Találatok a következő kifejezésre: A 0,6 nikotinos cigi erős vagy (1 db)

A 0, 6 mg nikotinos cigi erős vagy nem?

Legjobb válasz: Ez egy gyenge cigi.

Ez egy gyenge cigi.
Az hogy kinek mi erõs, az csak a megszokáson múlik. Ha a káros hatása miatt kérdezed, egyformán káros mindegyik. Már csak az, hogy szennyezett (nem is kicsit...) levegõt lélegzel be, már önmagában tönkretesz. A mg meg világos, halvány, izé, 1 mg os soha ne téesszen meg. HA még nem szoktál rá, ne is tedd. Én 15 év dohányzás után szoktam le, kb 8 hónapja, és az ezredik próbálkozásom volt. Igen. Erõs. De légy te az erõsebb!!!:-)
Hát könnyû mondani és bölcsen írogatni!Kíváncsi vok te is betartod-e!A pia szerinted jobb?Ennyi öröm se legyen az életbe ami úgyis rövid?Én inkább dohányzok minthogy alkoholizáljak!Sokan kapnak rákot és nem gyújtottak rá életükben!Nem lehet rá fogni!Csak 1 jó duma!
Minden cigi erõs, hozzád képest, ha le tud gyûrni. Ne szokj rá, ha nem is okoz rákot, mint ahogy tanult kollégánk fent állítja, nagyon büdös és közönséges látvány. Ha smárolnak veled, olyan, mintha hamutartót nyalogatna az illetõ. Egy dohányos nõ
Én nem azt mondtam, hogy tanult kolléga vagyok, csak azt, hogy nem minden esetben okoz rákot!Nyilván káros és ezt mindenki tudja!
Addiktológusok szerint a cigirõl nehezebb leszokni, mint a heroinról! És egy idõ után már egyáltalán nem találod élvezetesnek. 10 évig dohányoztam, mostegy ideje (2 éve) nem gyújtottam rá.
közepes az kék pall mall nem? én is olyat szívok..


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Mi történik ha oldalra döntve, illetve ha fejjel lefelé gyújtjuk meg az öngyújtót?

12

Miben más a Bond Street Cigarillo a sima kéktől?

Nincs rajta se az, hogy miből mennyit tartalmaz, se a szűrő fajtája, a (szivar)papír minősége...

Elvileg erősebbnek kéne lennie, mint a simának, hiába van szűrő rajta. Nem érzem egyszerűen. 2-3-mat is elszívok egymásután, gyengébb, mint a sima kék.

1

Dohányzás? (mint fogalom)

5

Törvényes e 18 alatt vízipipázni?

7

Szerintetek le fogok szokni? Részletek lent

18 éves lány vagyok, 3 és fél éve cigizek, le szeretnék szokni. Napi fél doboz kék Pall Mallt szívtam, és most vagyok túl az első cigimentes napomon. Hiányzik, de nem őrülök meg a hiányától, viszont félek, hogy később idegbeteg leszek. :D mennyi ideig fogom érezni a hiányát még?

3

Lehetséges szerintetek? Többi lent

Szeptembertől elkezdek egy projektet, melyben megpróbálom könnyű házi módszerekkel kivonni a marihuánából a THC-t.Ha ez sikerülne legalizálható lenne orvosi célra szerintem bárhol.Nem minősülne kábítószernek és tartalmana vagy 70 gyógyösszetevőt is.Szerintetek jó ötlet?

1

Extrém dohányzási eset! Hogy tehetem jóvá?

Egy görbe éjszakán haverommal bedurvultunk és elszívtunk cirka 10 szál írólapszeletbe tekert Camel dohányt szűrő nélkül kb. 2 óra alatt. Azóta van egy alap köhögésem és mély lélegzetvételkor érzem, hogy elcsesztem az életemet ezzel. Segítség, mit tegyek, hogy ez elmúljon? A korábbi futó eredményeim is leromlottak futógépen ezután az eset után.

5

Miért lett ekkora divat a dohányzás a fiatalok körében?

A barátaim közül 2 héten belül 6an is elkezdtek cigizni, pedig a legtöbbjük előtte tökre ellenezte, és lenézte azokat, akik folyton rajta lógtak. Meg egy csomó fiatal kezében látom mostanság. Ez menő, vagy mi? Miért jó, hogy gusztustalan bűzt húznak maguk után?

7

Csak az illata vagy az íze is?

a Domigo dohány ami vaniliás annak csak az illata az vagy az íze is ha meggyújtom?

1

Holnap megyek orvosi alkalmasságra, tegnap mariskát szívtam, ki tudják mutatni vérből?

Munkahelyhez kell 1 ilyen, vagy itt fognak vért venni vagy hogy működik ez kicsit beparáztam.... már nagyon bánom.

6

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!