Találatok a következő kifejezésre: A 12 ultrahangon mit jelent, (8 db)

A 12 hetes ultrahangon mit jelent, hogy NT:2 mm?

Legjobb válasz: Szia! Az a nyaki redõ méretét jelenti. A 2mm az jó.

Szia! Az a nyaki redõ méretét jelenti. A 2mm az jó.
Igen, a nyaki redõ. Teljesen jó 1-3 mm-ig jó az érték. Gratula a Babóhoz!
sziasztok.nekem nt:0, 9!az mennyire jo???és a bpd mit jelent?nekem ott nincs semmi??segitsetek légyszives

12 hetes ultrahangon mit jelent a bence szó?

A fotón is rajta van, és úgy beszéltek a fejem felett róla: megint egy bence, bence csinálja itt nekünk a plusz munkát, stb. Gondolom valami mozaikszó lehet.

Legjobb válasz: Elõször is a kur.a anyjukat ez a dolguk a köcsögöknek ne, hogy már nekik álljon feljebb. Másodszor a Bence volt tavaly a leggyakoribb férfi név gondolom ezért. :D Bence vagyok én is szóval nem csak a leggyakoribb hanem a leg szebb férfi név is egyben. :D

Elõször is a kur.a anyjukat ez a dolguk a köcsögöknek ne, hogy már nekik álljon feljebb. Másodszor a Bence volt tavaly a leggyakoribb férfi név gondolom ezért. :D Bence vagyok én is szóval nem csak a leggyakoribb hanem a leg szebb férfi név is egyben. :D
De lehet, hogy nagy hülyeséget írtam ezzel a leggyakoribb szöveggel.
Nem csak az hogy megint fiú?
Szerintem is ez mint név írták rá, gondolom egymás között így hívják a babókat, vagy tényleg fiúnak gondolják, vagy akármi. Semmi rosszra nem utal, ha erre gondolsz, szerintem is csak a név gyakorisága miatt ezen poénkodnak...
Konkrétan hogy van a papíron?
miért nem kérdezted meg? Ha legközelebb mész, kérdezd meg!
A kérdező hozzászólása: Kisfiú, de ez akkor még nem látszott. Konkrétan a fényképen szerepel a sok blabla között, a leleten nem.

Ha a 12 hetes vérvétel pozitív, de az ultrahangon minden oké volt, az mit jelent?

14 hetes kismama, 32 évesen, els? babával, aki teljesen kétségbe van esve...

Legjobb válasz: mit jelent, hogy a vérvétel pozitív?

mit jelent, hogy a vérvétel pozitív?
genetikai vérvételre gondolsz? ott hcg és PAPP-A szintet néznek. nem pozitív vagy negatív az eredmény!
12 hetes vérvételen nálunk többmindent néznek, egyrészt luesre, vércsoportra, ill. hagyományos labort.Te melyikre gondolsz?
A kérdező hozzászólása: Szóval, a hüvelyi uh-on minden méret jó volt, a vért Gyulára küldik, és kaptam egy levelet, hogy pozitív lett... 11.-én kell mennem, hamarabb nem lehet... Nagyon félek...
nem tudsz telefonálni vagy emailt írni a dokidnak? szerintem csak õ tudja elmagyarázni/kiértékelni az eredményt. próbálj megnyugodni, persze tudom, könnyû mondani...
Itt mi nem tudunk erre válaszolni, mert nem tudjuk mit néztek. Nekem az elsõ vérvételen általános labor volt (tehát ott különbözõ értékeket adtak meg pl. cukor) valamint vércsoportvizsgálat volt. Nem lehet, hogy az pozitív? Mindenképpen kérdezd meg a dokit, vagy esetleg még tudom ajánlani a netes tanácsadókat, hogy írd le neki pontosan a leletre ráírt dolgokat, mert biztosan nem csak annyi van rajta, hogy pozitív. Én minden leletemet amit megkapok és tudom, hogy x ideig még nem megyek a dokimhoz, leírom neki mélben, és még aznap válaszol általában.(igaz, nekem magánorvosom van, nem tudom Neked van-e) Ezt attól függetlenül teszem, hogy a lelet átvételekor rákérdezek, hogy rendben van-e minden. Szerintem így tud nyugodt maradni az ember lánya.
az attol függ mi a pozitív

Nem úgy van hogy a 12 hétig hüvelyi ultrahangot csinálnak? Akkor nekem miért csak hasi uh-ot csinált az orvos? És akkor ez most mit jelent? A Többi lent!

Sziasztok! Ha tud valaki segíteni az jó lenne!Ma voltam ultrahangon és ott ezt az eredményt kaptam: Mater hólyag kp.telt,ép szerkezetű.FS:13mm.Grav.s.6.Szívműködéskontroll jav. 1 hét múlva hívott vissza az orvos megint uh-ra

Legjobb válasz: 13 mm-es petezsák, hat hetes terhesség, és egy hét múlva a szívmûködést fogja nézni. Nem mindenhol van hüvelyi, nekem sosem csináltak, és nem is akartam, plusz a párom sem engedte volna (õ orvos), mert voltak rossz tapasztalatok ezzel kapcsolatban. Még mielõtt lepontoznak: nem minden hüvelyi uh okoz gondot, de okozhat, és ki akartuk küszöbölni mi is, meg az orvos is, ezért õ is csak nagyon ritkán használ hüvelyi vizsgálófejet. Gratulálok Neked! :) 25 hkm

13 mm-es petezsák, hat hetes terhesség, és egy hét múlva a szívmûködést fogja nézni. Nem mindenhol van hüvelyi, nekem sosem csináltak, és nem is akartam, plusz a párom sem engedte volna (õ orvos), mert voltak rossz tapasztalatok ezzel kapcsolatban. Még mielõtt lepontoznak: nem minden hüvelyi uh okoz gondot, de okozhat, és ki akartuk küszöbölni mi is, meg az orvos is, ezért õ is csak nagyon ritkán használ hüvelyi vizsgálófejet. Gratulálok Neked! :) 25 hkm
A kérdező hozzászólása: Köszi! csak nem értem mert 3 hónapja járok a nõgyógyászatra mert novemberben már valószínûleg elment egy babó és azóta folyamatosan csak belsõ uh-om volt és most sajnos olyan orvost fogtam ki akit ismerek (rossz tapasztalat)és õ csinált nekem külsõt? Azon gondolkozom hogy ha belsõt csinált volna akkor most már látta volna a szívet nem ahogy ver?
Lehetséges, hogy úgy jobban látta volna, ez tény. Ha aggaszt téged, akkor esetleg nézesd meg másik orvossal is! :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen!
Ne aggódj, nekem pl csak 6+4 naposan lehetett látni, hogy pulzálnak a szívtelepek, pedig hüvelyivel csinálta, szerintem a dokid csak óvatos volt veled, van akinél elõfordul hüvelyi uh.után barnás pecsételõ vérzés , lehet inkább csak óvatos volt.Meg amúgy is, ha nem vastag a hasfal akkor ott is ugyanúgy látja amit kell.

A 12 hetes ultrahang leletemen ezt irja Cx:44mm Mit jelent? Ez jo?

Legjobb válasz: Ez furi. Nem nézted félre? A "cx" elvileg a méhszáj értékeit jelenti. 4 számjegybõl szokott állni. Pl.cx3000 kezdeti értékbõl a szülésre cx 1111 lesz. A méhszáj hosszát, szakaszainak nyitottságát mutatják meg a számok. Én így tudom.

Ez furi. Nem nézted félre? A "cx" elvileg a méhszáj értékeit jelenti. 4 számjegybõl szokott állni. Pl.cx3000 kezdeti értékbõl a szülésre cx 1111 lesz. A méhszáj hosszát, szakaszainak nyitottságát mutatják meg a számok. Én így tudom.
A kérdező hozzászólása: en is igy tudtam ezt de , nem neztem felre ez åll rajta Cx:44 mm De kerdeztem , hogy minden rendben van e ö azt mondta igen csak håt itthon megneztem es ezt nem tusdtam hogy most mit jelenthet
A kérdező hozzászólása: [link] Ezt talåltam
Ez alapján sem világos nekem a 44mm. De ha azt mondta a doki, hogy jó, akkor reméljük úgy is van. :) Legközelebb kérdezz rá. Kiváncsi vagyok mit mond. Boldog babavárást!

Ma voltam 12 hetes ultrahangon BPD=21mm AC=58mm FL=7mm! Ezek jó méretek? Mit jelent, h a lepény a hátsó falon tapad, mélyen?

Legjobb válasz: Szia! Szerintem jók az eredmények. A hátsófali mélepénnyel, ha nem vagy husosabb a kelleténeél, akkor hamar fogod érezni a baba mozgását! Nekem is így van!

Szia! Szerintem jók az eredmények. A hátsófali mélepénnyel, ha nem vagy husosabb a kelleténeél, akkor hamar fogod érezni a baba mozgását! Nekem is így van!

Engem a védőnőm A BELGYÓGYÁSZAT 2. emeletére küldött ultrahangra és vérvételre, s azt írta a kiskönyvembe h. Kombinált teszt javasolt! Ez mit jelent, mert nem értem? 12 hetes kismama!

Legjobb válasz: A kombinált teszten vérvizsgálatot végeznek, hogy genetikai betegsége van-e a babónak. Elsõsorban Down-kórra és Edwards-kórra szûrnek. Ezt érdemes elvégeztetni, ezt a vizsgálatot. 35 év után mindenképp, elõtte csak javasolt.

A kombinált teszten vérvizsgálatot végeznek, hogy genetikai betegsége van-e a babónak. Elsõsorban Down-kórra és Edwards-kórra szûrnek. Ezt érdemes elvégeztetni, ezt a vizsgálatot. 35 év után mindenképp, elõtte csak javasolt.

Ci:2000, Férfi ökölnyi uterus. Ez van a 12. heti leletemen. Ez jó? Mit jelent pontosan? Ultrahangra holnap megyek. Valamint a rákszűrésem P2 HPV, LSIL azt mondta a doki, semmi komoly, szülés után 6 héttel kell majd kezelni.

Ha nem komoly, akkor miért kell kezelni? Mi ez? Ma csak a ráksz?rés eredményéért voltam az sztkban,de meg is vizsgált a doki. Holnap megyek el?sz?r magándokihoz.

Legjobb válasz: Azon ne aggódj, hogy a 2000 az értéked, mert nekem is a kezdetektõl ennyi volt, a doki még azt sem mondta, hogy pihennem kéne. A 25. héttõl 2100, még erre sem mondott semmit, most vagyok a 34. hétben és még mindig ugyanaz az érték. Ugyanúgy tevékenykedek mint eddig.

Azon ne aggódj, hogy a 2000 az értéked, mert nekem is a kezdetektõl ennyi volt, a doki még azt sem mondta, hogy pihennem kéne. A 25. héttõl 2100, még erre sem mondott semmit, most vagyok a 34. hétben és még mindig ugyanaz az érték. Ugyanúgy tevékenykedek mint eddig.
"3000 zárt méhszáj, a méhnyak 3 ujjnyi 2000 zárt méhszáj, a méhnyak 2 ujjnyi 1000 zárt méhszáj, a méhnyak 1 ujjnyi 3100 3 ujjnyi méhnyak, 1 ujjra nyitott külsõ méhszáj, a középsõ és belsõ méhszáj még zárt 2100 2 ujjnyi méhnyak, 1 ujjra nyitott külsõ méhszáj, a középsõ és belsõ méhszáj még zárt 1100 1 ujjnyi méhnyak, 1 ujjra nyitott külsõ méhszáj, a középsõ és belsõ méhszáj még zárt 3110 3 ujjnyi méhnyak, 1 ujjra nyitott külsõ és középsõ méhszáj, a belsõ méhszáj még zárt 2110 2 ujjnyi méhnyak, 1 ujjra nyitott külsõ és középsõ méhszáj, a belsõ méhszáj még zárt 1110 1 ujjnyi méhnyak, 1 ujjra nyitott külsõ és középsõ méhszáj, a belsõ méhszáj még zárt 3111 3 ujjnyi méhnyak, teljesen nyitott méhszáj 2111 2 ujjnyi méhnyak, teljesen nyitott méhszáj 1111 1 ujjnyi méhnyak, teljesen nyitott méhszáj". Remélem tudtam segíteni

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!