Találatok a következő kifejezésre: A 11. járok (74 db)

A 11 éves korban járó védőoltást iskolában adják be, vagy én elvihetem az orvoshoz is?

Legjobb válasz: Járó vagy kötelezõ? Mert ha kötelezõ akkor szerintem ott nem is az oltás a lényeg hanem a lepapírozás.

Járó vagy kötelezõ? Mert ha kötelezõ akkor szerintem ott nem is az oltás a lényeg hanem a lepapírozás.
ha kötelezõ akkor az iskolában ha nem akkor csak megkérdezik egy papiron hogy igényled-e a nem szükséges oltást.

Mit gondoltok arról hogy a 11-12 éves kölykök pasiznak-csajoznak, járnak?

Ezt komolyan és rendesen. Ezek már rendes párkapcsolatok! 5-től már ez van. Vélemények?

Legjobb válasz: nem érdekel. tõlem mindenki azt csinál amit akar

nem érdekel. tõlem mindenki azt csinál amit akar
meg azt hogy 11-13 évesen sem kéne többnek lenni, 14-15 évesen is max csók..de hát egyre betegebb a társadalom, és ez sokszor a szülõk hibája, szerencsére vannak kivételek
mert a valóvilágba azt látja, hogy kefélnek "hát keféljünk mi is", meg a bunkó srácok a vonzóak meg a menõek stb. A járással sztem nincs gond csak az elõbbibõl :/ f18
Ha csak sima szájrapuszi kézfogás, az természetes, ha van már több is akkor a szülõk nagyon elcsesztek valamit...
Azt gondolom, hogy valamit [email protected] elcsesztem, ha még 22 évesen sem volt barátnõm...
Ez a sokadik ilyen kérdés... Amúgy ez az õ dolguk, teljesen természetes, hogy ebben a korban már kezdenek érdeklõdni a másik nem iránt, hiszen a lányok többsége ekkor már menstruálni kezd, tehát nincs ezzel semmi baj. Emlékszem, hogy amikor én 12-13 éves voltam, akkor alig vártam, hogy iskolai buli legyen, és az volt a téma, hogy vajon melyik srác fog felkérni lassúzni (kb ezzel és a szájrapuszival egyébként ki is merült a pasizás :D)
A kérdező hozzászólása: Nekem sem a járás hanem a [email protected]@s
engem nem érdekel. nekem normális gyerekkorom volt és az elsõ barátom 16 évesen volt. 2 hónapig nem is csókolóztunk, de nekem megfelelõ volt ez a tempó:) az meg az õ dolguk, hogy 12 évesen már rendszeresen megk*rják õket... a szülõk meg persze vagy lesz*rják, vagy nem tudnak róla.
milyen szûk lehet egy 12 évesnek már ... szerintem azt csinál mindegyik gyerek amit akar de az hogy 12 éves lányt már dugnak az durva nincsm it mondani a szülõk is hülyék a gyerekük hatványozottan hülye lessz ehez nem kell nagy ész h kiderítsd az én gyerekem tuti nem lessz ilyen
ez az internet miatt van
Ezeket azért nem kell komolyan venni, nem rendes párkapcsolatok ezek. Fõleg ne általánosíts, a hugaim 13 évesek és sem õk, sem az osztálytársaik nem érdeklõdnek "komolyan" egymást iránt. Már amennyire komolynak lehet nevezni ebben a korban. Lehet, hogy elvannak, elmenni sétálni együtt, megfogják egymást kezét, de ne gondold, hogy bármi más is történik köztük. Kérlek, ne írd, hogy álomvilágban élek, ahol minden szép és jó! 1-2 évvel idõsebbek csinálják azt, amit Te gondolsz, semmiképpen sem ötödikes, vagy egyáltalán általános iskolások.
Az még nem is lenne akkora baj, de én két 12 éves lányról tudok, akiket rendszeresen megdugnak...Egyébként nem nagyon érdekel a dolog.
Mindenki a maga sorsáért felel
miert ne lehetne nekunk is egy kis "proba" kapcsolatunk. ne legyeyel mar ezen benitrozva ha nincs szex akkor meg elfogadott hogy megismerhessuk az eletet szuksegunk van ilyenre Mollyus**
aha!
A kérdező hozzászólása: Bõvebben? Köszi...:-)

11. -12. osztályosok! Ti mit gondoltok a sulitokba járó 9. osztályosokról?

Legjobb válasz: Kb. ugyanazt mint a hármas válaszoló. Kis [email protected]áziak nagy pofával. Gyerekesek még, de mit vár az ember még tõlük... 19f

Azért vannak kivételek ;)
Kb. ugyanazt mint a hármas válaszoló. Kis [email protected]áziak nagy pofával. Gyerekesek még, de mit vár az ember még tõlük... 19f
Harmadik vagyok, csókoltatom azt aki lepontozott. Pedig csak egy õszinte választ írtam, kultúráltan. Igen, vannak normálisak is, de nem is írtam, hogy senki nem az. Csak nekem furcsa és szánalommal tölt el, amikor a kilencedikes kisfiúk, akik mellesleg divatb*zik nem engedik elõre a lányokat az ajtóban és utána ezen nevetnek és pacsiznak egymással, hogy mekkora májerek. És még számtalan ilyen dolgot lehtne írni. Ezek tudatában igen, azt gondolom, amit írtam.
Elég vegyes gondolataim vannak. Többnyire azt tapasztalom, hogy nagyon el vannak szállva magukból. Bekerültek a középsuliba és azt hiszik, hogy most már valakik. Pont mint anno néhány oszálytársam, aztán nagyokat koppantak, s ma már normálisabbak. Az iskolában randalíroznak, kijátszák az ügyeleteseket és kimennek cigizni - vagy a wc-ben cigiznek, verekednek, ordibálnak stb. Gyerekesen és abnormálisan viselkednek sok esetben. Ráadásul sokszor le is nézik a többieket.. Csak tudnám mire verik magukat..
Nem értem a kérdésedet. Õk is emberek akik veled együtt lélegeznek, esznek, isznak és még anyagcseréjük is van! Senki nem piszkálja nálunk õket azért mert kisebbek (már ha kérdésed erre alapul). Miért te talán viccesnek tartod szívatni õket, vagy te is kilencediket vagy/leszel?
És akkor most mi nem volt hasznos a válaszomon ? Mit írjak szerintetek ? Ha így van, akkor így. Senki nem foglalkozik velük, velünk semi foglalkoztak. Vagy a szivatáson akadtatok ki ? Minden suliban van, és engem is ugyanúgy beavattak, rajtam is ugyanúgy mosolyogtak, mint én a kilencedikesken. Mi nem tetszett ?
Semmit. Mit kéne ? Senki nem fog veled foglalkozni, ha felkerülsz középiskolába. Esetleg, amikor szivatnak, röhögnek egy pár sort rajtad, de ennyi. Ne feledd, õket is szivatták, majd te is röhögni fogsz a kilencedikeseken. 17/l
Semmit, legfeljebb arra gondolok milyen volt nekem 9.-esnek lenni, és õk ehhez képest mennyire mások vagy ugyanolyok. 17/L
87%-os.Én is fiú vagyok ráadásul 14/F.Én speciel ki nem állhatom az ilyen , , fiúkat''. Ez a tipikus beszólok és futok emberkék.Az ilyeneket 9.-be leépítik :D Amúgy csak azért , , ilyenek'' mert a lányoknál most ez az ideál...Ezt csak úgy megjegyeztem :D A kérdésre válaszolva(amit amúgy sem tudnék a korom miatt, m1)Szerintem is magasról le fognak szarni :D Gólyahét:Megalázás , esetleges szimpatizálás a felsõsökkel. Meg amúgy senki sem gondolkodik úgy hogy az egész 9. évfolyam.Mindenkinek az egyénekrõl van véleménye és nem magáról az osztályról. Bocsi, ha kicsit érthetetlen :D
Hát én nem becsülöm le õket. Igaz hogy az a két év(az én esetemben) ami van köztem és köztük valahogy segít meglátni hogy én is kb milyen voltam 9.-ben. Ebben az idõszakban nagyon sokat ér a tinédzserek nagy része, tapasztalatokat szereznek, és valahogy kicsit lenézik a 9.-seket. Valójában szerintem nem kellene. Attól, hogy még kicsit zöldfülûek és éretlenek, nem jelenti azt, hogy mire õk is 11-sek lesznek, nem jutnak el arra a szintre amelyen mi vagyunk. (tán még ki is elõznek). Ja , és én most csak az átlagról beszéltem, biztos vannak köztük, akik egyes 11-seknél érettebbek.

Ez az első closty hónapom! Most járok a 11. napon, de én nem érzek semmi peteérésre utaló jelet, sokan írnak has szurkálásról mellfeszülésről, de nekem semmi nincs:- (! Tegnap csináltam egy ovu tesztet de negatív lett! Ez baj?

Legjobb válasz: Nekem az elsõ és a második clostys hónapban 18. nap körül volt peteérésem,de semmi tünet nem volt a szokásoson kívül.A 3. hónapban meg nem volt peteérésem.

Nekem az elsõ és a második clostys hónapban 18. nap körül volt peteérésem, de semmi tünet nem volt a szokásoson kívül.A 3. hónapban meg nem volt peteérésem.
A kérdező hozzászólása: A tegnap esti ovulációs tesztemen szinte egyforma volt mind a két csík, ma este megismétlem!
Ha nincs pénzetek, akkor meg pláne nem kéne még egy gyereket gyártani...az is felelõtlenség!!! üdv.
akkor miért nem védekeztetek?!?! Istenem... XD
azt hiszem már a 3. naptól kimutatja a teszt, ha terhes vagy.mindenképp vegyél, a többi rajta van a használati utasításon.
Nem magamat minõsítem! Az én adómból tengõdsz otthon gondolom valamelyik cigány telepen, és felháborítónak tartom azt, hogy érettségi után még 6 évet tanultam azért hogy a picit magasabb fizetésembõl olyan senkiházi élõsködõ kis pondró, férgek fialjanak mint amilyen Te vagy. Dögöljél éhen a kölköddel és a párocskáddal együtt ha nincs annyi pénzed/eszed, hogy egy kotont húzzál az uracskád f*szára és a mi nyakunkra sz*rod a kölködet, vagy menjetek el vályogot verni mint nagyapáid. Ne internetre fizess elõ Te b*rom hanem fogamzásgátlót vegyél vagy ami még jobb lenne ha elköttetnéd magad, ezután csinálhatod azt amihez a legjobban értesz. Ezer sebbõl vérzik ez az ország mert az olyanok mint Te itt éltek. Adnék nektek egy vonatjegyet Indiába a többi cigány közé azaz a tesvíreitek közé! Ha meg nem vagy cigány, akkor az elveiddel van baj úgyhogy akkor is megkapnád a jegyet. Magatokon röhögjetek az uracskáddal, mert annyira nagy marhák vagytok, hogy fel se fogjátok mekkora a sötétség a fejetekben!
0:25-ös hozzászólónak: Lehet, hogy nem túl finom a hozzászólásom de igaz! És az ilyenek miatt nem jut Magyarország egyrõl a kettõre! Ha nem értesz egyet és szerinted helyes dolog lefialni mint egy kóbor kutya, akkor nyald ki a seggét ennek a vemhes tehénnek!
Az ilyenek miatt se jutunk elõrébb, mint Te.Más szemében a szálkát, magunkéban a gerendát se.
Még mielõtt belekötne valaki, tudom:a hanem egybe van;)
Jól van, nem kellett volna lebarmoznom téged, bocsi. Szerezd meg a diplomádat! Hacsak nem valami milliomos családból szalajtottak és anyuhoz-apuhoz nem tudsz beállni vagy nincs valakid aki benyomjon egy jó helyre akkor meg vagy bénulva, és tengõdsz a havi 120 bruttódból ha egyáltalán kapsz annyit és nem azt mondják, hogy túlképzett vagy. Aztán kézhez kapsz 70-80-at mert majdnem a felét elviszi az állam az ilyen h*lyék miatt. Nem az ilyeneket kellene etetni, ha már elveszik a pénzemet úgyis, hanem utakat kéne építeni meg rengeteg mást feltudnék sorolni ami 1000-szer hasznosabb mint a semmirekellõk szaporítása. Megszületik ez a gyerek mit fog tanulni? Majd azt csinálja mint anyu-apu és csak bagzik ész nélkül mint a macska. Majd akkor fogod megérteni ezt a bennem lévõ indulatot ha már legalább 1-2 évet dolgoztál úgy, hogy semmi de semmi látszatja nincs. Folyton egyre többet vesz el tõlünk az állam, hogy minden kiadást fedezni tudjon, egy példa nem rég kocsit akartam venni (olcsót de erõset) amit ha tavaly megveszek ma "vagyonos" ember vagyok és be kellene vallanom, így az álmomat nem tudtam valóra váltani mert a kocsi vagyonadója egy havi fizetésem lenne... abból is az ilyeneket támogatná az állam és nonszensz, hogy a semmirekellõket is nekem kell eltartanom az álmaimat feladva, mindezt azért, hogy legyen szavazótábora bizonyos pártoknak, hát ez az ami ezt a mély gyûlöletet váltja ki belõlem.
Miért hiszitek hogy egy diploma teszi az embert?! Miért van az, hogy valaki akinek diplomája van már is lenézi azt aki mondjuk meg szerzet egy vagy több szakmát. Nem a diploma jelenti az értelmet. De egyre több diplomás hiszi ezt.. A diplomásokról is annyit, hogy mindenki megy közgazdász meg jogi diplomáért, mikor már évek óta nincs az országban elegendõ állás az ilyen divatszakmákhoz. Ne hidd, hogy több vagy bárkinél mert diplomád van. Nem ettõl függ, hogy valaki tud-e racionális döntéseket hozni az életben. Ismeri diplomásokat akiknél nagyobb parasztot még nem láttam a Földön. Te is annyira jössz itt a diplomáddal, hogy nem bírtam figyelmen kívül hagyni ne haragudj. Lehet, hogy Te nem vagy olyan, nem is mondtam egy szóval se. De minden mondatod arról szól, hogy neked diplomád van. Nekem nincs.. És nem hiszem, hogy ezért engem le kéne nézni. 21/N
*ismerek
A kérdező hozzászólása: Egy diplomás ember nem ilyen stílussal beszél csak észre kell venni.Nekünk sincs diplománk de van normális munkahelyünk!Tõlünk is vonják az adó nem csak a diplomásoktól.És nekünk legalább van egy gyönyörû autónk habár neki a diplomás fizetésébõl nem futotta.Csak alpári stílusban kritizál másokat pedig nem is ismer.Részvétem mindenkinek aki körülötted van már ha egy ilyen rosszindulatú embernek vannak egyáltalán barátai.Én tényleg sajnállak de nézz magadba egy kicsit aztán gondolkozz el milyen a stílusod az állítólagos diplomáddal.
Szerintem nézz Te magadba inkább! Na mi van megvetted az új kocsit hitelre és nyögöd még 10 évig, úgy hogy egy csomag kotonra sincs pénzed? Nekem is van kocsim ne aggódj, 0 km-esen vettem méghozzá! De nekem a szóban forgó autó másodiknak kellett volna mert nekem ez a hobbim! Ja és én kp-bõl köhögtem ki az enyémet illetve fizettem volna ki a második kocsimat is ha nem lenne vagyonadó amit nektek adna az állam! Kiszúrok veled! Nem veszem meg a 210 lovas autót és nem kapod meg az általam befizetett vagyonadót! Majd német rendszámmal azért majd csak meglesz nemsokára ;).
Igaza van az elõttem szólónak, már ne is haragudj tetves új autóra futja...de kotonra nem?!?! Ne nevettess már..jobb lenne ha nem kommentelnél többet ide, mert már elég nevetséges ellentmondásokba keveredtél! És senki nem nézi le azokat akiknek nincs diplomája, itt nem errõl van szó..egy diploma nélküli embernek is vagy van annyi esze h nem potyogtat gyereket ha már egyszer a saját elmondása szerint nincs pénze még védekezni sem...vagy nincs annyi! A Te esetedben ezek szerint az utóbbi áll fent, szóval kár elterelni a szót ebbe az irányba. Felelõtlen vagy és kész, vagy ha kamuztál abban, hogy nincs pénzed védekezni akkor elég gyenge és sebezhetõ érv volt, ne csodálkozz ha letámadnak...és most már gázos az egész sztorid, mert magyarázol itt össze vissza..egyszer nincs pénzed kotonra se, máskor meg már új csodás autótok van. Szánalmas!
A kérdező hozzászólása: Csak nevetek mert azt se tudjátok ki vagyok én azt viszont tudom hogy ti egy rosszindulatú magamutogató gerinctelen emberek vagytok még az e-mail címeteket se merítek kiírni .Ennyi örömöd van a kocsid de nekem itt a családom meg barátaim ami neked nincs!Lelki szegénykém töröld ki a seggedet a diplomáddal ha wctél:) :)
háháhá..látom azért még a helyesírás meg a fogalmazás nem igazán megy! De mi lenne ha a kérdésre válaszolnál vagy az ellentmondásokat oszlatnád el amibõl szerinted ez a "félreértés" származott, és nem beszélnél mellé a diplomáról, a családról, meg a barátokról...(ez elcsépelt frázispufogtatás, amivel a hülyék próbálják meg elterelni a szót a lényegrõl Cicám!) Itt 'sajnos' nem igazán a családi szeretet meg a barátság és a végzettség a téma, habár gondolom ezt csökkent értelmeddel nem sikerült felfogni. Ha meg nem bírsz értelmesen/érdemlegesen válaszolni a kérdésfelvetésre, akkor inkább maradj csendben , és ne járasd le magad még jobban.
A kérdező hozzászólása: Sztem fordulj orvoshoz mert te beteg vagy:) :) :) nincs más elfoglaltságod?Sajnállak nagyon:)
ettõl függetlenül még igaza van...mocskos hülye vagy és felelõtlen anyukám. Remélem tényleg nem szaporodtok!!! xd Na pá
Igen, könnyen lehetsz terhes! Vegyél tesztet, már ki kell, hogy mutassa! Az elmaradt mensi után már kimutatja, ha van valami.
A kérdező hozzászólása: Iszonyatosan ideges vagyok.2kor megyek tesztet venni remélem nem vagyok terhes mert a kisfiam így is leköti minden percemet.
11. nap hát az pont idõszerû lehet egy teherbe eséshez:S Viszont a 30. nap még nem olyan vészes késés. Majd írd meg mi az eredmény. Szurkolok érted!
hát persze, hogy is lehetnél terhes?! Gondolom a kisfiadat is a villásfarkú fecske hozta tavasszal Dél-Afrikából!!! Nem tudom mit gondoltál...azért remélem nem vagy az, mert kár lenne a hülyéket szaporítani! Már elnézést...
A kérdező hozzászólása: Nem hiszem hogy bárkinek van joga a másikat le hülyézni te nagyon büszke lehetsz magadra!Gratulálok! És tudod sajnos a mai világban nem csak ész kérdése a védekezés hanem fõleg pénzkérdés minden formája. Örülj neki ha neked nem okoz problémát és ne kritizálj ismeretlenbe másokat!
Ha el is ment benned akkor nagyobb rá az esély.
Mi lett a teszt eredménye? (Második vagyok)
sztem terhes lett, és most nincs ideje írni...mert el kell mennie abortuszra a nagyon okosnak...:Sxd
A kérdező hozzászólása: Ha tudni akarod te gyökér mindenkinek válaszoltam e-mailbe mert mások nem olyan gerinctelenek hogy még az e-mail címüket se merik kiírni.Az ilyen rosszindulatú lelki szegény embereket ki kellene tiltani.
Teszteltél? Remélem, az lett az eredmény, amit szerettél volna
Undorító az utolsó hozzászóló stílusa.És még ilyen alja beszéddel Õ cigányozza le a kérdezõt...
A kérdező hozzászólása: Sztem te vagy egy büdös mocskos cigány nem is ismersz mi jogon bírálsz te másokat.Mindenki magából indul ki.Ezzel csak magadat minõsíted!Nevetünk rajtad:) :) :) :)
Öröm ám az ha egyre bõvül a család fõleg ha nem tudod fenntartani a kocsi törlesztõd miatt :D. Neked biztos annyit ér egy diploma hogy kitöröld vele a segged, máskülönben meg nem kell ahhoz diploma, hogy az ember értelmesen gondolkodjon, cselekedjen, ezt Te nem mondhatod el magadról sajnos. Nem a szakmunkásokat akartam itt leszólni mert ismerek értelmes szakmunkásokat is, kinek nem inge ne vegye magára. Itt a kritika azoknak szól akik ész nélkül cselekednek vagy azonosulnak ezzel a nézettel.

A 11. hetében járok a terhességemnek.9 hetes ultrahangon minden rendben volt, a, szívhangot is hallottuk. Mennyi az esélye hogy elhalhat a terhesség? Az első terhességem 8-10 hetesen halt el.

Legjobb válasz: Szia szerintem minimális ne is gondolj ilyenre biztos minden rendben van sok boldogságot gratula a bébihez 21 hetes kismama

Szia szerintem minimális ne is gondolj ilyenre biztos minden rendben van sok boldogságot gratula a bébihez 21 hetes kismama
persze, sajnos megvan az esélye, állítólag minden 4.terhesség elhal, de te ne erre koncentrálj, hanem légy boldog, hogy újra sikerült és most minden rendben lesz! 30hetes kismama, boldog babavárást
Szerintem ne stresszeld magad, mert azzal tényleg elõidézhetsz olyan lelkiállapotot magadnál, amibõl bibi lehet a babára nézve. 12 hetesen úgyis mész megint, akkor látni fogod, hogy minden oké. Ha bármilyen jelet is érzel magadon, ami a terhességre utal, akkor semmi gond, csak akkor van baj, ha minden hirtelen megszûnik. Az elõzõ terhességednél biztos valami nem jól fejlõdött a babádon és azért halt el. Csak vigyázz magadra nagyon, pihenj sokat és semmivel ne erõltesd magad kicsit se. Feltételezem már mondták, hogy a vetélés miatt veszélyeztetett terhes vagy, úgyhogy csak magaddal és a picivel törõdj.
A kérdező hozzászólása: Mindenkinek köszönöm a választ, és probálok nem stresszelni.

A 11. és 13. tabimat elfelejtettem bevenni, és ma a 15. nél járok és kevés barna folyásom van. Nem pótoltam őket. Terhes vagyok?

Nem pótoltam a tabikat, tehát nem vettem be másnap kett?t, csak az aznapit. Ma kicsi barnás folyásom van, nem vészes, és picit szurkál a hasam. A kihagyott gyógyszer miatt van? Vagy terhes lehetek? Köszi a válaszolat.

Legjobb válasz: Tényleg felelõtlen vagy. Ennyi idõ után még senki sem tudja megmondani, hogy terhes vagy-e... megvan rá az esélyed... de ez valószínûleg csak az összezavarodott hormonok miatt van most. Amúgy ettõl még lehetsz terhes, de ez úgyis csak késõbb fog kiderülni. Ja és ebben a ciklusban használj más fogamzásgátló módszert is, mert már nem vagy teljesen védett és így még nagyobb az esélye a teherbeesésnek.

Tényleg felelõtlen vagy. Ennyi idõ után még senki sem tudja megmondani, hogy terhes vagy-e... megvan rá az esélyed... de ez valószínûleg csak az összezavarodott hormonok miatt van most. Amúgy ettõl még lehetsz terhes, de ez úgyis csak késõbb fog kiderülni. Ja és ebben a ciklusban használj más fogamzásgátló módszert is, mert már nem vagy teljesen védett és így még nagyobb az esélye a teherbeesésnek.
Honnan tudjuk h terhes vagy e??? Csinálj tesztet.. Am meg az ne szedjen tablettát aki ennyire felelötlen..
2 nap alatt nem lehetnek terhességi tüneteid!! Majd ha nem jön meg, vagy nem úgy, ahogy szokott, akkor csinálj tesztet és kiderül! De nem ártana, ha rendesen szednéd a tabit!

A 11-dik hétnél járok. Az normális hogy 5 kg. híztam? Vagy kicsit diétáznom kellene? Ha most ennyi akkor mennyi leszek ha szülni megyek?

Legjobb válasz: Igen, szerintem figyelj oda mert sajnos én is így jártam. Tudod a nyugalom, ráérés, kívánosság és dupláját ettem mint korábban és sokkal kevesebbet mozogtak mert veszélyeztetett voltam. A végén magamra sem ismertem úgy néztem ki mint egy cet. Késõbb olvastam, hogy a nagy hizás hajlamosit a terhesség végén a toxikozisra ami nálam el is kezdõdött. 25 kilót hiztam, de már szülés után 5 hónapal minden a régi volt. Kellemes baba várást, vigyázz magadra!

Igen, szerintem figyelj oda mert sajnos én is így jártam. Tudod a nyugalom, ráérés, kívánosság és dupláját ettem mint korábban és sokkal kevesebbet mozogtak mert veszélyeztetett voltam. A végén magamra sem ismertem úgy néztem ki mint egy cet. Késõbb olvastam, hogy a nagy hizás hajlamosit a terhesség végén a toxikozisra ami nálam el is kezdõdött. 25 kilót hiztam, de már szülés után 5 hónapal minden a régi volt. Kellemes baba várást, vigyázz magadra!
Bizony könnyen szaladnak fel a kilók. Én pl. dührohamot kapok, és remeg a kezem ha nagyon éhes vagyok, és az nem jó a babának. Az elsõ gyereknél 11 hetesen +4 kg volt rajtam. A végére +25 lett, ami másfél év alatt még mindig +6 kg maradt. A babát túlhordtam, 4040g lett, vágtak, de az továbbrepedt. Most 18 hetes vagyok a kistesóval, +6 kgnál járok, legszivesebben egész nap ennék. A terhesvitamint meg lecseréltem, mert állandóan éhes voltam tõle. Próbáld ki valamelyiket: Femibion 400+dha, Ladeevit (vagy valami hasonló), Hipp Natal szirup várandósoknak. Ezektõl nem voltam éhes. bár a ladevitet nem próbáltam, de most a másik kettõt fogyasztom felváltva. A tanácsom pedig sokszor kis adagok, sok folyadék, gyümölcs.
Azért az nem mindenkire igaz hogy az utolsó 2hónapban hízik a legtöbbet.Én például a végén mér nem nagyon híztam.És a védõnõm is azt mondta hogy a végén lelassul a hízás.Persze lehet hogy másnál ez nem így van.
Hát ez elég sok!Ilyenkor még nem szoktak hízni a várandósok.Picit figyelj oda az étkezésre. 4 gyerkõc anyukája
A vitamintól nem hízol. Próbálj picit odafigyelni, mert sok probléma lehet abból, ha ilyen ütemben folytatod a hízást, pl terhességi cukorbetegség. A babának is baja lehet tõle, nem csak neked. Én most 31 hetes vagyok, és mostanra híztam 5 kg-os hízást, és már így is nehézkesen mozgok.
Nem az Elevit-tõl hízol, csak étvágyat csinál, egy pici önuralom kell. Egyél sok zöldséget gyümölcsöt. Az utolsó 2 hónapban hízol majd a legtöbbet. A védõnõdet kérdezd meg mit tehetsz.
A kérdező hozzászólása: Amúgy is nagyon hajlamos vagyok a hízásra.Meg + szedem az Elevitet, ami egy vitamin, és szerintem attól is hízok.
Szerintem is sok, figyelj oda egy kicsit. Nem amiatt, hogy mit írnak a könyvek, mert sok függ attl, milyen típus vagy, mennyire émelyegsz/hánysz, vizesedsz-e, stb. Hanem ha ilyen ütemben nõ a súlyod, akkor nem fogod magad elbírni a végén, nagyon megterheli a szívedet, lábadat, légzésedet, mindent. 5-10 kg plusszal is "terhes" a várandósság utolsó 1-2 hónapja, de 15-20 kg-val aztán pláne! Ha idõd engedi, rengeteget mozogj, gyalogolj sokat, azzal rosszat tenni nem tudsz.
Én a 11 hét végénél járok és kb fél kg-t "híztam" és nem voltam hányós. Elsõ terhességemnél ilyenkor 1 kg-nál tartottam, a végén 16 kg lett belõle, de szépen lement. Én picit sokallom az 5kg-t. Próbálj meg odafigyelni, hogy mikor mit eszel. Mert a túl sok hízás problémát is okozhat. Jó babavárást!
Én összesen híztam 11kg-ot.De én a 10.héttõl a 16.hétig napi 2-szer hánytam, enni se nagyon tudtam.Az elején inkább fogytam, mint híztam.Nem azt mondom hogy diétáznod kéne csak kicsit figyelj oda.Valóban kicsit sok az 5kg, még nagyon az elején vagy.
Elsõ vagyok, én nagyon bánom, h nem figyeltem jobban, sajnos nem foglalkoztam vele.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!