Találatok a következő kifejezésre: A 12 kell (612 db)

Mennyi ez? 2a- 13 12-ed = 10 15-öd+ a? hogyan kell kiszámítani?

Legjobb válasz: 2a -13/12 = 10/15 +a Olyan alakra kell hozni, hogy a= valamilyen szammal; vonjunk ki a-t mindket oldalbol, ez azert jo, mert akkor csak az egyik oldalon marad a. a - 13/12 = 10/15 Mar majdnem kesz, most meg adjunk mindket oldahoz 13/12-et, akkor mar a megfelelo formaban lesz: a = 10/15 + 13/12 Na ha meg jo akarsz lenni akkor osszeadod a ket tortet. Egyszerusitsuk amit lehet: a = 2/3 + 13/12 A kozos nevezo 12 a= 8/12 + 13/12 a = 21/12

2a -13/12 = 10/15 +a Olyan alakra kell hozni, hogy a= valamilyen szammal; vonjunk ki a-t mindket oldalbol, ez azert jo, mert akkor csak az egyik oldalon marad a. a - 13/12 = 10/15 Mar majdnem kesz, most meg adjunk mindket oldahoz 13/12-et, akkor mar a megfelelo formaban lesz: a = 10/15 + 13/12 Na ha meg jo akarsz lenni akkor osszeadod a ket tortet. Egyszerusitsuk amit lehet: a = 2/3 + 13/12 A kozos nevezo 12 a= 8/12 + 13/12 a = 21/12
A kérdező hozzászólása: köszi

Ha 12 heti vizsgalatra kicsit elöbb megyek mondjuk 4-5 nappal, visszahivnak vagy megcsinaljak a vizsglatokat? Vagy ha uh-n kicsinek tartjak a 12 hethez akkor is vissza kelle menenm?

Legjobb válasz: Nem tudom nálatok hogy van, nálunk idõpontot kell kérni. Én hétfõn leszek pont 12 hetes, de a nõ azt mondta a telefonba, hogy akkor kedden menjek! Nem biztos hogy így van, de én úgy tudom betöltött 12. héten ajánlatos menni.

Nem tudom nálatok hogy van, nálunk idõpontot kell kérni. Én hétfõn leszek pont 12 hetes, de a nõ azt mondta a telefonba, hogy akkor kedden menjek! Nem biztos hogy így van, de én úgy tudom betöltött 12. héten ajánlatos menni.
Mindenképp betöltött 12 hét kell. Nekem még direkt 4 nappal késõbbre mondták. Igen ismétlik ha még kicsi.
Szia!Nem akarlak összezavarni, mert én egy kicsit mást írok mint az elõzõ két válaszoló.Én 11+3hetesen mentem a 12. UH-ra.Mindent rendben talált a doki és normálisan megtudta mérni.Nem kellett késõbb visszamennem. Boldog babavárást kívánok! 19+3 hetes

Az utrogestan tablettát a 12. hétig vagy a 12. hét végéig kell szedni? Nem tudom már mit mondott a doki!

Legjobb válasz: Nekem pl. a 14. hét végéig kellett szedni, de én véreztem rendesen. Az orvosok amúgy betöltött hetekben szoktak gondolkodni. Ha azt mondta 12 hét, akkor az azt jelenti, hogy amikor betöltöd a 12 hetet. Nem tudom hány szemet szedsz naponta, de azt tudod ugye, hogy fokozatosan kell abbahagyni?

Nekem pl. a 14. hét végéig kellett szedni, de én véreztem rendesen. Az orvosok amúgy betöltött hetekben szoktak gondolkodni. Ha azt mondta 12 hét, akkor az azt jelenti, hogy amikor betöltöd a 12 hetet. Nem tudom hány szemet szedsz naponta, de azt tudod ugye, hogy fokozatosan kell abbahagyni?
A kérdező hozzászólása: Igen , azt tudom, de mi a betöltött 12? Az a nap, amikor elérem a 12-t, vagy a 12+6?
A betöltött 12 hét az 12+0. De inkább kérdezz rá, ha bizonytalan vagy. Attól nem lesz baj, ha pár nappal tovább szeded, inkább mint kevesebb ideig. Nekem pl. annyit írt fel, amennyit be kellett szednem. Elhasználtam az utolsó szemig.
Nekem Dupphastont kellett szednem (szintén progeszteron pótló) 3*1-et 12+0-ig, majd 12+1-tõl 2*1-et, rá 3-4 napra pedig 1*1-et. Majd 2-3 nap után végleg elhagyhattam.
nekem már a 12. hét legelsõ napján azt mondta a doki h abbahagyhatom.
A kérdező hozzászólása: Köszi
Szia, én is utrogestan hüvelykúpot használom és addig kell szedni amíg be nem töltöd a 12. hetet. A menzesz elsõ napjára rászámolsz 12 hetet. 9+2 hetes km

07.12-én jött meg utoljára, 9 hetes múltam. A 12. hetes genetikai UH-ra milyen dátumra kell időpontot kérnem? 10. 04-én leszek pont 12 hetes. Akkor arra a hétre kell az időpont?

Ott milyen ultrahangot csinálnak?

Legjobb válasz: Hüvelyit általában.Mikor felhívod õket, meg fogják kérdezni, hogy hány hetes vagy, arra figyelj, hogy BETÖLTÖTT hetet mondj, ne olyat, amit most kezdtél, vagy majd leszel.Tehát ha 9 hét 5 napos vagy, akkor az 9 hetes pl.A dátumot õk mondják majd meg, hogy mikorra kell menned.

Hüvelyit általában.Mikor felhívod õket, meg fogják kérdezni, hogy hány hetes vagy, arra figyelj, hogy BETÖLTÖTT hetet mondj, ne olyat, amit most kezdtél, vagy majd leszel.Tehát ha 9 hét 5 napos vagy, akkor az 9 hetes pl.A dátumot õk mondják majd meg, hogy mikorra kell menned.
A 12 hetes uh hasi szokott lenni. Szerintem nagyon ritka, hogy hüvelyit csinálnak. Én 12 hét 5 naposan voltam.
Elsõ vagyok.Most voltam a múlt héten.Hüvelyit csináltak.Az elsõ gyerekemnél 3 éve hasit.
Nálunk kizárolag hüvelyit, mert igy minden látható, hasin kevésbé.De az az utolsó hüvelyi, fel lehet lélegezni.:-)

A 12. heti genetikai uh-ra pontosan mikor kell menni?

A 11. és a 12. hét között? (11+1, stb.) vagy a 12. és a 13. hét között? (12+1, stb) Ti mikor voltatok? 8 hetes ikres km.

Legjobb válasz: A betöltött 12. hét után, tehát 12+1, 12+2... stb.

A betöltött 12. hét után, tehát 12+1, 12+2... stb.
11+1-tõl 13+0-ig. Én 12+2 hetesen voltam.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! :)
Én 13+1 hetesen voltam, de a mért adatok alapján akkor már 13+4 hetes voltam.
Bármikor a betöltött 12. hét után...nekem pl. az uh szerinti 14+4 naposan csinálták anno, pedig genetikai vizsgálathoz is kellett (mintavétel). A dokik gépében benne vannak a referenciaadatok, így mindig pontosan ki tudja számolni a mért eredmények alapján a dolgokat. Tehát, ha csupán a 13-14. hétre kapsz idõpontot, az se lesz gond :)

A 12. heti dawn kór szűrés hogy működik? Azt tudom, hogy egy vérvétel, kell beutaló vagy valami? Székesfehérváron hova kell menni? Amikor megyek a 12. heti uh-ra akkor nem tudom esetleg megcsináltatni?

Legjobb válasz: Köszi a választ. A védõnõm azt mondta, hogy nem kell bejelentkeznem a 12. heti uh-ra, és hogy a hét bármelyik napján mehetek. Most akkor hogy is van ez?

A kérdező hozzászólása: Köszi a választ. A védõnõm azt mondta, hogy nem kell bejelentkeznem a 12. heti uh-ra, és hogy a hét bármelyik napján mehetek. Most akkor hogy is van ez?
Kell beutaló és általában idõpont is de ha rugalmasak, akkor talán kapsz egyszerre.Javaslom hogy elõször UHra kérj, mert õk zsúfoltabbak, a labor tud alkalmazkodni.Általában.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat. Képet azért adnak a picirõl?
Elõzõ válaszoló vagyok. Még annyi, hogy nagyon gyorsan ment a dolog, bár amikor bementem sokan voltak, de nem mindenki oda várt. A vizsgálat nem tartott tovább 10-15 percnél és egy helyen volt az uh és ugyanaz az orvos vette le a vért is, rögtön az uh után. Kedvesek voltak, gördülékenyem ment minden, tényleg csak ajánlani tudom. Ráadásul egy fél éve el is költöztem Fehérvárról, de az sem volt gond, hogy a kiskönyvben másik település szerepelt lakcímként.
Szia! Az én infom is friss, néhány hete voltam. Beutaló nem kellett, a kiskönyvemet kérték el. Nem a kórházba mentem, hanem a Család és Nõvédelmi Központba, ami a Várkörúton van (talán 8 a házszám, de ebben nem vagyok biztos), a Péter Rózsával van szemben, a vasaló ház oldalán. Minden nap lehet menni, 8-12 között, ha jól emlékszem, de ezt megtalálod a neten. Csinált az orvos egy uh-t és volt egy vérvétel. A párom nem volt bent, de ez az ultrahang nem is volt annyira "mozizós", még én sem láttam rá a monitorra. Az eredményt nagyon gyorsan megkaptam, két hetet mondtak, de másfél hét volt csak. Jött egy sms egy belépési kóddal és a sejtbank oldalán meg tudtam nézni az eredményt a neten. A vizsgálat teljesen ingyenes volt és én nagyon örülök, hogy megcsináltattam.
Sajnos nem jellemzõ, nekem is ott volt a férjem, de mivel elõttem mindenki egyedül ment be, ráadásul a dokit sem ismertem, inkább nem firtattam. Amúgy elég hamar elintézik, szóval ott nincs igazán idõ nézegetni:(
A kérdező hozzászólása: Ja még annyi, hogy az apukát beengedik uh-ra velem?
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm mindenkinek! sokat segítettetek. :)
Szia! A kombinált eszt eredménye nincs meg 3hét múlva, én is így jártam, a nagy hidegbe bementem érte, azt közölték hogy nicns meg, majd ráérek menni érte a 18.heti uh-on.
Én most voltam a héten, tehát friss az infóm:) Szóval: beutaló nem kell, és úgy tudom szerdánként (legalábbis aznap biztos) csinálnak kombinált Down-tesztet (UH + vérvétel)!!! Bemész a kórházba a szülészet-nõgyógyászati ambulanciára (rögtön a sorompónál van a piros téglás épület, bent pedig jobbra a földszinten az elsõ folyosó az amb.), ott húzol egy sorszámot UH-ra és vársz, 8-tól kezdenek, de sorszámot elõbb is húzhatsz. 1. vagy 2. ajtónál bemész UH-ra, ott megkapod annak a leletét és egyben a beutalót a vérvételre, amivel egybõl hátramész és bekopogsz az 5. ajtón, ott veszik le a vért (1 kémcsõvel). Vérvétel eredménye 3 hét múlva lesz! Ha van még kérdésed, írj nyugodtan:)
Apukát nem engednek be, már próbálkoztunk.A picit tökéletesen lehet látni, a veled szemben lévõ lcd tv-n.Képet adnak, 500.- ellenében:) Én jövõhét kedden megyek uhra, 36hetesen, és kérek képet is:)

Ma kaptam meg a kiskönyvemet, a 11. hetet taposom. Október 21-én megyek a 12. heti ultrahangra. Mikor kell az első vérvizsgálatra mennem?

Megcsináltatom a fizet?s down-vizsgálatot is aznap amikor a 12. heti UH-t. A dokim október 30. napjára adta a következ? id?pontot. A véd?n?nél kapott beutalókat ráérek a dokival 30-án is lepecsételtetni?, vagy hívjam fel emiatt, hiszen akkor már a 14. hetemet fogom taposni. Els? baba és nincs még rutinom, segítsetek.

Legjobb válasz: én a 11 héten voltam vérvételen, belgyógyásznál ezzel mentem a 12 heti uhra, a dokim 18 hétre hivott csak vissza addig afpt kell a 16 héten csináltatni.én ugytudom a 12 hetesre vinni kell a labort, vércsop.meghatározás, ekg, stb.

én a 11 héten voltam vérvételen, belgyógyásznál ezzel mentem a 12 heti uhra, a dokim 18 hétre hivott csak vissza addig afpt kell a 16 héten csináltatni.én ugytudom a 12 hetesre vinni kell a labort, vércsop.meghatározás, ekg, stb.
Szia! Az elsõ vérvizsgálatot a 20. hétig kell megcsináltatni. Ez független a 16 és 18 hetes vizsgálatoktól. Üdv:36 hetes kismami
Az elsõ labort minél elõbb el kell végeztetni, jobb lenne, ha már a 12. heti Uh-ra meglenne. Én is a 11. héten kaptam meg a kiskönyvemet és a beutalókat, mentem azonnal laborba, és a doki nézte a 12. héten az eredményeimet.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat. De most akkor mi legyen? Valaki azt írja menjek már most, valaki azt, hogy ráérek késõbb is.
Szia! Engem a dokim küldött el. Egyszercsak adott egy halom beutalót. Kérdezz rá tõle. A kiskönyvbe beírt orvosi vizsgálatokat (háziorvos, EKG) is a 20. hétig kell megcsináltatni. A fogorvos nem kötelezõ, a tüdõszûrõ tilos. Üdv: 36 hetes kismami

Van 12 meccs 3 esély lehetséges vagy döntetlen, vagy az egyik csapat nyer vagy a másik. Mennyi szelványt kell kitöltenünk ahhoz hogy mind a 12 meccs eredmányeit eltaláljuk egy szelvényen?

Legjobb válasz: A kérdés nincs megfogalmazva pontosan, így a válasz egy szelvény. Ha azonban az a kérdésed, hogy mennyi szelvény kell a biztos telitalálathoz, az 3^12=531441

A kérdés nincs megfogalmazva pontosan, így a válasz egy szelvény. Ha azonban az a kérdésed, hogy mennyi szelvény kell a biztos telitalálathoz, az 3^12=531441
A kérdező hozzászólása: köszi szépen én is erre a következtetésre jutottam

Ha meg van adva 12 havi hőmérséklet, akkor hogy kell a 12 adatból kiszámítani az évi ill. a havi átlaghőmérsékletet?

Legjobb válasz: Mi van megadva? A 12 hónap középhõmérséklete külön-külön? Mert akkor összeadod õket, elosztod 12-vel és wow, ott az évi középhõmérséklet. A havi meg meg van adva.

Mi van megadva? A 12 hónap középhõmérséklete külön-külön? Mert akkor összeadod õket, elosztod 12-vel és wow, ott az évi középhõmérséklet. A havi meg meg van adva.
Attól függ mennyire pontosan kell számolni. Ha nagyon pontosan akarod, akkor az évi átlaghõmérsékletnél súlyozott átlagot használt, és a súly mindenhol az legyen, hogy a hónap hány napból áll. http://hu.wikipedia.org/wiki/S%C3%BAlyozott_%C3%A1tlag
megkell szorozni anyád pinaszõrének hosszát (átlagban)a súlyával(mármint hogy hány tonna háj van rajta), és az egészet megkell szorozni annyi pi-vel, ahány centi apád véreres fasza!

A dokim azt mondta menjek vissza a kötelező vizsgálatokra, ha betöltöttem a 12. hetet és megkaptam a H1N1 oltást. Most akkor ezt, hogy is kell néznem?

Akkor a 12. hét elején kell visszamennem, vagy ha már a 13. -ba léptem? Mit jelent a betöltött 12. hét? A hét végét? Vagy elég ha már beleléptem?

Legjobb válasz: Ha már elmultál 12 hetes, akkor menj vissza! Nekem is igy kellett, 12 hét 4 naposan voltam a 12 hetes UH-on, és a papírommal amit ott kaptam, azzal mentem a háziorvosomhoz, hogy betöltöttem a 12 hetet és beadhatja a védõoltást!

Ha már elmultál 12 hetes, akkor menj vissza! Nekem is igy kellett, 12 hét 4 naposan voltam a 12 hetes UH-on, és a papírommal amit ott kaptam, azzal mentem a háziorvosomhoz, hogy betöltöttem a 12 hetet és beadhatja a védõoltást!
A 12+0 hét jelenti az, hogy pont akkor töltötted be a 12 hetet, a 12+1 hét már a 13. (-DIK, fontos a törzsszámnév képzõ), de a 12+6 hetes korodig orvosilag 12 hetesnek számítassz, mindegy, hogy már beléptél a 13-dikba. Õk mindig betöltött héttel számolnak. Tehát 12 hetes vagy: 12+0-12+6 hetes korodig. Ebben a 6 napban már beadathatod szerintem.
Szia! Én 12+6 naposan kaptam meg tegnap. Tõlem annyit kért a nõgyógyászom, hogy várjam meg a 12. hetet, szerintem én ezt teljesítettem, az orvos sem tiltakozott amikor beadta.
A kérdező hozzászólása: Értem. Csak azért, mert nekem a nõgyógyász azt írta a papírra, hogy 12 hét után védõoltás + nõgyógyászati kontroll.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!