Találatok a következő kifejezésre: A 12 ultrahangon 1,7 mm (1 db)

A 12 hetes ultrahangon 1, 7 mm volt a nyakiredő. Ez ugye jó érték?

A véd?n?m azt elmondta, hogy 1 és 2 mm között jó az érték. De az 1,7 mm nincs túl közel a kett?höz?

Legjobb válasz: Nekem mindkét fiúval 1,8 volt, és azt mondta a cuki dokibácsink, hogy tökéletes :o) A Te babádé is szuper jó érték!! Boldog babavárást! :o)

Nekem mindkét fiúval 1, 8 volt, és azt mondta a cuki dokibácsink, hogy tökéletes :o) A Te babádé is szuper jó érték!! Boldog babavárást! :o)
3 mm-ig jó! Boldog babavárást!
Teljesen jó! 3 mm-ig normális.
a lényeg, hogy 3 mm alatt legyen! a védõnõd képezze tovább magát! ne riogasson feleslegesen esetleg más kismamát!
Szia! Nekem a kórházi UH 1, 8 mm-t mért, a géndiagnosztika központos szuper gép pedig 1, 3 mm-t. Mindekettõre azt mondták, hogy tökéletes érték.
Teljesen jó, nekem 1, 8 mm volt.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. Nagyon megnyugtatóak voltak :-) Boldog babavárást!
Nekem is 1, 3mm volt ! Nagyon féltem , hogy nem lesz jó az érték , mert volt dawn-kóros gyerek a családban. Ezért is csináltattam Integrált tesztet ! Ne aggódj ! Teljesen jó az érték !!!

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

32 hetes ultrahangon megállapították hogy nagyobb a béby kisagya mint kellene. /TCD 42, 8mm/ Valakinél volt már ilyen probléma?

2

Mit kellene tennem? Elhagyott a párom terhesen!

Több éve voltunk együtt (4), ő mindvégig azt mondta nekem, hogy nem igazán akar gyereket nincs erre az egészre felkészülve (31). A baba "becsúszott" elég érdekesen a menstruációelső napján. Az első pozítiv teszt után amit együtt csináltunk, ő nagyon meg volt döbbenve és persze én is. Én mindig akartam gyereket és a klasszikus családi idilt. Az első heteket végig ordíbáltuk, veszekedtük a baba miatt. Teltek a hetek és én úgy éreztem hogy van esély arra h megbékél a gondolattal. Nem így lett, belekevertük egymás szüleit a dologba. Az én anyám nagyon a baba mellett állt az ővé meg az abortusz mellett. Végül egy nagy beszélgetés során közölték velem, ha megtartom a gyereket akkor ők is igényt tartanak rá (pereskednek a gyerekért). Úgy döntöttem megtartom a babát most 15 hetes terhes vagyok és nagyon szomorú. Bizonytalan vagyok hogy fogom ezt végig csinálni vagy egyáltalán lehet e ilyenkor elhagyásra indokolt abortusz?

32

Szex kívánása és (kaja kívánása de az nagyon. ) Egy bizonyos étel. Lehet baba?

9

Tippelnétek? Hét és nem?

http://kepfeltoltes.hu/131016/WP_000122_www.kepfeltoltes.hu_..

10

9+1 hetes terhes vagyok. Elmentem orvoshoz, mert barnaztam. Talalt egy kis hematomat, a baba 19.8 mm. Duphaston 2x1. Van remeny, hogy uruljon a hematoma?

21

Nők akik fognak illetve már szültek, hogy éllték/fogják átélni a fájdalmas részt a legvégén? Féltek/Félnek tőle?

Nagyon fáj? Én félek baromira, a fájdalom szó hallatán szinte kétségbe vagyok esve.

15

Aki dohányzott terhesen annak egészséges babája született?

18

Van kedvetek tippelni? Hét? Nem?

Kíváncsi vagyok rá ki mire tippel. :-) Egyébként 2. baba.

[url=A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. [url=
[url=A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. [url=

10

A harmadik baba születése milyen volt, hosszabb vagy rövidebb mint az első kettő? Fájdalmasabb vagy jobban viseltétek?

9

Terhesen ilyen helyen dolgozni?

Úgy néz ki, hogy terhes lettem. Kórházban dolgozok(12óra nappal és éjszaka), nem túl megértő kollégákkal. A főnököm sem túl megértő. 1 éve dolgozom itt és már kétszer elkaptam magas lázzal járó fertőzést. Terhesen rettegek attól, hogy elkapok valamit (elég sok fertőző beteg van). Nem szeretném magam kitenni ennek, de féltem az állásom (határozatlan). Mikor 1,5 hétig táppénzem voltam a fertőzés miatt, azért is kaptam a fejemre. Nem tudom mi lenne a legjobb. Ráadásul az 50%-os táppénz nagyon kevés. Félek, hogy a szagok miatt még rosszabbul lennék vagy hánynék. Ti mit tennétek?

7

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!