt esetben végzik.
miért kell 2 hetente menned? csak tudja az orvosod mit csinál, de ez azért fura.
Hát azért 2 hetente ultrahang. Az nem hangzik túl jól. Túl sok. Miért kéne ennyiszer menned? Mit mondott?
Szia!Nem lesz baj nyugi!Én 6 hetesen voltam, talált egy vérömlenyt, 8 hetesen megnézte újra, 9 hetesen véreztem újra nézték, akkor tünt el a vérömleny, 11 hetesen kontroll uh, 12 hetesen nagy genetikai uh.Ez ha összeszámolod 5 uh, most vagyok 31 hetes, nagyon szépen fejlõdik a kislányom, semmi baja sincs hál istennek.
az elsõ 12 hétben nekem is volt egy csomó uh, mert barnáztam és az orvos így látta jónak.aztán már csak a protokoll szerinti uh-kat csinálta.elég fura, hogy 2 hetente akarja nézni.
szerintem is megindokolhatta volna, mert baja ugyan nem lesz a babádnak, de ok nélkül nem szoktak ennyi UH-ot csinálni. legközelebb kérdezz rá...

A Szent János kórházban végzett 12 hetes genetikai ultrahangra beengedik az apukát is?

Legjobb válasz: Megkell kérdezni a dokit.De szerintem befogják.Majd ird meg köszi:)

Megkell kérdezni a dokit.De szerintem befogják.Majd ird meg köszi:)
A kérdező hozzászólása: Rendben, mindenképp megírom! :)
A kérdező hozzászólása: Szia! Beengedték! :-)

Mit gondoltok az olyan lányokról akik 25 éves korukig csak a bulik leghelyesebb szépfiúival szexelnek, majd 25 felett keresnek egy náluk 12-15 évvel idősebb pl. Műszaki egyetemet végzett, kövér és ronda cégigazgatót férjnek?

Sok ilyen lányt ismerek, túl sokat. Rengetegen vannak ilyenek, és egyre csak n? a szàmuk. Miért? Sok olyan is van aki hozzàmegy a gazdag pasihoz, akinek ? màr a 3.felesége és az el?z? kett?t àllandóan verte. Ezt az új feleség is tudja, megis hozzàmegy. Miert?

Legjobb válasz: Pedig nagyon szépek ezek a lanyok. Kapásból tudok mondani az is erettsegi körömbõl 11 ilyen lányt, aki így cselekedett.

A kérdező hozzászólása: Pedig nagyon szépek ezek a lanyok. Kapásból tudok mondani az is erettsegi körömbõl 11 ilyen lányt, aki így cselekedett.
42 éves Mûszaki egyetemet végzett cég igazgató vagyok. Aktívan sportolok és bõven akad nálam kövérebb, pocakosabb fiatal. Belsõleg még 18 évesnek érzem magam, és imádom a fiatal csajok közelségét. Abból tudom, hogy valami változott, hogy egyre többször köszönnek úgy, hogy "csókolom". Persze várhattam volna még a csodákra, de én összeházasodtam 30 évesen egy azonos korú lánnyal. Akkor még nem volt cégünk, de azóta alapítottunk azt is. Mi azok a kivételek vagyunk, akik, mint tudjuk erõsítik a szabályt.
evolúció beléjük van kódolva keresik a gazdag/sikeres pasit a "túlélés" és jólét érdekében, mert neki büdös a munka
:D költõi kérdés ez, ugye?
"40 évesen (sõt, afölött is!) nézhet ki jól egy ffi és egy nõ is" Jaja, elvben igen. Én még kinézek valahogy, viszont ha körbenézek, a korosztályom jelentõs része már kopasz, pocakos, esetleg szõrös mint egy gorilla. És az arány romlik ahogy öregszünk... Ezzel nem akarok megbántani senkit, de ezt teszik az évek. 31F
elõzõnek: "40 éves õsz hajú pocakos ember lesz belõle" baromság, már bocs 40 évesen (sõt, afölött is!) nézhet ki jól egy ffi és egy nõ is
Mûködik a fészekrakó ösztön. Mire a 18 éves szépfiú végez a tanulmányaival, karriert és egzisztenciát épít, addigra így-is, meg úgyis 40 éves õsz hajú pocakos ember lesz belõle. Egy 40 éves nõ viszont már nehézkesen fog szülni. Ez a természet fricskája. (42/ff)
Elég rosszak a lehetõségeik a nõknek munkavállalás terén. Bár itt azt írod, hogy ezek a lányok csak buliznak és buliznak, tehát nem igazán érdekli õket a tanulás. Ez a két réteg van, aki akar dolgozni és aki egyáltalán nem. A nõknek nem fizetik meg a munkájukat mondván, mert õk csak nõk és majd úgyis szülni fognak. Szerinted miért ezzel indítanak a munkáltatók egy interjúnál? Vegyünk egy példát. Egy végzett diplomás vegyészmérnök mittomén keres 200.000Ft-t (egyébként nem tudom mennyit, csak egy példa) A férfi megkapja a 200k-t, de a nõ csak mittomén 170-t kap. Ez még a jobbik eset, mert legalább van végzettsége a nõnek, de amelyik az érettségiket is kettessel tette le, az szerinted fog egy gyárban dolgozni futószalag mellett? Inkább elvisel egy dagadt rondaságot, aki üti, de mégis kap pénzt és van mibõl szoliba meg mittomén hová járni.
mert ha nem a férj veri õket akkor az élet, vagy így vagy úgy de elviselik mert "muszáj" és nincs semmi tartásuk ezzel el is veszett a nõiességük
A kérdező hozzászólása: Jav. Ismerettsegi.
Te ezt komolyan kérded? Mert erre te is tudod a választ.
CSatlakozom az elottem szolokhoz, bar szerintem nem ragaszkodnak, az egyetemhez, csak a biztos anyagi hatter szamit.
Te most komolyan ennyire hülye vagy, hogy magadtól nem jöttél még rá?
A kérdező hozzászólása: De sok lány miért hajlandó olyasmiba is belemenni, hogy a leendõ férj lehet, hogy elobb vagy utobb verni fogja oket?
Nem. Ha elmegye a baba nem a rákszûréstõl volt.
Én barnáztam a szûrés után, de szerencsére nem lett semmi gond!
nyugi, nem :) a "hüvelyednek még nem sok köze van a babához", majd a végén beindíthatja a szülést, de elvetélni nem fogsz! Én a 8. héten voltam rákszûrésen, még a vizsgáló asztalon úgy elöntött a vér, azt hittem ott döglök meg :D ilyenkor egy pici darabot kivág a doki a méhnyakból (ici-picit) amitõl a vérzékenyebb nõk véreznek, de ez csak hüvelyi vérzés :) boldog babavárást! :) 39h km:)
9 hetesen voltam rákszûrésen, ahogy az elsõ válaszoló írta... belõlem is ömlött a vér, azt hittem felfordulok, ráadásul az uh-on nem találta a doki a babát se. Másnapra rendelt be minket a kórházba, akkor már rendben volt minden. Mondta, hogy a vérzés nem a méhbõl jön, a baba nagyon is jól érzi magát. Akkor láttuk elõször, hogy ficánkol. Sose felejtem el. :)
A kérdező hozzászólása: Köszi!

Tökéletes technikával végzett fekvőtámasszal, lassan csinálva, hogy 11-12 ismétlés menjen csak, lehet növelni némileg a mellizmot?

Nem gondolok nagy növekedésre, csak egy picit lehessen azért látni.

Legjobb válasz: igen de akkor többféleképp kell nyomnod,csináld 'normálisan' és úgy is hogy a lábfejedet felteszed az asztalra(igy a felsõ-mellizom és a felsõ váll is sokkal többet dolgozik)

igen de akkor többféleképp kell nyomnod, csináld 'normálisan' és úgy is hogy a lábfejedet felteszed az asztalra(igy a felsõ-mellizom és a felsõ váll is sokkal többet dolgozik)
A kérdező hozzászólása: Ez jó ötlet, kösz! Csinálom majd mindenféle képpen, széles támasszal szûk támasszal meg ahogy mondtad úgy is.
A kérdező hozzászólása: Ejha, ez igen jónak tûnik! Köszi, azt hiszem így fogom csinálni!
Szívesen, ha kérdésed lesz, írj nyugodtan!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!