Találatok a következő kifejezésre: A 12. hány mm-es (3 db)

A 12. héten hány mm-es átlagosan a babóca?

Én szombaton léptem a 12. hétbe és a doki azt mondta, hogy 53 mm. Tesómnak ugyan ilyen id?sen 42 mm volt a kislánya.

Legjobb válasz: Szia! Az enyém 49,1 mm volt. Boldog babavárást!

Szia! Az enyém 49, 1 mm volt. Boldog babavárást!
Szia! Az én babám 11 hét 4 naposan 47mm volt
az enyém 11 hét 5 naposan 45 mm volt. CRL (ülõmagasság)
Az én kisfiam 52 mm-es volt.:) 36 hetes kismami
szia.én tegnap voltam a genetikai uh-n és a crl:47mm.a bpd:20mm.:Dnagyon sokat számitanak a napok.hisz naponta nonek.:Dnem kell aggodnia tesodnak sem:D...11 hetes és 5 napos kismama
vagyis a tesod eredménye miatt sem.hisz a tied tokéletes:D
A kérdező hozzászólása: Nagyon aranyosak vagytok, hogy ilyen gyorsan írtatok. Az utolsó hozzászólónak: nem aggódom, csak furi hogy neki (tesómnak) kisebb volt a babája. Egyébként 2 hónapja szült meg a nõvérkém. Még 1x nagyon köszi, csak a kíváncsiság volt bennem.
Az enyém a 12.héten 58mm-es volt, szerintem teljesen átlagos méretû.

12. napon hány mm kell legyen egy tüsző? És a méhnyálkahártya? Ciklusaim 30-31 naposak.

Legjobb válasz: Szia! Én pont ma voltam UH-on, peteérést néztek, mert Clostyt szedtem ebben a hónapban. Ma vagyok pont a 12.napon. A legnagyobb tüszõ 21mm-es nekem, a méhnyálkahártya pedig 5,5mm. Utóbbira azt mondta a hölgy, hogy lehetne egy kicsit vastagabb. Tüszõre pedig annyit mondott, hogy ennek még nõnie kell ahhoz, hogy megrepedjen. Hogy ezek mennyire jó adatok azt sajnos én sem tudom, de azért gondoltam megosztom veled. Ja és nekem eléggé összevisszák a ciklusaim. 24-31 naposak.

Szia! Én pont ma voltam UH-on, peteérést néztek, mert Clostyt szedtem ebben a hónapban. Ma vagyok pont a 12.napon. A legnagyobb tüszõ 21mm-es nekem, a méhnyálkahártya pedig 5, 5mm. Utóbbira azt mondta a hölgy, hogy lehetne egy kicsit vastagabb. Tüszõre pedig annyit mondott, hogy ennek még nõnie kell ahhoz, hogy megrepedjen. Hogy ezek mennyire jó adatok azt sajnos én sem tudom, de azért gondoltam megosztom veled. Ja és nekem eléggé összevisszák a ciklusaim. 24-31 naposak.
tegnapelõtt, és ma voltam uh-n, pé követésen.Lényeg:Jobb petefészekben 21*17mm-es tüszõ, ami ma már nem volt ott meg megrepedt.Méhnyálkahártya:5, 5mm-es volt tegnapelõtt, ami ugye folyamatosan vastagszik...
A kérdező hozzászólása: Hmm.. érdekes.. Nekem 8 és 16 mm közötti tüszõket láttak, a méhnyálkahártya viszont 15 mm. Mondjuk nekem hosszúak a ciklusaim. Szerintetek 5 nap alatt mennyit nõhet még 1 tüszõ? Megérnek ezek addigra?
A kérdező hozzászólása: Ja, és köszönöm, h írtatok!!
Én is clostit szedek, most vagyok a 12. napon. Nekem a bal oldalon egy 20 mm-es tüszõ van, a jobb oldalin 24 mm. A méhnyálkahártya-értéket sajnos nem tudom, azt mondta a doki, hogy jó. Kaptam tüszõrepesztõ szurit is, és pénteken kell visszamennem ellenõrzésre, hogy valóban megrepedt-e. Átlagosan 25-26 naposak a ciklusaim. Még régebben azt mondta a dokim, hogy naponta kb. 2 mm-t nõnek a tüszõk.
Ja igen, és úgy tudom, hogy egy oldalon egy (a legdominánsabb) tüszõ érik be, a többi "megáll a növésben". Általában a legnagyobb méretû lesz a domináns, tehát neked szerintem a 16 mm-es lesz a befutó. Ha hosszúak a ciklusaid, szerintem teljesen jó a 12. napi mérete. És a méhnyálkahártya is vastagodik még addig.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!