Találatok a következő kifejezésre: A 12. UH-n, hogy történik a (2 db)

Az első terhességed missed ab volt. Összejött még egyszer. Elmentél dokihoz aki mindent rendbe talált. Már beleélted magad, hogy ezzel semmi gond nem lesz, de a 12 heti uh-n már nem élt. Van itt köztetek olyan akivel pontosan ez történt?

Éreztetek mégis valami gyanús jelet mi erre utal de csak utólag jöttetek rá? Pl. Tünetek elmúlása, néha-néha sötétebb folyás? (nem barnázás)

Legjobb válasz: Szerintem aki egyszer már elvetélt, az nem fogja magát beleélni annyira mégegyszer. Pláne nem a 12.hét elõtt. Nekem volt missed ab-m, most újra 7hetes terhes vagyok, és bár pozitívan állok hozzá, bízom benne, hogy minden rendben, de beleélni nem élem bele magam. Úgy érzem, már nem törnék meg annyira mint 1.babámmal, mert felkészültem már arra, hogy semmi sem biztos.

Szerintem aki egyszer már elvetélt, az nem fogja magát beleélni annyira mégegyszer. Pláne nem a 12.hét elõtt. Nekem volt missed ab-m, most újra 7hetes terhes vagyok, és bár pozitívan állok hozzá, bízom benne, hogy minden rendben, de beleélni nem élem bele magam. Úgy érzem, már nem törnék meg annyira mint 1.babámmal, mert felkészültem már arra, hogy semmi sem biztos.
A kérdező hozzászólása: na jó teljesen én sem éltem bele magam de idáig még nem jutottam el, hogy halhassam a szívét és ez megnyugtatott.de ahogy közeledik a 12.uh egyre nyugtalanabb vagyok.én szurkolok neked is és magamnak is!
Én is szurkolok! És tényleg bízzunk benne, hogy minden rendben lesz a 12. Uh-n is. Bár szerintem én azután is minden uh-ra izgatottan, de egyben rettegve fogok menni. Te hanyadik hétben vagy?
A kérdező hozzászólása: 10 hetes vagyok.De az utolsó kérdést nem a semmiért kérdeztem mert tényleg tapasztalok néha-néha sötétebb folyást és a melleim sem olyan érzékenyek már.holnap felhívom a magán dokim mit mond errõl a folyásról (holnap rendel) talán fogadni is tud!
Nekem 3 missedem volt 1. 5 év alatt. a 3. után dokit váltottam, aki megállapította, hogy kissé szív alakú a méhem és talán ezért haltak el a babáim. Most 8 hónap szünet után újra terhes vagyok/ kb. 4- 5 hetes/ és rettegek, de már elfogadóbb vagyok. Lesz, ahogy lesz. Tovább nem fogok próbálkozni.
gondolom kaptatok gyógyszert a terhesség megtartása miatt. Ha igen, akkor ott genetikai-fejlõdési rendellenesség van, sokkal jobb akkor korai terhességben vetélni, mint késõbb (tapasztalat). ...és tessék bízni a babátokban!

A 12. heti UH-n, hogy történik a vizsgálat, és hogy csinálják a tarkóredő mérést?

Legjobb válasz: Szia. Nekem volt hüvelyi és hasi uh, azzal nézik meg a tarkóredõ vastagságot.

Szia. Nekem volt hüvelyi és hasi uh, azzal nézik meg a tarkóredõ vastagságot.
Nekem az volt utolsó hüvelyi UH. A babóm pont aludt, így könnyebb dolguk volt..) Boldog babavárást! 36 hetes kismami
A vizsgálat lehet hasi és hüvelyi uh-is. Lemérik az orr csontot és a nyaki csigolyákat (ez a tarkó redõ). Ez a két adat fontos ebbõl kiszûrhetõ (legalábbis valamennyire) a down rendellenesség. Boldog babavárást, 25 hetes kismama
Szia nekem is elõször hüvelyi uh-val nézték meg mert így jobban látszik a bébi!Nekem megmérte az ülõmagasságát combcsont hosszát orrcsontot felkarcsontot van-e magzatvized szívmûködését és persze a legfontosabbat a tarkóredõt ami azt hiszem a fejecskéje hátsó részén van.Azt hiszem 2.5 alatti a jó.Sõt ha úgy fordul a picur még kérdõjelekkel de a nemét is meg tudja mondani.Az enyém keze lába járt és "pattogott" a méhben.Nagyon édi volt.Remélem nem untattalak. Utána hasi uh-val is megnézte de az már nem volt olyan érdekes mert nem olyan éles a kép!!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. :) Vizsgálat közben nekem biztos nem mutatja meg a doki a babát, mert nem forgatható a gépe. :(
Szia, nekem is volt hüvelyi, majd hasi UH a 12. hetin. Mindkettõ nagyon nagy élmény volt, nekem a hasi is, mert oldalról annnnnnyira édi volt a babám feje! A hüvelyinél élesebb volt a kép, de ott ufószerû volt az arca. Meglátod, mekkora élmény lesz megpillantani, hogy milyen embeformájú csodálatos kis lény lakozik benned!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!