Találatok a következő kifejezésre: A 11 babám az utóbbi (2 db)

A 11 hetes babám az utóbbi 1 hétben nem hízott! Mi lehet a baj, mikor kezdjek el aggódni?

Nem vettem észre semmilyen változást rajta. Ugyanúgy szopik, nevet, pisis-kakis pelenka rendben. Talán a tejcsivel lenne a gond?

Legjobb válasz: Nekem azt mondta a védõnõ, hogy idõnként stagnál a baba súlya... Ja, és mindíg ugyanazon a mérlegen kell mérni, mert lehet eltérés a mérlegek között! (Amúgy nekem nincs is itthon mérleg. Fölösleges. Csak elbizonytalanít. Mi 7 hónaposak vagyunk, és nem volt semmi baj!)

Nekem azt mondta a védõnõ, hogy idõnként stagnál a baba súlya... Ja, és mindíg ugyanazon a mérlegen kell mérni, mert lehet eltérés a mérlegek között! (Amúgy nekem nincs is itthon mérleg. Fölösleges. Csak elbizonytalanít. Mi 7 hónaposak vagyunk, és nem volt semmi baj!)
A tej tökéletesen lefedi a baba szükségleteit! Csak ügyelj rá, hogy mindíg mellre tedd ha kéri a pici! Ja, és akkor kezdj el aggódni, ha a doktornõ azt mondja! :-) Nekem volt hogy 2 hét alatt alig hízott valamit a lányom, mégsem mondta senki, hogy az baj lenne! Aztán késõbb be is hozta!
Egy csecsemõnek egy éves korára kell elérnie a 10 kilót! A tied már most hat! Nincs semmi baj a tejjel, (erre a pelenka a tanu), és szerintem nem kell aggódnod!
Én úgy tanultam, hogy hol hízik, hol nõ. Amikor hízik sokat eszik, kevesebbet alszik, amikor nõ akkor sokat alszik és nem akar enni. :) Egy hét nem hízás? Malacot hízlalsz? :) )) Ne aggódj! Ha a pelus rendben van akkor biztos lehetsz benne, hogy a tejjel minden rendben és szépen fejlõdik.

11 hetes kislányomnak (anyatejes+tápszeres) péntek óta mindennap van kétszer széklete, elég híg, és bűzös is. Pedig az utóbbi időben egyébként csak 2-3 naponta volt kaki. Hasfájást nem tapasztalok nála. Megy a hasa a babámnak?

Legjobb válasz: Az egyetlen biztos módja megtudni van e változás az egészségében ha megméred a hõjét.Ha magasabb mint szokott minden bizonnyal valami nem stimmel.Ha olyan mint szokott figyeld a széklet jellegét szagát szinét és ha nem javul beszélj orvossal.

Az egyetlen biztos módja megtudni van e változás az egészségében ha megméred a hõjét.Ha magasabb mint szokott minden bizonnyal valami nem stimmel.Ha olyan mint szokott figyeld a széklet jellegét szagát szinét és ha nem javul beszélj orvossal.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!