Találatok a következő kifejezésre: A 12. 4D-s ultrahangon (5 db)

Mennyivel jobb eredményt ad mindenféle téren a 4D-s ultrahang betöltött 12. hét napján, mint a sima 2D-s?

Ezzel is látszik, ha van valami vérömleny??? És tényleg esetleg elfordulhat, hogy látszana a baba neme??? Pont 12 hetes leszek 2 hét múlva, akkor megyek 4D-sre hogy minden rendben van-e. Sajnos tegnap, tegnap el?tt kórházi ügyeleten dekkoltam vérzés, illetve barnás, véres vizes folyás miatt. Emiatt mennem kell 2nap múlva uh-ra, de mivel ez nem volt betervezve, mivel nem tudtam hogy majd vérezni fogok a hétvégén, a 4d-s uh-ra múlt héten kértem id?pontot. Ami most lesz, az csak sima 2D-s lesz amúgy. Mik a ti tapasztalataitok ilyen korán a 4d-s ultrahanggal?

Legjobb válasz: Én voltam 12 hetesen 4D és bizony jól tettem annak idején .Minden jobban látszik.de a nemét még nem tudják megmondani,majd csak pár hét múlva.Kellemes babavárást és ne izgulj,pihenj sokat!

Én voltam 12 hetesen 4D és bizony jól tettem annak idején .Minden jobban látszik.de a nemét még nem tudják megmondani, majd csak pár hét múlva.Kellemes babavárást és ne izgulj, pihenj sokat!
Ha téged megnyugtat menj el 4d-re-(Az elõzõ író vagyok.)Nekem semmi tünetem nem volt, csak azért mentem el, mert az orvosom azt mondta nem lát szívhangot és a gerincem felé van fordulva a baba.Én nem hittem neki és jól tettem.Sajnos aza terhesség elhalt, anélkül, hogy bármi jele lett volna.Azóta van egy 2 éves kisbabám és most újra 5 hetes vagyok.Nem akartalak megijeszteni de én azt mondom azota az ösztöneidre hallgass.Pihenj sokat.
Szia, jó a 4d sztem menj el biztos ami biztos, minden sokkal jobban átszik, de neme még nem hinném h kiderül, ha olyan 14-15 hetesn mennél 4d re kiderülne már...átjelentkezni nem lehet?? vagy vérzés miatt mennél arra is??
Az en dokim szerint a 4D ultrahang egeszsegügyi szempontbol nezve semmivel sem er többet mint a 2D-s.Szerinte csak ha kiväncsi valaki a baba nemere, es a baba kinezetere, akkor erdemes elmenni 4D-s ultrahangra.A multheten kerdeztem, es ezt a välaszt kaptam. A baba nemet viszont szerintem nem lätni meg a 14-15 heten. Boldog babaväräst!
A kérdező hozzászólása: Azért kérdeztem, mert sok lány írta itt, hogy náluk úgy feküdt a baba, hogy látszott a neme, persze ilyenkor csak pici a valószínûsége. Fõleg azért szeretnék menni, mert állítólag ezzel jobban átlátják, ha vmi baja van , vmije nem jól fejlõdik, stb.... Meg a vérzés miatt is. Most megint görcsöl a hasam, lehet addigra már el is vetélek, a jó ég tudja. :(

Ha 12 hetesen elmegyek 4d-s ultrahangra akkor már meg tudják mondani hogy kisfiú vagy kislány a baba?

Legjobb válasz: Lehet,hogy a 4D-n már látható,de nekem a 2D-s uh-on még akkor nem látta a doki.

Lehet, hogy a 4D-n már látható, de nekem a 2D-s uh-on még akkor nem látta a doki.
Nekem 14 hetesen mondták tutira 4 D-n, hogy kisfiú és azóta már 3 hónapos nagy fiú:) Lehet, hogy már látni fogják
Én 13 hetesen voltam és már meg tudták mondani. A barátnõmnek szintén. Azt mondják a lányt ilyenkor nem feltétlenül látják biztosra, de ha fiú, akkor jó esély van rá, hogy látszik.

A 3d-s vagy 4d-s ultrahangon mikor tudják megállapítani a baba nemét? Konkrétan a 12. heti ultrahangvizsgálaton már látszik?

Legjobb válasz: Egyik barátnõm 13 hetesen ment el 3D ultrahanra, és ott már látszott, hogy kisfia lesz. Az is lett! :-)

Egyik barátnõm 13 hetesen ment el 3D ultrahanra, és ott már látszott, hogy kisfia lesz. Az is lett! :-)
12. heti sima ultrahangon is megmondják, ha már biztosan látják a nemét. A fiút megmondják elég egyértelmû, ha éppen úgy fekszik, hogy látják. Ha tudni szeretnéd a nemét kérdezz rá mert egyébbként nem mondják meg. A 12-13. héten lehet úgy utoljára elmenni 3 illetve 4d-re hogy az egész Baba látszik a képernyõn, innentõl kezdve gyors növekedésnek indul. Nekem a doki azt mondta hogy a 26. hét körül menjünk el 4d-re mert ilyenkor már látszanak a vonásai, mosolya és már igazi babaforma. 21 hetes kismama
Nekem nem tátszott a 12. heti ultrahangon. Azt mondták h még nem lehet látni. Nemsokára megyek a 16. hetire (ha akkor van ) és remélem már látszani fog. Üdv. 15 hetes kismama
Szia! Ez attól is függ, hogy a kis babóca meg akarja-e mutatni. Nekem a 12. héten semmit nem volt hajlandó, majd a 18. hétben voltam 4D ultrahangon elõzõ nap beszélgettem a kicsivel és kértem, hogy legalább csak annyit engedjen meg, hogy láthassuk ki lakik odabenn. Úgyhogy a vizsgálaton az elsõ 5 percben megmutatta, hogy kislány és a vizsgálat többi részét szépen végigaludta!:)
Szia!Én nemrég voltam ultrahangon (16hetesen)és azt mondta a doki, hogy õ szívesen megmondaná, de a babám nem akarta megmutatni magát!bökdöstük is hátha úgy fordul, de csak annyit tudtunk elérni, hogy utána meg már csak a hátát mutatta:) ) Tehát minden csak rajtuk múlik!:) Ha van kedve megmutatja, ha nincs akkor várni kell:) ))
Én úgy tudom, és tegnap nézetem errõl egyfilmet is a tévében, hogy 12 hetesen még egyformák a nemi szerveik, ezután emelkedik ki, vagy húzódik vissza. Azt szokták mondani, hogy 16 hetesen tudják már megmondani, ha úgy fekszik. De ehhez persze kell a baba is, egy jó doki is és szerencse:-) Nekem normál uhon 19 hetesen egyértelmûen kilsányt mondtak.-)

Hihetek a 12-dik héten 4D-s ultrahangnak? Azt mondták, hogy kisfiam lessz. Bizakodhatok még a kislányban, vagy inkább ne?

A köldökzsinór biztos nem lógott oda. Én is láttam ott egy dudort. :)

Legjobb válasz: Bocsi, azt akartam írni még könnyebb elnézni, tehát ha kislányt mondanak sokkal bizonytalanabb a dolog. Elsõ v. voltam :)

Bocsi, azt akartam írni még könnyebb elnézni, tehát ha kislányt mondanak sokkal bizonytalanabb a dolog. Elsõ v. voltam :)
Nekem is a 12. héten mondták, hogy fiu.Azóta voltam a 3x UH-on, 4D mozizáson is a 24.héten, ott is fiut mondtak .De persze nem 100% :) csak 99.Amugy ez az orvos gyakorlottságától is függ!Akinél én voltam Õ nagyon profi UH-os.
Nekem is a 12. héttõl flyamatosan kisfiút mondtak és meg is született Milán baba. A kolléganõmnek is ugyanez volt a szitu és megszületett Alíz baba. XD
Hát ne vedd kézpénznek, a dudor akkor is van ha kislány, nekünk 12 hetesen 4D-n lányt mondtak, de mi azt hittük fiú lesz mert volt egy kis dudor a lába között, nem a zsinór. De a nõi nemiszervek meg vannak duzzadva, ilyenkor még könnyû összetéveszteni. Persze attól függ milyen rutinos a szonográfus és milyen a gép. Nekünk azóta is kislány pedig azokat még nehezebb elnézni. De 27 hetesen 4D-n tökéletesen látszott a kis nunija :) Boldog babavárást! 32 hetes pocis

A 12. heti 4D-s ultrahangon megállapított nemiség mennyire biztos?

Sziasztok, nyaki red?n a doki átváltott 4 d-re és azt mondta, hogy eggyértelm?en kisfiú, mert ott a kukaca :o)

Legjobb válasz: Szia! Szerintem ekkor még nagyon korai lenne biztosat állítani, de valószínûleg "ha már látta" kisfiú lesz. A lényeg az, hogy még ne vedd tutira! Attól függetlenül kezdj el fiúneveken gondolkozni!

Szia! Szerintem ekkor még nagyon korai lenne biztosat állítani, de valószínûleg "ha már látta" kisfiú lesz. A lényeg az, hogy még ne vedd tutira! Attól függetlenül kezdj el fiúneveken gondolkozni!
Az irodalmak szerint ilyenkor még egyformák a nemi szervek, nincs különbség, ezután fog a lányoké visszahúzódni, a fiúké kidudorodni. Azt mondják, a 16. hét után lehet megállapítani. Ettõl függetlenül, biztos igaznak vélte állítását a doki, de azért ne vedd még kézpénznek.
Ennyi idõs terhességre már kialakulnak a külsõ nemi szervek is. 12 hetesen sokszor látják az orvosok, hogy kisfiú, összetéveszthetetlen jele van:-)
En is ugy hallottam, h vannak olyan szerencses kismamak akiknek mar 12 hetes korban meg tudjak mondani a baba nemet.Nekem is azt mondta az orvos, h lehet, h mar meg tudja mondani, de sajnos nem lehetett latni, talaln majd a legkozelebbin. Szeritnem ha az orvos biztosra mondta ugy is van, de teny, h hallottam olyanrol is akinek vegig mondtak, h kisfiu es aztan kiderult, h kislany. Boldog babavarast kivanok 13 hetes kismama
50 %. vagy bejön, vagy nem. Inkább arra koncentrálj, hogy egyészségesen hord ki. Mit ér a baba neme ha beteg? Sajna tapasztalatból mondom :S

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!