Találatok a következő kifejezésre: A 10. rendesen (96 db)

Hol vannak azok a komoly, rendes lányok akiket nem zavarja, ha a párja 10 évnél idősebb?

Tudom, hogy sokan sokallják, de vannak akik nem és ez kell nekem. Persze egy olyan lány aki komolyan gondolja és rendes. Hol vagytok csajok?:/

Legjobb válasz: én 20 vagyok és volt már, hogy 30 éves férfi akart velem ismerkedni, de valahogy a stílusa miatt, meg alapból idõsebbnek nézett ki 30nál, így én is mondtam, hogy "túl idõs hozzám". Azonban vannak olyan 30as pasik akik jól tartják magukat és nem is gondolná az ember hogy annyi amennyi :D. Kicsit a kérdésed érdekesen hangzik. Miért keresel feltétlenül 10 évvel fiatalabbat? Amúgy te mennyi idõs vagy?

én 20 vagyok és volt már, hogy 30 éves férfi akart velem ismerkedni, de valahogy a stílusa miatt, meg alapból idõsebbnek nézett ki 30nál, így én is mondtam, hogy "túl idõs hozzám". Azonban vannak olyan 30as pasik akik jól tartják magukat és nem is gondolná az ember hogy annyi amennyi :D. Kicsit a kérdésed érdekesen hangzik. Miért keresel feltétlenül 10 évvel fiatalabbat? Amúgy te mennyi idõs vagy?
Már bocs de a fiatal csajok, pont az ilyen vén krapekokra buknak, mert neked már van egzisztenciád.
engem csak akkor vonz idõsebb pasi, ha lenyûgöz a mûveltségével és intelligenciájával, de túl nagy korkülönbség esetén, nem mernék belemenni kapcsolatba
Ha tényleg fiatalabbnak nézel ki, akkor biztos simán összeszedhetnél fiatalabb csajokat. Persze az is kérdés, hogy mit értesz komoly kapcsolat alatt? Én 20 vagyok és nekem is volt 30 feletti párom. De viszont azt hozzá kell tennem, hogy meggondolnám kétszer is, hogy belemenjek-e ismét ennyivel idõsebb pasival kapcsolatba.
örülj neki, vagy ott a másik lehetõség hogy letagadod a korod
A kérdező hozzászólása: "Miért keresel feltétlenül 10 évvel fiatalabbat?" 7-10 év, mert ezt érzem jónak. Megfogalmazni nem tudnám, hogy miért. Talán egyszerûen ez vonz, de nem futó kapcsolatra vágyom. Ezeket a nõket miért vonzza az idõsebb pasik? Õket miért?
A kérdező hozzászólása: Sokszor fiatalnak néztek engem. Eddig senki se mondott idõsebbnek, de megközelítõ tipp is 3 évnél fiatalabb volt. Ebbõl leszûrve fiatalabbnak nézek ki, ha minden igaz.
Jaa te az én korosztályom vagy! :-D Akkor már értem a problémát. :-D
A kérdező hozzászólása: Esetleg van itt ilyen lány? Aki keresi a párját, de nem találja és nem zavarná, hogy ennyivel idõsebb nála?
A kérdező hozzászólása: Nem 15
A kérdező hozzászólása: Pedig pont emiatt kerülnek. "Bocs, de túl idõs vagy hozzám"
Hát azért remélem nem a 15-25 os korosztályra gondolsz különbségben.
A kérdező hozzászólása: Komoly kapcsolat alatt azt értem, hogy nem szex kapcsolatot akarok hanem szerelmet.

Esztergom-Budapest vonalon a 10-es út mennyire havas, lehet rendesen menni?

Legjobb válasz: Letolták már rég. De a Pilivörösvár és Piliscsaba közötti nyeregre felkapaszkodó szakasz télen mindig kritikus - ilyen esetben a hosszabb, de sík 11-es út jó alternativa.

Letolták már rég. De a Pilivörösvár és Piliscsaba közötti nyeregre felkapaszkodó szakasz télen mindig kritikus - ilyen esetben a hosszabb, de sík 11-es út jó alternativa.

Ha átnézetem márkaszervizben a kocsit, akkor tényleg rendesen, becsületesen átnézik a 10-20 ezer Forintomért, vagy csak hamar gyorsan ledarálják?

A kocsit csak a saját szervizében lehet (érdemes) átnézetni, vagy mindegy csak márkaszerviz legyen? Tehát ha én Audit akarok de mondjuk BMW szalon van a közelben, akkor vihetem a BMW-be is, vagy keressek mindenképp egy VW/Audi szervizt?

Legjobb válasz: Ne szervizbe vidd, hanem egy vizsgáztató állomásra! Bármelyikbe... a lényeg az, hogy te válaszd ki, ne az autó gazdája. Ott majd megnézik tisztességesen, rázópaddal, fékpaddal, füstgázanalizátorral... A márkaszervizeket meg felejtsd el nyugodtan, ott minden minimum kétszer annyiba kerül, mint a független szereldékben, úgyhogy oda max akkor érdemes vinni, ha valami nagyon spéci célszerszám kell hozzá, ami a függetlennek nincs (pl diag kompjuter)

Ne szervizbe vidd, hanem egy vizsgáztató állomásra! Bármelyikbe... a lényeg az, hogy te válaszd ki, ne az autó gazdája. Ott majd megnézik tisztességesen, rázópaddal, fékpaddal, füstgázanalizátorral... A márkaszervizeket meg felejtsd el nyugodtan, ott minden minimum kétszer annyiba kerül, mint a független szereldékben, úgyhogy oda max akkor érdemes vinni, ha valami nagyon spéci célszerszám kell hozzá, ami a függetlennek nincs (pl diag kompjuter)
Azt sem árt figyelmen kívül hagyni, hogy egy normális márkaszervizben több idõvel elõforduló és típushibát tudnak kiszûrni, amirõl lehet máshol nem is tudnak. Komolyabb autó esetén az a legtisztább, ha valamelyik márkaspecifikus fórumon megkeresed az ajánlott márka fanatikus szerelõket és a legközelebbihez viszed el.
Én ha már pár tízezerért átnézetném akkor keresnék olyan helyet ahol ezért az összegért adnak fél év garanciát is a fõbb elemekre. Vannak ilyen helyek.

Fiat Stilo 1.2 es személygépkocsi gyári autórádióval. Amikor az első elindulás történik egy idejig nagyon jól működik, fogja a rádiót rendesen. De eltelik kb 10-20 perc és elveszíti az összes jelet, recseg és nagyon élvezhetetlen. Mi lehet a baja?

Legjobb válasz: Valamilyen elem mondjuk túlmelegedhet a belsejében - gondolom ha kikapcsolod, vársz egy fél órát és bekapcsolod akkor megint oké. Ha így van, akkor megpróbálhatsz keresni olyat aki kiszedi, szétszedi, leellenõrzi és cseréli az alkatrészt. De én pl. nem ismerek olyan szakit, aki manapság ilyet megcsinálna, mert sok munka relatíve kevés pénzért (ugye ha dolgozik vele két egész órát, akkor már annyi pénzt kell elkérnie, hogy a tulaj hátrahõköl, hogy ennyiért már majdnem új rádiót kap). Jóval egyszerûbb kiszedni és betenni egy másikat, akár gyárit, akár valami nem gyári fejegységet. Mindenesetre egy látogatást tudnék javasolni valami hifis (esetleg villamossági) szakmûhelybe - feltételezem otthon se felszerelés, se szaktudás a javításához.

Valamilyen elem mondjuk túlmelegedhet a belsejében - gondolom ha kikapcsolod, vársz egy fél órát és bekapcsolod akkor megint oké. Ha így van, akkor megpróbálhatsz keresni olyat aki kiszedi, szétszedi, leellenõrzi és cseréli az alkatrészt. De én pl. nem ismerek olyan szakit, aki manapság ilyet megcsinálna, mert sok munka relatíve kevés pénzért (ugye ha dolgozik vele két egész órát, akkor már annyi pénzt kell elkérnie, hogy a tulaj hátrahõköl, hogy ennyiért már majdnem új rádiót kap). Jóval egyszerûbb kiszedni és betenni egy másikat, akár gyárit, akár valami nem gyári fejegységet. Mindenesetre egy látogatást tudnék javasolni valami hifis (esetleg villamossági) szakmûhelybe - feltételezem otthon se felszerelés, se szaktudás a javításához.
(Sõt, manapság elég sok helyen a felszerelés és a szaktudás is hiányzik a rádiók rezgõköreinek javításához, így valószínûleg csere lesz ebbõl a dologból.)
Nekem olyan szokott lenni, hogy vagy ötödjére tudom csak bekapcsolni. Vagy bekapcsolódik rendesen, de nem tudok csatornát váltani, csak úgy, ha újra ki-be kapcsolom. De 10 éves már szóval nem csodálkozom.
Ja, és én úgy tudom, hogy a gyári rádió helyére nem is lehet egy újabb valahol vásárolt rádiót tenni, mert nem illik bele a mûszerfalba. :S
A kérdező hozzászólása: Erre gondoltam én is hogy vmi túlmelegszik de még nem volt idõm elvinni sehova, és az az igazság hogy miskolcon nem is tudok olyat aki ezzel foglalkozna.

10 hetes kismami vagyok! Nem nagyon kivánom a szexet, mert igazábol félek hogy a babának baja lesz! És megijedtem hogy itt elöttem irták hogy véreztek utána! Ez normális hogy igy félek vagy mehet a szex rendesen?

Legjobb válasz: Normális ha félsz azzal nincs gond. Én 17 hetes vagyok most és mi ugyanugy csináljuk ahogy eddig, nem éppen olyan szerelmes ringatozásnak mondanám,inkább vadabb.Amikor kicsit fáj vagy kényelmetlen szolok, és másik pozzal probálkozunk. Ameddig nem érzed kellemetlennek nem kell változtatni a normális szexuális életeden. Persze azért elõvigyázatosan boldog baba várást

Normális ha félsz azzal nincs gond. Én 17 hetes vagyok most és mi ugyanugy csináljuk ahogy eddig, nem éppen olyan szerelmes ringatozásnak mondanám, inkább vadabb.Amikor kicsit fáj vagy kényelmetlen szolok, és másik pozzal probálkozunk. Ameddig nem érzed kellemetlennek nem kell változtatni a normális szexuális életeden. Persze azért elõvigyázatosan boldog baba várást
Ezzel mindenki így van! De ha az orvos nem tiltja, nyugodtan szeretkezhettek, nem tudtok vele ártani a babának! Õ nem érez semmit, nagyon védve van. Nincs akkora méhösszehúzódás szexnél, hogy ártana neki. A tested meg jelzi, meddig mehettek! Én is érzem, hogy meddig nyúzhatok, mi a kényelmes póz éppen! 14 hetes kismami
ami jó a mamának, jó a babának is. óvatosan persze... mi a férjemmel a 37. hétig kitartottunk egymás mellett. de ha nagy a pocó, akkor nehezebb.
ami jo a mamanak az jo a babanak is! szoval nyugi! en ugyan ebbe a hibaba estem bele mikor terhes voltam nem engedtem a ferjemet magamhoz ugy kozel! honapokig nem volt koztunk semmi sex!
Ha a méhszájad zárt és elég hosszú nyugodtan lehet szexelni. Ha a baba már fejjel lefelé van; befordult akkor már nem.
Hát ezzel én is így vagyok... meg szerintem sokan mások is, bár tudom nem kéne ennyire parázni. Azért mi inkább az orális és kézi verziót preferáljuk mostanában...
Ha zárt a méhszájad, akkor szexeljetek nyugodtan, finoman. A babát védi a magzatvíz, nem lesz baja.
Én is nagyon féltem, és csak a 11. héten mertem szeretkezni a párommal, de vérzés nem lépett fel utána. Teljesen normális, hogy félted a kicsit. 10 hetesen, ha zárt a méhszáj, elviekben probléma nem adódhat, de lelkileg a félelem tud gátolni. Ha ezt nem tudod legyõzni, akkor se erõszakold magadra az aktust, a párod meg fogja érteni.
4. válaszolónak: Nekem a 23. héttõl nem lehetett, most vagyok a 36.-ban, és azt mondta a doki, hogy most már feloldja a tiltást. A babó már egy hónapja fejjel lefelé. Akkor most lehet, vagy nem?

A 10. hétig rendesen hányingerem, stb voltak. Ezek a rosszullétek aztán elmúltak, és kezdtem örülni neki. Viszont most 13 hetesen meg szédülök. Normális ez?

Nem most kéne jönni a jó közérzetnek, tettvágyós id?szaknak?Tudom minden terhesség más és más,csak már kezdtem örülni, hogy jól érzem magam, és végre élvezhetem a babavárás örömeit, erre meg jön ez a szédülés.

Legjobb válasz: Szia. Nincsen véletlenül gond a vérnyomásoddal??Meg mérted,mikor sze´dülsz??Beszélj róla az orvosoddal,vagy a védönövel.

Szia. Nincsen véletlenül gond a vérnyomásoddal??Meg mérted, mikor sze´dülsz??Beszélj róla az orvosoddal, vagy a védönövel.
Szia!Én 14 hetes vagyok, és szédülök.Nekem a vérnyomásom alacsony.(80/50)De ez nem baj.Legalábbis nekem ezt mondták. Nézessd meg! Gratula a babához!

23 napos ciklus lehet normális? A 14. nap körül érzem az ovu. Fájdalmat, majd 22-23 nap körül 1-2 csepp vérzésem van 2 napig, aztán jött meg rendesen 5 napig. Párommal együtt voltunk kb a 10. napon, majd késett a mensim 4 napot.

Terhességi tüneteket észleltem már a 3. hétt?l: émelygés, éhségérzet, tompa hasi fájdalom, hidegrázás, barnás váladék (mellfeszülés nem volt). A vérnyomásom megugrott 150/100-ra, lehet hogy az idegességt?l, majd reggel, 27 napra megjött a mensim. Ez mi lehetett? Lehet, hogy terhes voltam, csak nem tudott beágyazódi?

Legjobb válasz: Lehetett baba is. De a 23 napos ciklussal az a baj, hogy ha a 14. napon van a peteérésed, akkor csak 9 napos a luteális fázis. Ennek legalább 11 naposnak kell lennie. Menj orvoshoz, mert igy nagy a valószinûsége, hogy a következõ baba sem fog megmaradni. Mondd az orvosnak, hogy rövidek a ciklusaid.

Lehetett baba is. De a 23 napos ciklussal az a baj, hogy ha a 14. napon van a peteérésed, akkor csak 9 napos a luteális fázis. Ennek legalább 11 naposnak kell lennie. Menj orvoshoz, mert igy nagy a valószinûsége, hogy a következõ baba sem fog megmaradni. Mondd az orvosnak, hogy rövidek a ciklusaid.
Szia! Mint ahogy az elöttem szóló is írta, a luteális szakasz (ciklus 2. fele) rövid. Feltehetöleg sárgatest elégtelenséged van. Ez megnehezíti a teherbeesést. Erre utal a vérezgetés is! De pontossággal az orvos tudná megállapítani. Ha még nem akarsz orvoshoz fordulni, akkor próbálj hömérözni, a babatervezok.otthona.net-en segítenek kiértékelni. Palástfü teával is lehet próbálkozni!
Szia! Én ahogy olvastam, bár többször kellett mert nem igazán lehet érteni, nem 23 napos a ciklusod ahogy az elõzõ hozzászólók értették, hanem 27 napra jött meg csak a 23. napon volt pár csepp vérzésed. A menstruációd elég erõs volt?
A kérdező hozzászólása: Bocs, ha nem volt érthetõ, kicsit ideges voltam. Igazából ez 2 kérdés volt. 23 napos az átlagos ciklusom. 2 napig csak pár csepp, majd megjön 5 napig. Nem túl erõs, mini tampon elég. És a másik része, hogy ilyen ciklus mellett terhes lehettem-e, és érezhettem-e a fenti tüneteket, és az hogy a 27.napra megjött a mensim, azt jelentette, hogy nem tudott beágyzódni?

Tegnap anyám részegen poharakkal dobált kb 10-éjeli 3ig nem hagyot aludni azt mondta [email protected]@k a [email protected]@ mit tudok teni ma is kimegyek akonyhába fiam viselkedjél rendesen pedig semi roszat nem csinálok tanulok hazajövök enyi. Mit tudok tenni?

Legjobb válasz: Költözz el nagymamádhoz vagy más rokonodhoz ha van. Az írásod alapján kb 8-10 éves szinten vagy. Rendes szülõ kéne. Vagy uszíttasd rá a gyámügyet...

Költözz el nagymamádhoz vagy más rokonodhoz ha van. Az írásod alapján kb 8-10 éves szinten vagy. Rendes szülõ kéne. Vagy uszíttasd rá a gyámügyet...
A kérdező hozzászólása: senki nem tudna rá hatni max keresztanyámék de ot éltemígy is 3éves koromtól 12évés koromig de ot már nem lehetek max névadóapámhoz jászberénybe de az nekem meszevan meg max úgy keresztanyámékhoz h asulim meleti koleszba és elátnak pénzel
Gyámügy, családsegítõ, rendõrség, iskolai gyermekvédelmi felelõs.
A kérdező hozzászólása: 15/f ma is valami délután 6kor kelt fl a sör már a polcon
Ez döbbenet!!! Nincs ötletem, talán az iskolában jelezned kellene egy tanárnak akiben megbízol.
Nagyon sajnálom, és egy szebb életet kívánok! A lakóhelyeden keresd fel az önkormányzatot, ott van a gyámügyes. Az iskolai gyermekvédelmi felelõst, ha van ilyen, vagy egyszerûen az ofõ. Ha pedig még egyszer elõfordul, akár a rendprséget is kihívhatod, de javasolnám békeidõszakban az elsõ kettõt. szept.8. 21.26
A kérdező hozzászólása: nagymamám nagypapám meghalt apámat nem ismerem se a családját multko is akést tobta még jó h nem ált belém
Mit? Semmit, nem kell megijedni. Feltalálod magad. Most nem azért de interneten keresztül nem lehet csodát tenni. Szerintem te magadtól is megtudod oldani. Esetleg beszéled meg barátaiddal, haa eddig nem tetted.
Szóval ne fossál.Anyád nem árthat neked, hiába tördeli a poharakat.Erõfölényben vagy, mert te vagy a férfi.És ezt egyre inkább tapasztalni fogod ahogy idõsödsz.
Te is viselkedj rendesen anya, vagy lerúgom az alkesz fejed.És akkor hogy fogsz kinézni fej nélkül, nem lesz hol betöltened a piát.Na csak azért mondom.Tudd hogy mihez tartsd magad a jövõben, és ha nem hagysz aludni kijövök a konyhába, és egy pörgõ rúgással elküldelek aludni. Tudd hogy ki szólott.Lotyó.
Rokonokkal tudathatod, mi van, ill. a lakóhelyeden az önkormányzatnál van valaki, aki a gyámügyekkel foglalkozik, õt felkeresheted, megkérdezheted.
Nem tudsz valakitõl segítséget kérni? Például egy rokontól, vagy esetleg egy közeli baráttól/ismerõstõl (felnõttre gondolok). Anyukád szülei? Élnek még? Milyen a kapcsolatod velük? Ki tudna hatni szerinted anyukádra?
ó szegénykém:( ha akarsz írj privátot:) segítek ott:)
Szija hasonló helyzetben vagyunk! Az én anyámis eléggé gyakran be van rugva és elszarta az egész téliszünetemet:(:( és enm tudok mit csinálni max. elviselni.:( ha meg mondom neki hogy részeg akkor megsértõdik és hozzám se szól.Tudom ezzel nemsokat segitettem de azért megirtam nah szia 13/L
11-tõl!! Mikor már rendesen megjött.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat!
Amikortól elõször élénkpiros vérzés volt. Így olvastam valahol.

Segitene nekem valaki? mult honap elejen lefekudtem a ferjemmel es nem vedekeztunk es be vettem egy esemeny utani tablatat es ra 10 napra meg is jott rendesen 5 napig tartott ugy kizarhato a terhesseg ha meg jott rendesen?

a problemam csak az hogy ebben a honapban eldontottuk vegleg hogy babat szeretnenk es nem vedekeztunk nem vettem be semmilyen tabletat es szedulok es faj a mellem nagyon februar 8ra nem varrom....az lenne meg a kerdesem hogy ha esetleg terhes vagyok vajon az akkor tortent amikor be szedtem az esemeny utanit....szoval akkori aktus soran....vagy utana amiutan el hataroztuk hogy babat szeretnenk?

Legjobb válasz: Szia! En esemenyutäni tabi mellett lettem terhes.Bevettem de nekem nem jött meg...tehät-sztem-ha terhes lennel akkor nem az elsötöl lennel-ha tenyleg rendes piros verzesed volt-hanem az azutänitol.Febr.8-az meg 4 nap,nem lehet,hogy a menses elöjeleit erzed? Mikor voltäl együtt a päroddal? Emlekszel?

Szia! En esemenyutäni tabi mellett lettem terhes.Bevettem de nekem nem jött meg...tehät-sztem-ha terhes lennel akkor nem az elsötöl lennel-ha tenyleg rendes piros verzesed volt-hanem az azutänitol.Febr.8-az meg 4 nap, nem lehet, hogy a menses elöjeleit erzed? Mikor voltäl együtt a päroddal? Emlekszel?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!