Találatok a következő kifejezésre: A 12. UH hasi vagy hüvelyi (31 db)

Pécsen a Megyeiben a 12. hetes UH hasi, vagy hüvelyi?

Az apuka is szívesen jönne, de hüvelyi UH-ra nem tudom hogy lehet-e, illetve arra nem is igazán szeretném ha bejönne.

Legjobb válasz: szia! hogy Pécsen hogy van, azt sajnos nem tudom, de általánosságban: a 12. uh az utolsó hüvelyi, azután már mindig hasit fognak csinálni, kivéve ha valami nem indokolja az elõzõt. Az apuka is bemehet elvileg minden ultrahangra, függetlenül attól, hogy az hasi-e vagy sem. De ne aggódj, a hüvelyi sem rossz ha ott van, a fejednél ül, nem a lébadnál, ésa monitort fogja fürkészni nem azt hogy hova mit dug a szonográfus. Ne vedd el ezt a közös élményt magatoktól, olyan nagy csoda látni a növekvõ csodátok! :) Minden jót!!!!! És gyönyörû heteket :)

szia! hogy Pécsen hogy van, azt sajnos nem tudom, de általánosságban: a 12. uh az utolsó hüvelyi, azután már mindig hasit fognak csinálni, kivéve ha valami nem indokolja az elõzõt. Az apuka is bemehet elvileg minden ultrahangra, függetlenül attól, hogy az hasi-e vagy sem. De ne aggódj, a hüvelyi sem rossz ha ott van, a fejednél ül, nem a lébadnál, ésa monitort fogja fürkészni nem azt hogy hova mit dug a szonográfus. Ne vedd el ezt a közös élményt magatoktól, olyan nagy csoda látni a növekvõ csodátok! :) Minden jót!!!!! És gyönyörû heteket :)

A soproni kórházban a 12 hetes uh hasi vagy hüvelyi? Lehet kérni képet?

Legjobb válasz: Igez, én nem soproni vagyok, hanem váci, és magánrendelésen volt a 12. heti Uh-m, de elõször hüvelyi UH-t csinált, majd a tarkóredõ miatt a biztonság kedvéért megnézte hasin is, hogy ott is megfelelõ-e az érték. Magánrendelésen mindig kapok képet, SZTk rendelésen még nem voltam, de állítólag ott nem mindig adnak.

Igez, én nem soproni vagyok, hanem váci, és magánrendelésen volt a 12. heti Uh-m, de elõször hüvelyi UH-t csinált, majd a tarkóredõ miatt a biztonság kedvéért megnézte hasin is, hogy ott is megfelelõ-e az érték. Magánrendelésen mindig kapok képet, SZTk rendelésen még nem voltam, de állítólag ott nem mindig adnak.
szia, én soproni vagyok és 31 hetes. hasi ultrahangom volt a 12-dik héten, kaptam képet is de én még akkor a bikkeshez jártam. most a tiboldit ajénlották ugyhogy hozzá járok. ha van valami kérdésed még, irj nyugodtan, szivesen válaszolok.
A kérdező hozzászólása: Szia én a Berkeshez járok. Nemrég költöztem ide, így nem tudom ki jó orvos. A Bikkesrõl én is hallottam hogy jó, de mivel nem dolgozik a kórházban, nem lehet nála szülni, így ezért gondoltam azt hogy nem hozzá megyek. Neked a 12. heti a kórházban volt vagy a magánrendelésen?
A kérdező hozzászólása: Ja, és köszönöm hogy írtál, és a segítséget!

MÁV kórházban a 12 hetes genetikai UH hasi, vagy hüvelyi?

Legjobb válasz: A 12 hetes UH hüvelyi volt nálunk,azóta mind hasi.Nem tudom máshol hogy megy.

A 12 hetes UH hüvelyi volt nálunk, azóta mind hasi.Nem tudom máshol hogy megy.
Nem MÁV-os tapasztalat, de nálunk hasinak indul mind és attól függ, hogy a baba mutatja-e magát vagy sem. Nálam a 12 hetesen negyed órát vacakolt az orvos a hasi uh-val, de mivel a fiam nem volt hajlandó úgy fordulni, hogy a dokibácsinak is jó legyen, így csinált egy hüvelyit is.
A kérdező hozzászólása: Köszi! Ahogy olvasgattam itt az oldalon van ahol hüvelyit csinálnak, van ahol hasit. Csak azért kérdezem, mert eddig 2x voltam a MÁV-ban, és elõször 6 hetesen hüvelyi volt, majd 9 hetesen hasi UH-al néztek meg, és most nem tudom mire készüljek, ill. hogy a párom bejöhet-e velem?!
Elsõ vagyok.Az én párom bent lehetett.Amikor szólítottak, kérdeztem, hogy jöhet-e, és már mehettünk is :) Végülis csak van valami köze hozzá :) )
A kérdező hozzászólása: Nagyon örülnék én is, ha a párom is látná már a picit! Az eddigi 2 alkalommal rendesek voltak, és mindig kaptam képet, és boldogan mutogattam a férjemnek, de "élesben" látni, és hallani a kis szívét mégis nagyobb élmény :)
Mi pont ma voltunk a MÁVban 12 hetes genetikai UH-n, és hasi volt. Mondjuk nagyon szépen mutatta magát a babánk. :) Lehet, hogy akinek nem jól fekszik, annak hüvelyit is csinálnak. Arra készülj fel, hogy rengetegen vannak, legalább 2 órát kell várni, akármilyen korán is mész. Egyébként simán bemehet a párod. A legtöbb kismama, aki ott volt, hozta magával az apukát is. :)
Szia! Én 35 hetes terhes vagyok, és a 12. héten voltam genetikai uétrahangon a MÁV kórházba. Nem csinálnak hüvelyit csak hasit! Boldog babavárást!
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm a válaszokat! :)


A 12. heti UH hasi vagy hüvelyi?

Legjobb válasz: Nekem ott azt mondták, hogy az az utolsó hüvelyi UH. De olvastam már itt olyant is, hogy nem volt egy hüvelyi UH-ja sem. Szerintem orvosa válogatja.

Nekem ott azt mondták, hogy az az utolsó hüvelyi UH. De olvastam már itt olyant is, hogy nem volt egy hüvelyi UH-ja sem. Szerintem orvosa válogatja.
nekem hüvelyi lesz, jövõ héten kell mennem (a hüvelyi uh-s képen sokkal jobban látszik a babó, mint a hasin - múlt héten hasit csináltak, de csak egy nagy maszat volt rajta a baba, aztán csinált hüvelyit, azon még a pici ujjait is lehet látni)
Nekem 9 hetesen es 13 hetesen huvelyi volt.Holnap megyek megint(17 hetesen)remelem az mar hasi lessz.A dokim azt mondta hogy 16 hetesig jobban szereti a huvelyi ultrahangot mert jobban latszik minden..
Szia! Nekem is hasi uh-volt. Szerintem kórház függõ. üdv 35 hetes kismama
Nekem hasi volt, még úgy is, hogy a mellsõ falon van a lepény. HA nem látszik valami rendesen, akkor csinálnak hüvelyit.
A 12. heti egy komplettebb ultrahang, amin néznek több mindent. Ugye a terhességnél a elsõ 3 hónap (vagyis a 12 hét) a legkritikusabb. Ilyenkor nagyon óvatosnak kell lenni, mert nagy a vetélés kockázata. Általában ez az utolsó hüvelyi ultrahang, ezután már csak hasit csinálnak. De tényleg orvosa válogatja!
A 12hetes hüvelyi ultranang elvileg genetikai nem?Ilyenkor ki tudnak dolgokat szûrni én úgy tudom.A mi kórházunkban midenkinek kívétel nélkül csinálnak 12 hetesen hüvelyi ultrahangot.
:) Ezt én is megkérdeztem egy pár héttel ezelõtt. :) De azóta már túl vagyok rajta, és nekem hasi volt. Elvileg a 12. héttõl már nem nagyon csinálnak hüvelyi ultrahangot, csak ha muszáj. Szerintem.
Szia!Nekem az orvosom 2xcsinált hüvelyi ultrahangot.Elõszõr mikor kiderült a terhességem hasi ultrahangon nem látta és csinált hüvelyit.A második viszont 12 hetesen volt.
Hi, nekem a 12. hetin volt mindkettõ! :-) Elõször hüvelyi, nagyon élesen látszott a kisbaba, de a tarkóredõhöz átváltottak hasira, ert úgy jobban le lehetett mérni.
Elõzõ válaszoló vagyok. Azt akartam írni, hogy szerintem hüvelyi. Bocsi
Szerintem hasi. De attól is függ, hogy elõtte voltál-e már ultrahangon. Orvostól függ leginkább.
szia mindenhol más, kórháza válogatja.nekem még egy hüvelyi se volt. 34hetes kismama, boldog babavárást
Hello! Jövõ héten megyek a 12. heti UH-ra, az még hüvelyi lesz, utána már hasi, legalább is az esztergomi kórházba így mûködik. Azért jobb a hüvelyi UH az elsõ trimeszterben, mert a "baba" még nagyon pici és ezzel jobban megállapítható minden.

12 hetes Uh hasi vagy hüvelyi? Igaz az hogy hüvelyin akár a baba nemét is látják ha úgy fekszik?

Legjobb válasz: Nekem hasi volt. De én a neme megkérdezésével várnék a 18-20. hétig. A 12. héten még gyakran téves dolgot mondhatnak.

Nekem hasi volt. De én a neme megkérdezésével várnék a 18-20. hétig. A 12. héten még gyakran téves dolgot mondhatnak.
Hüvelyi szokott lenni. Azért biztosan ne számíts arra, hogy látják a nemét.
Nekem hasi is volt akkor meg hüvelyi is, pedig elõtte csak hasit csináltak.A baba nemét viszont nem látták még eddig:( 17 heteske
Hasi szokott már lenni. A nemét volt, akinek megmondták, el is találták, bár tudtommal-a szakirodalom szerint is- iyenkor még egyformák, es ezután fejlõdnek különbozõ módon. A 16. hét után már meg tudják mondani. Én a 18 hetesn tudtam meg, bejött:-)
Pont ma voltam.Hüvelyi volt.A nemét megkérdeztük és mivel itta klinikán jó a gép meg is mondta volna a doki ha nem ül a popóján és láttja.ez függ az UH géptõl.
nekem is a 12.héten mondták meg h fiu lesz(lett) és ha jol emlékszem akkor az már hasi UH volt
SZia! Énis ma voltam ! Hüvelyi volt!!
Elsõ vagyok. Jah, nekem se volt egyszer se hüvelyi uh-m. 3, 5 hója szültem.
Szia! Ahová én jártam ott 3D volt és a 12.heti hasi Uh-n megmondták, h. kislány.
Ha jól fekszik akár hasin is láthatják, de sztem is inkább 16 hét után érdemes kérdezõsködni.Nekem a terh. alatt(2007) 1* sem volt hüvelyi Uh.
Én is 18 hetesen tudtam meg, de nekem 16 hétig hüvelyi uh volt..de gíy van h 15 hét után látni pontosan..ha baba is akarja::)
Szia.Nálunk pestmegyében hüvelyi.bár nekem hasit csináltak mert azt mondta a doki hogy annyira vékony a hasfalam hogy hasin is látja amit kell.

A 12 hetes uh-ra bejöhet velem a párom a nyíregyházi kórkázban? Hasi vagy hüvelyi uh lesz?

Legjobb válasz: Hasi Uh-t csinálnak, de a párod nem mehet be, senkinek sem engedik be a párjukat, sõt az egész egy 3 perc mert elég sokan szoktak lenni, mikor én voltam akkor is sokan voltak, de fényképet kérhetsz, 1000Ft, vizsgálat elõtt kell jelezni, hogy szeretnél, én is Nyíregyi vagyok és én a 18 hetesen kértem képet, mert elõtte nem tudtam, hogy lehet, ha megyek a 32 hetesre akkor is fohok kérni, Boldog babavárást, 24 hetes kismama:)

Hasi Uh-t csinálnak, de a párod nem mehet be, senkinek sem engedik be a párjukat, sõt az egész egy 3 perc mert elég sokan szoktak lenni, mikor én voltam akkor is sokan voltak, de fényképet kérhetsz, 1000Ft, vizsgálat elõtt kell jelezni, hogy szeretnél, én is Nyíregyi vagyok és én a 18 hetesen kértem képet, mert elõtte nem tudtam, hogy lehet, ha megyek a 32 hetesre akkor is fohok kérni, Boldog babavárást, 24 hetes kismama:)
Szia! Nekem a 12 hetes ultrahang hüvelyi volt és a párom bejött. Nem volt belõle probléma. Képet nem adtak.
Uccsó!Ez érdekes, mert nekem sem engedték be a párom egyik genetikai uh-ra sem, pedig eü.dolgozó vagyok, és a kép tényleg 1000 Ft.
Uccsó vok.És képet mindegyikrõl kaptam ingyen.
Nekem eddig 4 vagy 5 uh, -m volt és mindegyiknél bent volt a férjem!Nem kérdeztük csak jött be velem és nem mondták hogy menjen ki!Szerintem bemehet mért ne mehetne, ráadásul biztosan õ is szeretné már látni a picikét.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, elég eltérõek voltak, majd akkor kiderül, ha ott leszek. Az viszont akkor biztos, hogy hasi uh, mert ezt még csak az elsõ válaszoló írta meg?
A kérdező hozzászólása: Köszi a gyors és részletes választ.Neked is boldog babavárást:)
Hát nemtudom mért ne mehetne be a férj?Nálunk ez soha nem volt probléma!Úgylátszik nem mindenhol egyértelmû ez!Mért beakar menni és kiküldték vagy hogy?A képért soha nem fizettünk sõt a doki volt hogy megkérdezte volt hogy automatikusan a kezünkbe nyomta!
A helytõl függ hogy bemehet-e. Aki a konkrét kórházról írt, annak hihetsz. Nálunk -bpest-pl. csak bizonyos idópontokban lehet papával menni, külön így kell kérni. A normál nagyüzemben két kismama öltözik, míg egyet vizsgálnak, és pucér popsival váltják egymást- na ilyenkor természetesen nincs bent apuka. Magánnál csak Te vagy bent egyszerre, ott nem fogják kizárni az apukát. Érdeklõdj telefonon.
Elõzõ vagyok, hüvelyi volt nekem is, én azt olvastam hogy a 12 hetes mindig az. Plusz nekem megnézték hason k eresztül is. Inkább készülj erre.
A Nyíregyháziban nem engedik be a párunkat! De hasi uh van, nekem már 9hetesen is az volt! 38hetes
Eslõ vagyok ismét, én konkrétan a nyíregyházi kórházra gondoltam, mert én helybeli vagyok, teljesen biztosra mondom, hogy apuka nem mehet be és képet se adnak ingyen kérni kell 1000Ft, van fogadott dokim, dr. Karászi Gyula, hozzá járunk havonta, a magánrendelõbe õ vizsgálat után az uh-ra bahívja a férjem mert ez természetes, hogy õ is láthassa a kis drágánkat, de ez a magánrendelõben van így, mert a kórházba a kötelezõ genetikai Uh-ra nem mehet be a kismamán kívül senki, remélem tudtam segíteni:)

A 2-es Női Klinikán a 12. heti uh hasi vagy hüvelyi?

Férjem bejöhet? Azt hallottam, hogy a szemben lévő monitor nincs bekapcsolva, így nem láthatom a babát, igaz ez? És még egy: ha kombinált tesztre is megyek akkor megcsinálják az uh-t és átsétálok a laborhoz, vagy megint be kell jelentkezni? Hogy megy ez? Köszönöm!

Legjobb válasz: A férjed is bemehet természetesen. A 12. heti Uh-nál a doki elõtt van egy monitor, õ azon nézi a magzatot. Ha nem annyira figyelmes (és ez elég valószínû), nyugodtan kérd meg, hogy ha már mindent megnézett, fordítsa kicsit feléd, hogy Te is láthasd a babócát. Nem kell újra bejelentkezni a kombinált teszthez. Az UH-on megmondják majd a tarkóredõ vastagságát, és azt kell majd a laborban bemondani a nõvérkének, aki a vért fogja venni, és a kombinált tesztes papírodat kitölteni. Mivel nagyon sok kismama fordul meg a klinikán, sokszor figyelmetlenek az emberrel, de legyél mindig határozott és kedves, biztos megteszik, amit kérsz. Sok boldogságot!

A férjed is bemehet természetesen. A 12. heti Uh-nál a doki elõtt van egy monitor, õ azon nézi a magzatot. Ha nem annyira figyelmes (és ez elég valószínû), nyugodtan kérd meg, hogy ha már mindent megnézett, fordítsa kicsit feléd, hogy Te is láthasd a babócát. Nem kell újra bejelentkezni a kombinált teszthez. Az UH-on megmondják majd a tarkóredõ vastagságát, és azt kell majd a laborban bemondani a nõvérkének, aki a vért fogja venni, és a kombinált tesztes papírodat kitölteni. Mivel nagyon sok kismama fordul meg a klinikán, sokszor figyelmetlenek az emberrel, de legyél mindig határozott és kedves, biztos megteszik, amit kérsz. Sok boldogságot!
Az lemaradt, hogy hasi az UH.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszodat. A Klinikához magához van tapasztalat, 3. baba és mind ott születtek, úgyhogy a figyelmetlenségre már fel vagyok készülve. :) Csak ez a kombinált tesztes uh új nekem, anno ilyenek nem voltak. Meg 3 és 6 éve az egész tök máshogy volt, ezért is érdekelt, hogy most mire készüljek. Mégegyszer köszi a választ! :)

Veszprémben a kórházban a 12 hetes UH hasi vagy hüvelyi?

Legjobb válasz: 12 hetes az már hasi. Nekem azt mondta már 11 hetesen a doki hogy õ már nagy és hasi ultrahangon is jol láthato.-) Boldog babavárást !

12 hetes az már hasi. Nekem azt mondta már 11 hetesen a doki hogy õ már nagy és hasi ultrahangon is jol láthato.-) Boldog babavárást !
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen! Neked is boldog babavárást!
Dehogy!A 12 hetes az hüvelyi ultrahang!De ki lehet bírni.
1vagyok. Nekem ezt mondta a dokim és azota is igy van (hasi).
A kérdező hozzászólása: Hasi UH volt!

12 hetes uh-al kapcsolatban: Az orvosom (magánrendelésről) a helyi szakrendelésre utalt be, hogy a 12. heti uh-ot elvégezzék. Ilyenkor tapintásos vizsgálatra is számítsak, vagy a méhszájat nem nézik? És hasi uh-ot, vagy hüvelyit csinálnak?

Ne nézzetek hülyének, nyilván az eredmény a fontos, és nem ezek az apróságok, csak nem szívesen "tárulkozom fel" vadidegen orvos el?tt. Hétf?n megyek, és szeretném tudni, mire készüljek lélekben.

Legjobb válasz: Nekem csak hasi uh-ot csináltak,de ha nem látszik jól a baba(pl vastagabb a hasfalad akkor lehet hüvelyi uh-is),muszáj mert a tarkóredõt ilyenkor mérik down-kór kizárására.Tapintásos nekem nem volt azt csak panasz esetén végzik,ugy tudom.Nekem azt mondta a dokim h nem tesz jót az a sok kézi hüvelyi vizsgálat,ezért mellõzik,ha nincs rá ok.

Nekem csak hasi uh-ot csináltak, de ha nem látszik jól a baba(pl vastagabb a hasfalad akkor lehet hüvelyi uh-is), muszáj mert a tarkóredõt ilyenkor mérik down-kór kizárására.Tapintásos nekem nem volt azt csak panasz esetén végzik, ugy tudom.Nekem azt mondta a dokim h nem tesz jót az a sok kézi hüvelyi vizsgálat, ezért mellõzik, ha nincs rá ok.
Nálunk csak hasi uh-ot csinálnak a 12 hetes vizsgálatnál. Amúgy kézzel a doki vizsgál minden hónapban.
Az ultrahangos orvos csak az Uh vizsgálatot végzi el , ami legtöbbször hasi. Biztosan nem nézi a méhszájad stb... Az majd a nõgyógyászod dolga.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat, igazából nem hiszem, hogy itt külön van uh-os orvos, mert simán az sztk-ba kell mennem a nõgyógyászatra. Sok helyen olvastam a neten, hogy a 12. héten legtöbbször még hüvelyi uh-ot csinálnak, ezért is vagyok kíváncsi a tapasztalataitokra.
Szia! Mi pont ma voltunk a 12. heti genetikai UH-n. A dokim nézte hüvelyivel, aztán hasival is és megint hüvelyivel, mert mindig szembõl volt a Picikénk, aki már tök sokat nõtt :-))) Olyan kis édes volt a kis lába, keze... mocorgott, aztán meg bealudt és nem volt hajlandó oldalra fordulni, így nem sikerült megmérni a tarkóredõt...hétfõn megyünk újra! Szóval nálam volt vegyesen .. az elsõ UH-m 7 hetesen volt, hüvelyi, aztán 10, 5 hetesen egy hasi és most is mindkettõ ... nálunk az a gyakorlat, hogy a 12. héten a genetikai mindenképp hüvelyi, ha elõtte már volt hasi akkor is! Sok sikert! Jó babavárást! 12 + 5 hetes pocis :-)
A kérdező hozzászólása: Neked is köszi a választ, azt hiszem, akkor azzal kell számolnom, hogy bármi lehet. A saját orvosom nekem is csinált hüvelyi uh-t, a 7. és a 10. héten, nem is magától a hüvelyi uh-tól idegenkedem, hanem az idegen orvostól. Neked is boldog babavárást!
Szia!Én Orosházára járok és magán dokim van.A 12. hetit nekem is a szakrendelõben csinálják, de nekem bejön az orvosom és õ fogja megnézni.Nálatok nem szokták ezt megtenni?Itt a 12. uh-t hüvelyen keresztül nézik. Én is hétfõn megyek, leírod majd az eredményed??? :) Minden jót!

Hasi vagy hüvelyi uh lesz a 12. uh a II. Nőgyógyászati Klinikán?

Legjobb válasz: Szerintem 12 hetesen már biztos, hogy hasi, legalábbis nekem már az volt (6 hetesen volt hüvelyi).

Szerintem 12 hetesen már biztos, hogy hasi, legalábbis nekem már az volt (6 hetesen volt hüvelyi).
A 12. hétig végeznek CSAK hüvelyit, ha végeznek. Onnantól kezdve csak hasit!
A kérdező hozzászólása: Értem. Köszönöm. Ha van valakinek tapasztalata a Sote II-n ezzel kapcsolatban, várom a válaszokat még. :)
Ilyenkor még csinálnak hüvelyit, de csak akkor, ha nem látja jól a doki a hasi un-n.Nálam is így volt.
Én ott szültem meg a második gyerkõcömet, de csak egyszer voltam ott ultrahangon.Mert maszekhoz jártam, mivel volt már vetélésem ezért döntöttem úgy hogy 4D ultrahangra fogok járni.A 32.héten voltam a kórházban, és egy idegen dokibácsi volt(az enyémnem szülése volt), eddig a napig nem tudtuk a nemét, mert nem akartuk megkérdezni.De ez a doki bácsi megmondta, hogy leányka lesz.Amikor megszületett akkor kiderült, hogy fiúcska!De a többi stimmelt!Amúgy jó felszerelt kórház, klassz egyágyas szülõszobával Én szuper szülésznõt fogtam ki.Szülés után odaadják a picurt, és utána 2 órát hármasban tölthettek a szülõszobán.Amúgy hasi ultrahang lesz!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!