Találatok a következő kifejezésre: A 0,6 nikotinos cigi erős (1 db)

A 0, 6 mg nikotinos cigi erős vagy nem?

Legjobb válasz: Ez egy gyenge cigi.

Ez egy gyenge cigi.
Az hogy kinek mi erõs, az csak a megszokáson múlik. Ha a káros hatása miatt kérdezed, egyformán káros mindegyik. Már csak az, hogy szennyezett (nem is kicsit...) levegõt lélegzel be, már önmagában tönkretesz. A mg meg világos, halvány, izé, 1 mg os soha ne téesszen meg. HA még nem szoktál rá, ne is tedd. Én 15 év dohányzás után szoktam le, kb 8 hónapja, és az ezredik próbálkozásom volt. Igen. Erõs. De légy te az erõsebb!!!:-)
Hát könnyû mondani és bölcsen írogatni!Kíváncsi vok te is betartod-e!A pia szerinted jobb?Ennyi öröm se legyen az életbe ami úgyis rövid?Én inkább dohányzok minthogy alkoholizáljak!Sokan kapnak rákot és nem gyújtottak rá életükben!Nem lehet rá fogni!Csak 1 jó duma!
Minden cigi erõs, hozzád képest, ha le tud gyûrni. Ne szokj rá, ha nem is okoz rákot, mint ahogy tanult kollégánk fent állítja, nagyon büdös és közönséges látvány. Ha smárolnak veled, olyan, mintha hamutartót nyalogatna az illetõ. Egy dohányos nõ
Én nem azt mondtam, hogy tanult kolléga vagyok, csak azt, hogy nem minden esetben okoz rákot!Nyilván káros és ezt mindenki tudja!
Addiktológusok szerint a cigirõl nehezebb leszokni, mint a heroinról! És egy idõ után már egyáltalán nem találod élvezetesnek. 10 évig dohányoztam, mostegy ideje (2 éve) nem gyújtottam rá.
közepes az kék pall mall nem? én is olyat szívok..


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Szivar vs. Cigaretta?

Az egészségügyi hatásoktól eltekintve, ti melyiket szeretitek jobban és miért ?

3

Milyen az Austin cigaretta?

főleg a mentolos érdekelne, de ha a többiről írtok az is jó. jó minőségű, melyik márkára hasonlít az íze?

2

A szivarozás nem káros? A gazdag emberek mindig szivart szívnak.

A filmekben. És ugye a gazdagok tudnak vigyázni az egészségükre, nem isznak pancsolt alkoholt, minőségit isznak, nem esznek moslék kajákat, utolsó vacak, legolcsóbb cuccokat, amik teszik tönkre az ember egészségét.
Szóval a szivarozás nem káros?
A cigiést mindneki elismeri, hogy nem éppen egészséges. De a szivarozásra nem annyira mondja senki.

10

Nem akarok cigis lenni, de néha el akarok szívni 1-2 szálat. Akkor is ráfogok szokni? Nincs vissza út?

Nem akarok minden nap, héten cigizni. Hanem, csak ha megjön hozzá a "kedvem", ha úgy érzem, most kimegyek elszívok 1 szálat.
De nem akarok minden pillanatban cigizni, mint mások, akiknek az első felkelés után a cigi, lefekvés előtt cigi, várni a buszra=cigi, elmegyek a boltig=cigi.
Na ilyet nem akarok, csak úgy, gondolok egyet, akkor rágyújtok.
Ezt így meg lehet oldani?
Azt mondták ismerőseim, hogy "aha, simán, kb 1-2 hétig, utána majd azt fogom mondani, hogy "áhh, ma elszívtam egyet, akkor már még 1 nem árthat... Lekéstem a buszt, akkor belefér még 1 cigi... Később érnek ide a többiek, amíg várok, egy cigit elszívok."
Azt mondták nekik is így ment.
Nekem is ez lesz.
Valóban így megy? nem nagyon fogom tudni megállni, hogy csak "ha kedvem van" gyújtok rá?
Azt mondták minél többet cigizek majd, annál több kedvem lesz majd.

13

Leszoktam a cigizésről, most energiaitalt iszok, most azzal nyaggatnak. Szokjak inkább vissza a cigire? Tán kevésbé káros?

Tán kevsébé káros cigizni, mint energia italokat inni?
Az alatt nem piszkáltak annyian úgy vettem észre.
Most azzal jönnek, hogy iszod azt a sz*r löttyöt, tele van cukorral, koffeinnel, meg kitudja mennyi pancsolt anyaggal, majd tönkre megy a májad...
Amíg cigiztem jöttek a tüdőm tönkre megy, büdös füstös vagy, mi abban a jó, hogy szívod a füstöt?

Már mondtam, hogy az én szervezetemet azzal károsítom amivel akarom... Miért baj ez nekik, de jönnek a jót akarunk neked dumával!
Most komolyan, nem iszok sok energia italt, napi max 1 dobozzal. De ezt se minden nap, cigizni többet cigiztem, napi 4-5 szálat.
Csak mindig energiaitalos dobozzal a kezemben látnak, mert nem egyszerre iszom meg, hanem pár óra alatt.
Most szokjak vissza a cigire? Esküszöm kevesebb kioktatást kaptam, amíg cigiztem, lehet azért, mert nem láttak mindig cigit a kezemben.

11

Most rá lennék szokva? Mások cigisek elmondása alapján, rajtam nem ilyen tünetek jelentkeznek.

Megkérdeztem akit csak tudtam, és régóta(min 1 éve) dohányzik, hogy mit érez, ha nincs cigije, és nem tud most rögtön szerezni.
Azt mondták, hogy van a hasukban ilyen görcs, egy érzés, hogy feszültek, de nem tudják miért, csak érzik, hogy kéne rágyújtani. És ha rágyújtanak, megnyugvás tölti el őket, olyan jól érzik magukat akkor.

Nos én nem dohányoztam sose hosszú távon, csak egy alkalom volt, mikor 1 héten át minden nap cigiztem, utána már csak ilyen 2-3 havonta, vagy ha megkínáltak.
De én is érzek valami ilyesmit, de nem ilyet.
Nekem az van, hogy fú, mindjárt elmegyek a trafikba, és veszek egy doboz cigit, és hazafele elszívok egy szálat.
De nem érzem magam idegesnek. CÍsak van ez az érzésem, hogy "milyen jó, mikor sétálás közben cigizek... vagy mikor leülök a kertbe és elszívok egy szálat."
Na nekem ez az érzésem van.

De nem érzem, hoyg rá lennék szokva, mert mondom, idegességet nem érzek, csak azt, hogy szeretek nyugiban sétálva cigizni, vagy egyedül leülni valahova, és elszívni egy szálat.

Ez is a függőség jele? Ideges nem vagyok, nikább olyen "de jó lenne" érzésem van.

3

Milyen dohány illetve filter a legjobb cigaretta sodráshoz?

Át szeretnék állni a kézi cigi sodrásra.
Azt szeretném tudni hogy ki, milyen dohányra és filterre esküszik.
Márkát is írhattok.
Olcsóbb mint a cigihüvelybe töltés?

1

Lehetséges, hogy valami baj lesz abból ha dohányzom mikor fogszabályzóm van?

2

Miért van az hogy egy ideje csuklók cigizés közben?

Nem szoktam csuklani,szinte soha,egy ideje viszont azt vettem észre,hogy ha rágyújtok,mindig elkezdek csuklani.Mitől lehet? Nem mindig van ez,néha előjön.Olyankor rágyújtok,elkezdek csuklani,és mikor elnyomtam a csikket el is múlik.Ez mitől lehet? Kb. 7-8 szálat szívok naponta,ez kb. hetente 2-3 alkalommal jelentkezik,akkor sem minden szál ciginél.
18/F

4

Aki szereti a vízipipát, az a cigit is szeretni fogja, ha kipróbálja?

Mi a különbség a 2 íze között?
Én még csak a vízipipát próbáltam ki, és az bejött, de még nem cigiztem.

8

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!