Találatok a következő kifejezésre: A 12 ultrahangon kapok képet (3 db)

A 12 hetes ultrahangon kapok képet a babámról?

Legjobb válasz: Szia én kaptam 2d képet róla pedig csak 11 hetes voltam.Kérjél nyugottan.üdv 34 hetes kismama.

Szia én kaptam 2d képet róla pedig csak 11 hetes voltam.Kérjél nyugottan.üdv 34 hetes kismama.
Ez sajnos nagyon változó, kórháztól függ.Én 37hetes vagyok, és nincs egy képem sem, mert nem adtak..Még jó, hogy voltunk 4d-n, így legalább van 3db kép a kislányunkról!
En maganrendelesre jarok, es ott az orvos adott nekem, es minden egyes uh-n kapok kepeket a picirol. Boldog babavarast kivanok 21 hetes kismama
Ha kérsz, kapsz:-) Van ahol fizetni kell, és van ahol elõre kell fizetni, ennek érdeklõdj utána elõtte.
A péterfybe a nyakiredõs és a genetikai gép vizsgálatnál átvált 4d-re.Ott 980ft /db egy kép.Szerintem nagy élmény, és már 4szer láttam a babókámat 4d-n:D

Ma megyek a 12 heti ultrahangra a nyaki redőt mérik most. Most is kapok az ultrahangról képet?

Legjobb válasz: Szia. Nálunk Pécsett fizetni kellett érte, 500 ft a kép, 1000 a videó. Boldog babavárást! 36 hetes kismama.

Szia. Nálunk Pécsett fizetni kellett érte, 500 ft a kép, 1000 a videó. Boldog babavárást! 36 hetes kismama.
Hát ha eléggé felszerelt a kórház, akkor igen. Kérdezz rá nyugodtan. Nekem nem adnak mindig a kórházban, mert hó végére elfogy a papír, amire nyomtatnak, hó elején meg spórolnak vele :S Még jó, hogy van 4D uh, így van jó képem a babámról.
Nálunk PÉCSETT szintén MEGYEI KÓRHÁZ kérni kell és ingyen adnak..videót nem, de adnak egy 500-as csekket, amit a te meglátásod szerint feladhatsz, vagy nem az újszülöttalapítványnak. Az elsõ válaszoló valószínû a KLINIKÁRA jár.
A kérdező hozzászólása: Én a kerületi sztk-ba járok és az elsõ ultrahangos képet ajándékba kaptam. Remélem kapok másodikról is. Ez a vizsgálat is az sztkban lesz mert a korházba nem kaptam idõpontot erre a hétre már.
Szia!elég szerncsés vagy hogy egyáltalán kaptál, mert én is a kerületi sztk-ba mentem és 1 ultrahangos képet sem kaptam ajándékba. Ma megyek a nödokimhoz, rendes rendelési idejére a 16heti vizsgálat eredményeinek 1részével, s ha kell kikönyörgök egy UH képet, mert annyira szomoru hogy ennyire nem méltatják a kismamát, hogy adjanak egy képet...hamár nem magánrendelésre megy..legalábbis nálunk ez van, pedig Szeged
Igen a klinikára járok. Elsõ voltam.
Én múlt héten voltan a 12hetes uh, 1000Ft-ba került a kép(Nyíregyháza).Boldog Babavárást!

Az Istenhegyi úton a Géndiagnosztikán kap az ember felvételt vagy képet a piciről a 12. heti ultrahang alkalmával?

Legjobb válasz: Én Lintner Balázsnál csináltattam az uh-ot a Károly krt.-i magánrendelõjében, aki egyébként az Istenhegyin is rendel. Ott levették a vért is a kombinált teszthez, amit az Istenhegyibe küldtek be laborba. Lintner felveszi az egész vizsgálatot DVD-re és két fényképet is kaptunk. Ezek benne voltak az árban. Én 30 ezret fizettem nála mindezért. A 18. hetit uh-ot szintén nála csináltam a Károly krt.-on. Az 16 ezer volt , és abban is benne volt a DVD és fénykép.:)

Én Lintner Balázsnál csináltattam az uh-ot a Károly krt.-i magánrendelõjében, aki egyébként az Istenhegyin is rendel. Ott levették a vért is a kombinált teszthez, amit az Istenhegyibe küldtek be laborba. Lintner felveszi az egész vizsgálatot DVD-re és két fényképet is kaptunk. Ezek benne voltak az árban. Én 30 ezret fizettem nála mindezért. A 18. hetit uh-ot szintén nála csináltam a Károly krt.-on. Az 16 ezer volt , és abban is benne volt a DVD és fénykép.:)
Mi kaptunk, de már nem tudom, hogy kérni kellett e vagy csak úgy kaptuk. Videót azt kérni kellett külön ha jól emlékszem, és az egész vizsgálatot felvették (nem baba mozin voltunk csak vizsgálaton). Hívd fel õket és biztosan elmondják.
Mi kérés nélkül kaptunk soksok képet és dvd-t is :) .
Mi is kaptunk kérés nélkül.
én augusztus végén megyek oda, a dokim azt modta dvd, foto is van.:)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!