Találatok a következő kifejezésre: A 12. pozitív (54 db)

Ki tesztelt pozitívat a 12. dpo-n?

Akkor már pozitívnak kell lennie a tesztnek? Volt már olyan valakinek, hogy ilyenkor még teljesen negatív volt, és pár nap múlva már pozitív?

Legjobb válasz: Igen, negatîv volt, majd a 14. Napon halvány pozitív, majd a16. napon erõs pozitív.

Igen, negatîv volt, majd a 14. Napon halvány pozitív, majd a16. napon erõs pozitív.
nekem már a 12. dpo-n egyértelmû pozi lett, de már a 10.-en is lett egy nagyon halvány

A 12. naptól pozitív az ovuteszt, most vagyok a23. napon, ez jelenthet babát?

Igaz nem mindennap teszteltem, de a 23.-on a poz a jó nem? Mit gondoltok? Nagyon izgulok, de nem stresszelek, csak izgi ez a babakérdés!

Legjobb válasz: Ez eléggé olyan, mert az ovutesz pozítívat mutathat terhesseg esetén is!! Azért készíts be egy hcg tesztet is az elmaradt mensi utáni napokra, mert lehet hogy ma csak egy kósza peteérést teszteltél, ami nem valószínû, de elõfordul. Soksoksok sikert!!!!

Ez eléggé olyan, mert az ovutesz pozítívat mutathat terhesseg esetén is!! Azért készíts be egy hcg tesztet is az elmaradt mensi utáni napokra, mert lehet hogy ma csak egy kósza peteérést teszteltél, ami nem valószínû, de elõfordul. Soksoksok sikert!!!!
Erõs komoly két csík az ovu teszt??? Mert csak akkor pozitív, ha konkrét mindkét csíkod! Akkor is van két csíkod (halvány az egyik) amikor nem ovulálsz, vagy csak fogsz, és nem vagy terhes. Az lh hormon a szervezetben ingadozik, mindig jelen van. 12-ik napon LH teszt PÉ jele. Ha ez egészen folyamatos és még mindig erõs két csík az lh tesz szerintem fordulj dokihoz, mert hormonális probléma is lehet. Orákel is lehet ha már az elõzõ ciklusban teherbe estél:) Drukkolok hogy baba legyen!
A kérdező hozzászólása: Pé-nél erõsebb volt, de most sem halványabb a contloll csíknál!
A kérdező hozzászólása: Ha neg akkor biztos nincs baba, poznak kell lenni? Már teljesen meg vok keveredve:)
Ha az ovuteszt negatívat mutat az még lehet baba, mert fordított az eset : Ha baba van az ovuteszt lehet pozitív is, de nem biztos, hogy neked is pozitívat mutat. Nekem konkrétan 11 hetesen is pozitívat mutat még mindig. Mivel maradt megnéztem a kedvetekért. Ja igen és nem erõs két csík, csak van kettõ, de nem egyforma.Elsõ válaszoló vagyok.
A kérdező hozzászólása: Köszi! Érdekes!

Ha a 12 hetes vérvétel pozitív, de az ultrahangon minden oké volt, az mit jelent?

14 hetes kismama, 32 évesen, els? babával, aki teljesen kétségbe van esve...

Legjobb válasz: mit jelent, hogy a vérvétel pozitív?

mit jelent, hogy a vérvétel pozitív?
genetikai vérvételre gondolsz? ott hcg és PAPP-A szintet néznek. nem pozitív vagy negatív az eredmény!
12 hetes vérvételen nálunk többmindent néznek, egyrészt luesre, vércsoportra, ill. hagyományos labort.Te melyikre gondolsz?
A kérdező hozzászólása: Szóval, a hüvelyi uh-on minden méret jó volt, a vért Gyulára küldik, és kaptam egy levelet, hogy pozitív lett... 11.-én kell mennem, hamarabb nem lehet... Nagyon félek...
nem tudsz telefonálni vagy emailt írni a dokidnak? szerintem csak õ tudja elmagyarázni/kiértékelni az eredményt. próbálj megnyugodni, persze tudom, könnyû mondani...
Itt mi nem tudunk erre válaszolni, mert nem tudjuk mit néztek. Nekem az elsõ vérvételen általános labor volt (tehát ott különbözõ értékeket adtak meg pl. cukor) valamint vércsoportvizsgálat volt. Nem lehet, hogy az pozitív? Mindenképpen kérdezd meg a dokit, vagy esetleg még tudom ajánlani a netes tanácsadókat, hogy írd le neki pontosan a leletre ráírt dolgokat, mert biztosan nem csak annyi van rajta, hogy pozitív. Én minden leletemet amit megkapok és tudom, hogy x ideig még nem megyek a dokimhoz, leírom neki mélben, és még aznap válaszol általában.(igaz, nekem magánorvosom van, nem tudom Neked van-e) Ezt attól függetlenül teszem, hogy a lelet átvételekor rákérdezek, hogy rendben van-e minden. Szerintem így tud nyugodt maradni az ember lánya.
az attol függ mi a pozitív

Kinek lett a 12. dpo-s negatív tesztből később pozitív? Vagy már ne is reménykedjek?

Legjobb válasz: Szia!Köszönöm a választ!Nekem halvány csíkocska sem volt rajta!egyértelmû negatív lett!Még így is mehet pár nap múlva pozitív?

A kérdező hozzászólása: Szia!Köszönöm a választ!Nekem halvány csíkocska sem volt rajta!egyértelmû negatív lett!Még így is mehet pár nap múlva pozitív?
Szia! Ne keseredj el, napra pontosan ott tartok, ahol Te és én is negatívat teszteltem. várni kell, hogy ne jöjjön meg és másnap kell újra tesztelni. Mikorra nem várod? Én hétfõre
A kérdező hozzászólása: Szia! Nem vagyok elkeseredve egyáltalán, nem úgy fogom fel!:) Nem tudom mikor kell megjönnie, mert rendszertelen a ciklusom!Hõmérõzõk és onnan tudom hogy a 12. dpo-n vagyok!Viszont múlt ciklusban már a 11. dpo-n menstruáltam úgy hogy bizakodom!:)
napra pontosan 12. dpo :) )) és én is negatívat teszteltem. nekem nem látszott semmilyen halvány árnyékcsík sem a 10es teszten... én 4-6 között nem várom, de nem reménykedek. a hõm nem akar felfelé menni, pé-kor is 35, 7 volt, azóta 36, 2-36, 4 között inog. a mellem meg majd' leszakad...
A kérdező hozzászólása: Szia! Nekem fent van a hõm, 36, 7 felett!A mellem nekem is leszakad! Hát a napokban majd csak kiderül mi van!:) Ha van valami fejleményt, majd írd már meg nekem légyszi! Köszönöm a választ!
Sziasztok! Sikerült végül a terhesség? Én nekem tegnap kellett volna megjönnie ma vagyok a 15.dpo-n csináltam reggel egy tesztet(Gabriel-25 érzékenységû)egyértelmûen negatív lett. A ciklusom 14.napján voltam UH megfigyelésen akkor volt egy 19mm-es érett tüszõm és a ciklusaim 28 naposak, szóval még csak egy napot késik, de majd meg esz az ideg :-)1, 5éve próbálkozunk:-(
A kérdező hozzászólása: Jaj de sajnálom Utolsó! :( Igen, nekem következõ hónapban megjelent az a fránya 2. csíkocska.Azóta 26 hetes pocaklakóm van és majd kirúgja az oldalamat! :) Kívánom hogy neked is minél hamarabb össze jöjjön.

Ovu teszt 11. napon pozitív, majd a 12. napon halványabb (tehát negatív), és ma a 13. napon ismét pozitív. A 11. napon pont egyforma volt a két csík, a 13. napon meg erősebb egy leheletnyit a kontroll csíknál. Ez mi? Mikor van akkor peteérés?

Legjobb válasz: szerintem ha most negatív, vagy halványabb tesztcsík jelentkezik, akkor ovulálsz, ha viszont sok napig össze-vissza jelez az LH teszt, akkor elképzelhetõ, hogy valami hormonális gondod van, attól is lehet ez. Bízzunk abban, hogy csak egy nagy ovuláció készül, és hamarosan csak negatívat tesztelsz. De ha negatív, akkor hajrá (meg most sem árt már akciózni)!

szerintem ha most negatív, vagy halványabb tesztcsík jelentkezik, akkor ovulálsz, ha viszont sok napig össze-vissza jelez az LH teszt, akkor elképzelhetõ, hogy valami hormonális gondod van, attól is lehet ez. Bízzunk abban, hogy csak egy nagy ovuláció készül, és hamarosan csak negatívat tesztelsz. De ha negatív, akkor hajrá (meg most sem árt már akciózni)!
Szia! Az LH teszt a terhességi tesztekkel ellentétben délután pontosabb eredményt ad. Én beálltam a délután 4-5 körüli tesztelésre. Fontos, hogy elõtte 2 órával csökkenteni kell a folyadékbevitelt. Ha valóban jó a teszt, és van peteérésed, akkor max 3-4 napig sötét a vonalka, aztán halványodik.

Valaki tesztelt a 12. dpo-n negatívat délután x-epil teszttel, és pár nap múlva mégis pozitív lett? Vagy már nincs remény?

Legjobb válasz: amíg nem jön meg addig van remény.Én csütörtökön tesztelek,de 2 tesztem is negatív lett,idõ elõtt teszteltem:/ tüneteid vannak?

amíg nem jön meg addig van remény.Én csütörtökön tesztelek, de 2 tesztem is negatív lett, idõ elõtt teszteltem:/ tüneteid vannak?
A kérdező hozzászólása: Hányinger, néha megszédülök, a cicim eddig nyomásra nagyon érzékeny, de az mensi elõtt is így szokott lenni, ill szurkálgat a petefészkeimbe.
Ido elott lehet negativ a teszt. Vard meg, hogy kimarad-e, s tesztelj ujra. Nekem volt, hogy 4 napra a kimaradt mensi utan mutatott pozitivat.
Mindenképpen reggeli elsõ vizeletbõl kell ilyenkor tesztelni, akkor a legmagasabb a hcg szint.
kedves kérdezõ szinte hasonló cipõben járunk.én 30 ciklusnapomon vagyok, még ma is magas a hõm, naponta ma többször is hányingerem volt, egyszer jó kedvem van egyszer ordítani tudnék, fáradékonyabb vagyok.és nyilall a hüvelyembe, de maga a hasam nem fáj:/ remélem nem jön meg egyikünknek sem:)
én tegnap délutáni és esti pisibõl pozitívat teszteltem:)
Nekem ha 11 vagy 12 dpo negatív akkor utána mindig megjön már 3 hónapja....:-((

A 12. kerületi sportkórházról pozitív/negatív tapasztalatok?

Legf?képpen a sportsebészeti-ortopédiai szakrendelés érdekelne, mert az érint. A válaszokat el?re is nagyon köszönöm!

Lehet még ovuláció? 28 naposak a ciklusaim ebben a hónapban elkezdtem ovutesztet használni, de ma is negatív lett a 12. napon. Aki használ vagy használt, mikor lett pozitív?

Már teljesen el vagyok keseredve,hogy lehet nincs is peteérésem.Az ovuláció elõtti nap lesz csak pozitív vagy ovu elõtt 2 nappal?

Legjobb válasz: ovu elött 1 nappal :) én is használom és 13. 14. napon lett +

ovu elött 1 nappal :) én is használom és 13. 14. napon lett +

Ha a 9. Dpo-n ágyazódott be a baba, akkor a 12. napon már tesztelhetek pozitívat?

Semmi nem garantálja, hogy így történt, de a h?m leesett a 8.,9. napon majd visszament.A hasam is szurkált kicsit, görcsölt.

Legjobb válasz: Ezen adatok alapján egy 10-es tesztet biztos ellõnék... Márha nemvagy elkeseredõs fajta. Sok sikert, drukkolok!

Ezen adatok alapján egy 10-es tesztet biztos ellõnék... Márha nemvagy elkeseredõs fajta. Sok sikert, drukkolok!
A kérdező hozzászólása: Köszi!

Mi történhetett? Álpozitív tesztek mennyire gyakoriak? A mensi kimaradása után a tesztem pozitív. Az UH negatív, a vérvétel negatív. Mensi nincs továbbra sem 12 napja.

A vérvétel nem hazudik, ezzel tisztában vagyok.

Legjobb válasz: álpozitiv tesztet okozhat pl ciszta,hormonális problémák is...

álpozitiv tesztet okozhat pl ciszta, hormonális problémák is...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!