Találatok a következő kifejezésre: A 11. járok a (74 db)

A tovább tanulásnál a 20 plusz pont csak akkor jár a gyermek védelmi támogatásban részesülőknek ha az járt nekik 9, 10, 11, 12 osztályban is?

Mert én csak 9,10 és 12 osztályban kaptam gyermekvédelmit. Akkor most nekem jár vagy nem ?

Legjobb válasz: Tavaly én megkaptam a 20 pontot... A négy középsulis év alatt egy volt, amikor nem járt a gyerekvédelmi. Érdemes beadni, mert veszteni való nincs :)

Tavaly én megkaptam a 20 pontot... A négy középsulis év alatt egy volt, amikor nem járt a gyerekvédelmi. Érdemes beadni, mert veszteni való nincs :)

A 11 éves korban járó védőoltást iskolában adják be, vagy én elvihetem az orvoshoz is?

Legjobb válasz: Járó vagy kötelezõ? Mert ha kötelezõ akkor szerintem ott nem is az oltás a lényeg hanem a lepapírozás.

Járó vagy kötelezõ? Mert ha kötelezõ akkor szerintem ott nem is az oltás a lényeg hanem a lepapírozás.
ha kötelezõ akkor az iskolában ha nem akkor csak megkérdezik egy papiron hogy igényled-e a nem szükséges oltást.

Hogyan jutok el tömegközlekedéssel a Nagyvárad-térről a szerémi uti Trófea-grill étterembe? /11. ker, szerémi ut.7. / Milyen éjszakai járat jár arra?

Legjobb válasz: 950-es busszal RÁKOSPALOTA, SZÉKELY ELEK ÚT VÁ. felé 4 megálló, 973-mas busszal Nagytétény, Chinoin felé 9 megálló. http://kephost.hu/image-A72C_4D077E1D.jpg

950-es busszal RÁKOSPALOTA, SZÉKELY ELEK ÚT VÁ. felé 4 megálló, 973-mas busszal Nagytétény, Chinoin felé 9 megálló. http://kephost.hu/image-A72C_4D077E1D.jpg
Ha nem éjszaka mész akkor 24es villamossal végállomásig (Közvágóhíd) és ott felgyalogolsz a Lágymányosi-hídra és felszállsz a 103-as buszra. Viszont éjszakai járatot hirtelen nem tudom mi megy arra, mindjárt megnézem. Mennyire éjszaka mész?
A kérdező hozzászólása: Éjfél, fél egy körül. Akkor lesz vége a munkahelyi banzájnak.

Eddig TGYÁS-t kaptam ( 82000 Ft), ma meg már GYED-et utaltak át 15000 Ft-t. Ez hány napra szól? Április 11-től járt a TGYÁS!

Legjobb válasz: Szia! Úgy gondolom, ez csak töredék GYED lehet,olyan 1 heti, nem egész hónapi. Nézd át a Határozatot, biztosan kaptál, azon rajta van, mettõl meddíg jár a TGYÁS. Annak az összege alapján 70.000 Ft körül kell, hogy kapjál majd, szerintem legalábbis. Üdv.

Szia! Úgy gondolom, ez csak töredék GYED lehet, olyan 1 heti, nem egész hónapi. Nézd át a Határozatot, biztosan kaptál, azon rajta van, mettõl meddíg jár a TGYÁS. Annak az összege alapján 70.000 Ft körül kell, hogy kapjál majd, szerintem legalábbis. Üdv.
bocsi, meg kérdezhetem mennyi volt az alapod hogy ennyi TGYÁS-t kaptál?
A kérdező hozzászólása: 112 ezer körül

Meddig jár a GYES? Ma a rendes 25.600ftos összeg helyett 11.115ft-ot kaptam, miért?

Legjobb válasz: A gyes a gyermek 3 éves koráig jár...

A gyes a gyermek 3 éves koráig jár...
A kérdező hozzászólása: Én is így tudom, és a gyermekem november végén lesz 3 éves.Nem értem.De nem is lehet a Magyar Államkincstárt elérni egyik telefonszámon sem.
Nem kezdtél el dolgozni GYES mellett (30 órán túl)? Esetleg emiatt is lehet, vagy ha a párod külföldön dolgozik... A családi rendesen megérkezett?
A kérdező hozzászólása: nem dolgozok, itthon vagyok, a párom külföldön dolgozik, de itthon van bejelentve.Meg õ már évek óta kint van, szóval, ha eddig nem volt ilyen összeg, akkor most nem hiszem, hogy emiatt lenne.A családi megjött rendesen, ráadásul a családi a párom nevén van.Fogalmam sincs miért lett ennyi, de egyszerûen nem is tudom õket elérni.:)

11 hónapja járok a barátommal. és anyukám nem engedi hogy együtt aludjunk!?

18 éves vagyok, a barátom 20, anyukám jól ismeri őt, semmi baja nincs vele, kedveli, de még se akarja megengedni hogy ott aludjak nála, vagy ő nálam. nem értem miért, de hajthatatlan...mit tehetnék? L18

Legjobb válasz: Költözz el otthonról.

Költözz el otthonról.
gyõzd meg, léegyél kreatív egyébként, ha nagyon akarsz kimész az ajtón és kész, ha elmúltál 18... esetleg megharagszik
A kérdező hozzászólása: igen, biztos el fogok költözni úgy hogy még tanulok, és semmi biztos megélhetés
Anyád egy prûd pic*a, taníts neki illemet.
Kérdezd meg tõle hogy miért nem akarja és miért félt ennyire.Érvelj amellett hogy nem vagy már kis gyerek és tudod mit szabad és mit nem stb...
Jól van, de akkor ne sírjál, anyád tart el, õ hozza a szabályokat is.

Mit gondoltok arról hogy a 11-12 éves kölykök pasiznak-csajoznak, járnak?

Ezt komolyan és rendesen. Ezek már rendes párkapcsolatok! 5-től már ez van. Vélemények?

Legjobb válasz: nem érdekel. tõlem mindenki azt csinál amit akar

nem érdekel. tõlem mindenki azt csinál amit akar
meg azt hogy 11-13 évesen sem kéne többnek lenni, 14-15 évesen is max csók..de hát egyre betegebb a társadalom, és ez sokszor a szülõk hibája, szerencsére vannak kivételek
mert a valóvilágba azt látja, hogy kefélnek "hát keféljünk mi is", meg a bunkó srácok a vonzóak meg a menõek stb. A járással sztem nincs gond csak az elõbbibõl :/ f18
Ha csak sima szájrapuszi kézfogás, az természetes, ha van már több is akkor a szülõk nagyon elcsesztek valamit...
Azt gondolom, hogy valamit [email protected] elcsesztem, ha még 22 évesen sem volt barátnõm...
Ez a sokadik ilyen kérdés... Amúgy ez az õ dolguk, teljesen természetes, hogy ebben a korban már kezdenek érdeklõdni a másik nem iránt, hiszen a lányok többsége ekkor már menstruálni kezd, tehát nincs ezzel semmi baj. Emlékszem, hogy amikor én 12-13 éves voltam, akkor alig vártam, hogy iskolai buli legyen, és az volt a téma, hogy vajon melyik srác fog felkérni lassúzni (kb ezzel és a szájrapuszival egyébként ki is merült a pasizás :D)
A kérdező hozzászólása: Nekem sem a járás hanem a [email protected]@s
engem nem érdekel. nekem normális gyerekkorom volt és az elsõ barátom 16 évesen volt. 2 hónapig nem is csókolóztunk, de nekem megfelelõ volt ez a tempó:) az meg az õ dolguk, hogy 12 évesen már rendszeresen megk*rják õket... a szülõk meg persze vagy lesz*rják, vagy nem tudnak róla.
milyen szûk lehet egy 12 évesnek már ... szerintem azt csinál mindegyik gyerek amit akar de az hogy 12 éves lányt már dugnak az durva nincsm it mondani a szülõk is hülyék a gyerekük hatványozottan hülye lessz ehez nem kell nagy ész h kiderítsd az én gyerekem tuti nem lessz ilyen
ez az internet miatt van
Ezeket azért nem kell komolyan venni, nem rendes párkapcsolatok ezek. Fõleg ne általánosíts, a hugaim 13 évesek és sem õk, sem az osztálytársaik nem érdeklõdnek "komolyan" egymást iránt. Már amennyire komolynak lehet nevezni ebben a korban. Lehet, hogy elvannak, elmenni sétálni együtt, megfogják egymást kezét, de ne gondold, hogy bármi más is történik köztük. Kérlek, ne írd, hogy álomvilágban élek, ahol minden szép és jó! 1-2 évvel idõsebbek csinálják azt, amit Te gondolsz, semmiképpen sem ötödikes, vagy egyáltalán általános iskolások.
Az még nem is lenne akkora baj, de én két 12 éves lányról tudok, akiket rendszeresen megdugnak...Egyébként nem nagyon érdekel a dolog.
Mindenki a maga sorsáért felel
miert ne lehetne nekunk is egy kis "proba" kapcsolatunk. ne legyeyel mar ezen benitrozva ha nincs szex akkor meg elfogadott hogy megismerhessuk az eletet szuksegunk van ilyenre Mollyus**
aha
12.11 munkanap, de a tanszünetre érvényes hétköznapi menetrend szerint járnak a (budapesti) buszok. egy buszvezetõ

11. Hétben járunk, a bal mellem fáj! Ugye nincs gond?

Hetek ota fajnak a melleim, de a bal par napja eleg furcsa. Mintha ko lenne benne, neha csomokat is erzek. Nem faj amnyira, hogy hozza se tudjak erni, de pl mikor a karomat leengedem rossz erzes. Par csepp elotejem is volt mar. Egyebkent ez mar a masodik terheasegem. Ugye nem daganat, csak a tejmirigyek durrantak be, de ilyen koran?

Legjobb válasz: Szerintem itt erre megnyugtato vàlaszt senki sem tud neked adni. Én elmennek a nõgyògyàszomhoz egy emlõvizsgàlatra (egyébként nekem vizsgalta is)vagy menj el egy emlõ UH.ra. Minden jót.

Szerintem itt erre megnyugtato vàlaszt senki sem tud neked adni. Én elmennek a nõgyògyàszomhoz egy emlõvizsgàlatra (egyébként nekem vizsgalta is)vagy menj el egy emlõ UH.ra. Minden jót.
szerintem is menj el dokihoz. Legalább megnyugtat :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!