Találatok a következő kifejezésre: A 0,6 nikotinos cigi (1 db)

A 0, 6 mg nikotinos cigi erős vagy nem?

Legjobb válasz: Ez egy gyenge cigi.

Ez egy gyenge cigi.
Az hogy kinek mi erõs, az csak a megszokáson múlik. Ha a káros hatása miatt kérdezed, egyformán káros mindegyik. Már csak az, hogy szennyezett (nem is kicsit...) levegõt lélegzel be, már önmagában tönkretesz. A mg meg világos, halvány, izé, 1 mg os soha ne téesszen meg. HA még nem szoktál rá, ne is tedd. Én 15 év dohányzás után szoktam le, kb 8 hónapja, és az ezredik próbálkozásom volt. Igen. Erõs. De légy te az erõsebb!!!:-)
Hát könnyû mondani és bölcsen írogatni!Kíváncsi vok te is betartod-e!A pia szerinted jobb?Ennyi öröm se legyen az életbe ami úgyis rövid?Én inkább dohányzok minthogy alkoholizáljak!Sokan kapnak rákot és nem gyújtottak rá életükben!Nem lehet rá fogni!Csak 1 jó duma!
Minden cigi erõs, hozzád képest, ha le tud gyûrni. Ne szokj rá, ha nem is okoz rákot, mint ahogy tanult kollégánk fent állítja, nagyon büdös és közönséges látvány. Ha smárolnak veled, olyan, mintha hamutartót nyalogatna az illetõ. Egy dohányos nõ
Én nem azt mondtam, hogy tanult kolléga vagyok, csak azt, hogy nem minden esetben okoz rákot!Nyilván káros és ezt mindenki tudja!
Addiktológusok szerint a cigirõl nehezebb leszokni, mint a heroinról! És egy idõ után már egyáltalán nem találod élvezetesnek. 10 évig dohányoztam, mostegy ideje (2 éve) nem gyújtottam rá.
közepes az kék pall mall nem? én is olyat szívok..


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

A cigaretta okozhat halált?

Azt tudom, hogy hosszú távon mit okoz..
De egy ember el tud egyszerre annyit szívni, hogya nikotin vagy a szénmonoxid rövid időn belül megölje?

4

Volt itthon egy jópár karton cigi, de most elfogyott és tudni akarnám hogy most mennyibe kerül egy doboz Dunhill Black Switch, Marlboro Gold, Marlboro Gold Beyond, West duo?

Előre is kösz a válaszokat

5

Szerintetek a Hungária dohány milyen minőségű?

Még akkor vettem egy 40 Grammos tasakot, amikor még nem volt traffik. Akkor még tekerős papírba tekertem, de az íze nagyon ramaty volt már akkor is!
Utána is olvastam hogy mitől lehet, és állítólag a hazai dohány alapból ilyen!
Szerencsére nikotinban gazdag dohány, azzal nincs baj, és ezek szerint biztos nem aromázzák be.
Viszont amióta hüvelyből szívom, azóta inkább dohány íze van, de így is eléggé tűrhetetlen a szaga, és az íze-erős mellékíze van.
Tudtok esetleg valamit ajánlani, hogy azért dohányra emlékeztető aromája legyen?
Pl: tegyem ki a napra, vagy rakjak a hüvely elejébe fahéjat, szegfűszeget? vagy az sem segít? :O
Valamit sürgősen kérem! :D

1

Másnak is ilyen?

Amikor már majdnem a cigi végénél tartok, akkor már nagyon meleg a füst, meg be is köhögök néha, szóval általában a szűrő előtt kb 1 cm-el már elnyomom. Másnak is ilyen?

3

Kezdek rászokni? Mit csináljak?

Hali,
Régebben kipróbáltam a cigizést hát valami gyenge cigi volt így elszívtam egy szálat simán...egy ideig nem, de mostanában egyre jobban kívánom.. Annyira, hogy valamelyik nap el is mentem venni egy dobozzal mert nem tudtam mit csinálni, de azóta is ott van a doboz nem szívtam belőle egy szálat sem, de egyre jobban kívánom...mit csináljak? Attól félek, hogy ha elkezdem ezt az egy dobozt akkor rá fogok szokni.... (a baráti társaságomban szinte mindenki dohányzik..)
Normális válaszokat, Köszönöm!

7

Hogyan tudnék leszokni?

Három éve dohányzom.18 éves vagyok. Rendszeresen, sűrűn, napi 1 dobozt elszívok. Le szeretnék szokni, de sehogy se tudom rávenni magam.

11

A keleti környékén melyik trafikban lehet kapni vízipipa dohányot?

Illetve milyen márkák vannak jelen az üzletbe?

0

Augusztus 20-án a Nemzeti Dohányboltok nyitva lesznek?

A Nemzeti Dohánybolt oldalán sajnos nem találtam, hogy az ünnepek alkalmával egész nap zárva lesz-e, avagy rövidített nyitva tartással üzemel.

14

A barátom eléggé megváltozott. Kiderült, 2-3 naponta füvezik. Elronthatja ez a kapcsolatot? Vagy a fű azért még nem annyira durva?

Pár szóval annyit, hogy kb. 2 hete nem olyan kedves velem, kevesebbet hív (csak hétvégén találkozunk), néha ingerültebb, néha [email protected]ósabb, és nem tudtam hova tenni. Ma bevallotta a füvezést, mert húúú annyi gondja van... Én meg megmondtam neki, ha ez a kapcsolatunk rovására megy, elhagyom. Még annyit, hogy 23 éves, tehát nem mondható kísérletező tininek.És 17 hónapja vagyunk együtt, egy szuper kapcsolatban. (hittem én) Pár hete kezdte ezt el. Hogy szokott ez lenni, rá fog szokni? Rámegy a kapcsolatunk? Mennyire befolyásolja a fű az ember érzelmi életét?

3

Melyik a kedvenc Shiazo ásvány amit próbáltatok?

3

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!