Találatok a következő kifejezésre: A 12 ultrahangra milyen (12 db)

Milyen az egri kórházban a 12 hetes ultrahang?

Azt hallottam 3d-s. Igaz ez?

Legjobb válasz: Szia. Én 2011. végén voltam, de nem volt 3D-s ultrahang. Sima hüvelyi ultrahang volt 2D-ben.

Szia. Én 2011. végén voltam, de nem volt 3D-s ultrahang. Sima hüvelyi ultrahang volt 2D-ben.

12 hetes ultrahangon nálatok lehetett látni a baba nemét? Milyen megbízhatósággal?

Mi nemrég voltunk 4D-s ultrahangon, ahol azt mondták, valószín?, hogy kislány, mert nem látnak kukacot. :) Nálatok mennyire volt biztos a 12. heti ultrahang? (Akár 3/4D-s) Fiúcskáknál lehetett látni valamit? Esetleg mutatnátok képeket tuti fiúkról/lányokról? Mi böngésztük azóta a képeket, és mi se láttunk semmit. Csak agyon kíváncsiak vagyunk! Els? baba... :) Köszönöm szépen

Legjobb válasz: Szia! Nekem 12+0 naposan a genetikai UH-n azt mondtak valoszinuleg kislany, es azt hiszem 12+3 naposan mentem 4D-re, ahol megerositettek hogy lanyneveken gondolkodjak. De nem a 3D-t hasznaltak hozza, hanem a sima 2D-vel neztek hogy 2 csik van-e a laba kozott, mert ugy nez ki az ultrahangon a punci. Gugliztam neked kepet, ott a ket csik: http://4.bp.blogspot.com/-lq8Rmd22Sno/TwZNRlBNK0I/AAAAAAAAAr.. (azota a 30. hetet taposom, meg mindig lanyom lesz:D ) Bolodg babavarast!:)

Szia! Nekem 12+0 naposan a genetikai UH-n azt mondtak valoszinuleg kislany, es azt hiszem 12+3 naposan mentem 4D-re, ahol megerositettek hogy lanyneveken gondolkodjak. De nem a 3D-t hasznaltak hozza, hanem a sima 2D-vel neztek hogy 2 csik van-e a laba kozott, mert ugy nez ki az ultrahangon a punci. Gugliztam neked kepet, ott a ket csik: http://4.bp.blogspot.com/-lq8Rmd22Sno/TwZNRlBNK0I/AAAAAAAAAr.. (azota a 30. hetet taposom, meg mindig lanyom lesz:D ) Bolodg babavarast!:)
Nekünk 6-ból 3-szor megmondták már a 12 hetes uh-n (két fiú, egy lány), be is jött. A másik 3-nál csak késõbb derült ki (illetve az egyik még ki sem derült).
Szia! Nekem is azt mondták a 12 hetes uhn hogy valószínûleg lány. Múlt héten voltam a dokimnal (16. Hét) és az õ gépén már egyértelmûen latszodott a 3(!) csík! :-) ez jelenti hogy kislány.
En most 35 hetes terhes vagyok es mar 12 hetesen az orvosom mondta a nemet, ami nem is valtozott es most ultrahang szerint tisztan latszik hogy ugyanaz a neme.De viszont szerinte 12 hetes korban nem biztos hanem csak 21 hetesen lehet tisztan latni es megmondani. Izgalmas addig varni :)
Szia, én hagyományos 2D-n voltam Dr. Lintner Balázsnál pénteken 12.heti genetikai uh-on, és 95%-ra azt mondta hogy lány, a szeméremdomb csontjából állapította meg. Szerintem ez hihetõbb, mint hogy van-e ott valami vagy nincs. Pláne hogy a köldökzsinór is belóghat.
Nekünk a 12.héten azt mondták, hogy ha tippelni kéne, kislány, de nem biztos, a 16.héten 80%-ra mondták, a 20.héten 150%_ra :) Most 35.héten még mindig lány.
99%-ra azt mondták h fiú, és sima 2d-s uh volt. Így is lett, fiam született :)
13hetesen mondták 99%-ra, hogy kislány, elsõsorban nem a kukac hiánya miatt, hanem a szeméremcsontok láthatósága miatt.
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm a válaszokat! :) Nálunk nagyon lusta volt a baba, egyszerûen nem lehetett megmozgatni (bár a délelõtti ultrahangon meg nem lehetett leállítani :) ), a kezét-lábát mozgatta, majd miután bökdösték a hasam, egyszerûen hátat fordított. Nézegették, és azt mondták, hogy szerintük kislány, mert a kukacnak látszódnia illene (bár nem tette szét a lábait, csak forgás közben lehetett látni, hogy valóban nincs ott igazán semmi), de nem merte 100%-ra ígérni a doktornõ, mivel olyan pici, hogy gyakorlott szem is tévedhet ilyenkor. De akkor a tapasztalataitokból úgy szûröm le, hogy nem 100%, de nagy az esély a biztos találatra. Mindenkinek jó egészséget és boldog babázást kívánok!

13hetes kismamik hogy vagytok? Kinek milyen eredménye lett a 12. hetes ultrahangon? (NT, CLR. Stb)

Legjobb válasz: Szia.én is 13 hetes vagyok(pont ma töltöttem be) Hétfõn voltam dokinál,(12+4) az eredmények: CRL:62mm BDP:25mm Nt:1,8 Bár mostanában nagyon sok az idegesség remélem minden rendben lesz. És neked milyenek lettek?

Szia.én is 13 hetes vagyok(pont ma töltöttem be) Hétfõn voltam dokinál, (12+4) az eredmények: CRL:62mm BDP:25mm Nt:1, 8 Bár mostanában nagyon sok az idegesség remélem minden rendben lesz. És neked milyenek lettek?
A kérdező hozzászólása: Én 13.hetes kismami vagyok:)
sziasztok!én már 14 hetes vagyok, de a 12 hetes eredményeink a következõk voltak:CRL 6.84cm , BPD 2.4cm, NT 1.1 mm Boldog babavárást!
A kérdező hozzászólása: Örülök hogy válaszoltatok!!:) Nálunk: CLR 62, 9 mm, NT 0, 7mm Én is idegeskedek épp eleget, hogy minden rendben legyen a babymmel...szerintem minden kismama ideges amig meg nem születik a pici...:)
A kérdező hozzászólása: BPD:22, 5mm ez lemaradt:)
Szia, én tegnap töltöttem a 13. hetet, az eredményeim pedig: crl 53mm nt 1, 8mm. De jók ezek?
Az elõzõ vagyok, azt lefelejtettem, hogy 11.hét 6 naposan voltam. Akkor fogadott a dokim
A kérdező hozzászólása: persze hogy jók!!!:) nincs olyan hogy rossz!!:) fõleg hogy én 12hetesen +5naposan voltam a 12hetes ultrahangon!!!:)

Pesten (1027 Bem J. u.7. ) Dr. Kisfalvi István milyen orvos? Csütörtökön megyek először a 12. hetes ultrahangra hozzá. Úgy hallotam elég korszerű az ultrahang, ha vmi baj lenne a babámmal, akkor az most kiderülne ugye?

Legjobb válasz: Szia!! Ha õ az a Kisfalvi akit én ismerek akkor egy nagyon SZUPER doki én nála szültem az elsõ fiamat koraszülött volt és a szívét lelkét kitette a dokikám nagyon rendes akkor még a MÁV kh.-ban dolgozott kis fiatalka volt még (8éve). Remélem egy orvosról "beszélünk". De már voltál is azóta talán nála remélem beválik ha igen írj vissza kiváncsi vagyok.

Szia!! Ha õ az a Kisfalvi akit én ismerek akkor egy nagyon SZUPER doki én nála szültem az elsõ fiamat koraszülött volt és a szívét lelkét kitette a dokikám nagyon rendes akkor még a MÁV kh.-ban dolgozott kis fiatalka volt még (8éve). Remélem egy orvosról "beszélünk". De már voltál is azóta talán nála remélem beválik ha igen írj vissza kiváncsi vagyok.

I. sz. Női Klinikán a 12. heti ultrahang milyen?

Figyelmesek, oda fogják fordítani a monitort, vagy meg kell kérni? Párom bejöhet, ugye? :) Kinek milyen tapasztalata volt az I. sz. Női klinikán? :))

Legjobb válasz: En egy eve voltam, kedves volt a csaj, megmondta, hogy kislany varok, kb. ennyi. Alaposan atnezte a babam. En egyedul mentem, es a monitort nezhettem. Ez a 18. heti volt, de kb ugyanaz lehet a 12. heti is.

En egy eve voltam, kedves volt a csaj, megmondta, hogy kislany varok, kb. ennyi. Alaposan atnezte a babam. En egyedul mentem, es a monitort nezhettem. Ez a 18. heti volt, de kb ugyanaz lehet a 12. heti is.
Én eleve egyedül mentem, mert régebben nem mehetett be a férj. Kérdezz rá, hátha azóta változott a helyzet. A monitorok a falra vannak szerelve, így tudod követni közben végig. Elég messze van, de látható. Nekem közben magyarázták is, hogy mit látok a képen. Én kértem képet is, azt is adtak.
Szia! Nekem (is) nagyon jó tapasztalataim vannak a Klinikát illetõleg. Elsõ terhességemnél is oda jártam terhesgondozásra és most a második babámat is ott fogom világra hozni! Apuka nyugodtan bemehet, ha akar, nem lesz gond! A monitor a falon van, így szerintem jól láthatod a Pocaklakódat! Fotót is adnak, ha (elõre) szólsz (500 Ft). Az UH-os szonográfusok, orvosok kiváló szakemberek! (Melyik orvoshoz jársz?) Jó babavárást!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat!:) Patkos doktorhoz járok, nagyon szeretem, régóta ismerjük egymást, nála születtem:) ) Anyukam meg a mai napig hozza jár:) ) akkor szólok elõre, hogy képet is kerek:)

Kinek milyen eredményei voltak a 12 hetes ultrahangon? Ezek az eredmények jók? CRL:56mm, NT:2, 5mm BPD:21mm A Down-kór szűrés eredménye:negatív 1:18000-hez. Nektek milyen lett?

Legjobb válasz: Az enyémek: CRL: 52mm, BPD: 20 mm, NT: 1,6 mm. Ekkor voltam valójában 11 hetes és 5 napos. A Down-szûrés kockázata: 1:50000 lett. A te eredményeid is jók, gratula a Picihez! 19 hetes km

Az enyémek: CRL: 52mm, BPD: 20 mm, NT: 1, 6 mm. Ekkor voltam valójában 11 hetes és 5 napos. A Down-szûrés kockázata: 1:50000 lett. A te eredményeid is jók, gratula a Picihez! 19 hetes km
12 hetesen és 0 naposan voltam uh-on.az eredményem:NT:2, 1 CRL:53 mm.nekem más eredményt nem írtak a leletemre.dawn-kórm szûrésen nem voltam. 21 hetes km
nekem bpd: 15, 5mm crl: 47, 3 mm, nt: 0, 6 mm 11 hetesen és pár naposan:) az eredményeid jók!
Én 12+4 hetesen voltam, crl 66, bpd 24, nyaki redõ 2 mm. 16 hetesen kell mennem AFP-re, 18 hetesen UH-ra.

A 12 hetes ultrahangra milyen papírokat kell vinni?

Legjobb válasz: Ha már van kiskönyved, akkor azt és az elõzõ papírt, amit a doki adott arról, hogy megállapította, hogy terhes vagy.Személyi ,tb kártya ennyi!

Ha már van kiskönyved, akkor azt és az elõzõ papírt, amit a doki adott arról, hogy megállapította, hogy terhes vagy.Személyi , tb kártya ennyi!
Nálam ez úgy zajlott, hogy elõtte voltam terhesrendelésen, ahol mindenhová, ahová szükségesnek tartotta a védõnõ adott beutalót, így a 12.heti uh-ra is. Így én azt vittem csak, mivel még kiskönyvem nincs. De ha van, akkor az is kell.
Nekem csak a kiskönyvemet kellet beadni, abban vannak az adataim, és a doki oda írta az uh dátumát. Így mást nem is kéretek tõlem. Ha filmet, képet akarsz, érdeklõdj utána, nálunk elõre kell a csekket befizetni.

Nektek milyen értékei volt a babátoknak a 12 hetes ultrahangon? Leírnátok nekem?

Nagyon szépen megköszönöm.

Legjobb válasz: Nekem csak CRL-t mértek:57mm tarkóredõ:0,9 anno a lányomnál 1,2 volt

Nekem csak CRL-t mértek:57mm tarkóredõ:0, 9 anno a lányomnál 1, 2 volt
BPD: 20mm AC: 59mm FL: 7mm CRL: 60mm NT: 3mm alatt orrcsont ábrázolódik A lepény a hátsó falon jó helyen tapad.Gerinc követhetõ párhuzamos. Koponya mellkas has: eltérés nem látható. Rekesz követhetõ. Végtagok ábrázolódnak. Gyomor, húgyhólyag telítõdés látható. Jó szívmûködés látható. 22hkm
12 hét 3 napos adat: bpd 16 mm fl 8 mm crl 60 mm tarkóredõ 1, 5 mm
CRL: 69, 9 BPD: 24, 3 NT: 1, 8 HC: 79, 1 AC: 71, 0 FL: 10, 3 Orrcsont látható 13+1-nek számítottam már ezekkel a méretekkel.

Székesfehérváron, a Család és Nővédelmi Központban milyen az ingyenes Down-kór szűrés + a 12 hetes genetikai ultrahang? Érdemes itt csináltatni?

Dunaújvárosból mennénk, és a véd?n?m ajánlotta, mert itt ingyenes.

Legjobb válasz: Nem ismerem ezt a helyet. Én úgy tudtam, hogy mindenhol ingyenes már. Nálatok nem így van? Bocsi, hogy konkrét tapasztalatot nem tudok írni, mert én máshol csináltattam, de az biztos, hogy UH-n megnézik alaposan a babát, néznek orrcsontot, tarkóredõt mérnek stb. és azután vért vesznek (nekem 1 csõvel) és 1-2 hét alatt meglesz az eredmény! Boldog babavárást! 19+5 km

Nem ismerem ezt a helyet. Én úgy tudtam, hogy mindenhol ingyenes már. Nálatok nem így van? Bocsi, hogy konkrét tapasztalatot nem tudok írni, mert én máshol csináltattam, de az biztos, hogy UH-n megnézik alaposan a babát, néznek orrcsontot, tarkóredõt mérnek stb. és azután vért vesznek (nekem 1 csõvel) és 1-2 hét alatt meglesz az eredmény! Boldog babavárást! 19+5 km
na sikerült kideríteni? Mehettél Dunaújvárosból? Én is más városból szándékozom menni, azért érdekel, hogy fogadnak-e. Mindegy, hogy a kórházban csináltatom, vagy a nõvédelmiben?

Tegnap voltam hasi ultrahangon. Endometrium:6 mm. Ma vagyok a 12. napon. Ez nagyon kevés? Milyen az a vastagság ami megfelelő, ha kisbabát szeretnénk? Mennyit vastagszik még a peteérésig?

Legjobb válasz: 6 mm annyira nem keves, de tenyleg jobb ha 8 folott van. Az elmult 2 honapban nekem is csinaltak uh-ot es akkor csak 6-6.5mm volt. Elkezdtem inni a palastfu teat mult honapban peteereskor, naponta egy nagy cseszevel egeszen a ciklusom vegeig es kepzeld ebben a honapban is voltam uh-on es mar 9mm volt a nyalkahartyam. Nemtom, hogy az segitett, de en annak tudom be :).Probald ki..hatha segit! Sok sikert!!

A kérdező hozzászólása: Köszönöm a segítséget:-)Kipróbálom, hátha segít.Igen, szedtem fogamzásgátlót 6 évig.Októberben hagytam abba.
6 mm annyira nem keves, de tenyleg jobb ha 8 folott van. Az elmult 2 honapban nekem is csinaltak uh-ot es akkor csak 6-6.5mm volt. Elkezdtem inni a palastfu teat mult honapban peteereskor, naponta egy nagy cseszevel egeszen a ciklusom vegeig es kepzeld ebben a honapban is voltam uh-on es mar 9mm volt a nyalkahartyam. Nemtom, hogy az segitett, de en annak tudom be :) .Probald ki..hatha segit! Sok sikert!!
A kérdező hozzászólása: Még nem próbáltam semmit.Fél éve próbálkozunk, tudom nem olyan nagy idõ, de most úgy döntöttem megpróbálok valamit. Kipróbálom, köszönöm.Most lesz peteérésem, akkor ihatom a palástfû teát?Pontosan hogy kell ?A zselészerû nyáknál kezdem el inni, addig amíg meg nem jön?
B...ó vagy te!De válaszoltam is a kérdésedre! Aki akart volna válaszolni már megtette volna!De a másik helyen is csak 1 válasz árválkodik...
11:54-es vagyok, mensitõl pedig a cickafark peteérésig és aztán a palástfû.És reméljük hogy nem kell sokáig kúrálni magad ezekkel és babás leszel.:) Szorítok!Ha összejön a baba ne feledkezz meg rólunk és írd meg az örömhírt. Ezelõtt fogamzásgátlót szedtél?Nekem, ahogy abbahagytam rá 7 hónapra sikerült a baba.A gyógyszer után kell jó fél év míg a szervezet összeszedi magát.
Szia, én a hajnali 1.20-as vagyok. Igen, kezd el peteéréskor inni, amikor a tojásfehérjés folyás van. A palástfû tea egész finom is nem kell helyettesíteni.
23:49-es vagyok!Borítsunk fátylat a történtekre!Oké!:) Cickafark tablettát próbáltad már?Napi 3*2-kell bevenni kb. a peteérésig, ez erõsíti a méhet, méhnyálkát épít, és megelõzi a belsõ gyulladásokat, amikrõl esetleg nem is tudsz.Nekem ez a tabletta segített!Azért a tablettát ajánlom, mert nem kell a borzalmas teáját inni, az nagyon rossz.Peteérés után pedig a palástfû tea, de fontos, hogy ebben a sorrendben kell fogyasztani, nem fordítva, mert ha peteérés után szeded a cickafarkot, vetéléshez is vezethet az arra hajlamosaknál.Palástfûbõl nem tudom van-e tabletta, de a gyógynövényesnél megmondják.Egyébként ezek a tabik szõlõcukor és a gyógynövény keverékébõl állnak, semmi mellékhatása nincs.Egy próbát megér.70 szemes cickafark tablettát 500ft-ért vettem.
A kérdező hozzászólása: Megpróbálom a palástfû teát.Onnantól kezdjem el inni, amikor a nyúlós, zselészerû nyák van?Bocs, csak nem vagyok igazán otthon még ezekben:-)
A kérdező hozzászólása: Ne haragudj, ha bunkó voltam, csak már kikészít ez a várakozás:-(
Olvasd végig: http://babatervezok.otthona.net/ Minden benne van a tüszõrepedésrõl, palástfûrõl, hõgörbérõl. Nagyon jó oldal.
A kérdező hozzászólása: De egy bunkó vagy!Csak azért írtam két helyre, mert nem biztos, hogy mindenki olvassa mindkét részt

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!