Találatok a következő kifejezésre: A 12. UH hüvelyi vagy hasi (31 db)

A régi MÁV kórházban (most ÁEK) a 12. heti genetikai UH hüvelyi vagy hasi? Adnak képet? Férj bejöhet?

Legjobb válasz: én a 18. hetin voltam, akkor bejöhetett a párom, képet pedig kérni kell ha szeretnél a 12. heti uh általában még hüvelyi, de van ahol mind a kettõ vagy csak hasi.

én a 18. hetin voltam, akkor bejöhetett a párom, képet pedig kérni kell ha szeretnél a 12. heti uh általában még hüvelyi, de van ahol mind a kettõ vagy csak hasi.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!
hüvelyinél is kérhetsz, mert nekem az ikreknél adtak és onnan még jobban látta két pici fejüket és a képet én megkaptam ajándékba....

A Jahn Ferenc Kórházban a 12. heti UH hüvelyi vagy hasi?

Sziasztok! Ma voltam a dokimnál és beutalót adott a Jahn Ferenc Kórházba a 12. heti UH-ra. (nyaki redő szűrés). Túl sok jót nem hallottam a kórházról, úgyhogy elég félve megyek. Van valakinek ott tapasztalata? Köszönöm a válaszokat!

Legjobb válasz: Szia! A 12. heti uh minden esetben már hasi szokott lenni, kivéve, ha a baba túlságosan mozog.:) Így járt a barátnõm is, hasin nem tudta lemérni a tarkóredõt, ezért aztán megnézte hüvelyin is. A vizsgálattól nem kell félned, minden rendben lesz! Ez független attól, hogy esetleg rosszat hallottál a kórházról. Egyik ismerõsöm ott szült, a terhesgondozással nem volt semmi gondja, csak a szülés után a csecsemõsökkel.. De ez még odébb van.:)

Szia! A 12. heti uh minden esetben már hasi szokott lenni, kivéve, ha a baba túlságosan mozog.:) Így járt a barátnõm is, hasin nem tudta lemérni a tarkóredõt, ezért aztán megnézte hüvelyin is. A vizsgálattól nem kell félned, minden rendben lesz! Ez független attól, hogy esetleg rosszat hallottál a kórházról. Egyik ismerõsöm ott szült, a terhesgondozással nem volt semmi gondja, csak a szülés után a csecsemõsökkel.. De ez még odébb van.:)
Hasi lesz az uh, hacsak nem pont úgy fekszik, hogy nem tudja lemérni a nyakiredõt! /nekem ezért hüvelyi lett/ A szonográfus nagyon rendes, ne izgulj ezen. Magáról a kórházról valóban érdekes dolgokat hallani, de a szülészettel, nõgyógyászattal szerintem nincs semmi baj. Velem (velünk) a csecsemõsök is rendesek voltak. Bár az is igaz, hogy nem mindenkinek egyformák az elvárásai, meg a saját hozzáállása sem. Jó esetben azt a 4-5 napot ki lehet birni. :-)
Nagyon fontos, hogy ne használd a wc-t, ne fogdos össze lehetõleg semmit, mert nagyon sok a cigány és a takarítás nem megfelelõ és az e.colit és a streptococcust igen könnyen megkaphatod ott. Én az 1. babámnál jártam így, a 2-nál nagyon vigyáztam, fertõtlenítettem a kezem egybõl, így nem is volt semmi gond. Arra számíthatsz, hogy akinek ott van fogadott orvosa, azt elõbb behívja a doki, már bent várja. Dehát ez mindenhol így van.
Szia Nekem is a Jahn Ferenc-ben volt a 12.heti ultrahang és huvelyi volt, majd csak a 18.heti volt a hasi. A kornyezet nem tul biztato de a doktornõ aki vizsgalatot végzi kedves na nem olyan nyálasan de egyáltalán nem lekezelõ vagy bunko. Sorszám nincs ugyhogy figyelj az érkezési sorrendre mert 2 oltozo van ha kijon valaki az egyikbõl rogton mehet be helyette valaki (nem szolitanak)ezért sokszor eléfordul hogy nem az megy be aki kovetkezne hanem aki kozelebb áll az ajtohoz. 36 hetes kimama

12 hetes, első kórházi (genetikai) uh hüvelyi vagy hasi? Mi történik még ezen a vizsgálaton?

Azt tudon, hogy kell beutaló és id?pont, csak az érdekelni, hogy hogy zajlik?

Legjobb válasz: szio, nekem 9. heten volt az utolso huvelyi ultrahangom, utana csak hasi. ha szepen fejlodik a baba, akkor szerintem mar 12 hetesen siman lathato hasival.

szio, nekem 9. heten volt az utolso huvelyi ultrahangom, utana csak hasi. ha szepen fejlodik a baba, akkor szerintem mar 12 hetesen siman lathato hasival.
Szia! Nekem (Székesfehérváron) hasi UH volt a 12. héten. Megmérték a pici méreteit és a tarkóredõt, ami úgy todom, ideális esetben 1 és 3 mm között van. Nézik már a méhlepény helyzetét is. Én szerencsés voltam, mert nekem ingyenesen elvégezték az integrált teszt 12. heti részét is, tehát vért is vettek. (pontosabban ki tudják szûrni a betegségeket). Végülis ennyi volt.
Szia Orvos függõ hogy hasi vagy hüvelyi uh-lesz de álltalában a 12.heti az utolsó hüvelyi uh
Nekem hasi uh volt! Ezen a vizsgálaton nézik a nyaki tarkóredõ méretet, hogy rendben van-e!
Szia! Szombathelyen hüvelyi. Boldog babavárást: 33 hetes kismama
Csak akkor csinálnak hüvelyi uh-t, ha a hasi már nem ad pontos, ellenõrizhetõ képet a babáról, legalábbis a dokim nekem ezt mondta a 12.heti uh-n, ami hasi volt. Ezen kivül még vérvételre számithatsz, aminek az eredménye kb 3hét alatt készül el. Kb:10 perc lesz az egész. Boldog babavárást.
Szia!Épp ma voltam én is a 12.heti vizsgálaton (Székesfehérváron).Nálam elsõdlegesen hasi ultrahangon nézte a doki a bébit (leginkább a méreteit), majd elvégzett egy genetikai vérvételt, aminek két hét múlva lesz eredménye.Egyetlen dolgot hiányoltam, ami azért rosszul esett:nincs plussz monitor amin a kismama is látná a kis pocaklakót:( Nekem annyi szerencsém volt, hogy elkísért a párom és õ legalább láthatta, még azt is ahogy rugdalózik.


A 12. heti UH hüvelyi vagy hasi?

Nekem eddig még csak hasit csináltak. 11 hetes vagyok. Lehet hogy nálunk nins is Hüvelyi UH?

Legjobb válasz: Én 3-szor voltam idáig (12 hetes vagyok), és nekem mindig hüvelyi volt.De sztem ez is hely és dokifüggõ.A 18. az hasi.

Én 3-szor voltam idáig (12 hetes vagyok), és nekem mindig hüvelyi volt.De sztem ez is hely és dokifüggõ.A 18. az hasi.
Nekem az elsõ hetekben hüvelyi volt (ezzel jobban látszik).Most 7 hetesen hasit csinált a doki, mert új volt az Uh gép, és azt mondta ez már profi, szóval ennek is mutatnia kell a babót.Én úgy gondolom a hüvelyi pontosabb az elsõ timeszterben, bár az Uh gép "korától" is függ.
Én bevallom õszintén ilyent még nem is hallottam. Nekem a 18-ik heti ultrahangon volt elõször hasi. Korábban az orvosomnál is és a kötelezõ kórházi ultrahangon is hüvelyi volt. Hiszen akkor még olyan kicsi, hogy hasival nem tudom mit lehet látni?! Ez számomra érthetetlen! A kismama könyvekben is azt írják, hogy az elején a hüvelyi ultrahanggal vizsgálnak és szerintem is ez a normális. Kiváncsi lennék hol van az a "nálatok", ahol nem csinálnak hüvelyi ultrahangot??? De persze lehet hogy arrafelé profik az orvosok :) Gratulálok a babához!
Elõttem válaszolónak:Én is az oldalon találkoztam elõször azzal a ténnyel, h az elsõ trimeszterben hasi Uh-t csinálnak.(Nem mellesleg rengeteg olyan kérdésben, ahol nem volt jól látható valami, nem biztos vagy elmérték...) Amúgy ha ultramodern a gép(amit a mai kórházak nem igazán engedhetnek meg maguknak)akkor a hasi UH is jó.
Szia! Érdekes, de nekem eddig mindig hasi uh-t csináltak, már 7 hetesen is. Egyik sem pontosabb a másiknál, mindössze attól függ a kórház, klinika melyiket óhajtja alkalmazni. Amúgy Budapest.
Szia! 25. hetes kismama vagyok és azt sem tudom mi az a hüvelyi ultrahang, nekem már a 6. héttõl hasi ultrahangot csináltak, azt mondta a dokim õ nem szeret terhesség alatt benyúlkálni, csak ha nagyon muszáj és ugyanezt mondták a klinikán is ahova a 12., 18. hétben voltam. Úgylátszik doki válogatja. Boldog babavárást.

12. heti uh-á a pécsi klinikán, hüvelyi vagy hasi? Már nem vagyok képbe.

Legjobb válasz: Helytõl függetlenül a legtöbb 12. heti uh már hasi.

Helytõl függetlenül a legtöbb 12. heti uh már hasi.
Mindenképpen hasi, nekem 9.héten is már az volt (Pécs)
02. 04-én voltam, és hasi volt!
A kérdező hozzászólása: Sziasztok. Köszi.Igen már túl vagyok rajta, hasi volt :)

A debreceni klinikán a 12 hetes UH hüvelyi vagy hasi?

Legjobb válasz: Bár nem Debreceni vagyok, de nekem soha nem volt hüvelyi ultrahangom. Már a 5-6 hetesen is hasival vizsgált, és szépen látható volt a peteszák.

Bár nem Debreceni vagyok, de nekem soha nem volt hüvelyi ultrahangom. Már a 5-6 hetesen is hasival vizsgált, és szépen látható volt a peteszák.
Nyugodt lehetsz, mert csak hasi uh. lesz. Ez biztos.Nekem is ott csinálták. Egyébként te kihez jársz? 17 hetes debreceni kismama

Győrben a 12 hetes uh hüvelyi, vagy hasi? A páromat beengedik?

Legjobb válasz: Szerintem mindenhol hüvelyi. De az utolsó, aztán csak hasi lesz..

Szerintem mindenhol hüvelyi. De az utolsó, aztán csak hasi lesz..
Gyõrben a 12 heti hasi ! Beengedik a párodat is !
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen, akkor ketten megyünk!!!!
Szia! Ugyan nem tudom, hogy Gyõrben hogy mûködik, de nekem Kapuváron hasi uh-m volt 12 hetesen! Szerintem ez változó. Boldog babavárást!
A kérdező hozzászólása: Köszi mindenkinek. Bejöhetett a férjem, és hasi volt. A kis tündérkénk pedig igazi sajtkukacként viselkedett, folyamatosan mozgott keze, lába, hasáról a hátára fordult, megmutatta még a talpacskáit is:) ). Egy élmény volt!!!!

Dr. Halász Domonkosnál a 12. heti uh hüvelyi vagy hasi?

Legjobb válasz: Hasi. De mindenhol hasi nem csak nála.

Hasi. De mindenhol hasi nem csak nála.

12 heti genetikia UH és vérvétel hogy zajlik? Vérvétel előtt lehet enni? Hüvelyi vagy hasi ultrahang? Az baj hogy már túl léptem a 12. hetet? Csak mostanra kaptam időpontot.

Legjobb válasz: Magánorvoshoz jársz? Vérvétel elõtt sosem lehet enni se inni sem. Max. vizet de abból sem túl sokat.Szerintem hasi Uh lesz nem hüvelyi.

Magánorvoshoz jársz? Vérvétel elõtt sosem lehet enni se inni sem. Max. vizet de abból sem túl sokat.Szerintem hasi Uh lesz nem hüvelyi.
azért a gyomortartalommal vitatkoznék, nekem kifejezetten mondták, hogy elõtte ehetek, de ne zsíros-cukros dolgot, így könnyû fõzelékes ebéd után 1-1, 5 órával mentem el és elõtte lévõ nap sem pacalpörit toltam dobos tortával (hú de megkívántam most a dobos tortát....:) )))
A 12. héten már hasi UH-ot szoktak végezni, akkor veszik elõ a hüvelyit, ha valamilyen okból nagyon nem látszanak a babóca részei. Egyébként a 11-13. hét között szokták elvégezni. A hozzá tartozó vérvizsgálat (AFP) majd a 16. héten lesz. Ha nem kaptál beutalót vérvételre, most szerintem nem kell menned. Egyébként vizet inni csak a terheléses cukorvizsgálat elõtt-közben nem lehet.
elõzõ vagyok, bocs, dehogy hüvelyi, hanem HASI uh lesz!!!
Szia, én ma vagyok 13 hét 3 napos, és ma megyek a genetikai uh-ra (ez már hüvelyi szokott lenni) és a kombinált vérvételre (ez elõtt lehet enni, mert ez nem a teljes vérkép). 11. és 14. hét között lehet menni ezekre a vizsgálatokra, úgyhogy nem vagy elkésve, mint ahogy én sem. Délután megyek, már nagyon várom :)
Nehogy éhgyomorral menyj!!!!
hasi UH-t csinálnak, és nem baj, hogy kicsit késõbb mész! a vérvételre nem kell éhgyomorral menni! szép is lett volna, nekem délután 5-re volt idõpontom! itt hormonokat vizsgálnak, amit nem befolyásol az elfogyasztott étel.
szerintem nem baj. testalkattól függ, hogy hasi, vagy hüvelyi. nekem csak hasit csináltak, de az elõttem lévõ kismamának hüvelyit is. én a vérvétel elõtt nem ettem, tudtommal nem szabad.
A kérdező hozzászólása: Magán orvos, de nem mondtak semmit, adtak egy jó távoli idõpontot, már a 13 hét végére érek mire megcsinálják, így van értelme? Nem kevés pénzért persze.
én ugy hallottam hogy az hüvelyi...és azt hiszem nem vagy lekésve mert a 13. hétig csinálják...de nem bizti..
A kérdező hozzászólása: Voltunk minden rendben, az eredmény is meg van, vérvétellel se volt gond. Babóca ép egészséges. :) Köszönöm a válaszokat, ja és hasi UH volt.

Szegeden Pál Zoltán magándokinál hüvelyi vagy hasi UH lesz a 12. héten?

Bejöhet velem a párom?

Legjobb válasz: Nekem a 12-dik héten hüvely uh volt, habár én nem szegedi vagyok. De a 12-dik héten hüvelyi szokott lenni.

Nekem a 12-dik héten hüvely uh volt, habár én nem szegedi vagyok. De a 12-dik héten hüvelyi szokott lenni.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!