Találatok a következő kifejezésre: A 10 volt nyálkám (2 db)

A 10 napon volt nyálkám. Ma vagyok a 21 napomon és tegnap véres macatolást vettem észre. De eddig a hőm még peteérést sem jelzett. Miért?

semmit nemment fel a h?m 36.6

Legjobb válasz: Hát én nem nagyon bízom a hõmérsékletben, annál inkább az ovu tesztben.A véres maszatolás lehet peteérés ill. beágyazódás miatt is. Ki tudja?

Hát én nem nagyon bízom a hõmérsékletben, annál inkább az ovu tesztben.A véres maszatolás lehet peteérés ill. beágyazódás miatt is. Ki tudja?
Beágyazózás??????
A kérdező hozzászólása: Még azt elfelejtettem hozzátenni, hogy a festékgõz szórópisztolyból származik.
Semmi extra, gondolom fekete festékkel paintoltál. És maga a festék kisebb mennyiségben nem mérgezõ, sõt nem is a festék a para hanem a hajtógáz. Kicsit befestette a torkodat/orrodat. Ezt majd meleg vízzel öblítsd. De legközelebb maszkot vegyél : )
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a gyors választ. Igen fekete festékkel dolgoztam, hajtógáznak sûrített levegõt használtam egy kompresszorból. Szereztem egy új fújópisztolyt és annyira megörültem neki, hogy muszáj volt kipróbálnom. Csak a maszkot felejtettem el nagy örömömben.
+ (én vagyok az elõzõ) a sûrített levegõtõl pláne alig lesz bármilyen bajod.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!