Találatok a következő kifejezésre: A 10. mennyire lehet (74 db)

Gerincsérve, porckorongsérve volt már a kutyátoknak? Mennyire lehet abból felépülni? A kutyám tegnap kapott egy 10 napos gyógyszeres kezelést azon kivül semmit. Ennyi lehet csak vagy késöbb kell majd kezelésekre vinni?

Legjobb válasz: szia! Mikor még kisebb voltam, az angol cocker spánielemet elkapta a szomszéd német juhásza. megsérült a gerince, a porckorong. Hetekig nem tudott felállni, kézbõl etettük,itattuk. De felépült, és utána még sok-sok évet élt, teljesen meggyógyulva. Rendesen szaladgált, mindent csinált. A szüleim nem vitték állatorvoshoz, mert igazából sajnálták a pénzt rá. :(((. De én nagyon ápoltam, és meg is gyógyult, 15 évesen múlt ki végelgyengülésben múlt nyáron.

szia! Mikor még kisebb voltam, az angol cocker spánielemet elkapta a szomszéd német juhásza. megsérült a gerince, a porckorong. Hetekig nem tudott felállni, kézbõl etettük, itattuk. De felépült, és utána még sok-sok évet élt, teljesen meggyógyulva. Rendesen szaladgált, mindent csinált. A szüleim nem vitték állatorvoshoz, mert igazából sajnálták a pénzt rá. :(((. De én nagyon ápoltam, és meg is gyógyult, 15 évesen múlt ki végelgyengülésben múlt nyáron.
Kérdezz rá az állatorvosra, vagy keress fel egy másik orvost.

Lombik kinek hányadikra sikerült? Milyen százalékok vannak? Az inszem elkeserítően kevés 10%. A lombik mennyi lehet?

Legjobb válasz: Szia! Lombikban nem tudok állást foglalni, de az inszemináció nálunk SIKERREL járt! Az elsõ alkalommal várandós lettem. Elõttem keményen kaptam a Fostimont ill. tüszõrepi szurit is, de az eredmény magáért beszél. SOK SIKERT NEKTEK is!!!!

Szia! Lombikban nem tudok állást foglalni, de az inszemináció nálunk SIKERREL járt! Az elsõ alkalommal várandós lettem. Elõttem keményen kaptam a Fostimont ill. tüszõrepi szurit is, de az eredmény magáért beszél. SOK SIKERT NEKTEK is!!!!
mi a külömbség a lombik és az inszem között?
A kérdező hozzászólása: Már a 3. inszemre készülök, de elég összetörten. Nehéz hinni abban ami már kétszer nem sikerült, de a doki azt mondta minden hibátlan volt... Második: röviden az inszemnél csak picit segítenek rá a megtermékenyülésre (elõtte stimulálás, közelebb helyezik a kiskatonákat), a lombiknál pedig leszívják a már érett petesejteket, ezeket laboratóriumban megtermékenyítik, és ha ez rendben megy, akkor visszaültetik õket. Részletesen utána tudsz nézni a neten.
%-az nem tudok én sem, de nekünk 4 inszemünk volt sikertelenül, és a 3. lombik lett sikeres.8 hónapos a kislányom. De hozzáteszem én csak 50% eséllyel indultam minden beavatkozás elõtt, ugyanis a bal petevezetékem el van záródva. Kitartás!!!:) ))
Szia! Inszemen soha nem voltam. Lombikkal kezdtünk azonnal, nekem a második sikerült :) 18 hetes leszek. Én ahová jártam elolvastam a %-os tájékoztatást. Szóval a beültetés 32%-os eséllyel lesz sikeres, és ebbõl a sikerességbõl 22-25%-os terhesség végzõdik szüléssel. Szerintem viszont nem szabad a számokkal túl sokat foglalkozni, jó ha tudod mit várhatsz, de úgy kell hozzáállni hogy sikerülni fog. Az elsõben nem hittem, a másodikhoz úgy álltam hogy tuti terhes leszek, beülti után úgy is viselkedtem mint aki babát vár és most itt mocorog a pocimban :) Kitartás :)

Tavaly letelt az önkéntes magánnyugdíjnál a 10 évem. Úgy tudom, hogy 10 év után ki lehet venni a hozamot. Hogy lehet kiszámolni hogy az kb mennyi lehet? És tényleg nem kell semmit fizetni utána?

AEGON.

Legjobb válasz: A hozam valóban adómentes,de érdemes a kivét elõtt felvilágosítást kérni a pénztártól,hogy mennyi is az összeg. A mostani gazdasági válság miatt lehet,hogy nagyon kevés.A hozamot nem te számolod ki,hanem a pénztár közli annak összegét.Az éves egyenlegközlõdön, amit évente meg kellet kapnod,mindig közlik,hogy mennyi a tõke és mennyi a hozam összege. A tõkébõl nem szabad (kivéve,ha nagy szükség van a pénzre)kivenni 1ft-ot sem,mert az már adóköteles+11%-os eü.hozzájárulást is kell fizetni az összeg után.

A hozam valóban adómentes, de érdemes a kivét elõtt felvilágosítást kérni a pénztártól, hogy mennyi is az összeg. A mostani gazdasági válság miatt lehet, hogy nagyon kevés.A hozamot nem te számolod ki, hanem a pénztár közli annak összegét.Az éves egyenlegközlõdön, amit évente meg kellet kapnod, mindig közlik, hogy mennyi a tõke és mennyi a hozam összege. A tõkébõl nem szabad (kivéve, ha nagy szükség van a pénzre)kivenni 1ft-ot sem, mert az már adóköteles+11%-os eü.hozzájárulást is kell fizetni az összeg után.
Ki lehet venni, de jelenleg 2 okból nem érdemes. 1. a válság miatt lehet, hogy az is alacsony 2. ennyivel kevesebb pénz fog tovább kamatozni, és kevesebb pénznek a kamata is kisebb


10-hónapos a babám mennyi az az édes ételek-deszetek amit lehet adni és nem lesz rászoktatva? Gyümölcs joghurtot Túrókrémek Túró Rúdi már eszünk? Napi egyszer de van hogy kétszer

Legjobb válasz: 10 hónaposnak semennyi, ha meg napi 2x kap desszertet az tényleg egyenes út lehet ahhoz, hogy 2 évesen az asztalt veri, hogy chipszet akar enni :) mondjuk nem feltétlenül, de ez sok. túrórudi az nagyon "káros vacak", túrót nem is igen látott még, viszont tartósítószert, ízfokozót, cukrot, annál inkább. 10 hónaposnak még nem kéne adni szerintem. házi joghurtot adj neki, meg házi túrókrémet! :)

10 hónaposnak semennyi, ha meg napi 2x kap desszertet az tényleg egyenes út lehet ahhoz, hogy 2 évesen az asztalt veri, hogy chipszet akar enni :) mondjuk nem feltétlenül, de ez sok. túrórudi az nagyon "káros vacak", túrót nem is igen látott még, viszont tartósítószert, ízfokozót, cukrot, annál inkább. 10 hónaposnak még nem kéne adni szerintem. házi joghurtot adj neki, meg házi túrókrémet! :)
Hát szerintem 10 hónaposan már a heti 1 túró rudi is sok, szerintme ekkor még semmi szüksége nincs édességekr, e elõtt az egész élet, hogy csokit egyen. Az persze más, ha gyümölcsbõl és natúr joghurtból vagy túróból te csinálsz adalékanyag-mentes ételt, de a bolti édességek rengeteg cukrot tartalmaznak, nagyon könnyû rászokni.
napi két óra ugrálókötelezés ha birod!
Ami normális az kb. 1, 5 kg, ez felett izomból fogsz fogyni ill. vizet veszíthetsz, ami könnyen visszajön

Babóca most 10 hetes 3 napos. Előfordul, hogy barnás (rózsaszínes) nyálkás a wc papír pisilés után! Már félek elmenni wc-re! Mennyire lehet ez veszélyes? Már volt egy vetélésem, és nagyon parázok! Hasgörcsike előfordul, de nem vészes!

Legjobb válasz: Szerintem jó lenne ha minnél elõbb látna orvos.Bár ilyen elõfordul,de ha görcsölsz is lehet jó lenne valami görcsoldót kapni. Kicsit idõsebb terhesen volt ilyenem , de már nem tudom milyen gyszert kaptam(bocsi,10 éve),hogy ne legyen baj.

Szerintem jó lenne ha minnél elõbb látna orvos.Bár ilyen elõfordul, de ha görcsölsz is lehet jó lenne valami görcsoldót kapni. Kicsit idõsebb terhesen volt ilyenem , de már nem tudom milyen gyszert kaptam(bocsi, 10 éve), hogy ne legyen baj.
szio.mikor nekem volt barnázásom és kis görcsöm, az orvos magnéziumot irt fel.de jobb lenne ha felkeresnéd, õ mégiscsak orvos...minden jót.szia
Nekem 8 hetesen kezdõdött a barnázás és a 12. hétig ki is tartott. Magnéziumot már az elsõ perctõl szednem kellett majd a barnázás miatt a 12. hétig Utrogestant. Szerintem azonnal keresd fel a dokidat és majd õ orvosolja a gondot.
nekem a 6.-11 hétig volt barnázás, amit egy vérömleny okozott. Ezáltal nem írtak gyógyszert, mert az ürülgetett - sõt igazság szerint még mindig megvan, de már nem zavarj a a picit. Igazából a szakirodalom és a dokik is azt mondják, hogy barnázás, vérezgetés esetén azonnal menni kell az ügyeletre. Inkább fölöslegesen mint késõn. És ha már eleve volt vetélésed gondolom fokozottan figyel rád a dokid. Úgyhogy para helyett ügyelet és ott majd megnyugtatnak reméljük!
10 nap alatt... lássuk csak... semmit.
A kérdező hozzászólása: hehe lehet vele fogyni 10 alatt legalább 2kg-t nha mzogsz mellette

40 oldal A4-es szöveget, amin 10-es a betűméret, mennyi idő alatt lehet kézzel leírni?

Legjobb válasz: Attól függ, milyen gyorsan írsz. Írj le egyet, szorozd fel, aztán még 10-15%-ot számolj rá (fárad az ember).

Attól függ, milyen gyorsan írsz. Írj le egyet, szorozd fel, aztán még 10-15%-ot számolj rá (fárad az ember).

A 10. hétben mennyire lehet behúzni a pocit? (Csak kíváncsiságból. )

Legjobb válasz: Szerintem ez attol fugg, elotte mennyire voltal eleresztve hasban... en mar 5 hetesen terhesnek latszottam, de csak mert volt egy kis pocim elotte (nem is kicsi). Ha lapos volt a hasad, akkor szerintem 10 hetesen csak olyan noies domborulat lesz majd a hasad, de nem latszol majd terhesnek.

Szerintem ez attol fugg, elotte mennyire voltal eleresztve hasban... en mar 5 hetesen terhesnek latszottam, de csak mert volt egy kis pocim elotte (nem is kicsi). Ha lapos volt a hasad, akkor szerintem 10 hetesen csak olyan noies domborulat lesz majd a hasad, de nem latszol majd terhesnek.
Nekem 20 hetesen sem látszott szinte semmi, a saját ruháimat hordtam. Senki nem hitte el, hogy babát várok. Most a 8. hónap végén vagyok, de mindenki azt hiszi, az 5-ben vagyok. Amúgy meg úgyis érzed, hogy milyen ruha a kényelmes: annyira... :-)
Én úgy fel vagyok puffadva, hogy ha akarnám sem tudnám behúzni :o)
10 hetben meg nagyon picike a baba...szerintem egesz jol be lehetne huzni ha akarnad..:-) de ertelmetlen:-) Nekem is a 18 hettol kezdett gombolyodni ugy igazabol...addig esetleg puffadas volt lathato:-)
Én is a 10. hétben járok, de én úgy felvagyok puffadva, mint aki 4-5 hónapos terhes! Nincs értelme behúzni a hasad, (én ha akarnám se tudnám), mert úgy kényelmetlenebb, fõleg ha a ruháddal szorítod el!
~3/~1, 5 MB/s illetve illetve ~1, 2/0, 7 MB/s.
nekem a garantáltat se garantálják csak ha szólók nekik de 1 hét múlva megint sz*r. Nekem 50/20-as netem van tõlük de általánosságban 5/1-el jön -_-" Mondjuk ma éppen jött 50/15-el de csak pont azért mert tegnap reklamáltam de hétvégére megint sz*r lesz csak mert már 1 éve így megy.
elõzõ vagyok. A hétfõi program mindig garantálva az invitel miatt.
Ezért jó a falusi mikrós net. Ha ismered a jó embert akkor 10/2-t kapsz 2/1 helyett. :D
itt is lehet mikrós netet kérni. :D http://alfold.net/weblap/index.php/araink csak éppen nem a legjobb sebességgel.
Nekem a 2mega lenne bruttó 4E. :)
A kérdező hozzászólása: Értem, köszönöm a válaszokat :D 19:55 szerintem az attól is függhet, hogy milyen messze van tõled az az izé ami adja a netet


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!