Találatok a következő kifejezésre: A 12. UH hüvelyi vagy (35 db)

Hasi vagy hüvelyi uh lesz a 12. uh a II. Nőgyógyászati Klinikán?

Legjobb válasz: Szerintem 12 hetesen már biztos, hogy hasi, legalábbis nekem már az volt (6 hetesen volt hüvelyi).

Szerintem 12 hetesen már biztos, hogy hasi, legalábbis nekem már az volt (6 hetesen volt hüvelyi).
A 12. hétig végeznek CSAK hüvelyit, ha végeznek. Onnantól kezdve csak hasit!
A kérdező hozzászólása: Értem. Köszönöm. Ha van valakinek tapasztalata a Sote II-n ezzel kapcsolatban, várom a válaszokat még. :)
Ilyenkor még csinálnak hüvelyit, de csak akkor, ha nem látja jól a doki a hasi un-n.Nálam is így volt.
Én ott szültem meg a második gyerkõcömet, de csak egyszer voltam ott ultrahangon.Mert maszekhoz jártam, mivel volt már vetélésem ezért döntöttem úgy hogy 4D ultrahangra fogok járni.A 32.héten voltam a kórházban, és egy idegen dokibácsi volt(az enyémnem szülése volt), eddig a napig nem tudtuk a nemét, mert nem akartuk megkérdezni.De ez a doki bácsi megmondta, hogy leányka lesz.Amikor megszületett akkor kiderült, hogy fiúcska!De a többi stimmelt!Amúgy jó felszerelt kórház, klassz egyágyas szülõszobával Én szuper szülésznõt fogtam ki.Szülés után odaadják a picurt, és utána 2 órát hármasban tölthettek a szülõszobán.Amúgy hasi ultrahang lesz!

A régi MÁV kórházban (most ÁEK) a 12. heti genetikai UH hüvelyi vagy hasi? Adnak képet? Férj bejöhet?

Legjobb válasz: én a 18. hetin voltam, akkor bejöhetett a párom, képet pedig kérni kell ha szeretnél a 12. heti uh általában még hüvelyi, de van ahol mind a kettõ vagy csak hasi.

én a 18. hetin voltam, akkor bejöhetett a párom, képet pedig kérni kell ha szeretnél a 12. heti uh általában még hüvelyi, de van ahol mind a kettõ vagy csak hasi.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!
hüvelyinél is kérhetsz, mert nekem az ikreknél adtak és onnan még jobban látta két pici fejüket és a képet én megkaptam ajándékba....

A Jahn Ferenc Kórházban a 12. heti UH hüvelyi vagy hasi?

Sziasztok! Ma voltam a dokimnál és beutalót adott a Jahn Ferenc Kórházba a 12. heti UH-ra. (nyaki redő szűrés). Túl sok jót nem hallottam a kórházról, úgyhogy elég félve megyek. Van valakinek ott tapasztalata? Köszönöm a válaszokat!

Legjobb válasz: Szia! A 12. heti uh minden esetben már hasi szokott lenni, kivéve, ha a baba túlságosan mozog.:) Így járt a barátnõm is, hasin nem tudta lemérni a tarkóredõt, ezért aztán megnézte hüvelyin is. A vizsgálattól nem kell félned, minden rendben lesz! Ez független attól, hogy esetleg rosszat hallottál a kórházról. Egyik ismerõsöm ott szült, a terhesgondozással nem volt semmi gondja, csak a szülés után a csecsemõsökkel.. De ez még odébb van.:)

Szia! A 12. heti uh minden esetben már hasi szokott lenni, kivéve, ha a baba túlságosan mozog.:) Így járt a barátnõm is, hasin nem tudta lemérni a tarkóredõt, ezért aztán megnézte hüvelyin is. A vizsgálattól nem kell félned, minden rendben lesz! Ez független attól, hogy esetleg rosszat hallottál a kórházról. Egyik ismerõsöm ott szült, a terhesgondozással nem volt semmi gondja, csak a szülés után a csecsemõsökkel.. De ez még odébb van.:)
Hasi lesz az uh, hacsak nem pont úgy fekszik, hogy nem tudja lemérni a nyakiredõt! /nekem ezért hüvelyi lett/ A szonográfus nagyon rendes, ne izgulj ezen. Magáról a kórházról valóban érdekes dolgokat hallani, de a szülészettel, nõgyógyászattal szerintem nincs semmi baj. Velem (velünk) a csecsemõsök is rendesek voltak. Bár az is igaz, hogy nem mindenkinek egyformák az elvárásai, meg a saját hozzáállása sem. Jó esetben azt a 4-5 napot ki lehet birni. :-)
Nagyon fontos, hogy ne használd a wc-t, ne fogdos össze lehetõleg semmit, mert nagyon sok a cigány és a takarítás nem megfelelõ és az e.colit és a streptococcust igen könnyen megkaphatod ott. Én az 1. babámnál jártam így, a 2-nál nagyon vigyáztam, fertõtlenítettem a kezem egybõl, így nem is volt semmi gond. Arra számíthatsz, hogy akinek ott van fogadott orvosa, azt elõbb behívja a doki, már bent várja. Dehát ez mindenhol így van.
Szia Nekem is a Jahn Ferenc-ben volt a 12.heti ultrahang és huvelyi volt, majd csak a 18.heti volt a hasi. A kornyezet nem tul biztato de a doktornõ aki vizsgalatot végzi kedves na nem olyan nyálasan de egyáltalán nem lekezelõ vagy bunko. Sorszám nincs ugyhogy figyelj az érkezési sorrendre mert 2 oltozo van ha kijon valaki az egyikbõl rogton mehet be helyette valaki (nem szolitanak)ezért sokszor eléfordul hogy nem az megy be aki kovetkezne hanem aki kozelebb áll az ajtohoz. 36 hetes kimama


6 hetesen csinaltak egy huvelyi uh-ot ott azt mondtak hogy minden ok. A kis szivet is lattuk es mar vert is. Ez azt jelenti hogy akkor mar ott van a baba es szepen fejlodik? Most 9 hetes vagyok es varom a 12. uh-ot!

Ott mit neznek es mit fogok latni?

Legjobb válasz: szia!! szerintem nyugodj meg, minden rendben!! :) hiszen a kis szivecske ver, a baba jó helyre ágyazódott be, hiszen a doki mondta volna, ah enm így lenne, szóval tessék vigyázni magadra és minden rendben lesz!! :) a 12.heti uhn már egy kis babszemet fogsz látni :) és persze hangos kalapálást :) boldog pocakoskodást!! 37 hetes kismami

szia!! szerintem nyugodj meg, minden rendben!! :) hiszen a kis szivecske ver, a baba jó helyre ágyazódott be, hiszen a doki mondta volna, ah enm így lenne, szóval tessék vigyázni magadra és minden rendben lesz!! :) a 12.heti uhn már egy kis babszemet fogsz látni :) és persze hangos kalapálást :) boldog pocakoskodást!! 37 hetes kismami
Szia fõleg a tarkóredõ méretét nézik a doki biztos megmutatja neked a kezeit lábait meg mindenét amit lehet látni :)
Szia!Én is pont 9 hetes vagyok.nekem is 6 hetesen volt már szívhang és én is nagyon várom a 12 heti uh-ot.Ott megmérik a babót, ellenõrzik a nyaki redõt(dawn-kór szûrés). Remélem minden rendben lesz.Nekem nov.23. hétn kell mennem.Neked?
A kérdező hozzászólása: En meg nem tudom mivel kulfoldon vagyok es pont a 12 heten megyek haza es nem is tudom hogy akkor hova , kihez kell majd mennem vagy hogy adnak e idopontot.Mikor megvettem a repulojegyet 17-re parnapra ra jott az itteni idopont az uh-ra 25-re.De igy azt lekellett mondanom!Otthon meg majd lesz valahogy!Mar nagyon varom!Es izgulok is mivel volt az even vetelesem 11 hetesen es mostanra kiderult hogy a pajzsmirigyemmel is gond van!Szoval osszejott minden de a szivem azt sugja hogy jol van a baba igy hiszek neki!Mindenkinek minden jot!Es koszonom a valaszokat!
szia!! elsõ válaszoló vagyok!! szerintem kérj meg az otthoniak közül valakit, hogy telefonon elõre kérjen Neked idõpontot UHra és vizsgálatra!! ha már tudod, hogy mikor jössz haza, így kaphatsz idõpontot is!! sok szerencsét!! és ha ilyen pozitívan gondolkozol, tuti minden rendben lesz!!

A 12. heti UH hüvelyi vagy hasi?

Nekem eddig még csak hasit csináltak. 11 hetes vagyok. Lehet hogy nálunk nins is Hüvelyi UH?

Legjobb válasz: Én 3-szor voltam idáig (12 hetes vagyok), és nekem mindig hüvelyi volt.De sztem ez is hely és dokifüggõ.A 18. az hasi.

Én 3-szor voltam idáig (12 hetes vagyok), és nekem mindig hüvelyi volt.De sztem ez is hely és dokifüggõ.A 18. az hasi.
Nekem az elsõ hetekben hüvelyi volt (ezzel jobban látszik).Most 7 hetesen hasit csinált a doki, mert új volt az Uh gép, és azt mondta ez már profi, szóval ennek is mutatnia kell a babót.Én úgy gondolom a hüvelyi pontosabb az elsõ timeszterben, bár az Uh gép "korától" is függ.
Én bevallom õszintén ilyent még nem is hallottam. Nekem a 18-ik heti ultrahangon volt elõször hasi. Korábban az orvosomnál is és a kötelezõ kórházi ultrahangon is hüvelyi volt. Hiszen akkor még olyan kicsi, hogy hasival nem tudom mit lehet látni?! Ez számomra érthetetlen! A kismama könyvekben is azt írják, hogy az elején a hüvelyi ultrahanggal vizsgálnak és szerintem is ez a normális. Kiváncsi lennék hol van az a "nálatok", ahol nem csinálnak hüvelyi ultrahangot??? De persze lehet hogy arrafelé profik az orvosok :) Gratulálok a babához!
Elõttem válaszolónak:Én is az oldalon találkoztam elõször azzal a ténnyel, h az elsõ trimeszterben hasi Uh-t csinálnak.(Nem mellesleg rengeteg olyan kérdésben, ahol nem volt jól látható valami, nem biztos vagy elmérték...) Amúgy ha ultramodern a gép(amit a mai kórházak nem igazán engedhetnek meg maguknak)akkor a hasi UH is jó.
Szia! Érdekes, de nekem eddig mindig hasi uh-t csináltak, már 7 hetesen is. Egyik sem pontosabb a másiknál, mindössze attól függ a kórház, klinika melyiket óhajtja alkalmazni. Amúgy Budapest.
Szia! 25. hetes kismama vagyok és azt sem tudom mi az a hüvelyi ultrahang, nekem már a 6. héttõl hasi ultrahangot csináltak, azt mondta a dokim õ nem szeret terhesség alatt benyúlkálni, csak ha nagyon muszáj és ugyanezt mondták a klinikán is ahova a 12., 18. hétben voltam. Úgylátszik doki válogatja. Boldog babavárást.

12. heti uh-á a pécsi klinikán, hüvelyi vagy hasi? Már nem vagyok képbe.

Legjobb válasz: Helytõl függetlenül a legtöbb 12. heti uh már hasi.

Helytõl függetlenül a legtöbb 12. heti uh már hasi.
Mindenképpen hasi, nekem 9.héten is már az volt (Pécs)
02. 04-én voltam, és hasi volt!
A kérdező hozzászólása: Sziasztok. Köszi.Igen már túl vagyok rajta, hasi volt :)

12 hetes, első kórházi (genetikai) uh hüvelyi vagy hasi? Mi történik még ezen a vizsgálaton?

Azt tudon, hogy kell beutaló és id?pont, csak az érdekelni, hogy hogy zajlik?

Legjobb válasz: szio, nekem 9. heten volt az utolso huvelyi ultrahangom, utana csak hasi. ha szepen fejlodik a baba, akkor szerintem mar 12 hetesen siman lathato hasival.

szio, nekem 9. heten volt az utolso huvelyi ultrahangom, utana csak hasi. ha szepen fejlodik a baba, akkor szerintem mar 12 hetesen siman lathato hasival.
Szia! Nekem (Székesfehérváron) hasi UH volt a 12. héten. Megmérték a pici méreteit és a tarkóredõt, ami úgy todom, ideális esetben 1 és 3 mm között van. Nézik már a méhlepény helyzetét is. Én szerencsés voltam, mert nekem ingyenesen elvégezték az integrált teszt 12. heti részét is, tehát vért is vettek. (pontosabban ki tudják szûrni a betegségeket). Végülis ennyi volt.
Szia Orvos függõ hogy hasi vagy hüvelyi uh-lesz de álltalában a 12.heti az utolsó hüvelyi uh
Nekem hasi uh volt! Ezen a vizsgálaton nézik a nyaki tarkóredõ méretet, hogy rendben van-e!
Szia! Szombathelyen hüvelyi. Boldog babavárást: 33 hetes kismama
Csak akkor csinálnak hüvelyi uh-t, ha a hasi már nem ad pontos, ellenõrizhetõ képet a babáról, legalábbis a dokim nekem ezt mondta a 12.heti uh-n, ami hasi volt. Ezen kivül még vérvételre számithatsz, aminek az eredménye kb 3hét alatt készül el. Kb:10 perc lesz az egész. Boldog babavárást.
Szia!Épp ma voltam én is a 12.heti vizsgálaton (Székesfehérváron).Nálam elsõdlegesen hasi ultrahangon nézte a doki a bébit (leginkább a méreteit), majd elvégzett egy genetikai vérvételt, aminek két hét múlva lesz eredménye.Egyetlen dolgot hiányoltam, ami azért rosszul esett:nincs plussz monitor amin a kismama is látná a kis pocaklakót:( Nekem annyi szerencsém volt, hogy elkísért a párom és õ legalább láthatta, még azt is ahogy rugdalózik.

A debreceni klinikán a 12 hetes UH hüvelyi vagy hasi?

Legjobb válasz: Bár nem Debreceni vagyok, de nekem soha nem volt hüvelyi ultrahangom. Már a 5-6 hetesen is hasival vizsgált, és szépen látható volt a peteszák.

Bár nem Debreceni vagyok, de nekem soha nem volt hüvelyi ultrahangom. Már a 5-6 hetesen is hasival vizsgált, és szépen látható volt a peteszák.
Nyugodt lehetsz, mert csak hasi uh. lesz. Ez biztos.Nekem is ott csinálták. Egyébként te kihez jársz? 17 hetes debreceni kismama

Győrben a 12 hetes uh hüvelyi, vagy hasi? A páromat beengedik?

Legjobb válasz: Szerintem mindenhol hüvelyi. De az utolsó, aztán csak hasi lesz..

Szerintem mindenhol hüvelyi. De az utolsó, aztán csak hasi lesz..
Gyõrben a 12 heti hasi ! Beengedik a párodat is !
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen, akkor ketten megyünk!!!!
Szia! Ugyan nem tudom, hogy Gyõrben hogy mûködik, de nekem Kapuváron hasi uh-m volt 12 hetesen! Szerintem ez változó. Boldog babavárást!
A kérdező hozzászólása: Köszi mindenkinek. Bejöhetett a férjem, és hasi volt. A kis tündérkénk pedig igazi sajtkukacként viselkedett, folyamatosan mozgott keze, lába, hasáról a hátára fordult, megmutatta még a talpacskáit is:) ). Egy élmény volt!!!!

Dr. Halász Domonkosnál a 12. heti uh hüvelyi vagy hasi?

Legjobb válasz: Hasi. De mindenhol hasi nem csak nála.

Hasi. De mindenhol hasi nem csak nála.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!