Találatok a következő kifejezésre: A 11. voltunk (191 db)

A 11. napon voltunk együtt a párommal. Egy pár napja görcsölgetek, de nem erősen éas sok krémes folyásom van. Ez jó jel?

Legjobb válasz: igen, nem sokára peteérésed lesz. a krémes folyás a peteé´res elött van közvetlenül (max a mensi elött van de 11. nap túl korai volt) ez kb a 14-15 napon van.

igen, nem sokára peteérésed lesz. a krémes folyás a peteé´res elött van közvetlenül (max a mensi elött van de 11. nap túl korai volt) ez kb a 14-15 napon van.
A 11. napon már símán lehetett peteérésed. 3 nappal a tüszörepedés után szárazságnak kell bekövetkezni. Egy héttel utána a szervezet újra krémes állagú nyálkát termel, ez 2-3 napig is megfigyelhetö. Ez a nyálkatermelés a beágyazódás idöszakára esik ugyan, de ezzel nem függ össze. Ezután a menstruációig ismét szárazság következik. 1-2 nappal a vérzés elött újra vizes, tojásfehérjeszerü nyálka figyelhetö meg, ha nem lépett fel terhesség. Ez a következö vérzés elörejelzöje.

Jelenleg 28+3 hetes vagyok és a 11. héten mentem el a védőnőhöz, aki 87, 8 kg-ra mért. Most vagyok 98, 3 kg akkor mennyit híztam? (amíg nem voltam várandós 84 kg voltam) Akkor most honnan számolunk? Kell diétáznom, ha igen akkor hogyan?

Legjobb válasz: Az elsõ védõnõi méréstõl számolják a hízást, legalábbis hivatalosan.Az hogy te mennyirõl indultál míg nem mentél védõnõhöz nem kérdezik.Akkor most elvileg 10 kg-nál tartasz hivatalosan.

Az elsõ védõnõi méréstõl számolják a hízást, legalábbis hivatalosan.Az hogy te mennyirõl indultál míg nem mentél védõnõhöz nem kérdezik.Akkor most elvileg 10 kg-nál tartasz hivatalosan.
Szia! Én 86 kg-ról indultam, a 12. héten voltam a védõnõnél. Most vagyok 36+6 hetes és most vagyok 95kg. De nekem az orvos is és a védõnõ is mondta, hogy nagyon vigyázzak a súlygyarapodással hiszen eleve nagy súlyról indulunk és ha túl sokat fogok hízni akkor annak akár toxémia is lehet a vége. Sajnos láttam egy kismamát aki beleesett abba hibába, hogy nem vette komolyan ezt a figyelmeztetést és a 36. hetében elõlem vitték császározni, mert a nagy súlygyarapodásnak köszönhetõen a vérnyomása nagyon magas lett, bedagadt a lába, stb, tehát toxémiát kapott. Természetesen ez alkati kérdés is, van aki akármennyire próbál odafigyelni, akkor is csak jönnek a kilók, de vigyázz, beszéld meg az orvosoddal, hogy mit tanácsol mert igazából a jelentõs súlygyarapodás még elõtted áll, mert a vége felé lehet nagyon sokat hízni! Jó babavárást!!!!

11-12-re vártam! Teljesen olyan tüneteim voltak mint amikor a fiammal voltam terhes de ma megjött miért ilyen korán? Akkor már tuti nincs baba ugye?

Ja és az a fura hogy 5 napig semmilyen folyásom nem volt

Legjobb válasz: megjött, vagy csak van valami? mert lehet beágyazódásos vérzés, vagyis a baba a dologban. Nekem mindkét terhességemnél volt ilyden, egyszer mint neked most korábban, egyszer meg pontosan a nem várt idején.

megjött, vagy csak van valami? mert lehet beágyazódásos vérzés, vagyis a baba a dologban. Nekem mindkét terhességemnél volt ilyden, egyszer mint neked most korábban, egyszer meg pontosan a nem várt idején.
A kérdező hozzászólása: Elég gyenge a betéten szinte csak ilyen kis barnás vér de amikor megyek wc-re akkor már van vér és folyamatosan fáj a hasam!Sztem ha fáj a hasam az nem jó jel neked fájt?

Én már egy hónapja nem voltam orvosnál (most léptem a 11. hétbe), és nagyon izgulok, hogy ma mindent rendben találjon. Normális, ha nagyon aggódom, hogy minden rendben van-e a babával a pocakban?

Végig lesz izgulni való, vagy eljön egy pont, amikor végre elhiszem, hogy minden rendben és nem kell azon agyalnom, hogy vajon minden oké-e odabenn?

Legjobb válasz: Én is mindig aggodom pedig a doki mindig azt mondja rendben van:)Szerintem igy fog menni végig az elsövel is igy voltam.Ma jobb lesz egy kicsit mert ma megyek hozzá:))25 hetes kismama

Én is mindig aggodom pedig a doki mindig azt mondja rendben van:) Szerintem igy fog menni végig az elsövel is igy voltam.Ma jobb lesz egy kicsit mert ma megyek hozzá:) )25 hetes kismama
Sajnos ez végig így lesz, legalábbis addig, amíg a kezedben nem tartod, és látod, hogy milyen szép és egészséges babád van. Nálam így volt. Boldog babavárást, élvezd ki minden percét!
Én a 12. hét betöltése után nyugodtan meg, mert állítólag az a választóvonal, utána már lényegesen csökken a vetélés veszélye. Az aggódás pedig szerintem végig megmarad, akkor is amikor már 50 éves lesz :-)
Én is folyton aggódom, de azt hiszem, ez normális így. Alig várom már, hogy a kezemben tartsam és tudjam, minden rendben van. (Ha megszületett is lesz mindig miért aggódni...) :-) 32 hetes mami
Az elején én is így voltam vele fõleg hogy nehezen jött össze. Az AFP után nyugodtam meg, pedig akkor is említették, hogy kicsit le van maradva, ami csak fokozódott. Mégis azt mondtam magamnak, és mindenki, hogy a pozítiv hozzáállás sokat segít. Most voltam konzíliumon a lemaradás miatt. És mondták, hogy az elõzõ orvos tévesen ítélte meg a korát, tökéletes a mérete, nincs lemaradva. Mentségére legyen, hogy ez a doki is csak másodjára tutda normálisan megmérni. Mindig olyan "bután" fekszik. Úgyhogy tényleg mondd magadnak is és a babádnak is, hogy:növekedjél, fejlõdjél várunk idekinn. Én tudom, hogy minden rendben van. És hidd el elõbb-utóbb így is fogod érezni. Nekem bevált. Ha sokszor mondod, hogy fáj a fejed, tényleg fájni fog. Ezt tartsd szem elõtt.
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm a sok választ! Úgy látom, az aggodalom az anyasággal jár. Tegnap én ismételten megkönnyebbültem. Az UH-n láthattam a picimet. Azóta a fellegekben járok! :) Boldog Babavárást Mindannyiótoknak!

14. napon volt pé. -m, de a férjemmel a 11. és a 15. napon voltunk eggyütt, ugye esélyes lehet a babóca?

Tehát 3 nappal pé. elött és 1 nappal pé. után.Elvileg 72 órát élnek a katnák.A babát tervez?k otthona.hu is a h?görbék mutatnak szerencsés találatot 3-4-5-6-7 nappal pé. elöttröl szerencsés találatot!Volt valakinek igy?Csak megnyuktatásként kérdezem,aztán majd ugy is 1 hét mulva kiderül.KÖSZÖNÖM!!!

Legjobb válasz: Nagy valoszinusege,jokor voltatok eggyutt.Ha ugyesek voltak a katonak akkor biztos sikerult!

Nagy valoszinusege, jokor voltatok eggyutt.Ha ugyesek voltak a katonak akkor biztos sikerult!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ!!

Most voltam a 11. heti uh-n. A doki szerint 10 hetes vagyok, sok a magzatvíz és a koponyát is deformáltnak látta. Egy hét múlva vissza kell mennem. Mire számíthatok?

Legjobb válasz: nem kell félni.nekem is sok a magzat viz.és nincs semmi probléma.az elsõ babámnál ugyanez volt a panasz csak én 16 hetes voltam ,a mai napig nem tudják mi volt.de egézséges és lassan 5 éves lesz..ne aggodj.sok sikert

nem kell félni.nekem is sok a magzat viz.és nincs semmi probléma.az elsõ babámnál ugyanez volt a panasz csak én 16 hetes voltam , a mai napig nem tudják mi volt.de egézséges és lassan 5 éves lesz..ne aggodj.sok sikert
A kérdező hozzászólása: És a koponyadeformitás is volt nálatok?

Elkezdtem szedni a clostylbegytet. A ciklusaim átlag 34 naposak voltak eddig. A 11. napon voltam UH-n, és 5 db. 10 mm átmérőjű petét talált. Az lehet, hogy-bár szedem a clostyt-mégsem lesz 28 napos a cikusom, így kitolódik az ovum is?

Legjobb válasz: Az orvosod több felvilágosítást ad. Ha talált petéket akkor nincs gond. De itt csak mindenki azt mondja amit tudd. Néha rosszul tudja. -ezért inkább az orvostól kérj választ. Én is mgkérdeztem mindenrõl az orvosom és teljesen mást mondott mint itt mindenki. A peteérés a menszi ELÕTT van 14 nappal. Nem utána. Sokan mondták itt az ellenkezõjét és én inkább megkérdeztem egy meddõség szakértõtt. Sok sikert.

Az orvosod több felvilágosítást ad. Ha talált petéket akkor nincs gond. De itt csak mindenki azt mondja amit tudd. Néha rosszul tudja. -ezért inkább az orvostól kérj választ. Én is mgkérdeztem mindenrõl az orvosom és teljesen mást mondott mint itt mindenki. A peteérés a menszi ELÕTT van 14 nappal. Nem utána. Sokan mondták itt az ellenkezõjét és én inkább megkérdeztem egy meddõség szakértõtt. Sok sikert.
Én is szedtem closti-t, 28 napos ciklusnál 14.napon kellett mennem mindig uh-ra.Apetezsáknak el kell érnie kb 20-21mm-t, hogy meg tudjon érni, addig kellett szednem a closti-utrogestan kombináciot-természetesen más ütemben-, amig a 11-14 mm-es petezsákok el nem érték a kivánatos méretet.Nekem 5 hónap kellett hozzá, meg reggeli hõmérõzés, és ovulácios tesztek.Most 7.hónapban vagyunk, vagyis bevált.
Szerintem talán hosszabb lesz a ciklusod, de ha tudni fogod a peteérést az a legbiztosabb! Sok sikert! Bocsi, de ...Mindenhol azt olvastam, hogy a peteérést a menstruáció 1. napjával kezdeni számolni, így a 14. napon van peteéerés, majd (azaz 1 hét múlva ) 21. napon vagy menstruáció követi vagy terhesség.

18éves vagyok, most végeztem a 11. osztállyal. Mindig is közepesnél licsit jobb tanuló voltam, azaz 4es, de néha becsúsztak 3-asok is. Az idei év végimet viszont kicsit elrontottam. Matekból 3 as lettem, töri 4 és magyar is 3. többi lent?

Az ELTE geológia szakát néztem ki, mivel érdekel a földrajz. Tudom hogy nehéz bekerülni. Félek hogy ez a 11. év végim sokkal lerontja majd az esélyeimet a bekerülésre. Eléggé el vagyok keseredve, föleg a matek miatt. tudom hogy jobb is lehettem volna :(

Legjobb válasz: a felvi.hu ponthatárok fülnél. 2 80-90%-os érettségivel nyelvvizsgával simán vagy lehetõséget ha duplázol. no para

a felvi.hu ponthatárok fülnél. 2 80-90%-os érettségivel nyelvvizsgával simán vagy lehetõséget ha duplázol. no para
A kérdező hozzászólása: angolból és infóból csináltam elörehozott érettségit, 80% lett mindkettö. infoból van ECL bizonyítványom+ angol B2 es nyelvvizsgám. Ez mennyit ér felvételinél?
A kérdező hozzászólása: ja és mindkét érettségim középszintü
ECDL-re lókukit sem kapsz sajnos, de a nyelvvizsga alapból plusz 28 pont. Ha az angol-infó kombót megtalálod a követelmények közt, akkor nyert ügyed van azon a téren, hogy a remény lángja pislákoljon. Ha nem, akkor is látod, hogy tudsz te, ha akarsz, szóval fel a fejjel, és tanulj az érettségire!

Régebben is ilyen értelmesek voltak a 11-12 évesek?

Olvasok egy csomó kérdést, amit 11-12 évesek írnak ki, és full értelmesen írnak, full értelmes dolgokról. Ez csak nekem ennyire meglepő? Régen én nem emlékszem, hogy ennyire értelmes lettem volna ilyen idősen. Vagy a mai 5-esek értelmesebbek, mint anno(10 éve)? De a furcsa viszont az, hogy 15-16 évesek meg némelyik kib*szott ostoba.

Legjobb válasz: Szerintem egyénfüggõ. Ne általánosíts, mert vannak hülye 12 évesek meg okos 16 évesek is. De alapból már egy 12 éves is oda tud figyelbi a megfogalmazásra..

Szerintem egyénfüggõ. Ne általánosíts, mert vannak hülye 12 évesek meg okos 16 évesek is. De alapból már egy 12 éves is oda tud figyelbi a megfogalmazásra..
Ekkora még annyira nem érzõdik rajtuk az agymosás hatása.
A 15-16 éveseket már ezerrel hülyíti a média, a 11-12 éveseken még inkább a szülõk hatása érzõdik. Én egyébként nem tapasztaltam, hogy a 11-12 évesek olyan hû de értelmesek lennének (pár szerencsés kivételtõl eltekintve), szerintem abszolút nem áll jobban a szénájuk, mint a 10 évvel ezelõtti ötödikeseknek.
Sztem ahol jó a nevelés, ott azért a 11-12 évesek tudnak már fogalmazni. Az más kérdés, hogy lehet, hogy mostanában korábban kell felnõniük és megérteni dolgokat, amilyen tendenciák vannak a mai világban (rettenet sok válás, otthoni veszekedések stb.).

Ma voltam hasi ultrahangon. Endometrium:6 mm. Ma vagyok a 11. napon. Ez jó? Milyen az a vastagság ami megfelelő, ha kisbabát szeretnénk?

Legjobb válasz: Szia nem vagy véletlenül terhes? Mert ha jól emlékszem az endometrium 6mm = 6 hetes terhes.

Szia nem vagy véletlenül terhes? Mert ha jól emlékszem az endometrium 6mm = 6 hetes terhes.
Terhes biztosan nem vagy.A 6 mm nem tùl vastag de mèg az ovuig ès a beàgyazòdàsig javulhat. A peteèrès körül 8-10 mm- nek kell lennie. Egyèl sok fehèrjèt tùròt , joghurtot stb. ès sok vizet kell inni. Azonkívül a peteèrès utàn a palàstfü tea is sokat segíthet.
A kérdező hozzászólása: Terhes biztosan nem vagyok.Nem is azért mentem orvoshoz.Hát remélem vastagszik még:-)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!