Találatok a következő kifejezésre: A 10. vagyok, meddig (28 db)

10/5
6
A kérdező hozzászólása: Már rég levágtattam a hajam és szemüvegem is lett meg fogytam is!!!!!!
10/5 majd 3-4 év múlva megkaphatod a 10/8-at is akár. Még gyerek vagy, fél év alatt annyit fogsz változni, hogy huhhúú hihetetlen..
10/5
A kérdező hozzászólása: ezek a képek vannak rólam!na hajrá várom a pontozásokat!
10/7
Remélem egy két év múlva más is fog érdekelni, mint a tükörbõl fotózás. Addig 0, ugyanis a belsõ érték hiánya lehúzza.
Nem rossz de az alakodat formálhatnád. 10/6
10/4
10/2\pi
10/10 az én párom még feleségül is venne, mindig ilyen lányokat leseget a neten akik természetesek és van is rajtuk valami. imádna :(
A kérdező hozzászólása: https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/564171_.. https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/401024_..
A kérdező hozzászólása: https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/396243_.. https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/532638_..
10/0 Amíg nem bírsz a korodhoz illõen viselkedni. És vágass egy új hajat.
Sosem szerettem az ilyen pontozást, meg a "szép vagyok" kérdéseket, mert erre a kérdezõ azt a választ várja, hogy "persze". Én azt mondanám átlagos. A hajaddal kezdhetnél valamit. És ha nagyon pontozást akarsz, akkor 10/5.
Hagyd abba a pózolást és megadom a 7/10-et. Addig részemrõl 0/10.
10/3 Vágass valami frizurát és mellõzd a pózolást!
de pici vagy istenem. 10/4
10/0 menny inkább homokozni!;)
Nem nézel ki rosszul. 21/F
A kérdező hozzászólása: https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/521511_.. https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc7/404980_..

5. hetes vagyok. Meddig tart ez az alhasi szúrkálás? Hajnalban vagy 10 percig nagyon fájt, összeköthető azzal, hogy valószínű azért lehetett mert ment a hasam, nyomná a beleket?

Legjobb válasz: Nekem is szinte folyamatos es eleg eros alhasi fajasaim voltak, illetve nekem is az 5. heten volt 2 gorcsolesem, egy kb 5 perces es egy kb20 perces masnap. Akkor irdatlanul megijedtem, de szerencsere nem volt semmi baj. A Doki azt mondta, lehet, hogy most jonne meg (a szamolasom szerint nem akkor lett volna meg, de mindegy) es azert faj ennyire. A 8-9. het tajan sokat csokkent a fajasok idotartalma. Sokkal ritkabban faj mar a hasam, es hanyingerem is egyre kevesebbszer van itt a 10. het vege fele. Gratulalok a babahoz :-)

Nekem is szinte folyamatos es eleg eros alhasi fajasaim voltak, illetve nekem is az 5. heten volt 2 gorcsolesem, egy kb 5 perces es egy kb20 perces masnap. Akkor irdatlanul megijedtem, de szerencsere nem volt semmi baj. A Doki azt mondta, lehet, hogy most jonne meg (a szamolasom szerint nem akkor lett volna meg, de mindegy) es azert faj ennyire. A 8-9. het tajan sokat csokkent a fajasok idotartalma. Sokkal ritkabban faj mar a hasam, es hanyingerem is egyre kevesebbszer van itt a 10. het vege fele. Gratulalok a babahoz :-)
Összeköthetõ a két dolog, de nekem önmagában is nagyon erõs alhasi fájdalmaim voltak az elején. Magne B6 és sok pihenés.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, megnyugtattatok. 1 héttel ezelõtt kellett volna jönnie, bár elõzõ hóban késett egy hetet. Én is már rosszra gondoltam, de hál' Istennek kb. 5-10 percig tartott, de tényleg nagyon fájt. Köszönöm még egyszer !

Meddeg kell várni ha jönnek a 10-5-perces fájások? Mikor mondhatjuk rendszeresnek? Ha fél órája/órája tart? Vagy meddig várjak?

és egyáltalán, volt olyan akinek olyan gyengécske volt a görcs, hogy "nem foglalkozott" vele?akkor egyszercsak érzi, hogy nyomni kell?és a fájások feltétlen görcsökkel járnak, vagy ha a méhkeményedés a rendszeres az is szülési fájás?

Legjobb válasz: hát akinek nagyon magas a fájdalomküszöbe, annak nem biztos hogy annyira roszz erõs a fájdalom, de azért gondolom még azok a nõk is észreveszik. Az idõtartam nem általánosítható, de fél óra már rendszeresnek mondhato,ha addig volt 10 percenként aztán átvált 5 percesekre érdemes elindulni a kórházba..max hazajössz ha mégsem az volt, de inkább.

hát akinek nagyon magas a fájdalomküszöbe, annak nem biztos hogy annyira roszz erõs a fájdalom, de azért gondolom még azok a nõk is észreveszik. Az idõtartam nem általánosítható, de fél óra már rendszeresnek mondhato, ha addig volt 10 percenként aztán átvált 5 percesekre érdemes elindulni a kórházba..max hazajössz ha mégsem az volt, de inkább.
Elsõ gyereknél, ha öt perces, vagy annál gyakoribb fájásaid vannak rendszeresen legalább egy órán keresztül, akkor indulhatsz, függetlenül attól, hogy milyen erõsségû fájásaid vannak. Nem feltétlenül kezdõdik elviselhetetlenül erõs fájásokkal. Sõt!!! Amit a filmekben látsz, azt felejtsd el. Ha viszont az elejétõl kezdve vannak nagyon erõs fájásaid, akkor már úgysem fogod az órát nézni és számolni, hanem spurizol befelé magadtól is. :) )) Remélem kielégítõ volt a válaszom:) ))))) Egy néggyermekes anyuka.:)
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen. most egyenlõre még nem is maggától a szüléstõl félek, hanem hogy elrontok valamit, pl. nem idõben megyek, vagy feleslegesen:S

A 10 perces fájásoktól, mennyi idő mig 5 perces lesz? Vagy ez mindenkinél más? Hogy vannak ezek a fájosok? 5 percenként jön de meddig tart?

Legjobb válasz: Azt sajnos nem tudom, hogy mennyi idõ telik el a 10 perces és az 5 perces fájások között, mert én már 5 perces fájásokkal mentem be a kórházba, de igazi fájást nem éreztem. Csak furi volt a pocakom, az nst mutatta a fájásokat. Burokrepesztés után azonnal jöttek a 2 perces fájások, ezek nálam 30-60 mp-ek voltak. A 2 perceseket pedig nagyon is éreztem, és igen 2 percenként jön.

Azt sajnos nem tudom, hogy mennyi idõ telik el a 10 perces és az 5 perces fájások között, mert én már 5 perces fájásokkal mentem be a kórházba, de igazi fájást nem éreztem. Csak furi volt a pocakom, az nst mutatta a fájásokat. Burokrepesztés után azonnal jöttek a 2 perces fájások, ezek nálam 30-60 mp-ek voltak. A 2 perceseket pedig nagyon is éreztem, és igen 2 percenként jön.
Mindenkinél más, van akinél felgyorsul a folyamat. Szerintem még az orvos sem tudja hogyan lesz. Nekem 2 napig voltak 10 percenként majd 5 percenként fájásaim. Nem tudtam megszülni, császároztak.
Ez változó. Elsõ gyerekemnél 4 napig voltak 10-12 perces fájásaim, utána gyorsult fel. A másodikat indították, mert túlhordtam, a harmadiknál reggel jöttek a 10 perces fájások, este 8-ra lett 5 perces, akkor hívtam az orvost, hogy megyek szülni.
Minden nõ más. Nekem speciel mindössze 2 "10 percesem" volt az elsõnél , aztán kb ugyan ennyi 5, és szépen csökkent. A második sem igazán volt másként.
Nekem egyik szülésnél sem volt se 10 se 5 perces fájásom... Elõször jöttek percenként, majd 3 percenként és a végén megint percenként..

Támogatnád hogy a média ne csúsztathasson vagy hazudozhasson annyit? Vagy aki megteszi az sok 10 vagy 100milliós büntetésre számíthasson?

Pld ha egy politikai eset terítékre kerül az odáig ok hogy a híradóban beszámolnak róla, de egy műsort ne lehessen ráépíteni vagy benne taglalni az esetet az érintettek megjelenése és személyesen közölt véleménye nélkül.

Legjobb válasz: Igen, és ki mondja meg, hogy mi a hazugság? Az egyiknek hazugság a másiknak igazság. Ennyire egyszerû.

Igen, és ki mondja meg, hogy mi a hazugság? Az egyiknek hazugság a másiknak igazság. Ennyire egyszerû.
Ki dönti el, hogy mi a csúsztatás? Csak mert jelenleg amit a Fidesz mond, az az MSZP szerint csúsztatás, de igaz ez fordítva is. Nem büntetések kellenek, hanem több forrásból kell tájékozódni. Valahol középen van az igazság.
Mivel az összes nagyobb média valamelyik politikai párt kezében van, így ezzel csak azt érnéd el, hogy csak az egyik (aktuális kormány) párt hazudozhatna, míg a másik bármit mond, csak büntetést kapna, ez már inkább egyfajta diktatúra lenne. Okos ember amúgy is több forrásból tájékozódik.
Támogatnám, persze, abban az esetben, ha valaki megmondaná, hogy mi is az "abszolút igazság". De amíg ilyen nincs, addig ki is dönti el, hogy ki mond igazat, és ki nem? Mindenki számára mást jelent az igazság, és más-más nézõpontból valóban más is. Amit TE igaznak vélsz, az lehet, hogy MÁSNAK igazságtalan, és fordítva.
Szarban lesznek a történelmi mûsorok annyi szent és a külpolitikai mûsorok sem lesznek sokkal jobb helyzetben, bár a legrosszabb helyzetben mégis a papíralapú újságírók lesznek. De maradjunk a hazai politikánál. Mindössze csak arról az apróságról feledkeztél meg apróságról nem is beszélve, hogy három egész napos politikai csatorna is mûködik egyszerre, a kereskedelmi, valamint közszolgálati csatornákról, rádiókról, internetes hírportálokról nem is beszélve. Lefogadom, hogy ezek után vagy nem politizálna sehogy semelyik médium se, amiért aztán a tájékoztatás teljes hiánya, vagy elégtelen mivolta miatt menne a hiszti, vagy a képviselõk soha be nem tennék ezentúl a lábukat a parlamentbe, mert mindnek valamelyik beszélgetõs mûsorban kell pofavizitet tartania a mostani eseményekrõl, valamint a korábbi pofavizitekrõl.
A kérdező hozzászólása: Teljesen félre értelmezett mindenki! Nem az a lényeg hogy ki hazudik és ki nem sõt még annak a megítélése is az egyén feladata hogy az igazságot megtalálja. A lényeg hogy senkirõl ne lehessen állítani úgy semmit egy mûsorban hogy maga az állítás tárgya ne szólalhasson meg. Hazudozni lehet, de legalább a lehetõsége legyen meg annak hogy minden érintett véleménye megjelenjen. Talán a kisbetûket is el kellene olvasni!
kedves kérdezõ! én támogatom, hogy a sajtó ne csak szabad legyen, hanem korrekt is

A 10. hétben vagyok, meddig van esély a spontán vetélésre? Ha esetleg vmi baj lenne.

Legjobb válasz: még 2 hét, és túl vagy az elsõ trimeszteren, akkor már nyugodtabb lehetsz.

még 2 hét, és túl vagy az elsõ trimeszteren, akkor már nyugodtabb lehetsz.
De egyébkéntr sem hiszem hogy aggódnod kéne, ha eddig minden ok volt.
persze nugi ha már a 10.ben vagy nem lehet baj ezeket csak beírtam neked, hogy amíg a kezünkbe nincs addig semmi nem biztos csak hogy pozitivan álljunk hozzá....nekem 2009ben 6hét 4 bnaposan spontánom volt 2011 missed ab. 8héten..most 7hetes 3 napos :) 16.-án hallottuk a szívhangot :)
elõzõekben nem de pozitivan állok hozzá és sikerült:) anno folyton neten lógtam olvastam ezt azt aztán ezeket felvettem magaménak belebeszéltem magam és jött is a baj na de ezzel már nem törõdök..pozitivan állj hozzá nem lesz ott baj :)

Vibucrolt adok a kicsimnek mert nem akar aludni (10 Hós). Meddíg adhatom neki? Folyamatosan kell adni 12napon keresztül? (ennyi van egy dobozban) Vagy csak néha?

Egyszer már csináltam nála és végig adtam a 12napon keresztül neki de mikor letelt a 12 akkor ugyan olyan ny?gös volt este.Csak forgolódik,ny?gös,sír,nem bír aludni pedig fáradt.

Legjobb válasz: Bocsi Viburcol a neve!

A kérdező hozzászólása: Bocsi Viburcol a neve!
Nem lehet hogy a foga jön ? az én fiam 11 hónapo de de 8 hónapos kora óta minden hónaban duplán jönnek a fogai na akkor amikor kibújik napokig nem alszik csak dobálja magát és sírdogál! Neki nem segített a vibucrol kúp mintha nem is attam volna!

A beágyazódásos vérzés mit jelent? Mikor van, a beágyazódás végén, tehát 10-ik napon a fogantatástól? Vagy amikor elkezdődik a beágyazódás pár nappal a megtermékenyítés után? És meddig tart? 1napig, vagy pár napig is eltarthat?

Legjobb válasz: A beágyazódás során pecsételö vérzés lép fel, kb. 7-13 nappal az ovuláció után. infó: www.babatervezok.otthona.net én innen okosodtam tavaly, és nagyon merem ajánlani! :)

A beágyazódás során pecsételö vérzés lép fel, kb. 7-13 nappal az ovuláció után. infó: http://www.babatervezok.otthona.net én innen okosodtam tavaly, és nagyon merem ajánlani! :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! :) A babatervezõk oldalát ismerem, és meg is szerettem volna nézni mielött kérdeztem, de nem jön be az oldal. Tegnap sem és most sem tudtam belépni. :( Nem értem. Megnéznéd, hogy Te betudsz-e lépni?
Szia! Nekem volt beágyazódásos, azt hittem sajnos megint megjött....közben meg nem...:) Pár csepp vér, mint amikor kezd megjönni.. A babatervezõs oldalt én is csak úgy tudom egy ideje elérni, hogy a google-be írom be, és onnan klikkelek!

Meddig csináljam még? Napi 3 fejésből 200 ml jön össze. Így etetem, mivel nem fogadja el a cicit a babám (persze ez nem elég). Nagyon szenvedek a 10 kg feleslegtől, a depresszió határán vagyok. Mindig elhatározom, hogy abbahagyom, de képtelen vagyok.

A tejleadó reflexem nem indul be, fél órákat fejek, pedig tudom, hogy ennyit nem kellene. Úgy érzem, cserben hagyom a picit, ha nem fejek. 5 hónapos.

Legjobb válasz: Nagyon szépen köszönöm a választ és a megértésedet!

A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm a választ és a megértésedet!
Nagyon jó fej vagy hogy fejsz neki szerintem! Tudom hogy nehéz és kivagy de nyugi szuper anyuka vagy! Nyugodj meg! Ami van tejed az már nem tud elmenni csak akkor ha abbahagyod a fejést! Add neki oda ami van!!!
Még annyit, hogy szerintem próbálkozz 3 vagy 4 óránként fejni!
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen!

Ágyipoloskát szeretnék írtani az Oxyfly 10 CS nevű termék alkalmas e lakásban mint beltérben használni? Ha igen mennyit kell szellőztetni utána vagy meddig kell elhagyni a lakást?

Esetleg ha tudtok valami hasznosabb szert erre a problémára?

Legjobb válasz: A csomagoláson az van, hogy beltérre való, nem? Ez nem gázosodással öl, hanem érintéssel. Azaz ha nem zavaróan büdös, akkor nem kell szellõztetni és nem kell elhagyni a lakást, legfeljebb ameddig megszárad, hogy ne hordjátok szét a lábatokkal.

A csomagoláson az van, hogy beltérre való, nem? Ez nem gázosodással öl, hanem érintéssel. Azaz ha nem zavaróan büdös, akkor nem kell szellõztetni és nem kell elhagyni a lakást, legfeljebb ameddig megszárad, hogy ne hordjátok szét a lábatokkal.
Nem ért semmit... Költözz el pár hónapra... ha látja a poloska, hogy nincs kit megcsípni akkor odébb áll.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!