Találatok a következő kifejezésre: A 12. körül el (26 db)

Szóval június 28-29 -én jött meg és 4-én múlt el. Aznap tuti együtt voltam a párommal, meg 10-12 körül is. Akkor mikor kellene megjönnie? Késik már akkor 1 hetet? Nem értem. Csinállak reggel tesztet érdemes? Jah és 3 napig hányingerem volt viszont.

Az elözz? terhességemnél a cicim fájt és hányingerem nem volt.(Akkor elmennt a baba a 6 héten.)Most fordítva? Van esély a baára?Megszakításos módszerrel védekeztünk.Ezt tegnap feltetem de nem kapok rá válaszokat azért kédezem megint. Csináltam reggel tesztet(xepil) de negatív lett ,viszont lehet elrontottam mert 10 másodperc múlva ki kellett volna venni a vizeletb?l és lefektetni ,de én benne hagytam mert azt hittem hogy ugy kell mint egy másiknál.

Legjobb válasz: Július 26-a körül kellett volna megjönni. Ha 10-12-e körül együtt voltatok, akkor bõven lehetsz terhes, ugyanis az pont a peteérés környékére esik. A középidõt ne akkortól számítsd, amikor elmúlt, hanem mindig akkortól, amikor megjött.

Július 26-a körül kellett volna megjönni. Ha 10-12-e körül együtt voltatok, akkor bõven lehetsz terhes, ugyanis az pont a peteérés környékére esik. A középidõt ne akkortól számítsd, amikor elmúlt, hanem mindig akkortól, amikor megjött.
Nekem utoljára 2-n jött meg, 17-n felelõtlenül nem védekeztünk, 3 napja csináltam X-epil tesztet, már az is halvány pozitív volt. Tegnap Gabrielt csináltam egyértelmûen pozitív. Õ lesz a 3. babám. Simán terhes lehetsz, csinálj egy másik tesztet reggel, elsõ vizeletbõl. Írj, mi lett a végeredmény! Drukkoljak?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat.Igen nagyon :) jó lenne ha baba lenne. az nem baj hogy 5 napja megjön érzésem van?
az pont jó, az is jelent babát :)

Akinek a 12. hét körül derült ki, hogy már nem él a babája, annak volt valami előjele?

Legjobb válasz: Szia! Remélem h csak "feleslegesen" aggodalmaskodsz és nincs semmi baj! Én is 12 hetes vagyok, és sokszor eszembe jut h baj lehet, de aztán megnyugtatom magam h akár engem is elüthet az autó, de ennek nem nagy a valószínûsége! Minden rendben lesz, a babáink már jól megkapaszkodtak, én holnap megyek uh-ra és megnyugszom! Te mikor mész? 12+2

Szia! Remélem h csak "feleslegesen" aggodalmaskodsz és nincs semmi baj! Én is 12 hetes vagyok, és sokszor eszembe jut h baj lehet, de aztán megnyugtatom magam h akár engem is elüthet az autó, de ennek nem nagy a valószínûsége! Minden rendben lesz, a babáink már jól megkapaszkodtak, én holnap megyek uh-ra és megnyugszom! Te mikor mész? 12+2
Szia! Nekem 12 hetesen volt missed abortusom. A 11. héten derült ki, hogy már nem él a baba úgy 1, 5 hete. Jele nem volt semmi, max a mellem nem feszült már.
szia.nekem a 11.héten volt aznap mikor mondták hogy nincs szívhang, elõtte volt barna folyásom de nem sok.és bementünk a kórh.-ba .onnan már tudod mi történt sajnos:(de nem szabad ilyenekre gondolni, igenis nincs baj születik egy szép egészséges babád.drukkolok:)
A kérdező hozzászólása: Szerencsére nekem még mindig feszül a mellem, épp ma vagyok 12 hetes. Sajna már volt egy elhalt terhességem (7.héten), valószínû ezért is aggódom többet a kelleténél. Én holnap megyek uh-ra.
Nekem a 12 hetes uh-n vették észre, hogy baj van, 3 nap mulva mütöttek meg.Semmi elõjele nem volt, én is féltem a következõ terhességnél, de minden simán ment.Nyugodj meg, minden rendben lesz. 9 hetes kislány anyukája

Miért nézik el egy 12 hetes genetikai uh-n a down-kórt? Hát nem egyértelműek a jelek, hogyha ilyen kórja van egy babának?

Legjobb válasz: Kinek nézték el? Bõvebben írnál róla esetleg...? Egyébként nincs egyértelmû jele, hanem százalékosan tudják megbecsülni az eshetõségét.

Kinek nézték el? Bõvebben írnál róla esetleg...? Egyébként nincs egyértelmû jele, hanem százalékosan tudják megbecsülni az eshetõségét.
De vannak jelek, de sajnos nem mindig egyértelmûek. A különféle tesztek (kombinált, integrált, négyes) nem mindenkinek áll rendelkezésére és nem is magát a betegséget mutatja, hanem egy kockázati arányszámot ad... sajnos, ha fiatal az anya, akkor sokszor ad fals arányt... Az egyetlen vizsgálat, ami biztos (99, 9%-os) biztonsággal megmondja, hogy beteg-e a baba, az a genetikai mintavétel(magzatvíz vagy horionboholy-mintavétel), de ezt csak indokolt esetben (anya magasabb kora, Down-elõfordulása a családban, magas kockázati arány) végzik el.
Nem, nem egyértelmûek. Sajnos az általad említett jelekbõl csak megítélni lehet a down-kór valószínûségét, nem pedig egyértelmûen kizárni. Létezik olyan, hogy a nyaki redõ vastag, nem látszik az orrcsont, és a baba mégis egészséges, és sajnos olyan is, hogy minden rendben lévõnek látszik, mégis gond van. Az uh-val nem lehet a sejtekbe belátni sajnos. Egyértelmû eredményt a magzatvízvizsgálat adhat.
Nekem genetikus mondta, hogy a tarköredõ sem minidg vastagszik meg, csak az estek 60%-ban. Az amniocentézisen vagy chorionbohoyl viszgálaton kívül semmivel sem lehet bizotsan megállapítani A teszteknél is csak kockázatbecslést végeznek(kombinált, 4-es, integrált)
Szia nálam nem látták az orcsontot , és elküldtek magzatvíz vételre, de én elmentem a nõdokimhoz aki csinált 4d akkor sem lehetett látni az orcsontot, de megnyugtatott, hogy a babának semmi baja, és elkûldõtt méhlepény vételre.És hála az égnek semmi baja..
Az RMC-be járok terhesgondozásra, a 10 héten vettek vért, a 12 héten (tegnap) voltam egy 40 perces genetikai UH-n, ahol néztek orrcsontot, tarkóredõt, szájpadot, arcszöget, szívet, billentyût, áramlást.. (még egy csomó mindent, de úgy emlékszem, hogy ezeket kifejezetten a down szindróma miatt) Minden rendben volt, de mégsem mondott semmi tényt az orvos, hanem elvitte az eredményeket, és összevetették a 2 héttel ezelõtti vérvétel eredményeivel. + az életkorom. Ezeket együtt figyelembe véve, ma telefonálták meg az eredményt. Ráadásul, mikor bementem, aláírattak velem egy papírt, hogy lehet tévesen negatív, lehet tévesen pozitív. Ez a rengeteg dolog együtt, még mindig adhat fals eredményt! No, azt akarom ezzel csak hangsúlyozni, hogy NEM, sajnos nincs egyértelmû jele ennek a betegségnek, amit figyelembe véve felelõsséggel kijelenthetõ lenne bármi.

Akiknek 10-12 év feletti kort élt meg a kutyája, ti mivel etettétek őket? És milyen fajtájúak voltak?

Legjobb válasz: Nekünk 2 kutyánk is megélte ezt a kort,az egyik még mindig él. Egy nagytestü keverék kutyus a másik palota pincsi(ö él még). Házikosztot(maradék)is kap meg kutyakaját is,bár már nincs sok foga ezért pépesitve kapja az ételt.

Nekünk 2 kutyánk is megélte ezt a kort, az egyik még mindig él. Egy nagytestü keverék kutyus a másik palota pincsi(ö él még). Házikosztot(maradék)is kap meg kutyakaját is, bár már nincs sok foga ezért pépesitve kapja az ételt.
Nekem egy 15 éves Westiem volt, utolsó hónapokban pépesített konzerv kutyakaja, vagy riszt fõztem neki. 14.5 éves koráig megevett bármit, akkor elkezdtek kihullani a fogai és járni sem tudott :( pelenkát kellett rakni rá
Ezt a 10évet te hogy gondolod? Még ez embereknél 3év addig a kutyáknál még csak 1! Különben meg maradék kajákat fogyaszt a kutyám(labrador/fekete) és nagyon szereti az ijen kaját! Nem kell rászoktatni a bolti kajákra mert egy idõ után majd csak azt kéri és amugy is elég drágák!
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat, de konkrétam tápmárkákra voltam kíváncsi vagy a házikoszt jellegére (pl külön nekik fõzött vagy maradék). Csak kíváncsi vagyok mit kell etetni a kutyával hogy hosszú élete legyen. 2. válaszoló, nekem nem gond szerencsére ha drága a táp, meg tudom venni (szerencsére!!!). A 10 évet kutyaévekben értettem, nyílván nem emberévekre átszámítva... Attól viszont nem kell félni hogy csak tápot lesz hajlandó enni, egy kutya mindig vevõ egy kis házikosztra.
A kérdező hozzászólása: Utolsó, nekem is westiem van:) (meg 2 másik kutyim is).
A bullterrierem 17 éves volt, Õ külön neki fõzött kaját evett(hús*tészta vagy rizs). A végén, mikor vesebeteg lett, Hill's K/D tápot kapott.

Balettot hány éves korig lehet elkezdeni? 12 vagyok, érdekelne, de akár más tánc, esetleg küzdõsport (vívás), de a röplabda is jó, mit ajánlanátok? (Amit ilyen korban el lehet kezdeni)

Legjobb válasz: Jó lenne, ha meg lehetne ezt kérdezni a testnevelõ tanárodtól. Õ látja az lakatodat, és tudja az elérhetõ lehetõségeket,és azt is mit lehet elkezdeni. Bátorság!

Jó lenne, ha meg lehetne ezt kérdezni a testnevelõ tanárodtól. Õ látja az lakatodat, és tudja az elérhetõ lehetõségeket, és azt is mit lehet elkezdeni. Bátorság!
javítás: az alkatodat:) ) Pl egy magas vékony alkatú nem annyira jó szertornára, de atlétikára jobb, stb. de õ ért hozzá!
Ha hajlékony vagy csak akkor balettoz hülyeség h ilyenkor nem lehet ha megvan az alkat+kellõ hajlékonyság akkor simán de rengeteg gyakorlás, de táncolhatsz mást :) hip-hop pl :) de talajtorna atlétika röpi vívás amelyiket szívesen és amelyikhez jó alakod van :) Hajrá
A balett nem korhoz kötött.Ha terveid lennének vele akkor is minden a testalakatodon a kitartásodon és az elszántságodon áll :) Ha a csípõd laza és a 180 kifeléfordítottság megy neked , és vékony is vagy akkor hajrá, de ha nem akkor is csak gyakorlat teszi, és szorgalom :)
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen, idén RG-zni kezdtem, ami tkp. majdnem ugyanolyan mint a balett :) és, közepes méretû, vékonyabb testalkatú vagyok:)

Terhes lehetek? Barátommal tegnap éjfél körül szeretkeztünk. Kiszakadt a gumi és el is élvezett bennem, mert nem birta magát kontrolálni. Reggel 12 kor bevettem a 72 órás tabit. Most este gumi maradványt találtam magamban. Nagyon félek.

Barátommal tegnap éjfél körül szeretkeztünk.Kiszakadt a gumi és el is élvezett bennem,mert nem birta magát kontrolálni.Reggel 12 kor bevettem a 72 órás tabit.Most este gumi maradványt találtam magamban.Nagyon félek.

Legjobb válasz: biztosabb ha veszel egy tesztet! és ha az semmit sem mutat, de NEM jön meg idõben akkor menj nõgyógyászhoz!

biztosabb ha veszel egy tesztet! és ha az semmit sem mutat, de NEM jön meg idõben akkor menj nõgyógyászhoz!
Szép kis "barátod" van....
Beveszed a másik tablettát is, és nem leszel terhes. Teljesen idõben mentél kiváltani, beszedted, szerintem legfeljebb 1%, az is csak azért, mert semmi sem biztos. :)
A kérdező hozzászólása: Escapella tabit vettem be, és abban csak egy volt.
ne aggodj.nem lehetsz terhes ha bevetted a tablettát. teszt felesleges mivel csak 2 hét után tudja kimutatni.
ne aggódj már. megtetted amit lehetett, nem lesz baj
azért 2 hét után vedd meg a tesztet és ha terhes leszel majd eldöntitek hogy megtartsátok e a babát attól hogy megetted a tablettát vedd meg a tesztet hogy ne idegeskedj rajta
ne aggodj.nem lehetsz terhes ha bevetted a tablettát Hát ez azért nem mondanám. A 72 órás nem a megtermékenyítést akadályozza meg, hanem a beágyazódást. Aztán ez vagy sikerül vagy nem. Nekem azt mondta a nõdokim (elismert orvos) hogy ha amúgy volt megtermékenyítés, akkor elég sok esetben megtörténik a beágyazódás a 72 órás ellenére is. Nekem anno mûködött a 72 órás, anyukámnál viszont NEM. Úgyhogy nem lennék nyugodt a helyedben.

Szerintetek hany evesen kezdodik el a felnott kor, ha egy lany elvesziti mar 12 evesen a szuzesseget?

Legjobb válasz: Addig semmiképp, amíg nem tanulsz meg írni. Ha megtanulsz, akkor 18 éves kortól.

Addig semmiképp, amíg nem tanulsz meg írni. Ha megtanulsz, akkor 18 éves kortól.
Van, aki azt mondja, akkor nõ fel az ember tényleg, amikor elveszíti a szüleit. Van, aki szerint akkor, amikor gyerekei lesznek, szóval vannak teóriák. Attól, hogy elveszíted a szüzességed, csak egy 12 éves kislány leszel, akit megb*sztak, de felnõtt semmiképp...
18 évesen szilvikém...
10-es válaszoló: Gyönyörû hozzászólás, komolyan! De attól tartok, fõhõsnõnk nem fogja megérteni.
Amúgy nem a nõvéred nevét használod itt? Tóth Szilvike rémlik, és nem ilyen stílussal.
Szerintem a felnõttkor 18 éves kor után, illetve ha kellõen érett és talpra esett vagy hozzá, hogy a saját lábadra állj. De akit 12 évesen hanyatt döntöttek, az nem más, mint ahogy elõttem írták [email protected] Ami azt illeti, most nem tudom, hogy hányas volt, de aki a nagyon hosszú szöveget írta, na neki igaza van és egyet értek vele. Borzalmasan írsz és le p_csözhetsz, attól még így van.Puszi.;D
A felnõttkor!=a büntethetõ életkorral. Van aki szinte sose nõ fel van aki már 18 elõtt is megérett(nem te vagy). A szüzesség elvesztésének semmi köze a felnõtté váláshoz. Ahogy akkor se leszel felnõtt ha kicsempészel a Teszkóbol egy üveg sört, és egy doboz cigit. Inkább örülj, hogy gyerek vagy nem olyan jó felnõttnek lenni, mint ahogy az ember 10 évesen elképzeli.
OFF: Ezt most nem bírom ki: *Jó, tudom, de elég furcsa, nem? Még a gyermekéveiket kéne élvezniük, és õk már papás-mamást játszanak. *Kis pö*cs! Nem is ismersz, de a sértegetést, azt érted. (alapjáraton logikátlan mondat egyébként, mi köze kettõtök ismeretségének ahhoz, hogy õ érti-e a sértegetést vagy sem. Talán inkább "Nem is ismersz, de/bezzeg sértegetni, azt tudsz.".) *Tényleg? Na ne mondd már! Egyéb: - tanuld a magyart, el sem hinnéd, milyen szép nyelv. - az m-tõl balra van egy billentyû, ha megnyomod, vesszõt (", ") kapsz. - az alsó betûsor alatt van egy hosszúkás billentyû, az ún. "space" vagy "szóköz" gomb, nevéhez hûen szóközt generál. - ha egy nyilvános oldalon felteszel egy kérdést, amire válaszokat vársz, bármilyen bugyuta is a kérdés, illik megtisztelni a jövendõbeli válaszolókat azzal, hogy nem nehezítjük meg számukra a leírt szöveg megértését felesleges és pofátlanul halmozott helyesírási és gépelési hibákkal. - amikor kiírod a kérdést, a böngészõd - mint ahogyan azt nyilván észrevetted - bizonyos szavakat hullámos piros vonallal húz alá. Nem kidíszíti. Azok a szavak, amiket aláhúz, hibásak nyelvtani vagy gépelési hibával íródtak, jó ötlet õket újra ellenõrizni, akár többször is (kivételek ez alól a különleges kereszt-, vagy vezetéknevek, valamint az idegen eredetû szavak). - ha választ vártál egy kérdésre, és valaki megtisztelt azzal, hogy idejét rászánva választ írt, illik rá hasonló tisztelettel válaszolni, még akkor is, ha a válaszában kiemelte a hibáidat. Ilyen esetben a legjobb az, ha kijavítod a hibáidat, így nem lesz veszekedés, és a kérdésedre is hamarabb kapsz választ, hiszen nem lesznek off kommentek. ON: Ahogy azt már írták elõttem, attól, hogy 12 évesen elveszíted a szüzességed, nem felnõtt leszel, hanem egy 12 éves [email protected], akit meghúztak.
tenlegna? WTF :D
A kérdező hozzászólása: tenlegna ne mond mar?
Azért sértegetlek, mert nevetségesen botrányosan szörnyen írsz. És lehetne még fokozni. Szánalmas vagy. És ne írogass nekem személyes üzenetet, nem szándékozom veled társalogni, úgyis alig tudom kivenni az írásodból, hogy mit akarsz.
Most erre milyen választ vársz mégis? Vagy mit lehet erre válaszolni? Eleve a kérdésnek semmi értelme nincs.
A kérdező hozzászólása: kis pocs nem is ismersz de sertegetest az erted:P:P
A kérdező hozzászólása: jo tudom, de eleg fura nem meg kellene elvezek a gyerek eveket es ok mar apas anyast jacanak
12 évesen jobb esetben még egy gyereknek meg sem jön, melle sincs (persze a városi hibridekre és a dagadtakra ez nem vonatkozik). Ilyen korban azt se tudja, hogy kell szexelni (szeretkezést már meg se említem), valószínûleg azt se tudja, mi a sperma, hogy mûködik a teste, hogyan szóletik a gyerek stb stb. szánalom vagy kicsikém

Lányok kit zavar ha egy fiunak kicsi a pénisze10-12 cm hosszú és ki nem hagyná el a barátját ha kiderülne ez a tény? Kort légyszives!

Legjobb válasz: Nyilván zavarna, mert a mostani páromnak 23 cm-es, és rájöttem, hogy igenis számít a méret... De ha szeretnélek nem hagynálak el.

Nyilván zavarna, mert a mostani páromnak 23 cm-es, és rájöttem, hogy igenis számít a méret... De ha szeretnélek nem hagynálak el.
sztem ekkorval nem lehet mit kezdeni
21 éves lány voltam amugy :D
Dehogy szakítanék. És igenis lehet vele mit kezdeni, nem ez számít.
ezért nem szakítanék....
ma 16:21 Te egy lóval jársz? :D
Utolso elötti nekem 23, 5 akkor én megdughatlak hamár ilyen kis farokimádo ringyo vagy? :) )
Miért, neked talán ekkora? :D
ezért nem hagynék el senkit..
engem nem zavarna, és nem hagynám ott a barátomat miatta.
Ha 13 centis lenne akkor biztos, hogy nem hagyna el:S de így...:S
A kérdező hozzászólása: 55
te is írj egy kort légyszi:D
Az evolúció nem számolt az emberi faj kialakulásával amikor a nemiszerveket kitalálta...

A 12. hét körül el lehet úgy vetélni, hogy ne érezz semmit belőle?

Legjobb válasz: Sajnos azt bármikor lehet, ha a baba szive leáll. De iylenre még gondolni se gondolj, nem szabad ezen aggódni. Minden rendben lesz, és te is ezen gondolkodj csak!!

Sajnos azt bármikor lehet, ha a baba szive leáll. De iylenre még gondolni se gondolj, nem szabad ezen aggódni. Minden rendben lesz, és te is ezen gondolkodj csak!!
Van valami gond ami miatt ilyenekre gondolsz? El kellene terelned a figyelmedet, nem tesz jót ha ezen aggódsz!Ráadásul feleslegesen.Miért lenne bármi baj?Hidd el minden ok, és egészséges a kisbabád!
Szia Nekem is sokszor eszembe jut ez a kerdes, de aztan gyorsan elhesegetem, mert beleorulnek, ha ez jarna az eszembe mindig.Es ahogy olvasgattam a valaszokat el is keseredtem, h lehetseges ilyen, de nem beszeltem meg szemelyes senkivel akinek igy tortent volna. Tuti minden rendben van nalad is, es probalj a jo dolgokra gondolni. 10 hetes kismama
NEM! A 12 hetes magzat már akkora hogy lehetetlen nem észrevenni, ha kilökõdik! Persze az más ha elhal és nem távozik a méhbõl, sajnos ilyen is van, de nem is szabad ilyenre gondolni! Ha úgy érzed valami baj van keresd fel az orvosod! Biztos nem te vagy az egyetlen aki aggódik a babájáért! Nem fog kinevetni, Te pedig megnyugszol! Majorné Zsuzsa dúla
Nem nekem 12hetesen 57mmes volt a baba, hát ez akár hogy nézzük, mert kb a tied is ekkorka, ez a nagyság már nem tudna észrevétlenül távozni, jah és fájdalom mentesen, de az elõttem szólóknak mind igazuk van.Hazudik az aki nem ismeri el, hogy ilyen kérdések nem foglalkoztatják, vagy foglalkoztatták, de így, hogy megtudtad lépj túl rajta és tényleg ne ilyenen gondolkozz, hanem, hogy milyen ügyi és egészséges babád van.Sokat kell hozzá beszélgetned:) hidd el ez nagyon jó neki is, mert érzi, hogy fontos a számodra.Gratulálok a babádhoz, egy 17hetes kismama
Fú... talán Emeli Sande?
A kérdező hozzászólása: igen igen igen, köszönöm szépen!:)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!