Találatok a következő kifejezésre: A 12. az (2278 db)

Hogy lehet azt kiszámolni, hogy a 12, 5% az egésznek hány huszonnegyede?

Ha valaki részletesen leírn, azt nagyon megköszönném.

Legjobb válasz: 15 éve tanultam matekot utoljára de talán24/24=1 egész 100/100=1 egész.nos. 100/12,5=8 tehát a 12,5% az 8/100 24/8=3 vagyis 3/24 logikus:12,5%=3/24 25%=6/24 50%=12/24 100%=24/24 a megoldás 3/24

15 éve tanultam matekot utoljára de talán24/24=1 egész 100/100=1 egész.nos. 100/12, 5=8 tehát a 12, 5% az 8/100 24/8=3 vagyis 3/24 logikus:12, 5%=3/24 25%=6/24 50%=12/24 100%=24/24 a megoldás 3/24
"100/12, 5=8 tehát a 12, 5% az 8/100 " Anyit szeretnek hozzafuzni az elozo valaszhoz - bar a megoldas jo - hogy 12.5 szazalek attol szazalek hogy szazzal leosztod, tehat a 12.5%= 12.5/100 es a 8/100 pedig 8%. (100-ban a 12.5 valoban 8x van meg, így ez a felreiras a gondolatmenetet nem befolyasolja. )
vagy csak simán veszed a 24 12, 5%-át, ami 3 :)

Az orvosom csütörtökre hívott a 12. heti UH-ra, de pénteken leszek 12 hetes. Számít az az egy nap?

Legjobb válasz: Szerintem sincs jelentõsége. Én 12 hét 3 naposan voltam. Majd írd le, mik lettek az ereményeid :-)

Szerintem sincs jelentõsége. Én 12 hét 3 naposan voltam. Majd írd le, mik lettek az ereményeid :-)
Én holnap leszek pont 12 hetes, de a dokim azt mondta, hogy aug.23-27.i héten menjek, tehát, ha ma mentem volna és sem lennék még 12 hetes. Szerintem nem baj.
Nem számít. Ennek az uh-nak a 11 és 14.hét között kell megtörténnie. Hogy közte mikor mész, az mindegy.

A dokim azt mondta menjek vissza a kötelező vizsgálatokra, ha betöltöttem a 12. hetet és megkaptam a H1N1 oltást. Most akkor ezt, hogy is kell néznem?

Akkor a 12. hét elején kell visszamennem, vagy ha már a 13. -ba léptem? Mit jelent a betöltött 12. hét? A hét végét? Vagy elég ha már beleléptem?

Legjobb válasz: Ha már elmultál 12 hetes, akkor menj vissza! Nekem is igy kellett, 12 hét 4 naposan voltam a 12 hetes UH-on, és a papírommal amit ott kaptam, azzal mentem a háziorvosomhoz, hogy betöltöttem a 12 hetet és beadhatja a védõoltást!

Ha már elmultál 12 hetes, akkor menj vissza! Nekem is igy kellett, 12 hét 4 naposan voltam a 12 hetes UH-on, és a papírommal amit ott kaptam, azzal mentem a háziorvosomhoz, hogy betöltöttem a 12 hetet és beadhatja a védõoltást!
A 12+0 hét jelenti az, hogy pont akkor töltötted be a 12 hetet, a 12+1 hét már a 13. (-DIK, fontos a törzsszámnév képzõ), de a 12+6 hetes korodig orvosilag 12 hetesnek számítassz, mindegy, hogy már beléptél a 13-dikba. Õk mindig betöltött héttel számolnak. Tehát 12 hetes vagy: 12+0-12+6 hetes korodig. Ebben a 6 napban már beadathatod szerintem.
Szia! Én 12+6 naposan kaptam meg tegnap. Tõlem annyit kért a nõgyógyászom, hogy várjam meg a 12. hetet, szerintem én ezt teljesítettem, az orvos sem tiltakozott amikor beadta.
A kérdező hozzászólása: Értem. Csak azért, mert nekem a nõgyógyász azt írta a papírra, hogy 12 hét után védõoltás + nõgyógyászati kontroll.

12 hetes vagyok, és ez idáig Utrogestant szedtem. A dokim azt mondta, hogy ha elérem a 12 hetes kort, akkor abbahagyhatom. A doki azt mondta, hogy teljesen mindegy hogy hirtelen hagyom abba, vagy fokozatosan. Nem lesz baj, ha hirtelen abbahagyom?

Legjobb válasz: Szia! Nekem is kellett használnom az Utrogestant a 12.-ik hét végéig. Nem kellett fokozatosan leállnom vele, csak egyszerûen abba kellett hagynom. Nekem 3x2 volt a napi adagom. Az utolsó napon már csak reggel a 2 szemet vettem be és ezzel véget ért a kezelés. Azért kell abbahagyni szigorúan, mert a 12. héttõl a magas hormon tartalma miatt már nagyon károsítja a májat.A 12. hétig tulajdonképpen teljesíti is a szerepét, mert innentõl a méhlepény veszi át a gyógyszer helyét. Lényegében ez a 12. hét a határ ennél a gyógyszernél. Jó baba várást! 31 hetes kismama

Szia! Nekem is kellett használnom az Utrogestant a 12.-ik hét végéig. Nem kellett fokozatosan leállnom vele, csak egyszerûen abba kellett hagynom. Nekem 3x2 volt a napi adagom. Az utolsó napon már csak reggel a 2 szemet vettem be és ezzel véget ért a kezelés. Azért kell abbahagyni szigorúan, mert a 12. héttõl a magas hormon tartalma miatt már nagyon károsítja a májat.A 12. hétig tulajdonképpen teljesíti is a szerepét, mert innentõl a méhlepény veszi át a gyógyszer helyét. Lényegében ez a 12. hét a határ ennél a gyógyszernél. Jó baba várást! 31 hetes kismama
Én a 16. hétig szedtem, biztos ami biztos alapon (orvosi javaslatra), a 12. héttõl fokozatosan csökkentve az adagot. Ártani nem ártasz vele ha tovább szeded, de ha véletlenül elõbb hagyod abba az a baj, szóval az orvosom nálam így döntött. Minden jót! 30 hetes
Én is Utrogestant szedek. Napi 2X1 szemet. Nekem a doki azt mondta, hogy 13 hetes koromig szedjem. Szerdán töltöm a 12 hetet. Nekem azt javasolta, hogy fokozatosan hagyjam abba. A védõnõ is ezt javasolta. Úgyhogy 3-4 napig majd napi 1 szemet veszek be, aztán pedig elhagyom. Boldog babavárást!
Én nekem is fokozatosan kellett abbahagynom, egy hétig napi egy hüvelygolyót, elõtte napi kettõt használtam. A 14. hétig.

Miről maradok le? Olyan országban élek, ahol csak a 12. héten van az első uh.

Addig az egész terhességet arra alapozzák, amit én mondtam, illetve a 2 otthon végzett pozitív tesztemre. Mir?l maradok le? Mit csinálnának ez alatt otthon? Mi lehet a vezélye? Mi van akkor, ha id? közben megszakad a terhesség? És minden ami még eszetekbe jut. 6 heteske vagyok (vagyunk :-))

Legjobb válasz: Szia, nem írtad melyik országban ! Én Angliában lettem terhes, még itt élünk, kint,jelenleg 16.hetes terhes vagyok, itt is az elsõ 12 hétben frászt kaptam, hogy nem csinálnak velem semmit ! :( Nagyon nehezen telt el az elõs 12 hét, de végre mikor az elsõ UH.megtörtént, akkot elhihettük, hogy ott van a mi kis babánk, és valóban minden ok vele ! Ha nem görcsölsz, nem vérzel, akkor minden megy a maga útján tovább, és majd idejében, 12 hét körül mengéznek ! Azután, a 16 héten, taliztam a védõnõmmel, aki itt ráadásul férfi :),de a 12 ,héten is, az Uh után, már taliztunk,meg most...de én azt mondom, hogy az elsõ 20 hétig itt ugyanazokat nézik meg az emberen, mint otthon ! ANnyi, hogy a down-kór szûrés nem egyértelmûen tartozik a 12.heti uh.hoz, hogy a nyakát megmérjék, mi erre utána 2 héttel magán uh-ra mentünk el, hogy tudjuk...! Vérbõl, viszont, ingyan van ANgliában, ami meg otthon ez a pénzes verzió !Szóval, ha minden rendben van a terhességgel, akkor nem kell aggódni, az elsõ 20 hét ugyanolyan, utána már igaz, hogy nincs több UH.csak védõnõi talik, stb...meg itt engem az bosszant, hogy nincs nõgyógyászati vizsgálódás :(! Tehát, ha gond, van pedig nekem volt, akkor a sima körzeti orvos is megnézhet, de õ meg csak akkor, ah már tényleg nagyobb a gond...sajnos nálam megvárták, még egy gomba kikezdi a méhszájamat, és sebet kaptam, ami pedig elõtte már jó volt, de terhányabbak úgy érzem, itt ilyen téren, de szerencsére addig jártam a nyakukra, hogy megnéztek és kikezeltek ! Most már minden ok...A babánk is szépen fejlõdik, de most már mi lassan megyünk vissza nov.végén Mao-ra, szóval most már kibírom.Még a II.gen.Uh.itt lesz kint, a 20.héten, de utána már otthon foyltatom majd szerencsére, de én azt tudom mondani Neked, hogy ha tudsz még az elején menj haza néha, nézesd meg magad, nõdokival, ha tudod..a 14 héttõl jó már repülni, elõtte még nem tanácsos, nagyon az elején ! De , ha nincs gond, akkor ne aggódju, mindent meg fognak nézni...bár nem tudom te milyen országban vagy épp ! Jó babavárást ! Üdv, 16.hetes pocakos

Szia, nem írtad melyik országban ! Én Angliában lettem terhes, még itt élünk, kint, jelenleg 16.hetes terhes vagyok, itt is az elsõ 12 hétben frászt kaptam, hogy nem csinálnak velem semmit ! :( Nagyon nehezen telt el az elõs 12 hét, de végre mikor az elsõ UH.megtörtént, akkot elhihettük, hogy ott van a mi kis babánk, és valóban minden ok vele ! Ha nem görcsölsz, nem vérzel, akkor minden megy a maga útján tovább, és majd idejében, 12 hét körül mengéznek ! Azután, a 16 héten, taliztam a védõnõmmel, aki itt ráadásul férfi :) , de a 12 , héten is, az Uh után, már taliztunk, meg most...de én azt mondom, hogy az elsõ 20 hétig itt ugyanazokat nézik meg az emberen, mint otthon ! ANnyi, hogy a down-kór szûrés nem egyértelmûen tartozik a 12.heti uh.hoz, hogy a nyakát megmérjék, mi erre utána 2 héttel magán uh-ra mentünk el, hogy tudjuk...! Vérbõl, viszont, ingyan van ANgliában, ami meg otthon ez a pénzes verzió !Szóval, ha minden rendben van a terhességgel, akkor nem kell aggódni, az elsõ 20 hét ugyanolyan, utána már igaz, hogy nincs több UH.csak védõnõi talik, stb...meg itt engem az bosszant, hogy nincs nõgyógyászati vizsgálódás :(! Tehát, ha gond, van pedig nekem volt, akkor a sima körzeti orvos is megnézhet, de õ meg csak akkor, ah már tényleg nagyobb a gond...sajnos nálam megvárták, még egy gomba kikezdi a méhszájamat, és sebet kaptam, ami pedig elõtte már jó volt, de terhányabbak úgy érzem, itt ilyen téren, de szerencsére addig jártam a nyakukra, hogy megnéztek és kikezeltek ! Most már minden ok...A babánk is szépen fejlõdik, de most már mi lassan megyünk vissza nov.végén Mao-ra, szóval most már kibírom.Még a II.gen.Uh.itt lesz kint, a 20.héten, de utána már otthon foyltatom majd szerencsére, de én azt tudom mondani Neked, hogy ha tudsz még az elején menj haza néha, nézesd meg magad, nõdokival, ha tudod..a 14 héttõl jó már repülni, elõtte még nem tanácsos, nagyon az elején ! De , ha nincs gond, akkor ne aggódju, mindent meg fognak nézni...bár nem tudom te milyen országban vagy épp ! Jó babavárást ! Üdv, 16.hetes pocakos
Én vagyok a 36 heteske...Az elsõ válaszoló véleményére szeretnék még reagálni: van az úgynevezett 0. uh. is, ahol pl. kiderül az is, ha van ugyan petezsák, de üres. Ráadásul ebben az esetben pozitív terhességi tesztet fog kapni a boldog anyuka-jelölt..Te szeretnéd, ha csak a 12. héten tudnád meg? Persze nem kell túl parázni a terhességet, de miért ne használnánk ki a diagnosztika és az orvostudomány fejlettsége adta lehetõségeket? Üdv.
A kérdező hozzászólása: Utolso (es egyben masodik) valaszolonak meg egyszer koszi az infokat. Lehet, hogy azert szavaztak le, mert nem a "mirol maradok le?" kerdesre valaszoltal? Szerintem Te a "Es minden ami meg eszetekbe jut."-ot nagyon jol kifejtetted. Nekem nagyon sok hasznos informacio volt a valaszodban. Szerencsere az nem zavar, hogy nodoki nem lat. Elvegre nem is vagyok beteg, a midwife-okat pedig erre kepeztek ki. A bizonytalansagomat az elso uh-ig pedig csak lekuzdom majd? :-) sokat segitenek az itteni valaszok.
Szia! Én is Angliában kezdtem, 16 hétig ott volt a terhesgondozásom. Én kivoltam, hogy nem láthatom, el sem hittem, hogy igaz, végül kerestem egy magánkliikát. ÛAz összes UH és vérvétel, DVDvel képpel mindennel az egész terhesség alatt kerül úgy max. 3-400 fontba. Nekem a 13. hétig 4 UHm volt és 2 vérvizsgálatom, össz. 180 fontért. Megérte. MEnyugodtunk, láttuk a bébit, teljesen más, mintha csak tudod, mondják, hogy hát igen ott van... A 9. héten már egy élmény az UH, jó hallani, hogy minden ok. Persze ezt mindenki maga dönti el van-e rá keret, de ha megoldható, szerintem menj el. Tudod milye hoszzú tud lenni 6 hét????!! :-DD Boldog babavárást. 35 hetes kismama
szia nagyon sok mindenrõl nem maradsz le szerencsére, nálunk is 12 héten van az elsõ "kiskönyves ultrahang" a teszt után megvizsgál akár uh-gal is, majd a terhesgondozóba irányít ahol felveheted a kapcsolatot a védõnénivel, ha megszakadna a terhesség vmi jele lenne akkor felkeresnéd a dokit valószinû, de ne gondolj erre csak élvezd minden pillanatát a babavárásnak, csupa jót és gratulálok
Szia! Szerintem felelõtlenség, hogy ennyit várnak abban az országban az elsõ uh-val. Amúgy is, fõleg ha elsõ terhesség, eleget aggódik a legtöbb kismama, hogy minden rendben van-e..6-7 hetes terhességnél a hüvelyi uh. segítségével már kiderül, hogy életképes-e a magzat (szívhangnak kell már lennie), illetve kiderül, hogy jó helyen fejlõdik-e (méhen belül vagy kívül). Ha van rá lehetõséged, szerintem a bizonytalanság elkerülése végett, menj el korábban egy uh.-ra. Sokszor vérzés és görcsök nélkül is lehet elhalás... Remélem nem ijesztettelek meg, nem ez volt a célom, csak hát te kérdezted. Boldog várandósságot! Egy 36 hetes kismami
az elsõ vagyok, azt írtam a teszt (melyet a hölgy végzett otthon és elmegy a dokihoz) után van uh, de nem minden esetben
üzenem a 3. válaszolónak :)
A második válaszoló vagyok, aki le lett szavazva 33 %-ra, csak azt nem értem miért, nekem anno nagyon jól jött a sok információ, mikor egy leányzó leírta a tapasztalatait, privi levélben is, és nagyon sok lelket öntött belém, mikor kiderült nem csak én vagyok egyedül ezzel a helyzettel ebben az országban ! :( No mindegy, elfogadom, hogy lehet néha eltértem a témától, de gondoltam hogy ha én is leírom én miket éltem át, akkor az segít ! Elhiszem, és megértelek, hogy nagyon aggódsz, én is át mentem ezen, nagyon sokat sírtam az utsó 10-11 hét körül mikor még semmi idõpont nem jött se telón, le levélben az elsõ UH.-ról, pedig a midwifery-ben ígérték, hogy intézik.De már egy héttel elõtte sem jött semmi róla, és akkor kinyomoztam kit kell hívni ez ügyben, és ott volt a nagy neves nap dátuma már a rendszerben, nem hibáztak, csak az utsó napokban értesítettek ki postán, de már jó volt elõre tudni viszont, hogy meg van a dátum !Ne aggódj, minden rendben lesz...én is alig akartam elhinni, azt hittem sokáig, lehet csak álterhes vagyok, emg bebeszélem magamnak, mi van akkor, ha oda megyek és nem lesz ott semmi ! De mikor oda feküdtem, az elsõ dating scan-en, akkor minden elmúlt...minden aggódás, és akkorát ugrott a kis Picike, hogy hihetetlen élmény volt látni ! Itt valóban csak két uh lesz majd, a 12.heti és a 20. a többi meg majd tapogatózás, a védõnõnél, meg szívhanghallgatás, stb.. !És ennyi ! Nõgyógyász sosem fog látni, csak, ha nem magánt keresel, emrt az itt nem divat, hogy benézegessenek, ez itt nem bevett szokás.Méhszájat egyszer nem néznek meg, csak ha komolyabb gond van ! :( Ehhez hozzá kell szokni..nekem is nehezen ment, de most már mire lejár a fél év nekünk, mi ennyire jöttünk, ki...szóval mire lejár itt a dolog, addigra meg már elfogadom, hogy itt ilyen a rendszer és kész !Hát igen, más ország, más kultúra...más hozzá állás ! Az adminisztrációjuk mondjuk nagyon jó, minden le van dokumentálva, meg a terhes kiskönyv is A/4-es, komolx dosszié hasznos infókkal, no meg ha beteg vagy, és gyógyszer kell, azt inygen kapod, mert terhes vagy és megjár neked ! :) Ezek viszont mind pozitív dolgok, amiben kellemsen csalódtam :) !Szóval, ne aggódj, át tudom érezni, de én is most már megnyugodtam, hogy a 16.hétben járok, és eddig mindent rendben találtak... !Neked is így lesz ! Sok sikert, szerencsét, örömöt a babához :) Üdv, a 16.hetes leszavazott, a második helyrõl :(

Egy négyzetes gúla alapéle 12. Az oldalélek egyenlő hosszúak. A szomszédos oldallapok 120fokos szöget zárnak be. Mekkora a gúla térfogata?

Legjobb válasz: Készíts egy rajzot, jelöld az alapot ABCD-vel és a csúcs legyen V. Akkor a magasság OV.Tudjuk, hogy AB=12 cm. Az AB, valamint CD oldalak felezõpontjai legyenek M és N. Azt is tudjuk, hogy MVN szög 120 fok. Ebbõl következik, hogy OVM szög 60 fok. Az OVM háromszögben OM=AB/2=6cm sin OVM=OM/VM sin 60 fok= gyök3/2, akkor gyök3/2=6/VM VM=4gyök3 és a magasság, VO=gyök(4gyök3^2-6^2)=gyök(48-36)=2gyök3 Térfogat=alapterület*magasság/3=12*12*2gyök3/3=96gyök3 cm^3

Készíts egy rajzot, jelöld az alapot ABCD-vel és a csúcs legyen V. Akkor a magasság OV.Tudjuk, hogy AB=12 cm. Az AB, valamint CD oldalak felezõpontjai legyenek M és N. Azt is tudjuk, hogy MVN szög 120 fok. Ebbõl következik, hogy OVM szög 60 fok. Az OVM háromszögben OM=AB/2=6cm sin OVM=OM/VM sin 60 fok= gyök3/2, akkor gyök3/2=6/VM VM=4gyök3 és a magasság, VO=gyök(4gyök3^2-6^2)=gyök(48-36)=2gyök3 Térfogat=alapterület*magasság/3=12*12*2gyök3/3=96gyök3 cm^3
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen :)
Elnézést! Lehet, hogy az elsõ válaszoló két szemközti oldallal dolgozott. Nálam teljesen más az ábra: http://kepfeltoltes.hu/130923/4867425_1_www.kepfeltoltes.hu_.. Nem tudom érdemes-e folytatnom, vagy én gondolom rosszul??
#3 vagyok. Ellenõriztem magam. Geometriai feladatgyûjtemény 2159 -es feladat. m=6 cm. V=288 cm^3.
Addig biztattam magam, magam, hogy beírtam a befejezést is: http://kepfeltoltes.hu/130923/4867425_www.kepfeltoltes.hu_.png

Az utrogestan tablettát a 12. hétig vagy a 12. hét végéig kell szedni? Nem tudom már mit mondott a doki!

Legjobb válasz: Nekem pl. a 14. hét végéig kellett szedni, de én véreztem rendesen. Az orvosok amúgy betöltött hetekben szoktak gondolkodni. Ha azt mondta 12 hét, akkor az azt jelenti, hogy amikor betöltöd a 12 hetet. Nem tudom hány szemet szedsz naponta, de azt tudod ugye, hogy fokozatosan kell abbahagyni?

Nekem pl. a 14. hét végéig kellett szedni, de én véreztem rendesen. Az orvosok amúgy betöltött hetekben szoktak gondolkodni. Ha azt mondta 12 hét, akkor az azt jelenti, hogy amikor betöltöd a 12 hetet. Nem tudom hány szemet szedsz naponta, de azt tudod ugye, hogy fokozatosan kell abbahagyni?
A kérdező hozzászólása: Igen , azt tudom, de mi a betöltött 12? Az a nap, amikor elérem a 12-t, vagy a 12+6?
A betöltött 12 hét az 12+0. De inkább kérdezz rá, ha bizonytalan vagy. Attól nem lesz baj, ha pár nappal tovább szeded, inkább mint kevesebb ideig. Nekem pl. annyit írt fel, amennyit be kellett szednem. Elhasználtam az utolsó szemig.
Nekem Dupphastont kellett szednem (szintén progeszteron pótló) 3*1-et 12+0-ig, majd 12+1-tõl 2*1-et, rá 3-4 napra pedig 1*1-et. Majd 2-3 nap után végleg elhagyhattam.
nekem már a 12. hét legelsõ napján azt mondta a doki h abbahagyhatom.
A kérdező hozzászólása: Köszi
Szia, én is utrogestan hüvelykúpot használom és addig kell szedni amíg be nem töltöd a 12. hetet. A menzesz elsõ napjára rászámolsz 12 hetet. 9+2 hetes km

Még régebben vettem egy AMD Radeon HD5450-es vga-t eddig mindig sikerültek a frissítések, de amióta bejött ez a 12.4-es verzió, hiába frissítem, mindig 12.3mat írja ki a Controllerbe és az emlékeztetőbe is ugyanezt a verziót adja ki. Mi lehet a hiba?

Legjobb válasz: Nekem a 6850-es kártyám leragadt a 12.1-esnél, pedig írja, le is tölti, fel is rakja a 12.4-est, de mégis a 12.1 marad fent. Tehát nem vagy vele egyedül.

Nekem a 6850-es kártyám leragadt a 12.1-esnél, pedig írja, le is tölti, fel is rakja a 12.4-est, de mégis a 12.1 marad fent. Tehát nem vagy vele egyedül.
A kérdező hozzászólása: Az oké, hogy nem írja ki, de most akkor frissítsem mindig amikor emlékeztet? vagy ne?
Ahogy már korábbi kérdéseknél is le lett írva, a 12.4-bõl kifelejtették a verziósztringet. Attól még 12.4-ed van, csak 12.3-nak látszik, mert nem írja át a verziószámot. Ha 12.2-rõl frissítetted volna, akkor 12.2-t írna. Ha teljesen új telepítés lenne, akkor meg nem írna semmilyen számot.
Ne, felesleges, ugyanazt telepíted újra mindig. Vagy ha nagyon frissíteni akarsz, akkor rakd fel 12.6 bétát, abban a verziószám is megjelenik rendesen.

Fifa 12? Azt akarom megtudni hogy honnan tölthetek le OTP ligát a Fifa 12-be? (nem eredeti játékról van szó)

A válaszokat előre is köszönöm :)

Legjobb válasz: HSP-nek hívják! Hungarian Super Patch még nem lehet letölteni pár hét és kész lesz! itt egy link olvasd el! http://www.fifahungary.hu/hirek/HSP_12_Az_elso_helyzetjelentes

HSP-nek hívják! Hungarian Super Patch még nem lehet letölteni pár hét és kész lesz! itt egy link olvasd el! http://www.fifahungary.hu/hirek/HSP_12_Az_elso_helyzetjelentes
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen :) végre egy értékes válasz :) 'zöld kéz'

Miért szidják ennyire a 12 éveseket? Sehol sem látok olyat, hogy a "legtöbb" vagy "néhány". Mindig csak azt mondják, hogy az összes 12 éves.

Én is 12 éves vagyok de nem bulizok, nem iszok, nem cigizek, nem fekszem le senkivel, nem pózolok, nem utánzok senkit. Értelmesen tudok gondolkodni. Sokan mondják, hogy érettebb vagyok a koromnál. Van benne valami, de az már nagyon zavar, hogy mindenhol a 12 éveseket szidják, hogy mindegyik mekkora ribanc. Én nem értek ezzel egyet. Rengeteg 12-13 évest ismerek akik teljesen normálisak. Nektek mi a véleményetek err?l?

Legjobb válasz: az úgy van hogy "az összes 12 éves aki cigizik"

az úgy van hogy "az összes 12 éves aki cigizik"
és ti hány évesek vagytok 13? :) a sztereotípia az sztereotípia, meg kell tanulni észrevenni és figyelmen kívül hagyni.. ez a világ egyik szarsága, és nem 12 éveseknek való feladat.. nem irigyellek benneteket 31F
az utolsót, arra írtam, aki azt írta, hogy az unokatesója játszik netezik stb... ja, és a net szerintem is teljesen normális.... utolsóó voltam.:)
Szerintem te sem vagy érettebb a korodnál, csak te ezt hiszed. Nekem is van egy 12 éves unokatesóm, szóval én hozzá hasonlítom a többieket. Na szerintem õ tényleg úgy viselkedik, mint egy 12 éves! Napközben játszik, tanul mint egy normál gyerek és nem netezik, fórumokat olvasgat, a buli szerintem még fel sem merült benne.
Csak kapkodom a fejem! 13 évesen picit sem kéne inni, legfeljebb vizet. Az én legnagyobb gyerekem 12 éves lány, nem iszik, nem bulizik. És miért ne játszhatna egy 12 éves GYEREK? Hisz még nagyon gyerekek vagytok! És játékon nem a babázást értem, van rengeteg más, ami a ti korotokban is még érdekes lehet. A netet nem ellenzem, ésszerû keretek közt, de ne akarjatok felnõttet játszani, arra még rengeteg idõtök lesz. Egyébként, még sehol nem találkoztam avval, hogy a 12 éveseket szidnák.Hisz nem gyõzöm hangsúlyozni, gyerekek még. 32 éves anyuka
Én 13 vagyok :) Az összes barátnõm normális. Nem cigizik, nem piál [jó azt igen, de csak ritkán, én is, nincs benne semmi rossz, nem iszom sosem annyit, hogy akár egy picit is látni lehessen rajtam, hogy ittam [anyámék nem ellenzik]], nem drogozik, és nem szexel. :) Szerintem a többség normális :) Persze, van olyan ismerõsöm, aki 14-15 évesen esett teherbe, de az ritka :D Amúgy az emberek csak általánosítanak. Én is sokszor általánosítok, és szerintem az emberek nagy többsége is, mert sokkal egyszerûbb a többi lehetõségnél. És ne mondd azt, hogy éretebb vagy a korodnál. Még akkor is ha igen. 13 vagyok. Nem vagyok sem éretteb, sem éretlenebbnek. Semmi rossz nincs abban, hogy fiatal van. Legalább tovább élvezem még az életet, mint az idõsebbek =) 13/L
utolsó, akkor a te unokatesód éretlen. egy 12 éves, szerintem már nem játszik... kérdezõ: szerintem se mindenki olyan. van EGYPÁR tényleg, de nem ez a legjellemzõbb szerintem. És nekem is sok ennyi idõs ismerõsöm van, akik teljesen értelmesek. 13/L
Jamaican Girl: Azért szóltam bele mert akartam. Nem kérek engedélyt senkitõl sem, azért mert valamihez hozzá akarok szólni! Amúgy szerintem meg te idegesítettél fel mást. Mindenki lepontozott!
Én bírom a 13-14 éves kicsajokat :P némelyikük hûû h néz ki :D bármit megtenne egyik másik csak h f*szt kapjon :P szoktak is kapni :D 17/F
:) am te vagy a 19 éves?
Engem se =D (Y)
Nem érdekel, hogy hány százalákom van. :D
:D:D na most fölpontoztalak (Y) Tetszik hogy ilyen simán kiírod, de szerintem most csakazértis lepontoznak mások :P
Én is lepontoztam mindenkit, megnyugodhatsz. ;)
A kérdező hozzászólása: Nincsen semmi gond. Csak én sem bírom ha a másik nem tisztelettel beszél valakirõl/valakivel. :)
Én se bírom.csak most valahogy becsúszott :S
Jamaican Girl: hogy te mekkora idióta vagy. Nem szégyenled magad?? Most komolyan: jó hogy lesüllyedsz az õ szintjükre?? Úgy gondolom, az a 13éves lány, aki kiosztott téged, érettebben gondolkodik mind te.Sõtt a kérdezõ is értelmesebb mint te, meg a másik agyatlan. Gratulálok. Csak így tovább -_-" ;) 23/F
Úristen de szégyenlem magam :'DD
na állj! Én 13 vagyok és nem értek veled egyet! te miért azt írtad, hogy a felnõttek? minden felnõtt? ez ugyanaz! Szerintem nagyon gyerekes dolog ilyeneken kiakadni! am. örülj hogy ez a legnagyobb problémád! És nem cseszegetésbõl , írtam csak vedd észre! szia!
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat. Utolsónak: én már úgy vagyok vele, hogy nem érdekel. igazából ha errõl az oldalról közelítünk akkor pl azt is szoktuk mondani hogy a szülõk így, a felnõttek úgy... közbe pedig mindig vannak kivételek :)
Ugyanígy vok vele. Mondogatják h milyen tehetséges vok, kiemelkedõ, érettebb mint egy átlag 12 éves, de nálam is ez van: Az összes 12 éves, 12 évesek stb. Nekem is elegem van ebbõl.
Uramatyám még mindig engem osztanak te jó ég :D:D
16:01 majd kinövöd még ezt a lázadó kis tinihajlamodat:) kis taknyos:D
Jamaican Girl: olvass vissza ki vagyok xD Nem, nem a 19 éves vagyok :P
Peace. . . szívjunk el egy jointot Jamaican :D
jajj istenem -.-' nem m1 ki mikor fekszik le ? nekem az a véleményem h mindenki akkor feküdjön le amikor jónak látja vagy tudja h másnap nem lesz nanyira fáratt bármit keljen csinálni. Suliidõbe nincs nekem megszabva h mikor..szép is lenne..lehet h 14éves vagyok de majd én eldöntöm mikor fekszek és tudom h hogy birom az iskolát szal szerintem senki ne ugasson bele más életébe és legyen béke (:
Most nehogy már ezért a k*rva lefekvési idõpontért harcoljál. :D Engem nagyon nem tud érdekelni, se a te, se a más véleménye. puszi ;)
Figyelj, azok után, hogy mindenki lehord engem a sárgaföldig, nincs kedvem jópofizni bocsi.:S És amúgy sem veszekedni akarok/akartam, csak leírtam a véleményemet, mint ahogy mindenki más. Bocsánat, ha megbántottalak, de nagyon felidegesítettetek. :(
A kérdező hozzászólása: Azért ne mondjál már olyat, hogy a nyomorult kis élete... Nincsen semmi jogod így beszélni a másikkal.
Annak a másik 13 éves kiscsajra gondoltam ;)
Én is 13 vagyok. Elhiszem hogy általánosítanak sokan. Megértem õket. A sulinkba jár olyan 13 éves ( most megy nyolcadikba ) aki már nem szûz, sõt olyan is, akinek abortusza volt ( nem írom le hogy miben nyilvánult meg hogy abortusza volt ). Nem hiszem hogy attól érettebb lennél hogy nem cigizel stb. Én sem iszom, nem cigizem, nem drogozom, nem fiúzom ennyi idõsen. Teljesen normális vagyok, netezem, játszom ( inkább az állataimmal mint babákkal - nem cikinek tartom, csak inkább unalmasnak ), regényt írok, fotózom stb. Nem hinném hogy ettõl érettebb lennék. Ahelyett hogy ilyenen háborognék, inkább tanulok, hogy megvalósítsam az álmaimat. 13l
Senkinek semmi köze az életedhez éld úgy ahogy te jónak látod mások véleményét pedig szard le :D
Persze a sok kis 13 éves védd téged. Kedveseim én 19 éves fejjel szívesebben játszanék még, mint tanuljak meg este dolgozzak, hogy legyen pénzem a sulira meg a könyvekre. Érettebb vagy?? Na pontosan ezért NEM vagy te semmivel sem érettebb , mint a többi, mivel a TÖBBSÉG 12-13 éves azt, mondja, hogy éretebb a koránál.. 12 évesen még én is olyan vígan játszadoztam meg játszótérre jártunk a barátaimmal, hogy most boldogan tudok visszatekinteni, hogy nem pocsékoltam el azokat a gyerek éveimet. MÉg most is gyereknek mondom magam, és elszomorit ha azt mondják, már felnõtt vagyok! Nem hivatalosan felnõtt lettem, de felnõtt akor leszek ha dolgozok, egyedül láttom el magam, esetleg családot alapitok. Szóval nem kell itt háborognod, helyes, hogy nem cigizel meg nem iszol, DE aki iszik, szexel, cigizik az NEM! jön ide háborogni, hogy miért szídják!? Te meg a többi itt sír-rí, hogy dehát miért van ez?? Elhiszem, hogy nincs jobb dolgod, mert te már érett vagy és nem játszol inkább a szabadban vagy bent a barátaiddal, de ennyire ne unatkozz, hogy ilyen kérdéseket teszel fel.
Na ezt a kérdés nagyon felesleges volt kiírnod..-.-' Most azért írtad hogy dicsekedjél, hogy nem iszol, nem drogozol??? Húúúha, de nagy csoda. Ehelyett 12 évesen már netezel, nekem akkor lett netem, de akkor is csak bátyám miatt, és annyi volt a nagy gépezésem, hogy felmentem megnézni az ebneveldés kutyáimat.Te meg 11-kor még gyik-ot olvasgatsz...én 12 évesen fél 10kor már aludtam...Ezzel a kérdéssel most tisztára felidegesítettél, szegény klaviatúrámat erõbõl nyomkodom. 15L
Aki összemos egy korosztályt, annak mindegy, h 12, vagy 22, mindig általánosít, tehát felesleges megsértõdni rajta.Én-naivan?-hiszek abban, h a 12-de a 10, a 15, stb...-éves korosztály nagy része normális.Kirívó példák minden korosztályban vannak, lásd a dohányzó 1, 5 évest, mégsem mondjuk, minden 1, 5 éves cigizik.:) )8 éves a nagyfiam, én az õ korosztályával találkozom inkább, de náluk se azt tapasztaltam, h olyan rettenetesek lenének, mint amit olvasni lehet róluk, sõt.
én 13 éves vagyok és mivel elváltak szüleim meg a tesóim 12-15 évvel idõsebbek nálam én is érettebben tudok gondolkodni tehát egyszerûen nem értek egyet ezekkel a felnõttekkel mert csak arra mondják akit látnak és tudják hogy ilyen ne mindenkire :P
A kérdező hozzászólása: Egyetértek veled, kedves utolsó :) Köszi a válaszokat! Még írhattok nyugodtan!:) Kíváncsi vagyok a véleményetekre.
A kérdező hozzászólása: Szerintem 12 évesen teljesen normális, ha valaki netezik. A bulizást én is ellenzem. Elég csúnya látvány már az is ha egy lány részeg, nem még, hogy egy 12 éves.
Kedves Jamaican Girl: Nyár van .. -_-" Mért feküdne le 21:30kor?? 12évesen (iskola idõben) én is 21-21:30 között feküdtem le, de most nyár van. 23-24óráig is fentvagyok. Kérdezõ: azzal én sem értek egyet, mi a francnak dicskeszel, hogy nem piálsz, nem drogozol, nem szexelsz..Jó hogy nem mikor még gyerek vagy..-.-" Gratulálok, hogy érettebbnek gondolod magad..minek??? Elötted az élet k*rvára ráérsz még éretten gondolkodni. Képzeld én a mai napig játszom. Akár itt a neten honfoglalón, vagy legózom az unokaöcsémmel, akár a kutyámmal labdázok... ÉÉs??? mi ezzel a gond? Jobb mint itthon ülni.. vagy tévedek?? 18 éves korodik gyerek vagy. Attól h a mai kis tizenévesek, mert el vannak szállva maguktól, és egyes szülõk ilyen felelõtlenek, nem téged szidnak..hanem csak átlagban azokat szidják...hát kb ez az én véleményem. és az elöbbi válaszolóknak van igazuk. 13/L
Egy 12 éves még gyerek, szóval teljesen normális az, ha nem iszik, cigizik, vagy éppen drogozik. Nem értelek. Nem vagy attól "különleges", hogy még gyerekként nem csinálsz olyat, ami még nem neked való. Ha érettebb lennél a korodnál, valószínûleg nem ilyen hülyeségeken törnéd az agyad...
A válasz írója 71%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának idõpontja: ma 14:1 Nem kéne beugatni nekem..nem sokkal, de én vagyok az idõsebb, ne legyen már ekkora pofád.Én képzeld úgy gondolom, hogy egy 12 éves kisgyereknek ha nyári szünet van akkor is, 9-10 körül ágyban a helye! Sõt én mindig azon izgultam, hogy Úristen, már mindjárt fél 10, és én még nem alszok, mert akkor volt vége a Barátok köztnek. 15L
A válasz írója 81%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának idõpontja: ma 16:40 Most nem azért de hozzád ki szólt? :) Meg nem mondtam meg senkinek se, hogy hánykor menjen aludni, tõlem akkor alszik amikor akar, nem tud érdekelni a nyomorult kis élete :)
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat. Utolsó bejegyzés Jamaican girl-tõl: mibõl gondolod, hogy mind1ik válaszoló 12?:) )
Kapjátok be hülye köcsögök :D 12 évesen nagyon nagyra vagytok magatokkal ;)
Bocsi hogx=hogy (: Jamaican Girl: Menj nézd a Barátok Köztöt xD Mindjárt jön az új évad..xD
Am meg olyan jó hogx a kérdezõnek is beugatsz. Akkor mi a fr*ncnak jössz erre az oldalra??
Az utolsónak köszönöm. Jamaican Girl: Közöd?? S*ggfej. Nem ugatásnak szántam te agyatlan. Csak elmondtam, h nekem mi volt, ugyanis nem mindenkinek egyformák a szülei, hogy mit engednek, meg mit nem a gyereknek -_-" Legközelebb ne jártasd a p*fád.
Jamaican girl most komolyan azon a 3 éven lovagolsz? Ennyi erõvel én is leugathatlak, h te 15 évesen ne mondd meg másnak, h mikor feküdjön le, és ne merj visszapofázni nekem, mert 4 évvel idõsebb vagyok. Gondolom neked sem tetszik.
huuhh, Jamaican Girl, még jó, hogy nem vagy az anyám! xP Tegnap fél3ig chateltem, 3kor feküdtem le aludni, kb 4kor aludtam el. És képzeld, mindenbõl 5ös vagyok, anyámék megengedik, és totál normális vagyok :) Lepontozhattok, nem százalékra megyek :D
A kérdező hozzászólása: Nem mindenhol láttam olyat, hogy az összes 12 éves aki ezt meg azt csinálja. Elég sok helyen csak rámondják, hogy mindegyik 12 éves egy kis p*csa és egyéb gyönyörû jelzõ...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!