Találatok a következő kifejezésre: A 11. voltunk együtt (64 db)

A kérdező hozzászólása: Amúgy 20-as tesztem van, annak mutatnia kellene már valamit holnap?
20-asnak még nem, sajnos azok gyengébbek, lehet ez volt a baj, vegyél egy 10-eset az holnap tuti mutatja, ha baba van :) :) Elsõ voltam :)
Szia! Persze, hogy tesztelj, másabb a vérzésed, mint szokott együtt voltatok, hajrá :) :) Pontosan hány napja tart ez a "féligmeddigvérzés"? Ha már benne vagy a nem várt menstruáció idejében, akkor bõven tesztelhetsz :) :) Írd meg az eredményt, kíváncsi vagyok :)
A kérdező hozzászólása: Ma kellene megjönnie (28cn.), de még reggel nem teszteltem. Tegnap du. csináltam egyet az negatív lett.Gondoltam még várok. A mellem feszül, nehéz. Már egy hete fájdogál a hasam szurkál itt-ott. Most éppen nem fáj, csak olyan mintha meg akarna jönni. Lehet holnap tesztelek, ha addig nem jön meg. Megírom az eredményt.

Holnapra nem várom. Január 28-án volt meg utoljára, ezt követően febr.5-6-7, majd febr.9-11 voltunk együtt a férjemmel. Sikerűlhetett a baba?

Szombat óta nagyon fáj a mellem, reggel hánytam is, vasárnap este rózsaszín folyásom volt. Még nem teszteltem,bár nehezemre esik. szerintetek sikerült a baba? Nagyon várjuk már..Légyszi biztassatok!

Legjobb válasz: Szerintem igen.Ezek a terhesség jelei amiket fent elírtál,én azért csak tesztelnék.Szerintem tesztelj! Szurkolok,hogy sikerüljön!!! 28 hetes kismami

Szerintem igen.Ezek a terhesség jelei amiket fent elírtál, én azért csak tesztelnék.Szerintem tesztelj! Szurkolok, hogy sikerüljön!!! 28 hetes kismami
Huh, hát ez "jól" hangzik! Tesztre fel!!!! Nekem mielõtt kimaradt már 6 nappal elõbb kimutatta a teszt!!!! és erõsen!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Várok holnap reggelig és csinálok egy tesztet.Szorítsatok!
Beírtam egy kalkulátorba a utolsó menszid idõpontját.A szerint ha sikerült 3 hét 5 napos terhe vagy és mára írta, hogy vizeletbõl már kimutatható a terheség :-)úgyhogy hajrá tesztelhetsz, én szorítok majd írd meg a eredményt!

Ovu teszt 11-én és 12-én is pozitívat mutatott esti órákban -12-én görcsöltem is- ma reggel már negatív.13-án, tehát ma este összejöhet még a baba? Csak 11-én voltunk együtt a párommal. Ma este lesz még alkalmunk.

12-én este görcsöltem, talán az ovu miatt...

Legjobb válasz: Szerintem a 11-i együttlétnek nagyobb az esélye a babára, de még a 13.napi is tök esélyes :) Bízzál benne :) Drukkolok, nagyon esélyes vagy! Én tüszõrepedés elõtt 3 nappal tudtam csak együtt lenni a párommal és bizony kétszer is teherbe estem :) Két nagy gyermekem van :)

Szerintem a 11-i együttlétnek nagyobb az esélye a babára, de még a 13.napi is tök esélyes :) Bízzál benne :) Drukkolok, nagyon esélyes vagy! Én tüszõrepedés elõtt 3 nappal tudtam csak együtt lenni a párommal és bizony kétszer is teherbe estem :) Két nagy gyermekem van :)
tuti esélyes a 11 és a mai is.
Esélyes, mivel a petesejt 12-24 órát várakozik. Szóval ma még benne van a pakliban!:)
Ha a 11-ei teszt pozi volt, és a 12-ei is, akkor inkább a 11-ei együttlétbõl esélyes valami. Ugyanis az LH hormon megjelenésétõl számítva kb 36 óra a petesejt kiszabadulása. Ha már pozi volt a teszt, akkor már nem egész 36 óra kellett a kiszabadulásig, és ennyit pedig simán élnek a katonácskák. Szerintem a ma már nem esélyes, ugyanis egy petesejt kb 12-24 órát él.
Mind a két alkalomból lehet baba :) Hajrá :)

Előfordulhat 2. csík a hcg teszten, de csak lámpafénynél, nagyon halvány? 11 napja voltunk együtt. Lehet az ilyen halvány? Vagy csak behülyültem és odalátom...

Legjobb válasz: még annyi, hogy folyamatosan megjönérzésem van. Amikor együtt voltunk, az félidõ volt, a hõm 36,5-rõl másnap 36.8-ra ugrott. Azóta 36,6 és 36,7. Ami nem sok, de nekem 36.4 az átlag alapjáraton.

A kérdező hozzászólása: még annyi, hogy folyamatosan megjönérzésem van. Amikor együtt voltunk, az félidõ volt, a hõm 36, 5-rõl másnap 36.8-ra ugrott. Azóta 36, 6 és 36, 7. Ami nem sok, de nekem 36.4 az átlag alapjáraton.
csak egyedül te láttad a tesztet? egyébként nem lehetetlen szerintem.2-3nap múlva ismételd meg sok sikert
A kérdező hozzászólása: Igen, csak én láttam még, a férjemnek csak holnap tudom megmutatni legkorábban sajna. De lehet, hogy addigra halványodik, mert már a kontrollcsík is picit halványabb pár óra elteltével, hát akkor az én leheletnyi vonalam... Szombatig várok, aztán megismétlem.
sajna szerintem nem vagy terhes. nekem is volt hogy halványan llehetett látni de az nemjelent semmit.
szia nekem 2halvány is lett, majd ki ugrottam a bõrömbõl!!!a doki meg azt mondta:hát, itt nincs senki!azt hittem elájulok!már teljesen bele éltem magam a babóba, és nem is volt:-(remélem te nem igy jársz!drukkolok!!!
Én három tesztet csináltam meg, a menstuáció emaradása után 1 héttel, rendesen pisis lett, kettõ nem mutatott semmit, a harmadik halvány volt, de az sem pont egy perc után. Egy hét múlva voltam dokinál és látta a petezsákot. Én ezért nem igazán hiszek a terhességi tesztekben. De azértne éld bee magad tejesen, inkább kellemesen csalódj. 18 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! Semmiképp nem élem bele magam... Meg a 11.nap szerintem korai is volt, nem?
ha lány lesz legyen béla !
Nem, mert nincs érett petesejted a menstruáció után 3 napig biztosan... Menstruációtól számolva 14.napon vagy a legtermékenyebb, mert akkor van pete érésed...
nem védekeztetek -> lehetsz terhes
A kérdező hozzászólása: azért mert már máskor is voltunk együtt pont havi alatt semmi nélkül, és hogy még volt az az utólagos folyásom (ami mindig havi elsõ napjaiban és utolsó napjaiban szokott lenni) nyugodt voltam.Csak néhányan el kezdtek idegesíteni...
Nem valószínû, de miért nem védekeztetek????
Nem fosás :D Tisztul a petefészek, meg a méh... :D
a barna fojás fosás?
Idióta lehetsz.. söt az vagy :D De unom már az ilyen kérdéseket... Nem védekeznek a nagy eszükkel és akkor csodálkoznak ha terhes lesz..
Lehetsz.
Kevés esélye van de lehetsz terhes.

Szerintetek teherbeestem? Agusztus 1-én volt az utolsó menstruációm.11 én voltunk együtt a párommal utoljára. Szeretnénk már babát. Tovább nem próbálkoztunk mert leutazott. Van esély rá?

Legjobb válasz: kicsi rá az esély. nekem 2án jött meg és ma vagy holnap van peteérésem, igy elég korai volt a 11. neked. Hacsak nem elöbb szokott lenni ovud. Ha idõben akkor abból kicsi az esély a babára.

kicsi rá az esély. nekem 2án jött meg és ma vagy holnap van peteérésem, igy elég korai volt a 11. neked. Hacsak nem elöbb szokott lenni ovud. Ha idõben akkor abból kicsi az esély a babára.
Azóta már biztosan kiderült, hogy mi lett, de esély abszolút volt. A hímivarsejtek több napig is élhetnek benned, tehát ha a 14. napon ovulálsz, de a 11. napon voltatok együtt, akkor a kiskatonák simán lesben állhattak annyi ideig! A 14. nap pedig egyáltalán nem törvényszerû, nekem például általában a 12. napon van ovum, noha 28 napos a ciklusom.

Lehet baba? 11 napja voltunk együtt a párommal.3-4 napja iszonyatosan fájnak a melleim pedig nem szoktak, max 1-2 nappal mensi előtt, de így sosem. Szinte hozzányúlni se tudok olyan érzékenyek.

Tegnaptól pedig érzem,mintha megakarna jönni, de az meg még nagyon korai lenne.Szerintetek?? Lehetséges?? MI nagyon örülnénk neki! Köszi a válaszokat!

Legjobb válasz: Szia. Igen lehet, nekem pontosan ilyen tüneteim voltak az elsõ babámnál. :)))

Szia. Igen lehet, nekem pontosan ilyen tüneteim voltak az elsõ babámnál. :) ))
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!
nálunk is napra pontosan megegyezik minden, csak nekem nagyon nagyon pontatlanok a ciklusaim:(mondjuk elõzõ alkalommal pont megjött, most is furán érzem magam.. Nálad viszont szerintem ezek elég tipikus tünetek:) Csinálj egy tesztet, vagy látogasd meg az orvosod, nagyon kíváncsi vagyok, és szurkolok neked:) ))
A kérdező hozzászólása: Megjött utána nemsokkal :( Aranyos vagy, hogy szurkoltál, de majd legközelebb remélem ! :)
nekem tegnap, bár nem akartunk babát se még, de ez akkor is nagyon fura volt, sose történt még ilyen, hogy ilyen érzékeny legyen.. További sok sikert nektek:) )
Nekem minden terhességnél volt, és idõben is nagyjából így. Drukk!
Lehet babóca, drukkolok neked! Nekem hasonlóan volt, csak nem maradt abba a barnázás.
Lehetett az is akár! :) Nekem ilyen nem volt, de van akinek igen! :) Azért hátha! :) Remélem sikerül! 32hkm
A kérdező hozzászólása: Mennyire barnáztál és milyen erõs volt a görcs?Köszi a drukkot! :D

A vetélés után (5 hetes voltam) 46 napra napra jött meg, 3 napig normális és 2 napig 1-2 csepp. De előtte 11 nappal voltunk együtt a férjemmel. Lehetséges hogy teherbe essek újra így?

A válaszaitokat el?re is köszönöm, kérlek írjatok. Nagyon szeretnénk már babát.

Legjobb válasz: Persze, hogy lehetséges. De ellenõrizted bármi módon, hogy volt-e peteérésed?

Persze, hogy lehetséges. De ellenõrizted bármi módon, hogy volt-e peteérésed?
A kérdező hozzászólása: sajnos nem ellenõriztem, csak annyi volt hogy krémes folyásom volt. Néha fáj a cicim és most, 1 héttel a menzi elmúlása után néha szúrkál a hasam. De nem úgy fáj a cicim hogy feszül, csak néha elég kellemetlen hogy ott van. A hõm is fent van 37.0 Lehet hogy megint terhes vagyok? Vagy csak azért van mert nagyon szeretnék babát?
A kérdező hozzászólása: ha tesztelnék már pozitívnak kéne lennie? Nem merek mert félek a csalódástól. :(

Ha a menzesem 7-11-ig volt és 17-18-án voltunk együtt akkor még lehet baba? A ciklus hossza 29 nap

Legjobb válasz: Hát van rá esély, de nem olyan nagy. Ha rendszeresek a ciklusaid, akkor kb. 22-én lehetett ovud, és ti 18-áán voltatok együtt, az 4 nap. Addig pedig ritkán élnek a hímivarsejtek. Ha mégis kicsit korábban volt, akkor már esélyesebb.

Hát van rá esély, de nem olyan nagy. Ha rendszeresek a ciklusaid, akkor kb. 22-én lehetett ovud, és ti 18-áán voltatok együtt, az 4 nap. Addig pedig ritkán élnek a hímivarsejtek. Ha mégis kicsit korábban volt, akkor már esélyesebb.
A kérdező hozzászólása: a ciklusok igy váltakoznak 26 27 29
Aha, és ez így sorrendben, vagy összevissza? Mert így azért jobban van esély.
A kérdező hozzászólása: mindig sorrendben

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!