Találatok a következő kifejezésre: A 12. uh-n nekem csak (3 db)

A 12. heti uh-n nekem csak a nyakiredőt mérte az orvos az orrcsontról nem mondott semmit, ez baj?

A kombinált tesztem eredménye (a 12. és a 16. héten végezték el) is negatív lett, és a 4d-n is mindent rendben találtak)

Legjobb válasz: Addig jó,amíg nem mondanak semmit.:) Nekem se nyilatkoztak az orrcsontról és jelentem a babámnak van és nálunk és minden rendben. (kop-kop-kop.) Sok boldgoságot! 27 hetes kismami

Addig jó, amíg nem mondanak semmit.:) Nekem se nyilatkoztak az orrcsontról és jelentem a babámnak van és nálunk és minden rendben. (kop-kop-kop.) Sok boldgoságot! 27 hetes kismami
Nézd meg a kiskönyved, oda sem írta be?Nekem beírta hogy látszik a kezdeménye, de attól ha nem írta oda még biztos minden oké, a nyakiredõ nagyon fontos, és az a lényeg.Boldog babavárást!
Szia, Sajnálatos, hogy vannak olyan orvosok akik nem azt csinálják ami a dolguk.El kellene mondania- legalábbis a gépelõ hölgynek diktálnia- hogy az orrcsont rendben, rámér a combcsontra látszik a vese stb. Azért ne aggódj, ha baj lenne azt mondanák.Én tisztán láttam is az UH-n a pici orrát profilból, talán ha te visszaemlékszel akkor biztosan nézve volt..Képzeld el nekem a 18. genetikain a nyugdijjas gépelõ ribi a 165-ös adat helyett 65-öt gépelt a papírra.Hogyha a párom nincs ott akkor másnap a dokim tuti, hogy tök feleslegesen elküldött volna a rendellenes növekedés miatt magzatvízvételre.Úgy lehordtam, undorító, hogy az egészségügyben ennyire nem figyelnek oda.Eygre jobban kivagyok akadva a magyar egészségügyre.De ez már megint egy másik téma, bocs, hogy elkalandoztam. Nyugi és boldog babavárást. 21 hetes kismami
szia! :) nekem sem mondott róla semmit, sõt, a leleten nem is tûntette fel a nyakiredõ adatot :(, mondani mondta az értéket és jó is, csakhát na.... mivel neked volt kombinált teszt, így biztos minden oké :) . nyugalom :) .
A kérdező hozzászólása: Köszi csajok!

A 12 hetes uh-n CRL-t és BPD-t mérnek? És a nyaki redő vastagságot? Nekem csak ezeket mérték. Ez elég?

Legjobb válasz: Köszönöm a válaszokat. Vérvételen még nem voltam. Miért?

A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. Vérvételen még nem voltam. Miért?
Biztosan minden mást is megnéztek, végtagokat, gerincoszlopot, szívet, vesét stb... csak mivel rendben volt nem tértek ki rá külön-külön, csak a fenti méreteket írták a papírodra!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm
A papíromon nekem is csak ezek az adatok voltak. De tuti megnézték mindenét, mert elég sokáig tartott.
nekem az orrcsontot is nézték.az fontos a down kór miatt.de biztos megnézték neked is csak külön a papíron nem tüntették fel.vérvételen voltál már??
csak a down kór miatt kérdeztem.ilyenkor szokták ellenõrizni.

Tegnap voltam 12 heti uh-n (11 hét 6 nap), ma pedig védőnőnél, és a védőnő jól rámijesztett, hogy a BDP-nek 29 mm-nek kellene lenni, nekem meg csak 19 mm. Lehetséges ez?

Legjobb válasz: Hülyék ezek a védõnõk!!! Ne hallgass rájuk már azt kell mondjam. Itt vannak az adatok ezt nézd! http://www.mamanet.hu/modules.php?name=Text&tid=8 Engem is megijjesztett már nem egyszer. Én már nem is adok csak az Orvos szavára. Az emberre képesek ráhozni a frászt! hihetetlen. HOgy kaptak ezek papírt???!!! TISZTELET a KIVÉTELNEK!!!

Hülyék ezek a védõnõk!!! Ne hallgass rájuk már azt kell mondjam. Itt vannak az adatok ezt nézd! http://www.mamanet.hu/modules.php?name=Text&tid=8 Engem is megijjesztett már nem egyszer. Én már nem is adok csak az Orvos szavára. Az emberre képesek ráhozni a frászt! hihetetlen. HOgy kaptak ezek papírt???!!! TISZTELET a KIVÉTELNEK!!!
A kérdező hozzászólása: Igen, a táblázat szerint teljesen jó. Köszönöm:)
Mi a szösz!!! Ez a védõnõ tényleg hihetetlen!!! Nekem 20 mm volt a 12. héten és teljesen normálisnak számított. A babák különben is napról-napra változnak, egy kis eltérés sem számítana!!! (Pl. az én kisbabám 5 cm volt a 12. héten (CRL), a 13.-on pedig már 7 cm. Ha az ülõmagasság ennyit változik egy hét alatt, a többi érték is.) Úgyhogy ne aggódj, teljesen rendben van a méreted!
Szia! Nekem is 19 mm volt a 12. hetin, es a holgy aki ultrahangozott azt mondta hogy ez teljesen jo. Utana talalkoztam a vedonommel, o is megerositette, szoval ne aggodj! Nem tudom mi van ezekkel a vedonokkel mostansag, feleslegesen ijeszgetik itt a kismamakat, holott parazunk mi eleget azt hiszem. :) Boldog babavarast! 16 hetes kismami
Szia! Ne aggódj! Én is most voltam a 12. hetin, ahol a kisfiam bpd-je 22mm volt, de engem a gép a méretek alapján 13 hét 1 naposnak írt ki. Szerintetek, ennyi ídõsen ha az FL: 7mm, az nem kicsi? Vagy csak nem jól mérte?Én meg most emiatt aggódok...De csak azért, hogy mindig legyen miért. A legjobbakat! Ja! A dokim azt mondta, hogy ne menjek védõnõhöz, mert az csak hülyeségeket mond, majd ha kész az afpm, akkor menjek csak. Hiszek a dokimnak, mert nekem már van két gyermekem!
én is most voltam 11+3 naposan. Az én babóm bpd-je 23, 4 mm lett. Mondta is a doki, ez már inkább 12, mint 11. De nm mondta, hogy gond lenne. Ez babánként. mamánként változó, most elõrébb vagyunkj, lehet, néhny hét múlva hátrébb leszünk. De a 19 is teljesen jó, és ha kevesebb is, mint az átlag, majd behozza magát a pici. Ha az orvos nem mondta, hogy nem jó, szerintem nincs gond. Boldog babavárást!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!