Találatok a következő kifejezésre: A 11 babám az utóbbi 1 (1 db)

A 11 hetes babám az utóbbi 1 hétben nem hízott! Mi lehet a baj, mikor kezdjek el aggódni?

Nem vettem észre semmilyen változást rajta. Ugyanúgy szopik, nevet, pisis-kakis pelenka rendben. Talán a tejcsivel lenne a gond?

Legjobb válasz: Nekem azt mondta a védõnõ, hogy idõnként stagnál a baba súlya... Ja, és mindíg ugyanazon a mérlegen kell mérni, mert lehet eltérés a mérlegek között! (Amúgy nekem nincs is itthon mérleg. Fölösleges. Csak elbizonytalanít. Mi 7 hónaposak vagyunk, és nem volt semmi baj!)

Nekem azt mondta a védõnõ, hogy idõnként stagnál a baba súlya... Ja, és mindíg ugyanazon a mérlegen kell mérni, mert lehet eltérés a mérlegek között! (Amúgy nekem nincs is itthon mérleg. Fölösleges. Csak elbizonytalanít. Mi 7 hónaposak vagyunk, és nem volt semmi baj!)
A tej tökéletesen lefedi a baba szükségleteit! Csak ügyelj rá, hogy mindíg mellre tedd ha kéri a pici! Ja, és akkor kezdj el aggódni, ha a doktornõ azt mondja! :-) Nekem volt hogy 2 hét alatt alig hízott valamit a lányom, mégsem mondta senki, hogy az baj lenne! Aztán késõbb be is hozta!
Egy csecsemõnek egy éves korára kell elérnie a 10 kilót! A tied már most hat! Nincs semmi baj a tejjel, (erre a pelenka a tanu), és szerintem nem kell aggódnod!
Én úgy tanultam, hogy hol hízik, hol nõ. Amikor hízik sokat eszik, kevesebbet alszik, amikor nõ akkor sokat alszik és nem akar enni. :) Egy hét nem hízás? Malacot hízlalsz? :) )) Ne aggódj! Ha a pelus rendben van akkor biztos lehetsz benne, hogy a tejjel minden rendben és szépen fejlõdik.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Miért ordít egész nap 6 hónaposom?

eddig nem ilyen volt. Nem jön a foga. Dokinál voltunk, de mivel eszik rendesen és nem lázas nem foglalkozik vele.
Nem érdekli semmi. Csak ő-zik és nyöszörög már hetek óta. Hiába ülök mellé játszani, mondókázni fél percnél tovább nem köti le. Egész nap mást se csinálok, csak próbálom elérni, hogy ne bőgjön. Mi baja lehet?

3

Elektromos 6V-os gyerekeknek való autóról vélemény? Nem kevés a 6V?

1

Mennyi ideig normális ha nincs széklete egy hozzátáplált babának?

5

Szerintetek a koszmós fejbőr viszkethet egy csecsemőnek?

4

Mennyi a legkisebb korkülönbség két testvér között?

Arra vagyok kíváncsi, hogy aki kisbaba mellett esett teherbe, mennyi lett a korkülönbség a két baba között?
Most 6 hós a fiam, és sokszor eszembe jut, mi lenne, ha már úton lenne a kistesó. Mert pelenkázás közben sokszor rugdalja a hasam, mei taiban hordozom (ami pocakkal nehezebb lenne).
Hogy bírtátok két picivel?
És tervezett volt, vagy véletlen?

19

1 éves, sok folyadékot ivó babátoknál melyik pelus vált be éjszakára?

Eddig pampers active baby-t használtunk (használunk most is),de ez már a 3.alkalom,hogy reggelre nyakig pisis a fiam. Este megiszik 3 deci kakaót és alvás,éjszaka nem ébred,mégis baleset történik. Eddig semmi gond nem volt ezzel a pelussal,de most...

12

Meddig elég nálatok egy csomag törlökendő?

7

Vajon miért nem akar elaludni egyedül a fiam?

16 hónapos lesz!pár napja nem akar elaludni egyedül!beteszem a kiságyába,kimegyek de nagyon nagyon sír!pár perc után bemegyek mert nem bírom hogy szenved és kézbe veszem és elringatom.csak az a baj hogy már nem könnyű.mit csináljak hogy újra elaludjon egyedül?és miért csinálja ezt vajon?

3

Mit szoktatok foglalkozni egy 10 hónapossal?

4

Bébiételt ti milyen idősen adtatok a picurkátoknak?

7

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!