Találatok a következő kifejezésre: A 12. még (1215 db)

A 12 meg a 14 hónapos babátok mivel szeret játszani?

2 lányom van, a nagy 4.5 éves minden játéka megvan ami fejlesztő, Azért vagyok bajban mert nem tudom mit vegyek a kicsinek ajándékot szülinapra.

Legjobb válasz: A lakásban található összes tárgyal :-) Üres flakonokkal, a kutyával, a labdákat nagyon szereti. Van neki is egy csomó fejlesztõ játéka, de feleslegesen. 14 hónapos

A lakásban található összes tárgyal :-) Üres flakonokkal, a kutyával, a labdákat nagyon szereti. Van neki is egy csomó fejlesztõ játéka, de feleslegesen. 14 hónapos
13 hónaposom kedvencei a könyvek (vastag lapjai vannak), pl: Kedvenceink: kis állatok; Lépésrõl lépésre: a szavak; Minek a hangja: Erdõben. Az állatos könyvekben rengeteg állatot meg tud már mutatni, olyat is amit élõben még nem látott (pl nyuszi).

Ha meg van adva 12 havi hőmérséklet, akkor hogy kell a 12 adatból kiszámítani az évi ill. a havi átlaghőmérsékletet?

Legjobb válasz: Mi van megadva? A 12 hónap középhõmérséklete külön-külön? Mert akkor összeadod õket, elosztod 12-vel és wow, ott az évi középhõmérséklet. A havi meg meg van adva.

Mi van megadva? A 12 hónap középhõmérséklete külön-külön? Mert akkor összeadod õket, elosztod 12-vel és wow, ott az évi középhõmérséklet. A havi meg meg van adva.
Attól függ mennyire pontosan kell számolni. Ha nagyon pontosan akarod, akkor az évi átlaghõmérsékletnél súlyozott átlagot használt, és a súly mindenhol az legyen, hogy a hónap hány napból áll. http://hu.wikipedia.org/wiki/S%C3%BAlyozott_%C3%A1tlag
megkell szorozni anyád pinaszõrének hosszát (átlagban)a súlyával(mármint hogy hány tonna háj van rajta), és az egészet megkell szorozni annyi pi-vel, ahány centi apád véreres fasza!

Nagy a babám? A 12. heti uh-n 58g-ra mondták (4D-s uh) 63.7mm-es. (12 hét 6 naposnak felel meg, 2 nappal nagyobb mint voltam)

De mindenhol azt olvasom ilyenkor 14g a baba. Teljesen normálisan nézett ki és nem mondták hogy baj lenne. S?t erre egyátalán nem mondott semmit. Nem is kérdeztem, most olvasom mindenhol hogy 10-14g.Nektek mennyi volt?

Legjobb válasz: Nekem a 12. heti kötelezõ uh-n, 68 mm volt a babám, 12+1 voltam, de 12+6-ot írt a szonográfus. Még azon a héten elmentem 4D-ra is és nekem 69 g volt akkor a baba. Igaz én majdnem 1 héttel elõbb vagyok, mert elõbb volt pé-m. Nyugi, a babád teljesen normálisan fejlõdik!!!!

Nekem a 12. heti kötelezõ uh-n, 68 mm volt a babám, 12+1 voltam, de 12+6-ot írt a szonográfus. Még azon a héten elmentem 4D-ra is és nekem 69 g volt akkor a baba. Igaz én majdnem 1 héttel elõbb vagyok, mert elõbb volt pé-m. Nyugi, a babád teljesen normálisan fejlõdik!!!!
A kérdező hozzászólása: Akkor jó. Köszönöm :) Kicsit megijedtem hogy mi lehet.
Szia!Ne aggodj:) Nekem a 19 hetes uh-on egy 20 es fel hetes babanak megfelelo meretei voltak a babomnak. Azt mondta a doki h ez teljesen normalis, valoszinu elobb fogant a babo mint naptar szerint szamolva. Szep baba varast.30 heteske
Mit akarsz mèg 12 évesen? Én 14 voltam. Majd szendvedsz mèg vele eleget!!
atyaúristen. 11 évesen hol aggódsz még?! A legtöbb lánynak ebben a korban jön meg, szóval vagy neked is megjön vagy nem. Nem vesztesz sokat, ha mondjuk csak 2 év múlva jönne meg. Nagymamáink korában meg azon csodálkoztak, ha valakinek 13-14 évesen jön meg, mert akkor az átlag 16-17 volt. Én 14 múltam amikor megjött és jövõ hónapban töltöm a 15-t. Ha 12 évesen sem jön meg, ne idegeskedj, úgyis akkor jön, ha már nem számítasz rá. Mellesleg 16 éves korodig várhatsz, szóval bõven van rá 5 éved. A lányok többségéhez hasonlóan lehet, hogy úgyis abban a pillanatban utálni fogod, ahogy meglátod a barna vagy vöröses bugyidat/pizsidet/wc papírt/nadrágodat. Én nem utálom, csak a néhai görcsöktõl tudok plafonra mászni, na meg ha késik. Mellesleg a legtöbbünknek a legrosszabbkor is jön az elsõ, általában valami program elõtt vagy közben és többnyire nincs nálunk betét. Szóval légy tisztában vele, hogy lehet, hogy nem fog fájni, stb. De hogy sok kellemetlen pillanatot fog okozni, arra készülj, akárhogy várod! Ne tudd meg azt az érzést, amikor például úgy ballagsz el, hogy közben vérzel! 14L
dehogy baj. 16 éves korodig kell megjönnie. Örülj neki hogy addigis egy gonddal kevesebb. Sajnálom akik már 10 évesen kezdik, csak a flösleges macera, én 12 multam 8 nappal mikor megjött elöször.
Tapasztalatból mondom, örülj amíg nincs. Amikor ennyi idõs voltam, mint most Te minden nap sírtam az anyukámnak, hogy már mindenki menstruál csak én nem. 15 évesen jött meg elõször, és hidd el, azóta áldom azt az idõszakot amikor még nem volt. Ráérsz még bõven, semmi baj nincs, hogy még nem jött meg, majd meg fog :)
én 13 voltam
Majd ha a 16. születésnapod lesz és addig sem menstruálsz, akkor érdemes orvoshoz menned. Addig viszont ne aggódj! :)
Nincs kõbe vésve hogy 12 évesen kell megjönnie. kb 11 és 15 év kor közt jellemzõ hogy megjön valakinek, valakinek elõbb jön meg, valakinek késõbb. Én nekem 11 évesen jött meg elõször akkor is csak csúszott meg 2-3 hónapot kellett várnom a következõig, de egyik barátnõmnek például 14 éves korában jött meg elõször. Õ már 13 évesen kétségbe volt esve és ment dokihoz, de mondták neki hogy még bõven nincs túl késõ, még 16 éves koráig természetes ha nem jön meg valakinek.
Én kereken tíz voltam, és örültem volna, ha 12 évesen még semmi nem lett volna. 16 évesen sem baj, de akkor azért ajánlott a nõgyógyászati vizsgálat, megbizonyosodni arról, hogy minden rendben. Ne aggódj. Ráérsz. Ha már meglesz, még visszasírod ezt a kort. Olyan pedig nagyon ritkán van, hogy egyáltalán nem jön meg. Vagy betegség az oka, vagy a valószínûtlen egybeesés, hogy épp az elsõ peteérésedkor estél teherbe, még mielõtt elõször menstruálhattál volna. A harmadik eset, hogy nem nõnemû vagy. :D
nyugodt lehetsz, meg fog jönni, és még egyáltalán nincs késõ. 16 éves korodig nincs semmi gond, ha nem jön meg. Elhiszem, hogy már alig várod, de még nem maradtál le semmirõl. Nem annyira kellemes dolog az, hidd el.
Nekem 12 évesen jött meg.Akkor van baj ha 16 évesen nem jön meg.13/L
Nem baj, van még idõ, kb 16 éves korodig..
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszolóknak .. megnyugodtam :)

Még régebben vettem egy AMD Radeon HD5450-es vga-t eddig mindig sikerültek a frissítések, de amióta bejött ez a 12.4-es verzió, hiába frissítem, mindig 12.3mat írja ki a Controllerbe és az emlékeztetőbe is ugyanezt a verziót adja ki. Mi lehet a hiba?

Legjobb válasz: Nekem a 6850-es kártyám leragadt a 12.1-esnél, pedig írja, le is tölti, fel is rakja a 12.4-est, de mégis a 12.1 marad fent. Tehát nem vagy vele egyedül.

Nekem a 6850-es kártyám leragadt a 12.1-esnél, pedig írja, le is tölti, fel is rakja a 12.4-est, de mégis a 12.1 marad fent. Tehát nem vagy vele egyedül.
A kérdező hozzászólása: Az oké, hogy nem írja ki, de most akkor frissítsem mindig amikor emlékeztet? vagy ne?
Ahogy már korábbi kérdéseknél is le lett írva, a 12.4-bõl kifelejtették a verziósztringet. Attól még 12.4-ed van, csak 12.3-nak látszik, mert nem írja át a verziószámot. Ha 12.2-rõl frissítetted volna, akkor 12.2-t írna. Ha teljesen új telepítés lenne, akkor meg nem írna semmilyen számot.
Ne, felesleges, ugyanazt telepíted újra mindig. Vagy ha nagyon frissíteni akarsz, akkor rakd fel 12.6 bétát, abban a verziószám is megjelenik rendesen.

07.12-én jött meg utoljára, 9 hetes múltam. A 12. hetes genetikai UH-ra milyen dátumra kell időpontot kérnem? 10. 04-én leszek pont 12 hetes. Akkor arra a hétre kell az időpont?

Ott milyen ultrahangot csinálnak?

Legjobb válasz: Hüvelyit általában.Mikor felhívod õket, meg fogják kérdezni, hogy hány hetes vagy, arra figyelj, hogy BETÖLTÖTT hetet mondj, ne olyat, amit most kezdtél, vagy majd leszel.Tehát ha 9 hét 5 napos vagy, akkor az 9 hetes pl.A dátumot õk mondják majd meg, hogy mikorra kell menned.

Hüvelyit általában.Mikor felhívod õket, meg fogják kérdezni, hogy hány hetes vagy, arra figyelj, hogy BETÖLTÖTT hetet mondj, ne olyat, amit most kezdtél, vagy majd leszel.Tehát ha 9 hét 5 napos vagy, akkor az 9 hetes pl.A dátumot õk mondják majd meg, hogy mikorra kell menned.
A 12 hetes uh hasi szokott lenni. Szerintem nagyon ritka, hogy hüvelyit csinálnak. Én 12 hét 5 naposan voltam.
Elsõ vagyok.Most voltam a múlt héten.Hüvelyit csináltak.Az elsõ gyerekemnél 3 éve hasit.
Nálunk kizárolag hüvelyit, mert igy minden látható, hasin kevésbé.De az az utolsó hüvelyi, fel lehet lélegezni.:-)

12 hetes leszek pár nap múlva, de a dokim még nem vizsgált meg "alulról", csak hasi UH volt. Ez normális? Igaz novemberben voltam rákszűrésen, és mondta hogy majd a 12 heti UH után lesz rákszűrés, de akkor is. Nem kellett volna megvizsgálnia?

Legjobb válasz: Nekem is csak 12 hetesen volt az elsõ hasi UH. Elõtte nem volt hüvelyi, csak a doki nyomkodta meg a hasamat.Szerintem ne izgulj! Boldog babavárást. 20 hetes kismami

Nekem is csak 12 hetesen volt az elsõ hasi UH. Elõtte nem volt hüvelyi, csak a doki nyomkodta meg a hasamat.Szerintem ne izgulj! Boldog babavárást. 20 hetes kismami
En havonta jarok magandokihoz, 24 hetes vagyok eddig meg nem vizsgalt meg alulrol..
Mit jelent az alulról való vizsgálat? Azt sem tudod, hogy a CG-d mennyi? Pedig ezt a papírodra vagy a kiskönyvedben folyamatosan vezetnie kellene, hisz honnan tudod akkor, hogy hány cm a méhnyakad és a méhszáj? Ezek fontos dolgok. Rákszûrésen én sem voltam, mert tavaly novemberben csináltak nekem. Amúgy engem eddig mindig alkalommal megvizsgált alulról is, szóval megnézte, hogy a méhszáj mekkora, méhnyak nem nyílt-e ki. 15 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Nekem nem voltak ilyenek. Hüvelyi vizsgálatra gondoltam. Eddig egy darab hasi UH volt, meg terhesgondozáson voltam, de ennyi. A kiskönyvet még csak múlt héten kaptam meg.
ha ez vigasztal, én a 35. hetet töltöttem be, és a terhességem alatt egyetlen egyszer sem vizsgált az orvosom hüvelyi úton. Amíg nincsen panaszod, görcsöd, semmid, addig nem túrkál, mert sok kismamát zavar a dolog. Nekem ezt mondta. A szervezet jelezni fog mindent, és ha odafigyelek és megbeszélek mindent az orvossal, õ pontosan fogja tudni, hogy mi mekkora és mennyire nyitott. Persze biztosan vannak más gondolkodású orvosok, de õszintén szólva engem kicsit sem zavar, hogy nem "túrkál" bennem havonta. minden probléma nélkül túlvagyok a 35 héten így is!

A héten töltöm a 12 hetet. Eddig Femibion 800at szedtem, de maradt még kb 20 szem. Elszedhetem még, vagy mindenképp kötelező 12 hét után váltani Femibion 400ra?

Legjobb válasz: Nekem a doki is úgy javasolta, hogy nyugodtam szedjem be az egészet és csak utána kezdjem a 400-ast. 12 hetes kismama

Nekem a doki is úgy javasolta, hogy nyugodtam szedjem be az egészet és csak utána kezdjem a 400-ast. 12 hetes kismama
nyugodtan tovább szedheted! Ártani nem ártasz vele, mert vitamin!
:( Engem anyám egyszer kiröhögött, hogy milyen kicsi mellem van és milyen vékony a karom és a csípõm - 14 éves voltam.
hát semmi baj nincs hát én is 12 éves vagyok és nekem is 75/B-s úgyhogy nem baj
Kedves elõzõ Válaszoló! Ez elég szomorú, hogy a saját anyukád kinevet, ráadásul olyan dologért, amirõl nem tehetsz.
Szerintem igen mert én is 12 vagyok és nekem is 75/B melltartó kell.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm
Teljesen normális. Én 12 évesen már 3 éve menstruáltam, a mellem 75/C volt. A mai lányok korábban érnek :)
Minden mellméret normális, mert mindenki más ütemben fejlõdik.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm
Persze hogy normális.Bár én is 12 éves vagyok és 70A-s melltartót hordok.
Szerintem normális... Én 12 vagyok és 70/C
Én is 12 évesen már menstruáltam és 75B-s melltartót hordtam. Sajnos ez nem változott sokat az évek folyamán. 21 éves múltam, és még mindig 75B-s a melltartóm, talán csak a formája lett kicsit másabb.

Van egy 12 eves fiam, szoval meg egy gyereket szeretnek, de nem egesszen jon ossze. Csak szenvedek;ujra meg ujra. Harom eve veszitettem eloszor, a 12-hetnel, es most ujra, egy hete, s csak a 12-nel. Mi lehet az oka? Hol vizsgaltathatnam ki magamat?

Az orvosok szerint makk egeszseges vagyok, es az elso terhessegemnel sem volt semmi gond.Ugyeltem magamra vegig,s ez az ido alatt nem volt semmi gond.

Legjobb válasz: Kedves Asszonyom! Kérdésébõl nem tûnik ki egyértelmûen, hogy milyen szakorvost keresett fel, nõgyógyászt, vagy genetikust? Szerintem, ha elsõ terhességét különösebb gondok nélkül ki tudta hordani, és ebbõl született egy hál' Istennek ép, egészséges fia, Önnek aligha nõgyógyászati problémája lehet. Kérdését sokkal inkább genetikai jellegûnek tartom, eszerint szeretettel tudnám javasolni, hogy forduljon genetikus szakorvoshoz, különösen abban az esetbe, ha a második terhességénél az apa nem azonos az elsõvel.

Kedves Asszonyom! Kérdésébõl nem tûnik ki egyértelmûen, hogy milyen szakorvost keresett fel, nõgyógyászt, vagy genetikust? Szerintem, ha elsõ terhességét különösebb gondok nélkül ki tudta hordani, és ebbõl született egy hál' Istennek ép, egészséges fia, Önnek aligha nõgyógyászati problémája lehet. Kérdését sokkal inkább genetikai jellegûnek tartom, eszerint szeretettel tudnám javasolni, hogy forduljon genetikus szakorvoshoz, különösen abban az esetbe, ha a második terhességénél az apa nem azonos az elsõvel.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!