Találatok a következő kifejezésre: A 12. ultrahangon a doki 2 (1 db)

A nyaki redõ az nr, úgy tudom.
Nem, mégse, tévedtem. Az nt a nyaki redõ. Ekkor két adat kell, a crl (ülõmagasság), és az nt (nyaki redõ).
Én innen szoktam okosodni:) : http://www.kismamablog.hu/terhesseg/vizsgalatok/terhessegi-l.. De itt nincs rajta, nem lehet hogy Nt-t akart írni?:)
Nyaki redõ, vagy noucha redõ (azt hiszem így írják, de nem biztos) ezért nr.
NT = nyaki redõ, aminek 3 mm alatt kell lennie!
Ez a tarkóredõ, és 2, 6 mm-ig normális. De miért nem kérdeztél rá az Uh-n? Hisz a 12. hetinek pont a tarkóredõmérés és az orrcsont a lényege. Hogy tudtál úgy kijönni, hogy nem tudtad minden rendben van a kicsivel? Én már akkor kérdeztem, hogy mennyi a tarkóredõ, mikor szerencsétlen még csak bekapcsolta az Uh gépet. 15 hetes kismama
Nekem a 12. heti UH-n egy csomó adat van. Szerepel az ülõmagasság, a tarkóredõ, a felkar csont és combcsont hossza is, valamint a koponya kerülete. De a tarkóredõ nekem is NR. Biztos korháza és dokija válogatja a jelöléseket. Természetesen megkérdeztem, hogy minden rendben van-e és azt mondta a doki tökéletesen rendben, nekem ennyi elég volt. Boldog babvárást:)

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Miért így kell számolni a terhességet?

Olyan furcsa nekem, sokszor még most sem tudom, hogy hány hetes kismamának számítok! :)

Az utolsó mensim első napja szeptember 4.én volt!

11

Megnéznétek nekem a tesztem? Nem Kritikát kérnék!

http://kepfeltoltes.hu/view/131023/DSC_0247_www.kepfeltoltes..

Csak én látom a nagyon halvány csíkot vagy mások is látják?
Nagyon szeretnék kisbabát 4 éve volt egy misse ab-om.

24

Van itt 7 hetes kismama Budapestről?

Milyen vizsgálatokon vagy túl, milyen eredménnyel zárultak? Miket érzel? Félsz? :)
Első gyermekemet várom! :)

0

Hány hetes kortól normális ha nyílni kezd a méhszáj?

2

40 hetes terhesen még el mehetek szerintetek ma kirándulni?

8

Mitől van ez a barnás alvadt pötty?

Tegnap voltam terhesgondozáson, mondta a védőnő, hogy a vizeletbe vért talált, amit a teszt mutatott ki! NEm mondott semmi mást.
Ma reggel kimentem pisilni, és a vécében 4 alvadt barnás pötty volt, azóta enyhe barnás pirosas folyásom van. Volt valaki már hasonló helyzetben? Semmim nem fáj. 15 hetes vagyok.

6

Kárlek titeket, valaki nyugtasson meg! Elvetélhetek?

Néhány napja nem érzem mozogni a picit. 17 hetes vagyok,semmi görcs,semmi vérzés. Naponta többször érzem,hogy mintha kinyomná magát,de semmi több. Eddig sem mozgott még tul sokat,csak néha-néha éreztem este,de most semmi. Nagyon félek,hogy valami baj van. Pénteken megyek uh-ra,akkorra kaptam időpontot.

8

Kicsit ciki kérdés:szerintetek lehet belőle baj?

5hetes terhes vagyok,második babámat várom és az elsővel is ugyanez volt a "gond". Szóval éjjelente,-nem minden nap,-de azért előfordult párszor,hogy orgazmusom volt,most a második babával szerintem ugyanez lesz,mert már előforordult.Attól félek,hogy ez nem ártalmas vagy veszélyes e főleg így az elején?

12

3 nappal ezelőtt enyhén véres, 2 napja barnás folyás! Ez mi?

9 hetes terhes vagyok , 3 nappal ezelőtt volt enyhén véres folyásom amit a tisztasági betétemen vettem észre , és este is volt egy pici! tegnapelőtt és tegnap barnás szinű folyásom volt. ma még semmi . Holnap kell mennem dokihoz! Mi lehet ez ? enyhén görcsölgetek de szinte észre sem venni .

10

Ikresek, hányadik hétben vagytok, mikorra írtak ki titeket, hogy viselitek a terhességet, kihez jártok?

12

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!